Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (3 μέλη και 24 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
rock είχε στη μόσχα;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ σοβιετική ταινία πήρε όσκαρ
αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από τη δικτατορία του κάθε πούτιν
Τυπε αυτα να τα πεις στις καθε ειδους «δημοκρατικες» ομοσπονδιες, διοργανωσεις κλπ που εσπευσαν να δειξουν τις δημοκρατικες τους ευαισθησιες, αποκλειοντας Ρωσσους αθλητες, διανοούμενους μεχρι και διευθυντη ορχηστρας διοτι ειναι συμφωνα με δημοσιευματα «φιλος του Πουτιν».
Εχω ξαναπει οτι η επιθεση στην Ουκρανια ειναι επιεικως απαραδεκτη (αν δεν ειναι κατι αλλο πολυ χειροτερο…) ομως δεν καταλαβαίνω που δικαιολογειται η «δημοκρατια» να εφαρμοζει συνθηκες αποκλεισμου σε οτιδηποτε Ρωσσικης προελευσης.
Τωρα αν στο Χολιγουντ εδωσαν Οσκαρ σε σοβιετικη ταινια, προφανως αναφερεσαι στο παρελθον προ 1990.
Σημερα τα ορια της δημοκρατιας απο την δικτατορια ειναι πολυ πιο δυσδιάκριτα δυστυχως.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
τυπε οντως οι ρωσοι εχουν τη φημη οτι ειναι πολυ διακριτικοι :confused: :confused: :confused:
Καλά κι οι Ισραηλινοί για να φάνε έναν Παλαιστίνιο, από εκείνους του Μονάχου, τίναξαν τον όροφο στον αέρα κάπου στην Αθήνα. Μόλις ξάπλωσε κρεβάτι άντε γειά.

teaserman

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
7.760
Πόντοι
2.306
Καλά κι οι Ισραηλινοί για να φάνε έναν Παλαιστίνιο, από εκείνους του Μονάχου, τίναξαν τον όροφο στον αέρα κάπου στην Αθήνα. Μόλις ξάπλωσε κρεβάτι άντε γειά.
Σε αυτες τις δουλειες η αποτελεσματικοτητα προηγειται της διακριτικοτητας.

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425

Μεγαλη μαλακια αυτο που κανει ο Βλαδιμηρος...
Οπου πολεμανε Τσετσενοι,εγω ειμαι Ουκρανοφιλος..
Μακαρι να τους εξοντωσουν ολους τους Αλλαχμπαριδες..
Και οι αλλάχηδες να λείψουν οι Ουκρανοί φίλοι σου θα εξολοθρεφτούν τελικά από ομόθρησκους ή και το αντίστροφο. Αυτό το βρίσκεις πιο ευχάριστο;
Δεν έχουν σχέση τα θεολογικά θέματα και οι θρησκείες σε τέτοιους πολέμους. Οι πεθαμένοι και από τις δυο πλευρές δεν θα πάνε ούτε σε παράδεισο με αγγελάκια ούτε με παρθένες,μέλια και πιλάφια. Ξυπνάτε!!!!

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Σε αυτες τις δουλειες η αποτελεσματικοτητα προηγειται της διακριτικοτητας.
Εννοείται. Και ενίοτε γίνεται και κάτι πιο θορυβώδες, για την απαραίτητη δημοσιότητα της κρατικής τιμωρίας. Να περάσει το μήνυμα ότι όλοι ξετρυπωνονται στο τέλος.

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.066
Πόντοι
6.256
Για δείπνο με το μωράκι μου που είναι χαρούμενο.
Θα κάνω φοβερή ρωσικη προπαγανδα σήμερα στο bou.

20220327_223303.jpg
Ζαχάροβα;

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
θελουμε κανελλη να απαντησει :wanker:
είναι απασχολημένη,ιδρώνει στα ψαλιδάκια η γριούλα...
ενημερωνόμαστε απο :bigdick:Σία Κοσ. που μας έλεγε την περασμένη εβδομάδα
ότι νερό τροφή καύσιμα έχουν μόνο για 3 μέρες οι ρωσομπλιετ:tooth:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
είναι απασχολημένη,ιδρώνει στα ψαλιδάκια η γριούλα...
ενημερωνόμαστε απο :bigdick:Σία Κοσ. που μας έλεγε την περασμένη εβδομάδα
ότι νερό τροφή καύσιμα έχουν μόνο για 3 μέρες οι ρωσομπλιετ:tooth:
Καινουρια παραμυθα μετα τον πιλοτο φαντομα τωρα εχουμε τον τυπακο με τα drone που εξουδετερωσε ολοκληρη Ρωσσικη φαλαγγα... :2funny:

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Καινουρια παραμυθα μετα τον πιλοτο φαντομα τωρα εχουμε τον τυπακο με τα drone που εξουδετερωσε ολοκληρη Ρωσσικη φαλαγγα... :2funny:

