Παλικαρε επειδη εσυ εισαι σοβαρος και δεν λαικιζεις οπως ο χασοδικης.Μπορεις να αντιληφθεις οτι της νουδου εχουν στησει καρτελ μαζι με τους φιλους τους...τους ολιγαρχες στο ενεργειακο η μπα?Παντου ριχνουν φορους ο κουλης σου κανει τον κινεζο....
Κοιτα να δεις ειναι πως βλεπεις το ποτηρι..... μισο γεματο ή μισο αδειο.... ξξερω αυτη η προσεγγιση δεν ειναι για ιδεαλιστες αλλα δυστυχως η πολιτικη χρεαζεται ψυχρη λογικη... αρκει να μην γινει μισθωτος σε ενα κομμα και εξαρταται το ψωμι σου απο αυτους οποτε χανει την προσωπικοτητα σου.....
Οταν ημουν Τσεχια γαμαγα μια τσεχα, ημουν στο Μπρνο..... Μου ειπε μια ιστορια.... Ολα τα σπιτια ανηκαν μεχρι το 1990 στο κρατος και απλα οι πολιτες εμεναν μεσα.... μετα το 1990 το κρατος αποφασησε να δωσει τα σπιτια σε αυτους που εμεναν μεσα.... αρκει να εκαναν μια αιτηση στο κρατος..... στην θεωρια θα επρεπε να υπαρχουν 1000 σπιτια για 1000 αιτησεις.... στην πραξη ομως καποιοι ακληροι πεθεναν και τα σπιτια εμεναν ορφανα.... η μανα της γκομενας μου βρεθηκε με 3 σπιτια..... καποιος κρατικος υπαλληλος την γαμαγε και αυτην....
Διαφθορα υπαρχει παντου οχι μονο στην Ελλαδα..... εγω βλεπω οτι γινεται δουλεια στην χωρα αν και καποιοι κονομανε (νδ).... αλλα πουθενα δεν υπαρχει απολυτη ηθικη. Προτιμαμε τον ΤΣΙΠΡΑ που ηταν και αχρηστος και διεφθαρμενος?
Τωρα οσο αφορα την ενεργεια.... εγω εχω μια ΑΕ.... κανω δηλωση του ΦΠΑ καθε τριμηνο..... ετσι ειναι ο νομος...... καθε τριμηνο δηλωνω κερδη και εξοδα.... μπορει να ερθει ο τσιπρα και να μου πει μεσα στο τριμηνο πριν κανω την δηλωση "εχεις υπερκερδη, φερτα ρε κουφαλα?" γιατι αυτο λεει.... και το λεει ενας ανθρωπος που ηταν πρωθυπουργος και θα επρεπε να ξερει....Ισα ισα που ο Αδωνις για τα υπερκερδη των εταιριων ενεργειας εφερε τροπολογια.... τι αλλο θελουμε? Ο Κυριακος φταιει που ολοι οι προηγουμενοι μαλακες δεν βγαλανε το φυσικπ αεριο και τ πετρελαιο της μεσογειου.....ή ειναι ψεμματα οτι το πετρελαιο εχουν ανεβει 10 φορες πανω το τελευταιο χρονο? Καθοριζει ο Κυριακος τις διεθνης τιμες του πετρελαιου και δεν το ηξερα?