kontolagnos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 36.060
- Πόντοι
- 6.256
Εχω και γω ενα αριστερό ερωτα, εφη αχτσιόγλουΤι θέτε κύριε Κοντόλαγνε;
Αφήκτε μας να ζήσουμε τον αθώο εφηβικό μας έρωτα.
Εχω και γω ενα αριστερό ερωτα, εφη αχτσιόγλουΤι θέτε κύριε Κοντόλαγνε;
Αφήκτε μας να ζήσουμε τον αθώο εφηβικό μας έρωτα.
τα παραλες ρε τυπε,λιγο αλοιφη θελει και θα ναι σαν καινουργιο το εργαλειο!Ώρε, πάει η φουφού.
Πάντα ετσι ηταν αυτος;Βολταρος κλεισμενος τους επομενους 6 μηνες σε ραντεβου θανατου...θα τουςνε γαμησει ολους!!!
Ελληνικος αγωγος φα ειναι;Μη φοβάστε οι μεγάλοι ηγέτες μας εχουν βρει τη λυση
Καλυτερα πολεμος τυπε να γινει, στα καταφυγια γινεται παιχνιδιΤύποι και να μη γίνει 3ος ΠΠ, το σίγουρο είναι ότι θα φτωχύνει η ΕΕ. Οπότε γαμήστε τώρα ό,τι μπορείτε, βγείτε έξω να γουστάρετε κλπ γιατί μόνο μερικούς μήνες ακόμα βλέπω να είμαστε νορμάλ. Μετά
Tύπε, τελειώσαμε. Πάρε xbox να το φχαριστηθείςτι λενε εδω οι πολεμικοι αναταποκριτες και οι οικονομολογοι του μπου;θα πεινασουμε;θα μεινουμε χωρις ρευμα;ποτε σταματα ο γαμημενος ο πολεμος;
σε λιγες ημερες θα τελειώσει ..οσο για τα υπόλοιπα μην φοβασε εχεις πλατεςτι λενε εδω οι πολεμικοι αναταποκριτες και οι οικονομολογοι του μπου;θα πεινασουμε;θα μεινουμε χωρις ρευμα;ποτε σταματα ο γαμημενος ο πολεμος;
θα μας κοψει το ρευμα ο γαμιολης ο πουτιν με τι θα το σενιαρω με καρβουνο;Tύπε, τελειώσαμε. Πάρε xbox να το φχαριστηθείς
θα σου φτιάξω τζακι να καις ξυλάθα μας κοψει το ρευμα ο γαμιολης ο πουτιν με τι θα το σενιαρω με καρβουνο;
Μην ανησυχείς, θα κλάνει ο Κούλης και θα έχουμε ρεύμα, είμαστε θωρακισμένοι πάλιθα μας κοψει το ρευμα ο γαμιολης ο πουτιν με τι θα το σενιαρω με καρβουνο;
εγω ειμαι ησυχος εκανε επιτροπη για ενεργειακη επαρκειαΜην ανησυχείς, θα κλάνει ο Κούλης και θα έχουμε ρεύμα, είμαστε θωρακισμένοι πάλι
θα πηγαινε και η χοντρη η px75 αλλα δεν την αφηνει ο αραπηςΤυπος Βολταιρος λιγο πριν αναχωρησει για Ουκρανια
Σαν τις αστοχες σφαλιαρες του Κασιδιαρη στην Κανελληπρεπει να ειναι οι πιο αστοχες συνεχομενες μπουνιες στην ιστορια της ανθρωποτητας....