Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Εντελως φιλικά, θα σου πω οτι το εχεις παραξηλωσει, ολο μαγκιά επιδεικνύεις, ειρωνευεσαι τους πάντες, το 90% των ποσταρισματων σου ειναι επιεικώς σιχαμενα. Βλεπω οτι αρχισες να ασχολεισαι και με μανάδες. Υπαρχει καποια βαθυτερη αιτία για την κατασταση σου αυτη?
Επιλεκτική ευαισθησία για τις μανάδες δείχνεις πάντως.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Επιλεκτική ευαισθησία για τις μανάδες δείχνεις πάντως.
Ακου να σου πω κι εσενα λοιπον.
Οταν καποτε λογκαρισε ο χελρειζερ και σχολιασε κατι που ειπα, του απαντησα ακριβως το ιδιο. "Γιατι δεν σχολιασες και αυτο που μου ειπαν και ηταν η αφορμη να απαντησω?" Και μου ειπε, με περισση μαγκια (οπως παντα) "σιγα μην διαβασω δεκα σελιδες να κάνω σχόλια παντου, μπηκα και ειδα εσενα να γραφεις μια μαλακια και την σχολιασα". Ε αυτο απαντω κι εγω τωρα. Τωρα μπηκα, ειδα μια μαλακια και την σχολιασα. Ενταξει ειμαστε? Ή θα ασχοληθουμε τωρα καμια δεκαρια σελιδες με το δικο μου ποσταρισμα που στο κατω κατω ηταν και απολυτα λογικο?

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Οταν καποτε λογκαρισε ο χελρειζερ και σχολιασε κατι που ειπα, του απαντησα ακριβως το ιδιο. "Γιατι δεν σχολιασες και αυτο που μου ειπαν και ηταν η αφορμη να απαντησω?" Και μου ειπε, με περισση μαγκια (οπως παντα) "σιγα μην διαβασω δεκα σελιδες να κάνω σχόλια παντου, μπηκα και ειδα εσενα να γραφεις μια μαλακια και την σχολιασα". Ε αυτο απαντω κι εγω τωρα. Τωρα μπηκα, ειδα μια μαλακια και την σχολιασα. Ενταξει ειμαστε? Ή θα ασχοληθουμε τωρα καμια δεκαρια σελιδες με το δικο μου ποσταρισμα που στο κατω κατω ηταν και απολυτα λογικο?
Α εχεις και εσυ τα θεματακια σου τυπε....πληροφοριακα παντως δεν χρειαζοταν να πας καμμια δεκαρια σελιδες πισω μιας και ειχα κανει παραθεση τον καραγκιοζη σας που εκανε αναφορα στην μανουλα μου. :tooth:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Οχι δεν είμαστε εντάξει. Γιατί κανεις και λαικ σε σκουπιδοποστ που στολίζουν μάνες. Κι όπως υπερασπίστηκα και σένα κάποτε έναντι σε κάτι αλητικα ποστ του είδους, ετσι θα κάνω και με οποιονδήποτε του απευθύνουν τέτοια ποστ. Εκτός αν είναι οκ να είναι πουτάνες οι μάνες οποιων διαφωνούμε. Και ο Χελ λάθος έχει που σχολιάζει μάνες. Κι εσύ κουτοπόνηρα φέρεσαι αν δεν προσεξες με τι συμφωνείς. Και κανείς δε σου λέει να σχολιάσεις δεκα σελίδες πριν. Για να τα λέμε οπως είναι λοιπόν.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Οχι δεν είμαστε εντάξει. Γιατί κανεις και λαικ σε σκουπιδοποστ που στολίζουν μάνες.
Σου δινω δυο μερες καιρο, να βρεις ΕΝΑ ποσταρισμα που βριζει μάνες, και στο οποιο εχω κάνει λάικ. Θα περιμενω.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.260
Πόντοι
6.056
Α εχεις και εσυ τα θεματακια σου τυπε....πληροφοριακα παντως δεν χρειαζοταν να πας καμμια δεκαρια σελιδες πισω μιας και ειχα κανει παραθεση τον καραγκιοζη σας που εκανε αναφορα στην μανουλα μου. :tooth:
δικηγόρος είσαι βρε ?
μα τόσο εύκολη τάπα στο συνάδελφο ?!!!!? :grin:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Οχι δεν είμαστε εντάξει. Γιατί κανεις και λαικ σε σκουπιδοποστ που στολίζουν μάνες. Κι όπως υπερασπίστηκα και σένα κάποτε έναντι σε κάτι αλητικα ποστ του είδους, ετσι θα κάνω και με οποιονδήποτε του απευθύνουν τέτοια ποστ. Εκτός αν είναι οκ να είναι πουτάνες οι μάνες οποιων διαφωνούμε. Και ο Χελ λάθος έχει που σχολιάζει μάνες. Κι εσύ κουτοπόνηρα φέρεσαι αν δεν προσεξες με τι συμφωνείς. Και κανείς δε σου λέει να σχολιάσεις δεκα σελίδες πριν. Για να τα λέμε οπως είναι λοιπόν.
Δεν σχολιαζω ποτε μανες και ακομα και σε αυτη τη περιπτωση που το εκανα ηταν αφου πρωτα σχολιασαν τη δικια μου και αφου ηξερα 100% οτι και να τραβαγα στο σκουπιδι αναφορα θα κανανε τα στραβα ματια οι διαχειριστες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

