Χλωμό. Ο Παφίλης είπε θα απέχουν.θελουμε κανελλη να απαντησει
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
ΙΩΑΝΝΗΣ ΜΠΟΚΟΛΟΣ
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2012
- Like
- 14.780
- Πόντοι
- 3.656
για τα μπαλέτα και τον Τσαικόφσκυ ζήτησα διάψευσηΤι λες μωρέ, είσαι καλά; Ποστάρεις μια μαλακία για τις ρωσικές γάτες και πρέπει εγώ να αποδείξω ότι είναι μαλακία;
Σύνελθε γιατί έχεις καταντήσει χειρότερος από τους ψέκες που εβριζες στο νήμα του κορωνοϊού.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Δεν ξέρω αν ποτέ είχες πάρε - δώσε με Ρώσους.Ρε φίλε σοβαρά τώρα ;;
Κήρυξες τον "ανένδοτο" στην ΚGB ;;
Εγώ πάντα τους έβρισκα τρομερά τυπολάτρες, συντηρητικούς, χωρίς φαντασία, προσκολλημένους στην λεπτομέρεια, ευθυνόφοβους και πολύ μέτριους σαν μηχανικούς. Και μιλάμε για αυτούς που δούλευαν σε Δυτικές εταιρείες.
Μεγάλος φόβος για την εξουσία και ταυτόχρονα αυταρχισμός όπου τους παίρνει.
Δεν τους την χάριζα όμως. Ακόμη και στον αρκτικό Βορρά αν κάποιος έκανε τον έξυπνο του την έλεγα στα ίσια: "This is not KGB".
Στα @@ μου.
voltaire45
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Δεκ 2005
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1.906
- Πόντοι
- 366
Ώρε, πάει η φουφού.
bourdeliaris82
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 57
- Like
- 6.779
- Πόντοι
- 6.030
Οι Ρωσοι ειναι σκαταδες, αλλα τα Ρωσσιδακια ομως αλλο πραγμα.Δεν ξέρω αν ποτέ είχες πάρε - δώσε με Ρώσους.
Εγώ πάντα τους έβρισκα τρομερά τυπολάτρες, συντηρητικούς, χωρίς φαντασία, προσκολλημένους στην λεπτομέρεια, ευθυνόφοβους και πολύ μέτριους σαν μηχανικούς. Και μιλάμε για αυτούς που δούλευαν σε Δυτικές εταιρείες.
Δεν τους την χάριζα όμως. Ακόμη και στον αρκτικό Βορρά αν κάποιος έκανε τον έξυπνο του την έλεγα στα ίσια: "This is not KGB".
Στα @@ μου.
Mindreader
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 24 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 110
- Like
- 20.337
- Πόντοι
- 28.786
Φίλε η MTS η Vimpelcom, η Megafon ήταν πελάτες μου για 3,5 περίπου χρόνια σε μια απο τις εταιρίες που έχω δουλέψει. Εχω ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους πάνω απο 20 φορές στη Ρωσσία. Κυρίως Μόσχα, αλλά και άλλες πόλεις, μέχρι τη Σαμάρα έχω φτάσει.Δεν ξέρω αν ποτέ είχες πάρε - δώσε με Ρώσους.
Στα @@ μου.
Σε χοντρικά στατιστικά πλαίσια θα συμφωνήσω με τα γενικά χαρακτηριστικά που τους αποδίδεις.
Πιστεύω οτι οταν θέλεις να κατανοήσεις την ιδιοσυγκρασία ενός λαού πρέπει να πας στις θεμελιώδεις αξίες του.
Στη προτεσταντική δύση για παράδειγμα, η ελευθερία, η ανευ όρων και ορίων εργατικότητα, και το χιούμορ αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και αυτές καθορίζουν την ιδιοσυγκρασία αυτής της κοινωνικής ομάδας.
Στη Ρωσσία οι αντίστοιχες αξίες είναι στον αντίποδα. Δηλαδή είναι η σοβαρότητα, η εμπιστοσύνη, και η σημασία στη λεπτομέρεια.
Για παράδειγμα ο γελαστός χιουμορίστας στην δύση θεωρείται ένα θετικό πρότυπο. Στη Ρωσσία αντίθετα το πρότυπο είναι η σοβαρότητα. Αυτός που χαμογελάει θεωρείται ηλίθιος. Εχεις δεί ποτέ φωτογραφία Ρώσσου ηγέτη από τον Μπρέζνιεφ και τον Αντρόπωφ μέχρι τον Πούτιν να χαμογελάει ;; Πολύ σπάνιο. Αντίθετα οι πολιτικάντηδες στη Δύση στις φωτογραφίες τους είναι σαν διαφημίσεις οδοντόκρεμας.
Αυτή η σοβαροφάνεια και η δυσπιστία, σε συνδυασμό με την εμμονή στην λεπτομέρεια σαν αρετές στη κουλτούρα τους τους κάνει εσωστρεφείς κουμπωμένους, αυτομαστιγωνόμενους, και σπασαρχίδες. Και είναι πιστεύω και κάποιοι από τους λόγους που τους ωθεί στο αλκοολίκι σαν δικαιολογία και επίφαση της χαλαρότητας που γενικά τους λείπει.
Ο Ρώσσος πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον. Ιδίως ξένο. Αν όμως του σταθείς σε μια δύσκολη στιγμή του γίνεσαι αυτόματα αδερφός του. Οι ακραίοι άνθρωποι συνήθως διπολικά συμπεριφέρονται.
Εφαγα τα μούτρα μου στην αρχή, αλλά προσπάθησα, διάβασα, τους έζησα και κατάλαβα.
Και για να μην ξεχνάμε που γράφουμε. Εχουν την ωραιότερη σε επίπεδο φυσικών προσόντων γυναικεία φυλή του κόσμου. Ανάθεμα σε εμάς τους μεσόγειους σε αυτό το θέμα.
Εχω ζήσει 16 χρόνια συνολικά εργαζόμενος στο εξωτερικό. Αν βάλεις και το μεταπτυχιακό 17. Ενα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί. Ακόμα και αν σε αυτή κατοικοεδρεύει η ΚGB. Αρα τους χαρακτηρισμούς προς αυτήν προσωπικά πάντα τους απέφευγα, ιδίως στα ταξίδια μου. Αυτό θα συνιστούσα γενικότερα σαν πρακτική.
Τελευταία τροποποίηση:
"Αυτος που χαμογελαει θεωρειται ηλιθιος" πιστευουν.....Φίλε η MTS η Vimpelcom, η Megafon ήταν πελάτες μου για 3,5 περίπου χρόνια σε μια απο τις εταιρίες που έχω δουλέψει. Εχω ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους πάνω απο 20 φορές στη Ρωσσία. Κυρίως Μόσχα, αλλά και άλλες πόλεις, μέχρι τη Σαμάρα έχω φτάσει.
Σε χοντρικά στατιστικά πλαίσια θα συμφωνήσω με τα γενικά χαρακτηριστικά που τους αποδίδεις.
Πιστεύω οτι οταν θέλεις να κατανοήσεις την ιδιοσυγκρασία ενός λαού πρέπει να πας στις θεμελιώδεις αξίες του.
Στη προτεσταντική δύση για παράδειγμα, η ελευθερία, η ανευ όρων και ορίων εργατικότητα, και το χιούμορ αποτελούν θεμελιώδεις αξίες και αυτές καθορίζουν την ιδιοσυγκρασία αυτής της κοινωνικής ομάδας.
Στη Ρωσσία οι αντίστοιχες αξίες είναι στον αντίποδα. Δηλαδή είναι η σοβαρότητα, η εμπιστοσύνη, και η σημασία στη λεπτομέρεια.
Για παράδειγμα ο γελαστός χιουμορίστας στην δύση θεωρείται ένα θετικό πρότυπο. Στη Ρωσσία αντίθετα το πρότυπο είναι η σοβαρότητα. Αυτός που χαμογελάει θεωρείται ηλίθιος. Εχεις δεί ποτέ φωτογραφία Ρώσσου ηγέτη από τον Μπρέζνιεφ και τον Αντρόπωφ μέχρι τον Πούτιν να χαμογελάει ;; Πολύ σπάνιο. Αντίθετα οι πολιτικάντηδες στη Δύση στις φωτογραφίες τους είναι σαν διαφημίσεις οδοντόκρεμας.
Αυτή η σοβαροφάνεια και η δυσπιστία, σε συνδυασμό με την εμμονή στην λεπτομέρεια σαν αρετές στη κουλτούρα τους τους κάνει εσωστρεφείς κουμπωμένους, αυτομαστιγωνόμενους, και σπασαρχίδες. Και είναι πιστεύω και κάποιοι από τους λόγους που τους ωθεί στο αλκοολίκι σαν δικαιολογία και επίφαση της χαλαρότητας που γενικά τους λείπει.
Ο Ρώσσος πολύ δύσκολα θα εμπιστευτεί κάποιον. Ιδίως ξένο. Αν όμως του σταθείς σε μια δύσκολη στιγμή του γίνεσαι αυτόματα αδερφός του. Οι ακραίοι άνθρωποι συνήθως διπολικά συμπεριφέρονται.
Εφαγα τα μούτρα μου στην αρχή, αλλά προσπάθησα, διάβασα, τους έζησα και κατάλαβα.
