Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.780
Πόντοι
3.656

Τι λες μωρέ, είσαι καλά; Ποστάρεις μια μαλακία για τις ρωσικές γάτες και πρέπει εγώ να αποδείξω ότι είναι μαλακία;
Σύνελθε γιατί έχεις καταντήσει χειρότερος από τους ψέκες που εβριζες στο νήμα του κορωνοϊού.
για τα μπαλέτα και τον Τσαικόφσκυ ζήτησα διάψευση

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ρε φίλε σοβαρά τώρα ;;

Κήρυξες τον "ανένδοτο" στην ΚGB ;; :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Δεν ξέρω αν ποτέ είχες πάρε - δώσε με Ρώσους.

Εγώ πάντα τους έβρισκα τρομερά τυπολάτρες, συντηρητικούς, χωρίς φαντασία, προσκολλημένους στην λεπτομέρεια, ευθυνόφοβους και πολύ μέτριους σαν μηχανικούς. Και μιλάμε για αυτούς που δούλευαν σε Δυτικές εταιρείες.

Μεγάλος φόβος για την εξουσία και ταυτόχρονα αυταρχισμός όπου τους παίρνει.

Δεν τους την χάριζα όμως. Ακόμη και στον αρκτικό Βορρά αν κάποιος έκανε τον έξυπνο του την έλεγα στα ίσια: "This is not KGB".

Στα @@ μου.

voltaire45

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
1.906
Πόντοι
366
Ώρε, πάει η φουφού.

FPGNJ6xXEAEtqku

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.779
Πόντοι
6.030

Εγώ πάντα τους έβρισκα τρομερά τυπολάτρες, συντηρητικούς, χωρίς φαντασία, προσκολλημένους στην λεπτομέρεια, ευθυνόφοβους και πολύ μέτριους σαν μηχανικούς. Και μιλάμε για αυτούς που δούλευαν σε Δυτικές εταιρείες.

Δεν τους την χάριζα όμως. Ακόμη και στον αρκτικό Βορρά αν κάποιος έκανε τον έξυπνο του την έλεγα στα ίσια: "This is not KGB".

Στα @@ μου.
Οι Ρωσοι ειναι σκαταδες, αλλα τα Ρωσσιδακια ομως αλλο πραγμα.

Drake88

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Κριτικές
2
Like
2.470
Πόντοι
446
:alivedick: αμερικανακια

Συνημμένα

• FOpSPRsWQAgMuuB.jpeg
    FOpSPRsWQAgMuuB.jpeg
    46,8 KB · Εμφανίσεις: 23

Mindreader

Τιμημένος
Εγγρ.
24 Φεβ 2014
Κριτικές
110
Like
20.337
Πόντοι
28.786

Στα @@ μου.
Φίλε η MTS η Vimpelcom, η Megafon ήταν πελάτες μου για 3,5 περίπου χρόνια σε μια απο τις εταιρίες που έχω δουλέψει. Εχω ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους πάνω απο 20 φορές στη Ρωσσία. Κυρίως Μόσχα, αλλά και άλλες πόλεις, μέχρι τη Σαμάρα έχω φτάσει.

Σε χοντρικά στατιστικά πλαίσια θα συμφωνήσω με τα γενικά χαρακτηριστικά που τους αποδίδεις.

Πιστεύω οτι οταν θέλεις να κατανοήσεις την ιδιοσυγκρασία ενός λαού πρέπει να πας στις θεμελιώδεις αξίες του.

Στη προτεσταντική δύση για παράδειγμα, η ελευθερία, η ανευ όρων και ορίων εργατικότητα, και το χιούμορ αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και αυτές καθορίζουν την ιδιοσυγκρασία αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Στη Ρωσσία οι αντίστοιχες αξίες είναι στον αντίποδα. Δηλαδή είναι η σοβαρότητα, η εμπιστοσύνη, και η σημασία στη λεπτομέρεια.

Για παράδειγμα ο γελαστός χιουμορίστας στην δύση θεωρείται ένα θετικό πρότυπο. Στη Ρωσσία αντίθετα το πρότυπο είναι η σοβαρότητα. Αυτός που χαμογελάει θεωρείται ηλίθιος. Εχεις δεί ποτέ φωτογραφία Ρώσσου ηγέτη από τον Μπρέζνιεφ και τον Αντρόπωφ μέχρι τον Πούτιν να χαμογελάει ;; Πολύ σπάνιο. Αντίθετα οι πολιτικάντηδες στη Δύση στις φωτογραφίες τους είναι σαν διαφημίσεις οδοντόκρεμας.