Aυτά τα μέσα ενημέρωσης!
Θέλω και εγώ να γράφω τέτοες μαλακίες!
Ένας επτάχρονος με το κινητό του είναι υπεύθυνος που σταμάτησε η ρωσική φάλαγγα 164 χιλιομέτρων (πρόσθεσα 100 για να κάνω εντύπωση).
Ο επτάχρονος απενεργοποίησε αρχικά το τανκς του διοικητή αφού μπήκε στο λογισμικό του τανκς και στην συνέχεια γύρισε την κάνη προς τα πίσω και άρχισε να την κουνάει επιδεικτικά δεξιά αριστερά σαν επιδειξίας. Όλοι οι Ρώσοι αναταποκρίθηκαν και έκαναν το ίδιο φοβούμενοι ότι θα μπουν στο μάτι του διοικητή και θα τους στείλει στον πόλεμο στην Ουκρανία αλλά μετά κατάλαβαν ότι είναι ήδη στην Ουκρανία και χωριστηκαν σε μικρότερες ομάδες πήγαν στα διάφορα χωριά γύρω από το Κίεβο και παρέδωσαν τα τανκς στους αγρότες οι οποίοι τους κέρασαν βότκα και σφηνάκια.
Σαν μελισούλες οι Ουκρανοί οργώνουν τα χωράφια με τα τανκς την νύχτα για να σπείρουν σιτάρι να μη λείψει απο τους Ευρωπαίους και ειδικά από τους Έλληνες που τόσο καθοριστικά βοήθησαν τους Ουκρανούς με τις στρακαστρούκες που έστειλαν.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Αντε να κονομησουν και οι μεγαλοεταιρειες που φτιαχνουν οπλα..... :tooth:

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056

δεν είδαμε τίποτα ακόμα,
θα ρίξουν στη μάχη τα υπερόπλα σε λίγο

31225289-4287025854959499-6233760905740998204-n.jpg

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Καλα τραβα να βαλεις βενζινη μπουρδελακια του 10ευρου με 2 ευρω το λιτρο,πληρωσε το ρευμα στον Θεο και μετα μπες εδω μεσα να σκουζεις για τον Πουτιν....καθυστερημενε ΑΜΕΑ.

Ανεβασε και κριτικη πως στον σφυριζει καθημερινα ο Μητσοτακης.... :2funny:
Εντελως φιλικά, θα σου πω οτι το εχεις παραξηλωσει, ολο μαγκιά επιδεικνύεις, ειρωνευεσαι τους πάντες, το 90% των ποσταρισματων σου ειναι επιεικώς σιχαμενα. Βλεπω οτι αρχισες να ασχολεισαι και με μανάδες. Υπαρχει καποια βαθυτερη αιτία για την κατασταση σου αυτη?

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εντελως φιλικά, θα σου πω οτι το εχεις παραξηλωσει, ολο μαγκιά επιδεικνύεις, ειρωνευεσαι τους πάντες, το 90% των ποσταρισματων σου ειναι επιεικώς σιχαμενα. Βλεπω οτι αρχισες να ασχολεισαι και με μανάδες. Υπαρχει καποια βαθυτερη αιτία για την κατασταση σου αυτη?
Εντελως φιλικα θα σου πω οτι για μαναδες ξεκινησε το αλλο το μουνοπανο πρωτος....αυτος που παραθετει τους παντες με βρισιδια και εδω μεσα σφυριζουν αδιαφορα.Γιαυτο ασε τα πατροναρισματα και τις συμβουλες για εκει που χρειαζονται....τα ποσταρισματα μου ειναι σιχαμενα οταν μιλαω με σιχαμενους.

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
Εντελως φιλικα θα σου πω οτι για μαναδες ξεκινησε το αλλο το μουνοπανο πρωτος....αυτος που παραθετει τους παντες με βρισιδια και εδω μεσα σφυριζουν αδιαφορα.Γιαυτο ασε τα πατροναρισματα και τις συμβουλες για εκει που χρειαζονται....τα ποσταρισματα μου ειναι σιχαμενα οταν μιλαω με σιχαμενους.
Εγω ειπα μια κουβεντα. Απο εκει και περα τα περι "πατροναρισματος" δεν τα αντιλαμβανομαι, κάνε ό,τι καταλαβαινεις.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.931
Πόντοι
6.256
Εγω ειπα μια κουβεντα. Απο εκει και περα τα περι "πατροναρισματος" δεν τα αντιλαμβανομαι, κάνε ό,τι καταλαβαινεις.
Ειπες μια κουβεντα αλλα στο αρχιδακι κανεις τα στραβα ματια....οπως και κατι διαχειριστες εδω μεσα.

ROB. C

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Ιουν 2021
Κριτικές
2
Like
20.259
Πόντοι
6.056
αλεξούκο μας ,την ώρα του παιδιού θα παίξεις πάλι ? :grin:
ο χελ μια χαρά κυριλέ με χιούμορ ανταποδίδει τις προκλήσεις που δέχεται απο κανά δυο

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.277
Πόντοι
8.006
αλεξούκο μας ,την ώρα του παιδιού θα παίξεις πάλι ? :grin:
ο χελ μια χαρά κυριλέ με χιούμορ ανταποδίδει τις προκλήσεις που δέχεται απο κανά δυο
Ειπα, κάντε ό,τι καταλαβαινετε, εγω ειπα αυτο που ειχα να πω, στο φιναλε κόψτε και το λαιμο σας

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom