Μιλας για τον Καμαρα που ειναι ενα ατομο οταν η ΑΘΗΝΑ εχει αδειασει απο συριαΠόλεμος στην Ουκρανία: Ο Μιχαήλ σκοτώθηκε στη μάχη του Azovstal, αποκάλυψε ο Ουκρανός πρέσβης στην Ελλάδα
Μιλώντας στην ΕΡΤ1 και στη νέα εκπομπή του Γιώργου Κουβαρά, ο Σεργκέι Σουτένκο ανακοίνωσε ότι ο Ελληνοουκρανός στρατιώτης, που είχε μιλήσει στις 7 Απριλίου στην ελληνική Βουλή, μαζί με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι, σκοτώθηκε την περασμένη εβδομάδα - Δείτε βίντεο με το μήνυμα που είχε απευθύνει τότεwww.protothema.gr
Εσυ στα 4 λεμε
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ο Ηλιας δεν θελει κατι τετοια σαν αυτο εδω.Ειναι ενας απο τους λογους που θα τον ψηφισω στις επομενες εκλογες!!!
Σαϊντού Καμαρά: «Δεύτερη πατρίδα μου η Ελλάδα - Θέλω να σπουδάσω και να ζήσω μία κανονική ζωή»
«Κανείς δεν λέει ξαφνικά ένα πρωί πως θέλει να φύγει από τη χώρα του χωρίς σοβαρό λόγο εξομολογήθηκε ο 19χρονος μαθητής από τη Γουινέα που επρόκειτο να απελαθεί αλλά έλαβε άσυλο έπειτα από την κινητοποίηση των συμμαθητών τουwww.protothema.gr
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 40K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Αναλογισου πρωτα τι ξοδευει ο μεσος Ρωσος και τι ξοδευει ο καλτσοσανδαλιας απο την γερμανια και την σουηδια με τα ολ ινξλουσιβ πακετα και τις πληρωμενες διαμονες και τα λεμε.Επειδη εχω συγγενεις που ειναι στον τουρισμο θα σου πω οτι τους τζιρους που κανουν οι ρωσοι δεν τους κανει κανενας αλλος.Ηδη στην Χαλκιδικη και στην βορεια Ελλαδα τους μπηκε η ψωλι στον κωλαρικο που δεν πατησουν οι Ρωσοι φετος και θα την βγαλουν παλι με τα μπατιρια τους βαλκανιους και τους τσιγγουναραδες πεδιλοκαλτσες απο τον βορα.
Βγαίνει ο κάθε πουθενάς στο μπου.κομ και νομίζει ότι αν μας πει ότι ο τάδε συγγενής του κωλογλύφει τον ΠΟΥΤΙΝΟ ή ο παπούς του παραχώρησε το σπίτι του στην κομμαντατούρα όπως ο Τασούλης έχει φοβερά και ακλόνητα επιχειρήματα.
Εν τω μεταξύ εκτός από τον μύθο του ¨πλέον αξιόμαχου στρατού του κόσμου" υπάρχει και ο μύθος του Ρώσου τουρίστα στην Ελλάδα.
Εγώ δεν έχω συγγενείς στον τουρισμό και ακόμη αν είχα δεν θα τους ανέφερα γιατί είναι τοις πάσι γνωστό ότι χειρότερος μαλάκας από τον Ρώσο τουρίστα δεν υπάρχει.
Ιδού λοιπόν τι ξοδεύει ο Ρώσος τουρίστας στην Ελλάδα:
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.910
- Πόντοι
- 366
Εγώ σας λέω ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ.Έτσι …. Η γελοιότητα τους και η απελπισία δεν εχει τελειωμό… την μια μας λένε ζαιους τη να άλλη Ηλία την παρα άλλη ΧΑ
pezoporos
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 25 Ιουν 2009
- Κριτικές
- 8
- Like
- 3.473
- Πόντοι
- 786
αυτά είναι ευρώ ανά πρόσωπο σε όλη τη διάρκεια παραμονής στη χώρα;Βγαίνει ο κάθε πουθενάς στο μπου.κομ και νομίζει ότι αν μας πει ότι ο τάδε συγγενής του κωλογλύφει τον ΠΟΥΤΙΝΟ ή ο παπούς του παραχώρησε το σπίτι του στην κομμαντατούρα όπως ο Τασούλης έχει φοβερά και ακλόνητα επιχειρήματα.
Εν τω μεταξύ εκτός από τον μύθο του ¨πλέον αξιόμαχου στρατού του κόσμου" υπάρχει και ο μύθος του Ρώσου τουρίστα στην Ελλάδα.
Εγώ δεν έχω συγγενείς στον τουρισμό και ακόμη αν είχα δεν θα τους ανέφερα γιατί είναι τοις πάσι γνωστό ότι χειρότερος μαλάκας από τον Ρώσο τουρίστα δεν υπάρχει.