Αυτή η σοβαροφάνεια και η δυσπιστία, σε συνδυασμό με την εμμονή στην λεπτομέρεια σαν αρετές στη κουλτούρα τους τους κάνει εσωστρεφείς κουμπωμένους, αυτομαστιγωνόμενους, και σπασαρχίδες. Και είναι πιστεύω και κάποιοι από τους λόγους που τους ωθεί στο αλκοολίκι σαν δικαιολογία και επίφαση της χαλαρότητας που γενικά τους λείπει.

Ο Ρώσσος πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον. Ιδίως ξένο. Αν όμως του σταθείς σε μια δύσκολη στιγμή του γίνεσαι αυτόματα αδερφός του. Οι ακραίοι άνθρωποι συνήθως διπολικά συμπεριφέρονται.

Εφαγα τα μούτρα μου στην αρχή, αλλά προσπάθησα, διάβασα, τους έζησα και κατάλαβα.

Και για να μην ξεχνάμε που γράφουμε. Εχουν την ωραιότερη σε επίπεδο φυσικών προσόντων γυναικεία φυλή του κόσμου. Ανάθεμα σε εμάς τους μεσόγειους σε αυτό το θέμα.

Εχω ζήσει 16 χρόνια συνολικά εργαζόμενος στο εξωτερικό. Αν βάλεις και το μεταπτυχιακό 17. Ενα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί. Ακόμα και αν σε αυτή κατοικοεδρεύει η ΚGB. Αρα τους χαρακτηρισμούς προς αυτήν προσωπικά πάντα τους απέφευγα, ιδίως στα ταξίδια μου. Αυτό θα συνιστούσα γενικότερα σαν πρακτική.

Τελευταία τροποποίηση:

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.770
Πόντοι
1.756
Φίλε η MTS η Vimpelcom, η Megafon ήταν πελάτες μου για 3,5 περίπου χρόνια σε μια απο τις εταιρίες που έχω δουλέψει. Εχω ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους πάνω απο 20 φορές στη Ρωσσία. Κυρίως Μόσχα, αλλά και άλλες πόλεις, μέχρι τη Σαμάρα έχω φτάσει.

Σε χοντρικά στατιστικά πλαίσια θα συμφωνήσω με τα γενικά χαρακτηριστικά που τους αποδίδεις.

Πιστεύω οτι οταν θέλεις να κατανοήσεις την ιδιοσυγκρασία ενός λαού πρέπει να πας στις θεμελιώδεις αξίες του.

Στη προτεσταντική δύση για παράδειγμα, η ελευθερία, η ανευ όρων και ορίων εργατικότητα, και το χιούμορ αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και αυτές καθορίζουν την ιδιοσυγκρασία αυτής της κοινωνικής ομάδας.

Στη Ρωσσία οι αντίστοιχες αξίες είναι στον αντίποδα. Δηλαδή είναι η σοβαρότητα, η εμπιστοσύνη, και η σημασία στη λεπτομέρεια.

Για παράδειγμα ο γελαστός χιουμορίστας στην δύση θεωρείται ένα θετικό πρότυπο. Στη Ρωσσία αντίθετα το πρότυπο είναι η σοβαρότητα. Αυτός που χαμογελάει θεωρείται ηλίθιος. Εχεις δεί ποτέ φωτογραφία Ρώσσου ηγέτη από τον Μπρέζνιεφ και τον Αντρόπωφ μέχρι τον Πούτιν να χαμογελάει ;; Πολύ σπάνιο. Αντίθετα οι πολιτικάντηδες στη Δύση στις φωτογραφίες τους είναι σαν διαφημίσεις οδοντόκρεμας.

Αυτή η σοβαροφάνεια και η δυσπιστία, σε συνδυασμό με την εμμονή στην λεπτομέρεια σαν αρετές στη κουλτούρα τους τους κάνει εσωστρεφείς κουμπωμένους, αυτομαστιγωνόμενους, και σπασαρχίδες. Και είναι πιστεύω και κάποιοι από τους λόγους που τους ωθεί στο αλκοολίκι σαν δικαιολογία και επίφαση της χαλαρότητας που γενικά τους λείπει.

Ο Ρώσσος πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον. Ιδίως ξένο. Αν όμως του σταθείς σε μια δύσκολη στιγμή του γίνεσαι αυτόματα αδερφός του. Οι ακραίοι άνθρωποι συνήθως διπολικά συμπεριφέρονται.

Εφαγα τα μούτρα μου στην αρχή, αλλά προσπάθησα, διάβασα, τους έζησα και κατάλαβα.

