JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Σιγουρα οχι τον Σαχλαμαρα πιτσαδορο και τον αυτιστικο ΤζεφριΤρια πουλακια καθονταν.
Και τι επρεπε να ψηφιζω για να εχω βαλει μυαλο, για πες
Προφανως τύπε. Ειμαι κομματοσκυλο επειδη ζυγιζω περισσοτερο το ψηφιακο κρατος, τα εξοπλιστικα, τις επενδυσεις, την προστασια του Εβρου, την οικονομικη στηριξη που ελαβε ενα σωρο κοσμος επι πανδημιας, τις αυξησεις των καταθεσεων, την αναπτυξη, τον σχεδιασμο ενος αψογου συστηματος εμβολιασμων, και ενα σωρο αλλα πραγματα, σε συγκριση με τις...μασκες αερόστατα, το κλεισιμο της Αττικης Οδού και τον Ινδαρέ. Α ξεχασα, ειναι και η ποδηλαταδα στην ΠαρνηθαΝαι αλλα εσυ επικεντρωνεσαι στις οποιες Μαλακιες του Κυριακου και κανεις το κινεζο στα οποια καλα του Κυριακου.....
Εβαλα σε 2-3 σελιδες πιο πισω 6 εταιριες που επενδυσαν επι ΝΔ στην Ελλαδα, δεν πεταχτηκε καποιος να πει "Μπραβο Κυριακο, αλλα φερε αλλες 20" .... ολα μαυρα.... δεν ειναι ετσι μεγαλες.... παλι εγω εβαλα αλλα εξι λινκ μερικες σελιδες πιο πισω με μεγαλα εξοπλιστικα προγραμματα που εχει προωθησει η ΝΔ και κανεις Εθνικιστης δεν ειπε ενα Μπραβο αλλα μια συνεχη αρνηση μηπως και ο Ηλιας μπει στη Βουλη.....
Τελικα ο Αλεξ ειναι Κομματοσκυλο?
Φιλε επειδη εγω ειμαι αντικειμενικος θα σου πω οτι το μονο καλο που πηγε να κανει ο κουλης και ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα το κανει και αυτο ειναι η αστυνομευση μεσα στα πανεπιστημια.Οτιδηποτε αλλο εκανε η πηγε να κανει ηταν και ειναι μαλακια.Ποιες πολυεθνικες ηρθανε?Τα clouds?Παράρτηματα ειναι οι περισσοτερες και απασχολουν πολυ μικρο προσωπικο.Απο τον κουλη περιμεναμε να ριξει τους φορους το κυριοτερο και ουτε αυτο δεν εκανε....Ναι αλλα εσυ επικεντρωνεσαι στις οποιες Μαλακιες του Κυριακου και κανεις το κινεζο στα οποια καλα του Κυριακου.....
Εβαλα σε 2-3 σελιδες πιο πισω 6 εταιριες που επενδυσαν επι ΝΔ στην Ελλαδα, δεν πεταχτηκε καποιος να πει "Μπραβο Κυριακο, αλλα φερε αλλες 20" .... ολα μαυρα.... δεν ειναι ετσι μεγαλες.... παλι εγω εβαλα αλλα εξι λινκ μερικες σελιδες πιο πισω με μεγαλα εξοπλιστικα προγραμματα που εχει προωθησει η ΝΔ και κανεις Εθνικιστης δεν ειπε ενα Μπραβο αλλα μια συνεχη αρνηση μηπως και ο Ηλιας μπει στη Βουλη.....
Τελικα ο Αλεξ ειναι Κομματοσκυλο?
Ειμαστε περηφανοι σαν ΝΔ που ολοκληρωσαμε το φρακτη στο Εβρο
ΠαπάραΣιγουρα οχι τον Σαχλαμαρα πιτσαδορο και τον αυτιστικο Τζεφρι
Φιλε επειδη εγω ειμαι αντικειμενικος
Και καπου εδω κραταμε την κοιλια μας απο τα γελιαπεριμεναμε να ριξει τους φορους το κυριοτερο και ουτε αυτο δεν εκανε....
Εμ δεν τα ειπα? Αλλος ηταν οννεδιτης μικρος...Παπάρας ειναι ο πατερας σου.Εχω ψηφισει απο ΝΔ,Χρυση Αυγη,Βελοπουλο και στις επομενες εκλογες δαγκωτο Ελληνες για την Πατριδα.
Για πες μας εξυπνακια τους φορους που εριξε ο κουλης να πεθανουμε απο τα γελιαΚαπου εδω σταματαμε να διαβαζουμε
Και καπου εδω κραταμε την κοιλια μας απο τα γελια
Ο Κυριάκουλας έριξε από 28 στο 24% την φορολογία στις επιχειρήσεις...Φιλε επειδη εγω ειμαι αντικειμενικος θα σου πω οτι το μονο καλο που πηγε να κανει ο κουλης και ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα το κανει και αυτο ειναι η αστυνομευση μεσα στα πανεπιστημια.Οτιδηποτε αλλο εκανε η πηγε να κανει ηταν και ειναι μαλακια.Ποιες πολυεθνικες ηρθανε?Τα clouds?Παράρτηματα ειναι οι περισσοτερες και απασχολουν πολυ μικρο προσωπικο.Απο τον κουλη περιμεναμε να ριξει τους φορους το κυριοτερο και ουτε αυτο δεν εκανε....