δικηγόρος είσαι βρε ?
μα τόσο εύκολη τάπα στο συνάδελφο ?!!!!? :grin:
Εγω δεν σε προσεβαλα τυπε.... :tooth:

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C
Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σου δινω δυο μερες καιρο, να βρεις ΕΝΑ ποσταρισμα που βριζει μάνες, και στο οποιο εχω κάνει λάικ. Θα περιμενω.
Σώπα που μου δίνεις και δύο μέρες. Να σου απαντησω οπως συνηθίζεις Και τι να κάνω εγώ, να κάθομαι να ψαχνω δέκα και είκοσι σελίδες πίσω; Μπήκα είδα κατι που έγραψες το σχολίασα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Δεν σχολιαζω ποτε μανες και ακομα και σε αυτη τη περιπτωση που το εκανα ηταν αφου πρωτα σχολιασαν τη δικια μου και αφου ηξερα 100% οτι και να τραβαγα στο σκουπιδι αναφορα θα κανανε τα στραβα ματια οι διαχειριστες....
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εγω δεν σε προσεβαλα τυπε.... :tooth:
Οχι ρε συ, δεν υπάρχουν δικαιολογίες γι'αυτό. Ασε τους άλλους να το κάνουν.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.120
Πόντοι
4.895
Αυτό ειπώθηκε για έναν στρατό που, παρά τη συντριπτική υπεροπλία του αντιπάλου του, παρέταξε τις ανεπαρκώς εξοπλισμένες δυνάμεις του στο πεδίο της μάχης, ανέτρεψε τους δυσμενείς συσχετισμούς και πήρε φαλάγγι τον αντίπαλο ορμώντας μπροστά με την ξιφολόγχη. Ουτε ταμπουρωθηκε μέσα σε πόλεις ούτε χρησιμοποίησε αμάχους για ασπίδα. Είναι επιεικώς ντροπή να συγκρίνονται και να ταυτίζονται οι δυο περιπτώσεις. Ουτε καν για τους Πολωνούς δεν ειπώθηκε που έδειξαν ανάλογη συμπεριφορά στο πεδίο της μάχης.

όπως σου είχε γράψει ο Αλεξ και κάποιος άλλος πριν από μέρες στο παρόν νήμα έχεις βαλθεί να ανατρέψεις πλήρως την εικόνα του σοβαρου που έχεις με την ως τώρα παρουσία σου στο μπου.
Σου ειχα γραψει και πριν 2 χρονια στο νήμα με τα ελληνοτουρκικά πως κάποιες φορές τα γραπτά σου μου δίνουν την εντύπωση πως έχεις (και) άλλα κίνητρα πέρα από την αποστασιοποιημένη ερμηνεία των γεγονότων που θες να επικαλείσαι. Αν λοιπόν το παραπάνω το έγραφε ο Κμαν ή ο λαδακης απλα θα γελάγαμε. Από σένα που έχεις δείξει ότι έχεις γνωσεις περι στρατιωτικών θεμάτων και ιστορίας δεν μπορώ να δεχθώ ότι γράφεις τα παραπάνω απλουστευτικά έως και ανακριβή χωρίς κάποιο άλλο κίνητρο. Δεν μπαίνω κατα ανάγκη στη λογική του Βολταίρου και του px που μπινελικώνουν τους παντες ως πουτινολάγνους, αλλά σίγουρα κάτι δεν μας λες ξεκάθαρα.