Και για να μην ξεχνάμε που γράφουμε. Εχουν την ωραιότερη σε επίπεδο φυσικών προσόντων γυναικεία φυλή του κόσμου. Ανάθεμα σε εμάς τους μεσόγειους σε αυτό το θέμα.

Εχω ζήσει 16 χρόνια συνολικά εργαζόμενος στο εξωτερικό. Αν βάλεις και το μεταπτυχιακό 17. Ενα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί. Ακόμα και αν σε αυτή κατοικοεδρεύει η ΚGB. Αρα τους χαρακτηρισμούς προς αυτήν προσωπικά πάντα τους απέφυγα.
"Αυτος που χαμογελαει θεωρειται ηλιθιος" πιστευουν.....
Ισως και να εχουν δικιο.....

Συνημμένα

• αρχείο λήψης.jpg
    αρχείο λήψης.jpg
    4,9 KB · Εμφανίσεις: 19

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.673
Πόντοι
506
"Αυτος που χαμογελαει θεωρειται ηλιθιος" πιστευουν.....
Ισως και να εχουν δικιο.....
Σήμερα που ανακοίνωσε οτι εγκαταλειπει τα σχέδια για αυτοδυναμία δε γελαγε και πολυ

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846

Εχω ζήσει 16 χρόνια συνολικά εργαζόμενος στο εξωτερικό. Αν βάλεις και το μεταπτυχιακό 17. Ενα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί. Ακόμα και αν σε αυτή κατοικοεδρεύει η ΚGB. Αρα τους χαρακτηρισμούς προς αυτήν προσωπικά πάντα τους απέφευγα, ιδίως στα ταξίδια μου. Αυτό θα συνιστούσα γενικότερα σαν πρακτική.
Είχα σχέση 2 χρόνια με Ρωσία ,μέσω αυτής γνώρισα και άλλους Ρώσους και Ρωσίδες. Επίσης έχω παίξει πολλές Ρωσίδες τουρίστριες στην Ελλάδα και κάτοικοι Ελλάδας.

Σε τόσο μεγάλο πληθυσμό θα βρεις λίγο πολύ απ' όλες τις τάσεις. Κυρίως μου κάνουν για συντηρητικοί άνθρωποι, κοντά στο Θεό και στην οικογένεια ,κάτι που ήταν και από τις κυριότερες αιτίες που έκαναν το Πούτιν τόσο δημοφιλή. Οι γυναίκες δεν έχουν χειραφετηθεί ενώ βρίσκεται πολύ έντονα στην κουλτούρα τους το "ψάχνω πλούσιο γαμπρό". Ακόμη και σε δημοφιλείς ταινίες θα δεις πόσο απενοχοποιημένος είναι ο γάμος με μεγάλη διαφορά ηλικίας (μεγαλύτερος πάντα ο άντρας).

Ταυτόχρονα είναι πολύ φυσιολογικό η γυναίκα να πηγαίνει μόνη της διακοπές για να γαμηθεί. Όταν λέμε γυναίκα εννοούμε τη χωρισμένη ή ανύπαντρη ή χήρα έστω.

Συμφωνώ ότι όπως και οι Σκανδιναυοί είναι απόμακροι μέχρι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους και μετά μπορούν να γίνουν πολύ καλοί και πιστοί φίλοι. Άνθρωποι καλλιεργημένοι, με παράδοση αιώνων στον πολιτισμό. Προφανώς και θα βρεις εγκληματικά στοιχεία, αλητεία και τσαμπουκάδες (οι γκόπνικ) γενικά πάντως έχουν πολύ καλή παιδεία σε μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφο.

Θα μου λείψουν οι Ρωσίδες αυτό το καλοκαίρι. Θα παίξει πολύ ξηρασία.

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.229
Πόντοι
3.846
ε ναι βέβαια. Γιατί όταν τελειώσει ο πόλεμος αποκλείεται στην Ουκρανία να ξαναϋπάρξουν αντιρώσοι ναζί. Ούτε ένας.
Παίκτη ψάξε λίγο για τα αίτια που ο ναζισμός έπιασε τον τόπο και μετά θα καταλάβεις ότι μόνο αυτή τη δεν είναι η λύση.