Και για να μην ξεχνάμε που γράφουμε. Εχουν την ωραιότερη σε επίπεδο φυσικών προσόντων γυναικεία φυλή του κόσμου. Ανάθεμα σε εμάς τους μεσόγειους σε αυτό το θέμα.
Εχω ζήσει 16 χρόνια συνολικά εργαζόμενος στο εξωτερικό. Αν βάλεις και το μεταπτυχιακό 17. Ενα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί. Ακόμα και αν σε αυτή κατοικοεδρεύει η ΚGB. Αρα τους χαρακτηρισμούς προς αυτήν προσωπικά πάντα τους απέφυγα.
Ισως και να εχουν δικιο.....
Συνημμένα
mixalis k.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Νοε 2012
- Like
- 4.673
- Πόντοι
- 506
Σήμερα που ανακοίνωσε οτι εγκαταλειπει τα σχέδια για αυτοδυναμία δε γελαγε και πολυ"Αυτος που χαμογελαει θεωρειται ηλιθιος" πιστευουν.....
Ισως και να εχουν δικιο.....
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.229
- Πόντοι
- 3.846
Είχα σχέση 2 χρόνια με Ρωσία ,μέσω αυτής γνώρισα και άλλους Ρώσους και Ρωσίδες. Επίσης έχω παίξει πολλές Ρωσίδες τουρίστριες στην Ελλάδα και κάτοικοι Ελλάδας.Φίλε η MTS η Vimpelcom, η Megafon ήταν πελάτες μου για 3,5 περίπου χρόνια σε μια απο τις εταιρίες που έχω δουλέψει. Εχω ταξιδέψει για επαγγελματικούς λόγους πάνω απο 20 φορές στη Ρωσσία. Κυρίως Μόσχα, αλλά και άλλες πόλεις, μέχρι τη Σαμάρα έχω φτάσει.
Εχω ζήσει 16 χρόνια συνολικά εργαζόμενος στο εξωτερικό. Αν βάλεις και το μεταπτυχιακό 17. Ενα απο τα πρώτα πράγματα που έμαθα ήταν να σέβομαι τη χώρα που με φιλοξενεί. Ακόμα και αν σε αυτή κατοικοεδρεύει η ΚGB. Αρα τους χαρακτηρισμούς προς αυτήν προσωπικά πάντα τους απέφευγα, ιδίως στα ταξίδια μου. Αυτό θα συνιστούσα γενικότερα σαν πρακτική.
Σε τόσο μεγάλο πληθυσμό θα βρεις λίγο πολύ απ' όλες τις τάσεις. Κυρίως μου κάνουν για συντηρητικοί άνθρωποι, κοντά στο Θεό και στην οικογένεια ,κάτι που ήταν και από τις κυριότερες αιτίες που έκαναν το Πούτιν τόσο δημοφιλή. Οι γυναίκες δεν έχουν χειραφετηθεί ενώ βρίσκεται πολύ έντονα στην κουλτούρα τους το "ψάχνω πλούσιο γαμπρό". Ακόμη και σε δημοφιλείς ταινίες θα δεις πόσο απενοχοποιημένος είναι ο γάμος με μεγάλη διαφορά ηλικίας (μεγαλύτερος πάντα ο άντρας).
Ταυτόχρονα είναι πολύ φυσιολογικό η γυναίκα να πηγαίνει μόνη της διακοπές για να γαμηθεί. Όταν λέμε γυναίκα εννοούμε τη χωρισμένη ή ανύπαντρη ή χήρα έστω.
Συμφωνώ ότι όπως και οι Σκανδιναυοί είναι απόμακροι μέχρι να κερδίσεις την εμπιστοσύνη τους και μετά μπορούν να γίνουν πολύ καλοί και πιστοί φίλοι. Άνθρωποι καλλιεργημένοι, με παράδοση αιώνων στον πολιτισμό. Προφανώς και θα βρεις εγκληματικά στοιχεία, αλητεία και τσαμπουκάδες (οι γκόπνικ) γενικά πάντως έχουν πολύ καλή παιδεία σε μουσική, λογοτεχνία, κινηματογράφο.
Θα μου λείψουν οι Ρωσίδες αυτό το καλοκαίρι. Θα παίξει πολύ ξηρασία.
Nubic
Μέγας
- Εγγρ.
- 28 Οκτ 2019
- Κριτικές
- 10
- Like
- 13.229
- Πόντοι
- 3.846
ε ναι βέβαια. Γιατί όταν τελειώσει ο πόλεμος αποκλείεται στην Ουκρανία να ξαναϋπάρξουν αντιρώσοι ναζί. Ούτε ένας.
Παίκτη ψάξε λίγο για τα αίτια που ο ναζισμός έπιασε τον τόπο και μετά θα καταλάβεις ότι μόνο αυτή τη δεν είναι η λύση.
Παίκτη ψάξε λίγο για τα αίτια που ο ναζισμός έπιασε τον τόπο και μετά θα καταλάβεις ότι μόνο αυτή τη δεν είναι η λύση.
Anemodoura
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2007
- Like
- 35.849
- Πόντοι
- 9.931
Κατσε ρε τυπε ακομα δεν εχει πάρει το Κίεβο, σε 5-6 χρονια θα φτάσει και στην Μάγχη.Πότε φτάνει στην θάλασσα της Μάγχης ο στρατός του δικτάτορα ρε μάγκες;
Κάποιος ειδικός αναλυτής να μας πει με σιγουριά να κανονίσουμε τα ταξίδια μας…
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Τύπε όσοι λέμε ότι άσπρος γάτος μαύρος γάτος όλοι τρώνε τα ποντικακια θεωρούσατε πουστηδες πουτινολαγνοιΡε
Εσύ που δεν θα μορέσεις να παραστείς.
Μήπως είσαι ΠΟΛΥ πούστης ?
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Αν ήμασταν στο σμφωνω της Βαρσοβίας ίσως μας την εδινεπρος το παρόν είμαστε στο ΝΑΤΟ κ μας πήραν οι ίδιοι οι κάτοικοι τη μισή ΚύπροΣτην Πόλη να δούμε πότε θα φτάσει να μας τη δώσει.
Α συγγνώμη ξέχασα η Κύπρος δεν είναι ελλαδα
Διαγραμμένο μέλος 215434
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2021
- Like
- 2.719
- Πόντοι
- 446
Βρε καλε μου ανθρωπε δημοσιευεις σε σαητ με πουτανες στοιχεια του διαβατηριου σου απευθυνομενους σε ρωσους πρακτορες και τους προκαλεις να ρθουν να σε βρουν να πλακωθειτε;;Πράβντα;;;; ΠΡΑΒΝΤΑ;;;;
Τώρα φοβήθηκα .......
Στα @@ μου την γράφω την ΠΟΥΤΙΝΑ μαμά Ρωσία και τα ΠΟΥΤΙΝΟΣΠΕΡΜΑΤΑ τέκνα της.
Βάζω εδώ για μία ακόμη φορά το διαβατήριο μου με τα ταξίδια μου στην Ρωσία τον τελευταίο χρόνο πριν από τον Κόβιντ.
Άμα θέλουν τα τσουτσέκια της KGB στην Ρώσικη Πρεσβεία της Αθήνας μπορούν να ψάξουν τις ημερομηνίες και να βρουν ποιός είμαι. Γιατί και τα στοιχεία της βίζας μου τα έχουν και όλες τις αγορές των εισιτηρίων της ΑΕΡΟΦΛΟΤ με πιστωτική.
ΚΑΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ @@ ΑΣ ΕΡΘΟΥΝ ΝΑ ΜΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΟΥΝ.
ΥΓ. Πλεον το μπου εχει καταστει πιο καλτ και απο τις εκπομπες του Καμπουρη στο extra 3 και του ερωτοδικειου
sex volcano παράτα κυπρο μακεδονία εκεί πέρασε του αμερικάνου κ η υπάκουη ελλάδα έχασε.Αν ήμασταν στο σμφωνω της Βαρσοβίας ίσως μας την εδινεπρος το παρόν είμαστε στο ΝΑΤΟ κ μας πήραν οι ίδιοι οι κάτοικοι τη μισή Κύπρο
Α συγγνώμη ξέχασα η Κύπρος δεν είναι ελλαδα
Άνοιξε gps βάλε drone ,μουνοραντάρια να βρούμε τα κοράσια που εορτάζουν την απελευθέρωση
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Σε τέτοιο αμάξι έμπαινα ακόμη κ αν ήταν η νεκροφόρα μου για το τελευταίο μου ταξιδιsex volcano παράτα κυπρο μακεδονία εκεί πέρασε του αμερικάνου κ η υπάκουη ελλάδα έχασε.
Άνοιξε gps βάλε drone ,μουνοραντάρια να βρούμε τα κοράσια που εορτάζουν την απελευθέρωση
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 184
- Like
- 45.322
- Πόντοι
- 22.266
Κάτσε να δεις ότι 2023-2024στη δεύτερη τετραετία του Ιούλη που θα βάλει κάτω μεγάλες φαρδιές υπογραφές συνεκμετάλλευση Αιγαίου 70-30 % στην καλύτερη των περιπτώσεων θα είναι το δικό του Βατερλώ κ τύπου τσιπρα βορεια Μακεδονία ( ειδικά το γλώσσα μακεδονική κ έθνος μακεδονικό δεν καταπίνεται) αλλά έτσι θα γίνει κ με αοζsex volcano παράτα κυπρο μακεδονία εκεί πέρασε του αμερικάνου κ η υπάκουη ελλάδα έχασε.