τέλος αυτό που παρέθεσες από το ποστ του μπουρδελιάρη είναι ίσως λίγο υπερβολικό αλλά όχι ανακριβές. Οι ουκρανοί πληρώνουν μεγάλο τίμημα για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, ούτε φρόνημα τους λείπει ούτε ηρωισμός. Ούτε λάκησαν με το πρώτο ντου των εισβολέων όπως θα ήθελαν τα πουτινολάγνα σκουπίδια που ποστάρουν εδώ μέσα. Φυσικά το κάνουν με τα μέσα και στο πεδίο που μπορούν καλύτερα, όχι βάζοντας ξιφολόγχες και φωνάζοντας αέρα ούτε με επελάσεις ιππικού μιας άλλης εποχής

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Σώπα που μου δίνεις και δύο μέρες. Να σου απαντησω οπως συνηθίζεις Και τι να κάνω εγώ, να κάθομαι να ψαχνω δέκα και είκοσι σελίδες πίσω; Μπήκα είδα κατι που έγραψες το σχολίασα.
Aρα, εσυ εισαι αυτος που εκανε το πιο "αλήτικο" ποστ, λεγοντας ψέματα οτι εχω κανει λαικ σε ποσταρισμα που βριζει μάνες. Πρεπει να ντρεπεσαι. Πεταχτηκες να παραστησεις τον αβανταδορο, λεγοντας ψεματα σε βαρος μου. Συγχαρητηρια.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
όπως σου είχε γράψει ο Αλεξ και κάποιος άλλος πριν από μέρες στο παρόν νήμα έχεις βαλθεί να ανατρέψεις πλήρως την εικόνα του σοβαρου που έχεις με την ως τώρα παρουσία σου στο μπου.
Σου ειχα γραψει και πριν 2 χρονια στο νήμα με τα ελληνοτουρκικά πως κάποιες φορές τα γραπτά σου μου δίνουν την εντύπωση πως έχεις (και) άλλα κίνητρα πέρα από την αποστασιοποιημένη ερμηνεία των γεγονότων που θες να επικαλείσαι. Αν λοιπόν το παραπάνω το έγραφε ο Κμαν ή ο λαδακης απλα θα γελάγαμε. Από σένα που έχεις δείξει ότι έχεις γνωσεις περι στρατιωτικών θεμάτων και ιστορίας δεν μπορώ να δεχθώ ότι γράφεις τα παραπάνω απλουστευτικά έως και ανακριβή χωρίς κάποιο άλλο κίνητρο. Δεν μπαίνω κατα ανάγκη στη λογική του Βολταίρου και του px που μπινελικώνουν τους παντες ως πουτινολάγνους, αλλά σίγουρα κάτι δεν μας λες ξεκάθαρα.

