★ Tony xx ★
Μέγας
- Εγγρ.
- 30 Μαΐ 2019
- Κριτικές
- 3
- Like
- 18.086
- Πόντοι
- 3.556
ραντεβού θανατουΔώσε συντεταγμένες.
Και σε 24 ώρες θα είμαι εκεί.
Σε real time στο bou.com.
Υ.Γ. Το έχω κάνει με τον Μέμο,
ΟΠΟΤΕ ΚΑΝΕ ΤΙΣ ΑΝΑΓΩΓΕΣ ΣΟΥ.
Προς το παρόν κάποιου άλλου ο κώλος έχει ανοίξει:Σήμερα θα τους απαντήσω όπως καταλαβαίνουν, για πρώτη και τελευταία φορά, δεν θα ξανασχοληθώ μαζί τους.
Αισθάνεστε πως ο κώλος σας έγινε σαν το Μαρακανά?
Ενταξει, καλη ειναι, πριν εικοσι χρόνιαΌποιος θέλει ρούβλια, να μου μιλήσει να του πω τι πρέπει να κάνει.
Κατ' αρχας, στέλνουμε λουλούδια στην εκθαμβωτική Κυρία Ζαχάροβα, όπως εκανα εγώ.
Τι θέτε κύριε Κοντόλαγνε;Ενταξει, καλη ειναι, πριν εικοσι χρόνια
Εκτίμησε την κίνηση;Όποιος θέλει ρούβλια, να μου μιλήσει να του πω τι πρέπει να κάνει.
Κατ' αρχας, στέλνουμε λουλούδια στην εκθαμβωτική Κυρία Ζαχάροβα, όπως εκανα εγώ.
Γαμησετα, ναι, μιση ωρα έκανα να ανέβω απο το Περιστέρι στον Περισσό μέσω Κηφισού.Εκτίμησε την κίνηση;
Μετά όμως πέρασες ζάχαρη;Γαμησετα, ναι, μιση ωρα έκανα να ανέβω απο το Περιστέρι στον Περισσό μέσω Κηφισού.
Η Ζαχάροβα εκανε σεκς μαζί μου και άλλαξε το επιθετο της σε Ζαχάροβα απο Αλάτοβα.Μετά όμως πέρασες ζάχαρη;
Καλά που δεν το έκανε ΖαχαρέαΗ Ζαχάροβα εκανε σεκς μαζί μου και άλλαξε το επιθετο της σε Ζαχάροβα απο Αλάτοβα.
Με τον φυστικοψώλη πρωην της δεν είδε προκοπή.
Φαντάσου να γινόταν άνδρας τραβελι και να τον έλεγαν Ζαχαράτο.Καλά που δεν το έκανε Ζαχαρέα
Αζορ ειναι τυπε.....ότι απέμεινε από Αζοφ