kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 37.359
- Πόντοι
- 6.256
Εχω και γω ενα αριστερό ερωτα, εφη αχτσιόγλουΤι θέτε κύριε Κοντόλαγνε;
Αφήκτε μας να ζήσουμε τον αθώο εφηβικό μας έρωτα.
![]()
Εχω και γω ενα αριστερό ερωτα, εφη αχτσιόγλουΤι θέτε κύριε Κοντόλαγνε;
Αφήκτε μας να ζήσουμε τον αθώο εφηβικό μας έρωτα.
![]()
τα παραλες ρε τυπε,λιγο αλοιφη θελει και θα ναι σαν καινουργιο το εργαλειο!Ώρε, πάει η φουφού.
![]()
Πάντα ετσι ηταν αυτος;Βολταρος κλεισμενος τους επομενους 6 μηνες σε ραντεβου θανατου...θα τουςνε γαμησει ολους!!!
![]()
Ελληνικος αγωγος φα ειναι;Μη φοβάστε οι μεγάλοι ηγέτες μας εχουν βρει τη λυση
![]()
Καλυτερα πολεμος τυπε να γινει, στα καταφυγια γινεται παιχνιδιΤύποι και να μη γίνει 3ος ΠΠ, το σίγουρο είναι ότι θα φτωχύνει η ΕΕ. Οπότε γαμήστε τώρα ό,τι μπορείτε, βγείτε έξω να γουστάρετε κλπ γιατί μόνο μερικούς μήνες ακόμα βλέπω να είμαστε νορμάλ. Μετά![]()
![]()
Tύπε, τελειώσαμε. Πάρε xbox να το φχαριστηθείςτι λενε εδω οι πολεμικοι αναταποκριτες και οι οικονομολογοι του μπου;θα πεινασουμε;θα μεινουμε χωρις ρευμα;ποτε σταματα ο γαμημενος ο πολεμος;
σε λιγες ημερες θα τελειώσει ..οσο για τα υπόλοιπα μην φοβασε εχεις πλατεςτι λενε εδω οι πολεμικοι αναταποκριτες και οι οικονομολογοι του μπου;θα πεινασουμε;θα μεινουμε χωρις ρευμα;ποτε σταματα ο γαμημενος ο πολεμος;
θα μας κοψει το ρευμα ο γαμιολης ο πουτιν με τι θα το σενιαρω με καρβουνο;Tύπε, τελειώσαμε. Πάρε xbox να το φχαριστηθείς![]()
![]()
![]()
θα σου φτιάξω τζακι να καις ξυλάθα μας κοψει το ρευμα ο γαμιολης ο πουτιν με τι θα το σενιαρω με καρβουνο;![]()
Μην ανησυχείς, θα κλάνει ο Κούλης και θα έχουμε ρεύμα, είμαστε θωρακισμένοι πάλιθα μας κοψει το ρευμα ο γαμιολης ο πουτιν με τι θα το σενιαρω με καρβουνο;![]()
εγω ειμαι ησυχος εκανε επιτροπη για ενεργειακη επαρκειαΜην ανησυχείς, θα κλάνει ο Κούλης και θα έχουμε ρεύμα, είμαστε θωρακισμένοι πάλι![]()
θα πηγαινε και η χοντρη η px75 αλλα δεν την αφηνει ο αραπηςΤυπος Βολταιρος λιγο πριν αναχωρησει για Ουκρανια
Σαν τις αστοχες σφαλιαρες του Κασιδιαρη στην Κανελληπρεπει να ειναι οι πιο αστοχες συνεχομενες μπουνιες στην ιστορια της ανθρωποτητας....![]()
![]()
![]()