Leclerc

Σπουδαίος
Εγγρ.
5 Μαρ 2020
Like
9.442
Πόντοι
2.356
Πότε φτάνει στην θάλασσα της Μάγχης ο στρατός του δικτάτορα ρε μάγκες;

Κάποιος ειδικός αναλυτής να μας πει με σιγουριά να κανονίσουμε τα ταξίδια μας… :confused:

Screenshot_2.jpg

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.849
Πόντοι
9.931
Πότε φτάνει στην θάλασσα της Μάγχης ο στρατός του δικτάτορα ρε μάγκες;

Κάποιος ειδικός αναλυτής να μας πει με σιγουριά να κανονίσουμε τα ταξίδια μας… :confused:

Screenshot_2.jpg
Κατσε ρε τυπε ακομα δεν εχει πάρει το Κίεβο, σε 5-6 χρονια θα φτάσει και στην Μάγχη.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Ρε
Εσύ που δεν θα μορέσεις να παραστείς.
Μήπως είσαι ΠΟΛΥ πούστης ?
Τύπε όσοι λέμε ότι άσπρος γάτος μαύρος γάτος όλοι τρώνε τα ποντικακια θεωρούσατε πουστηδες πουτινολαγνοι:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
Στην Πόλη να δούμε πότε θα φτάσει να μας τη δώσει.
Αν ήμασταν στο σμφωνω της Βαρσοβίας ίσως μας την εδινε:confused::confused::confused:προς το παρόν είμαστε στο ΝΑΤΟ κ μας πήραν οι ίδιοι οι κάτοικοι τη μισή Κύπρο

Α συγγνώμη ξέχασα η Κύπρος δεν είναι ελλαδα:confused::confused:

Εγγρ.
16 Νοε 2021
Like
2.719
Πόντοι
446
Πράβντα;;;; ΠΡΑΒΝΤΑ;;;;

Τώρα φοβήθηκα .......

Στα @@ μου την γράφω την ΠΟΥΤΙΝΑ μαμά Ρωσία και τα ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ τέκνα της.

Βάζω εδώ για μία ακόμη φορά το διαβατήριο μου με τα ταξίδια μου στην Ρωσία τον τελευταίο χρόνο πριν από τον Κόβιντ.

1648585825890.png

Άμα θέλουν τα τσουτσέκια της KGB στην Ρώσικη Πρεσβεία της Αθήνας μπορούν να ψάξουν τις ημερομηνίες και να βρουν ποιός είμαι. Γιατί και τα στοιχεία της βίζας μου τα έχουν και όλες τις αγορές των εισιτηρίων της ΑΕΡΟΦΛΟΤ με πιστωτική.

ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ @@ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.
Βρε καλε μου ανθρωπε δημοσιευεις σε σαητ με πουτανες στοιχεια του διαβατηριου σου απευθυνομενους σε ρωσους πρακτορες και τους προκαλεις να ρθουν να σε βρουν να πλακωθειτε;;

ΥΓ. Πλεον το μπου εχει καταστει πιο καλτ και απο τις εκπομπες του Καμπουρη στο extra 3 και του ερωτοδικειου

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.257
Πόντοι
6.056
Αν ήμασταν στο σμφωνω της Βαρσοβίας ίσως μας την εδινε:confused::confused::confused:προς το παρόν είμαστε στο ΝΑΤΟ κ μας πήραν οι ίδιοι οι κάτοικοι τη μισή Κύπρο

Α συγγνώμη ξέχασα η Κύπρος δεν είναι ελλαδα:confused::confused:
sex volcano παράτα κυπρο μακεδονία εκεί πέρασε του αμερικάνου κ η υπάκουη ελλάδα έχασε.

Άνοιξε gps βάλε drone ,μουνοραντάρια να βρούμε τα κοράσια που εορτάζουν την απελευθέρωση :smiling-face-with-heart-eyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266
sex volcano παράτα κυπρο μακεδονία εκεί πέρασε του αμερικάνου κ η υπάκουη ελλάδα έχασε.

Άνοιξε gps βάλε drone ,μουνοραντάρια να βρούμε τα κοράσια που εορτάζουν την απελευθέρωση :smiling-face-with-heart-eyes:

Σε τέτοιο αμάξι έμπαινα ακόμη κ αν ήταν η νεκροφόρα μου για το τελευταίο μου ταξιδι:smiling-face-with-heart-eyes:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
184
Like
45.322
Πόντοι
22.266

Κάτσε να δεις ότι 2023-2024στη δεύτερη τετραετία του Ιούλη που θα βάλει κάτω μεγάλες φαρδιές υπογραφές συνεκμετάλλευση Αιγαίου 70-30 % στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι το δικό του Βατερλώ κ τύπου τσιπρα βορεια Μακεδονία ( ειδικά το γλώσσα μακεδονική κ έθνος μακεδονικό δεν καταπίνεται) αλλά έτσι θα γίνει κ με αοζ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom