Maximilien
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 28 Δεκ 2018
- Κριτικές
- 8
- Like
- 35.599
- Πόντοι
- 6.536
Ήταν μεθοδιστής μαν.Γιατί λευκό φέρετρο τύπε; Βρέφος ήταν;;
Ήταν μεθοδιστής μαν.Γιατί λευκό φέρετρο τύπε; Βρέφος ήταν;;
μου λειπει ο Γκλασκος ρεΉταν μεθοδιστής μαν.
Μ2μου λειπει ο Γκλασκος ρε
Πολλα δεξια τσιρακια λειπουν επισης...πχ Καραμανης...τι να πουμε!Πεθανε απ τα εμβολια οπως λεει ο μαλακας ο px ;μου λειπει ο Γκλασκος ρε
Καραμαναρος που θα ηταν και το δεξι μου χερι στον πολεμο εναντια στα ΨΕΚΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΛΑΘΡΟ ΚΛΠ νευριασε με τον πουστροκλωνο Χαλυβδοπουστρα..ενα κιναιδο-νικ-κλωνος και αποχωρησε ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣΠολλα δεξια τσιρακια λειπουν επισης...πχ Καραμανης...τι να πουμε!Πεθανε απ τα εμβολια οπως λεει ο μαλακας ο px ;
Χτες ένα μαλακας από αυτούς μού έδινε χαρτάκια για να ακολουθήσω το δόγμα τους ΧΑ ΧΑ ούτε τζόκερ να έπαιζες..............Ήταν μεθοδιστής μαν.
Θα τους γαμούσε όλους στη σειρά ο Καραμάναρος...Καραμαναρος που θα ηταν και το δεξι μου χερι στον πολεμο εναντια στα ΨΕΚΙΑ,ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ,ΛΑΘΡΟ ΚΛΠ νευριασε με τον πουστροκλωνο Χαλυβδοπουστρα..ενα κιναιδο-νικ-κλωνος και αποχωρησε ο ΠΑΝΜΕΓΙΣΤΟΣ
με γυναικα
Όχι ρε τύπε...Aγγελος
Πολλα δεξια τσιρακια λειπουν επισης...πχ Καραμανης...τι να πουμε!Πεθανε απ τα εμβολια οπως λεει ο μαλακας ο px ;
Aσε τα γκομεμετα κ βάλε φωτό με κρέατα
Τον ξεχάσαμε ήδη ....
Πήγε μια βόλτα τύπε...
Γιατί λευκό φέρετρο τύπε; Βρέφος ήταν;;
Ήταν μεθοδιστής μαν.
Τύπε εγώ γράφω μόνο σε σοβαρά νήματα...τυποι ειστε ολοι και γαμω τα τρολ εδω μεσα
απορω τι κανετε σε αυτο το νημα και δεν ερχοσαστε να τραμπουκισουμε το νημα της λιφο και την ημερησια ενημερωση για χεσιμο
Κρέας δεν έχει, το παραχέσαμε από το Πάσχα.
Κάτι σε ψαράκι το βράδυ αν θέλεις. Τετάρτες δεν τρώω μεσημέρι, μονοκόμματα κάνω ιατρείο μέχρι το απόγεμα.
Για κρέας περίμενε Σάββατο που έχω κανονίσει με Ελληνίδα influencer, όπως την γράφουνε στο παραδίπλα thread.
Δεν πατάμε εκεί μην μας πούν μπούστηδες μάν.τυποι ειστε ολοι και γαμω τα τρολ εδω μεσα
απορω τι κανετε σε αυτο το νημα και δεν ερχοσαστε να τραμπουκισουμε το νημα της λιφο και την ημερησια ενημερωση για χεσιμο
Δεν πατάμε εκεί μην μας πουν μπούστηδες μάν.
τυπε δε λεω για το σαη της λιφο.ποιος το γαμει αυτο;
το νημα της λιφο στο μπου πρεπει να τραμπουκισουμε