Ιδού λοιπόν τι ξοδεύει ο Ρώσος τουρίστας στην Ελλάδα:
πχ μια 4μελής οικογένεια ελβετών δαπανά 841 Χ 4;
kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.928
- Πόντοι
- 6.256
Εσυ για τη μεταβαση απο πασοκ σε μπραβοκουλη δεν εκανες κλώνο, την αντεχεις την ξεφτίλα, τιμή σου, ετσι ειναι το σωστοΤελικά θα μας πεις μωρή ρωσόδουλη τρόμπα ποιανού κλώνος είσαι;
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.733
- Πόντοι
- 42.697
Eγω παντως πουτανες αμερικανιδες δεν ειδα στην γερμανια.... ουτε σλιβενες / κροατισες που ειχαν παλια κομμουνισμο
Ρε συ τις Αμερικανιδες πουτανες να δεις στα μπουρδελα της Γερμανιας οταν στην χωρα τους παιρνουν τα τριπλασια το λιγοτερο ... μονο οι βουβαλες λατινο-μαυρες θελουν 200$ καλα για λευκη εφτασες τα 400 με 500 για πλακα ... για το ιδιο επιπεδο εμφανισιακα στα FKK δινεις 50 με 60 αντε να βαλουμε και την εισοδο εφτασες τα 120 που τρως και πινεις τζαμπα βεβαια ...μιλαμε εαν τις βλεπεις στα γερμανικα μπουρδελα
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
Μ
Άσε να μιλάμε οι ειδικοι
Μη χαλάς το success story τύπε..Ρε συ τις Αμερικανιδες πουτανες να δεις στα μπουρδελα της Γερμανιας οταν στην χωρα τους παιρνουν τα τριπλασια το λιγοτερο ... μονο οι βουβαλες λατινο-μαυρες θελουν 200$ καλα για λευκη εφτασες τα 400 με 500 για πλακα ... για το ιδιο επιπεδο εμφανισιακα στα FKK δινεις 50 με 60 αντε να βαλουμε και την εισοδο εφτασες τα 120 που τρως και πινεις τζαμπα βεβαια ...
Άσε να μιλάμε οι ειδικοι
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.733
- Πόντοι
- 42.697
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.733
- Πόντοι
- 42.697
Documentary about Donbass in Ukraine (2022)
In this documentary about the Donbass in Ukraine, the events of the last years are retraced.
odysee.com
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Μπα!Αλλαξες gif ρε κλεφτοκοτα;Αντε χωσε καμμια κοτα να πεταει ...
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
Τώρα πέρα της πλάκας έπαθε τίποτα ο Γλασκος ! ? Χάθηκε ,,,αρρώστησε από κοβιντ??Άντε κάνε το εμβόλιο ρε ψέκα μην καταντήσεις εσύ να σε φάνε οι κότες σαν το φίλο σου το γλάσκο.
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Μαλακιες του pxΤώρα πέρα της πλάκας έπαθε τίποτα ο Γλασκος ! ? Χάθηκε ,,,αρρώστησε από κοβιντ??
Διαγραμμένο μέλος 129170
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 13 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 8
- Like
- 7.313
- Πόντοι
- 2.636
Τυπε το χεις καψει λογικα ε;Τέτοια έλεγες και για το φίλο σου τον κατσαπλιά ρε ψέκα και μετά έτρεχες στα εννιάμερα να παρηγορήσεις τη γυναίκα του.
Τροβαδούρος
Μέγας
- Εγγρ.
- 9 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 16.680
- Πόντοι
- 3.936
Τον ξεχάσαμε ήδη ....Τώρα πέρα της πλάκας έπαθε τίποτα ο Γλασκος ! ? Χάθηκε ,,,αρρώστησε από κοβιντ??
Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.599
- Πόντοι
- 6.536
Πήγε μια βόλτα τύπε...Τώρα πέρα της πλάκας έπαθε τίποτα ο Γλασκος ! ? Χάθηκε ,,,αρρώστησε από κοβιντ??
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 186
- Like
- 48.494
- Πόντοι
- 26.141
Γιατί λευκό φέρετρο τύπε; Βρέφος ήταν;;Πήγε μια βόλτα τύπε...
- Εγγρ.
- 7 Σεπ 2005
- Κριτικές
- 492
- Like
- 38.733
- Πόντοι
- 42.697
φου φου ένα. ένα δύο ένα. φου.
έχω μήνυμα για όλα τα "πουστρακια" από pleasuregiver Kai personanongrata....
"δεν γαμαμε πουστρακια. κλαψτεεεεεεεεεε"
έχω μήνυμα για όλα τα "πουστρακια" από pleasuregiver Kai personanongrata....
"δεν γαμαμε πουστρακια. κλαψτεεεεεεεεεε"