Εαν ενα παραρτημα απασχολει 100 ατομα που ειναι το κακο? Θες να εφευγαν στο εξωτερικο? Δες τη προηγουμενες σελιδες που αναφερω 6 μεγαλες εταιριες και αρκετα πισω ολα τα εξοπλιστικα του Παναγιωτοπουλου...Φιλε επειδη εγω ειμαι αντικειμενικος θα σου πω οτι το μονο καλο που πηγε να κανει ο κουλης και ακομα δεν ειναι σιγουρο αν θα το κανει και αυτο ειναι η αστυνομευση μεσα στα πανεπιστημια.Οτιδηποτε αλλο εκανε η πηγε να κανει ηταν και ειναι μαλακια.Ποιες πολυεθνικες ηρθανε?Τα clouds?Παράρτηματα ειναι οι περισσοτερες και απασχολουν πολυ μικρο προσωπικο.Απο τον κουλη περιμεναμε να ριξει τους φορους το κυριοτερο και ουτε αυτο δεν εκανε....
Άντε γαμήσου ρε μουνόπανο.Παπάρας ειναι ο πατερας σου.Εχω ψηφισει απο ΝΔ,Χρυση Αυγη,Βελοπουλο και στις επομενες εκλογες δαγκωτο Ελληνες για την Πατριδα.
Ναι και σου τα παιρνει ολα πισω απο τους φορους στα τροφιμα και στα καυσιμα.Ριχνει φορους απο καπου και σου τα παιρνει παλι πισω απο κατι αλλο...γνωστο το εργο της ψευτοφιλελε δεξιας χρονια τωρα...Ο Κυριάκουλας έριξε από 28 στο 24% την φορολογία στις επιχειρήσεις...
Να τα λέμε κι αυτά....
Καταργησε την εισφορα αλληλεγγυης.... νομιζω οτι μειωσε την φορολογηση και στους ιδιωτες....θα σου πω σε λιγες μερες. για αυτο..... καταργησε το φορο κληρονομιας και μειωσε το ΕΝΦΙΑ....Ο Κυριάκουλας έριξε από 28 στο 24% την φορολογία στις επιχειρήσεις...
Να τα λέμε κι αυτά....
Καλα μιλας εσυ μωρη μουρλη με αδωνη,βοριδη και πλευρηΆντε γαμήσου ρε μουνόπανο.
Γαμώ τη Χρυσή Αυγή σου, φασιστόμουτρο.
Καλοί οι γίγαντες στη φυλακή;
Νταξει ρε τυπε δεν ειχε σχεδιασει το πολεμο στην ουκρανια ουτε τον κοβιντ με σκοπο να σου βαλει φορους.... ας αφησουμε τις υπερβολες.... αν και ξερω οτι ποναει η τσεπη ολων μαςΝαι και σου τα παιρνει ολα πισω απο τους φορους στα τροφιμα και στα καυσιμα.Ριχνει φορους απο καπου και σου τα παιρνει παλι πισω απο κατι αλλο...γνωστο το εργο της ψευτοφιλελε δεξιας χρονια τωρα...
Τι ξέρεις εσύ για μένα, μωρή χοντρή Ουρανία του ελέους;Καλα μιλας εσυ μωρη μουρλη με αδωνη,βοριδη και πλευρη
Μείωση του φορολογικού συντελεστή για τα νομικά πρόσωπα και τις νομικές οντότητες από το 24% στο 22% σε μόνιμη βάση.Για πες μας εξυπνακια τους φορους που εριξε ο κουλης να πεθανουμε απο τα γελια
Παλικαρε επειδη εσυ εισαι σοβαρος και δεν λαικιζεις οπως ο χασοδικης.Μπορεις να αντιληφθεις οτι της νουδου εχουν στησει καρτελ μαζι με τους φιλους τους...τους ολιγαρχες στο ενεργειακο η μπα?Παντου ριχνουν φορους ο κουλης σου κανει τον κινεζο....Νταξει ρε τυπε δεν ειχε σχεδιασει το πολεμο στην ουκρανια ουτε τον κοβιντ με σκοπο να σου βαλει φορους.... ας αφησουμε τις υπερβολες.... αν και ξερω οτι ποναει η τσεπη ολων μας
Τύπε εμένα μου γλύτωσε 20Κ από φόρους το χρόνο και 13Κ από ασφαλιστικές εισφορές, με 33Κ συν το χρόνο δεν με νοιάζει για βενζίνη και τρόφιμα.Ναι και σου τα παιρνει ολα πισω απο τους φορους στα τροφιμα και στα καυσιμα.Ριχνει φορους απο καπου και σου τα παιρνει παλι πισω απο κατι αλλο...γνωστο το εργο της ψευτοφιλελε δεξιας χρονια τωρα...