τέλος αυτό που παρέθεσες από το ποστ του μπουρδελιάρη είναι ίσως λίγο υπερβολικό αλλά όχι ανακριβές. Οι ουκρανοί πληρώνουν μεγάλο τίμημα για να υπερασπιστούν την πατρίδα τους, ούτε φρόνημα τους λείπει ούτε ηρωισμός. Ούτε λάκησαν με το πρώτο ντου των εισβολέων όπως θα ήθελαν τα πουτινολάγνα σκουπίδια που ποστάρουν εδώ μέσα. Φυσικά το κάνουν με τα μέσα και στο πεδίο που μπορούν καλύτερα, όχι βάζοντας ξιφολόγχες και φωνάζοντας αέρα ούτε με επελάσεις ιππικού μιας άλλης εποχής
Για το πρώτο, αφού δε σου αρκεί πως θεωρώ ότι η απουσία δεύτερου ισχυρού πολου θα είναι καταστροφική για τα εθνικά μας θέματα και το εχω γράψει πολλές φορές εδώ μέσα, βάλε εσύ ότι αιτία θέλεις. Ότι σε καλύπτει. Πες μου και τα ανακριβή που γράφω, να ξέρω σε τι αναφερεσαι. Από εμένα σε διεθνείς σχέσεις προσέγγιση άσπρου μαύρου μην περιμένεις. Σε έναν κόσμο συμφερόντων όλοι αλληλεπιδρούν με όλους, αν το επιτάσσει το δικό τους συμφέρον.
Στο δεύτερο, ο αγώνας των παππουδων μας δε συγκρίνεται. Γι'αυτό και υπηρξαν πολλές ανάλογες ρήσεις των Συμμαχων και των αντιπαλων μας. Κι εγώ θεωρώ ότι οι Ουκρανοί είναι άξιοι που υπερασπίζονται την πατρίδα τους και το εχω γράψει. Ως εκεί. Με τη λογική αυτή οι Αφγανοί που τσακισαν τρεις υπερδυναμεις με σφεντόνες είναι ημίθεοι. Και ότι απευθύνθηκε στους δικούς μας αγώνες ας το απευθύνουμε και σε αυτούς.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Aρα, εσυ εισαι αυτος που εκανε το πιο "αλήτικο" ποστ, λεγοντας ψέματα οτι εχω κανει λαικ σε ποσταρισμα που βριζει μάνες. Πρεπει να ντρεπεσαι. Πεταχτηκες να παραστησεις τον αβανταδορο, λεγοντας ψεματα σε βαρος μου. Συγχαρητηρια.
Νομιζω οτι εχεις διακριθεί στο να αρνεισαι ποστ, που στα επισυναπτουν και μετά εξαφανιζεσαι.
Εγώ θα το ψαξω κι αν εχω κάνει λάθος θα σου ζητήσω συγγνώμη, γιατί αναρχιδος δεν είμαι και το έχω αποδείξει εδώ, κάθε φορά που έκανα λάθος

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
Νομιζω οτι εχεις διακριθεί στο να αρνεισαι ποστ, που στα επισυναπτουν και μετά εξαφανιζεσαι.
Εγώ θα το ψαξω κι αν εχω κάνει λάθος θα σου ζητήσω συγγνώμη, γιατί αναρχιδος δεν είμαι και το έχω αποδείξει εδώ, κάθε φορά που έκανα λάθος
Απο τότε που βγηκε η συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο. Δεν μου αρκεί. Παρακαλώ να μην μου απευθυνεις ξανα το λογο. Ολα εχουν και ενα οριο. Δεν ησουν υποχρεωμενος να πεταχτεις να κανεις τον αβανταδορο με ψεματα.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Απο τότε που βγηκε η συγνωμη χαθηκε το φιλοτιμο. Δεν μου αρκεί. Παρακαλώ να μην μου απευθυνεις ξανα το λογο. Ολα εχουν και ενα οριο. Δεν ησουν υποχρεωμενος να πεταχτεις να κανεις τον αβανταδορο με ψεματα.
Αερας κοπανιστος. Δεν εχω κανένα απολύτως πρόβλημα να μη σου απευθύνω ξανά το λόγο. Η συγγνώμη αφορά εμένα και το ότι οφείλω να είμαι συνεπής σε αυτά που απαιτώ.

Υ.Γ. Το πουτινοσπερμα ως επίκληση σε βρίσκει σύμφωνο; Για να ξέρω και τι ψάχνω.

shadow

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Νοε 2019
Κριτικές
1
Like
9.649
Πόντοι
2.456
Τι θες αντί για συγνώμη κωλο?

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
rock είχε στη μόσχα;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ σοβιετική ταινία πήρε όσκαρ
αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από τη δικτατορία του κάθε πούτιν
Αφού θεωρείς ότι αυτό που γράφεις απαντά σε ότι έγραψα, είσαι ευτυχισμένος. Τι σχέση έχει η Δικτατορία του Πούτιν, με την απαγόρευση των Ρωσικών Μπαλέτων, όταν δεν έγινε κάτι παρόμοιο κατά την εισβολή των ΗΠΑ στο Ιράκ, κατά το Βομβαρδισμό της Σερβίας και κατά τις δεκαετίες της παραμονής των Στρατευμάτων τους στο Αφγανιστάν;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom