Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (4 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Κάτσε να δεις ότι 2023-2024στη δεύτερη τετραετία του Ιούλη που θα βάλει κάτω μεγάλες φαρδιές υπογραφές συνεκμετάλλευση Αιγαίου 70-30 % στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι το δικό του Βατερλώ κ τύπου τσιπρα βορεια Μακεδονία ( ειδικά το γλώσσα μακεδονική κ έθνος μακεδονικό δεν καταπίνεται) αλλά έτσι θα γίνει κ με αοζ
ελιαμεπ ξεκινά χαριτωμενιές ..... καλά θα κάνει ο Κυριάκος , πόλεμο θέλετε ? λύθηκε προαιώνιο πρόβλημα με Μωυσή :cheesy:

ελιαμεπ.jpg

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Σε τέτοιο αμάξι έμπαινα ακόμη κ αν ήταν η νεκροφόρα μου για το τελευταίο μου ταξιδι:smiling-face-with-heart-eyes:
δε ξέρω , με εντριβές κ παρτουζέ φιλάκια της ζωής θα σε επαναφέρανε σιγουρότατα :smiling-face-with-heart-eyes:
Πάντως για να χωρέσεις στο αμάξι θα έβγαζα το μωάκι που κάθεται στη μέση πίσω ,για πάρτη μου μόνο το ένα :angel:

kisss69

Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2006
Like
179
Πόντοι
1
ελιαμεπ ξεκινά χαριτωμενιές ..... καλά θα κάνει ο Κυριάκος , πόλεμο θέλετε ? λύθηκε προαιώνιο πρόβλημα με Μωυσή :cheesy:

ελιαμεπ.jpg
Δεν ειναι χαριτωμενο ομως οταν κανει γλυκες; :2funny:

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.685
Πόντοι
736
Απίστευτο και όμως αληθινό !!! Η συναυλία ειρήνης ήταν λέει πληρωμένη απο τον πούτιν η κάτι τέτοιο , εδω τους ξεσκέπασε ο Ζαραλίκος. :P

Περίεργα πράγματα πάντως , έκαναν συναυλία ειρήνης και έπρεπε να αποδείξουν οτι είναι και κατά του πολέμου ; :confused: :confused: :confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765

ελιαμεπ.jpg
να δουμε τωρα ολες τις κουλοτζεφροσημιτικες πουστρες που ειναι ολο "Εμπαινε Ζελενσκι ,και δωστου Ζελενσκι " να το γυριζουν σε "Ε να ειμαστε ψυχραιμοι και να το συζητησουμε και οχι ακρότητες και ας τα μοιρασουμε "και αλλα τετοια που θα τους διαταξει ο εργοδοτης τους η πρεσβεια :2funny:
πάλι σουσελ με τον αραπη μωρη χοντρη?

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Αν εκανε τη χορηγια τοτε στο Θρυλο η gazprom ολοι εμεις οι γαβροι θα πολεμουσαμε διπλα στους ρωσους σημερα και θα χε τελειωσει ο πολεμος. Τωρα ας τα βγαλει περα μονος του ο κοντος:confused:

poppop

Μέγας
Εγγρ.
30 Ιουλ 2006
Κριτικές
11
Like
4.593
Πόντοι
4.765
Εγγρ.
6 Ιαν 2019
Like
224
Πόντοι
21
Άντε ψόφα μωρή πουτινολάγνα σκατοκαριόλα να έρθω να κατουρήσω τον τάφο σου.
Τι σκουζεις παλι μωρη τζαζλη... ρουφα καμια γιαχαμπιμπικι ψωλη να ρθεις στα ισα σου

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.677
Πόντοι
506
Δεν ξερω αν το ανεφερε κανεις παντως ο λογος που οι Ρωσοι αφαίρεσαν δυναμεις γυρω απο το Κιεβο ειναι επειδη η Ουκρανια εχει συμφωνησει οτι θα μεινει ουδετερη χωρα και οτι δεν θα επιδιώξει προσάρτηση Κριμαιας και Ντονετσκ με στρατιωτικα μεσα. Βλεπω οτι τα Δυτικα ΜΜΕ το αποσιωπούν εντελως
Aυριο πρωταπριλια θα πουνε οτι δολοφονήθηκε ο πουτιν

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.853
Πόντοι
9.931

Εστειλαν οι Ρωσοι αξιωματικοι τους στρατιωτες τους να σουλατσάρουν μεσα σε ραδιενεργή ζωνη χωρις καμια προφύλαξη. Ηλίθιοι η απλα θεωρούν αναλώσιμους ολους τους στρατιώτες τους.

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.271
Πόντοι
2.456
Κάτσε να δεις ότι 2023-2024στη δεύτερη τετραετία του Ιούλη που θα βάλει κάτω μεγάλες φαρδιές υπογραφές συνεκμετάλλευση Αιγαίου 70-30 % στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι το δικό του Βατερλώ κ τύπου τσιπρα βορεια Μακεδονία ( ειδικά το γλώσσα μακεδονική κ έθνος μακεδονικό δεν καταπίνεται) αλλά έτσι θα γίνει κ με αοζ
Βολκανο ξέχασες το ποσοστό του θείου Σαμ..
Από το δικό μας, θα το πάρει..
:confused: :confused: :confused:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Εστειλαν οι Ρωσοι αξιωματικοι τους στρατιωτες τους να σουλατσάρουν μεσα σε ραδιενεργή ζωνη χωρις καμια προφύλαξη. Ηλίθιοι η απλα θεωρούν αναλώσιμους ολους τους στρατιώτες τους.
Κατά πάσαν πιθανότητα και τα δυο. Οχι ομως όλοι. Οι συγκεκριμένοι που τους έστειλαν.

7spirit

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Like
1.425
Πόντοι
206
Επειδή έχω μεσάνυχτα από οικονομικά , μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία;
Αφού το ευρώ και το δολλάριο είναι πιο ισχυρά νομίσματα από το ρούβλι, λογικά τους ρώσους δεν τους συμφέρει να πληρωθούν σε ευρώ/δολλάριο ;
Γιατί επιμένουν να πληρωθούν σε ροθβλι , αφού με τις τόσες υποτιμήσεις θα είναι σαν χαρτί ; :think:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.081
Πόντοι
6.515
Επειδή έχω μεσάνυχτα από οικονομικά , μπορεί κάποιος να μου λύσει μια απορία;
Αφού το ευρώ και το δολλάριο είναι πιο ισχυρά νομίσματα από το ρούβλι, λογικά τους ρώσους δεν τους συμφέρει να πληρωθούν σε ευρώ/δολλάριο ;
Γιατί επιμένουν να πληρωθούν σε ροθβλι , αφού με τις τόσες υποτιμήσεις θα είναι σαν χαρτί ; :think:
οι ρωσσοι ισχυριζονται οτι οι αγοραστες κατεθεταν τα ευρω- δολλαρια σε λογαριασμους που τους ειχαν μπλοκαρει οι δυτικες κυβερνησεις :think: :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom