Hellraiser4Ever
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Φεβ 2019
- Like
- 24.946
- Πόντοι
- 6.256
Εισαι ενας μικρος Θεουλης....rock είχε στη μόσχα;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ σοβιετική ταινία πήρε όσκαρ
αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από τη δικτατορία του κάθε πούτιν
Εισαι ενας μικρος Θεουλης....rock είχε στη μόσχα;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ σοβιετική ταινία πήρε όσκαρ
αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από τη δικτατορία του κάθε πούτιν
Ειμαι σε ενα σαι για πουτανες για να γαμαω τις ψυχουλες αγαμητων ναυαγιων σαν και σενα που αμα δεν υπηρχαν οι πουτανες θα ειχαν τιναξει τα μυαλα τους στον αερα....
Πωπω με απαξιωσες τυπε τωρα....ειμαι σε ενα σαι για πουτανες και δεν εχω κριτικες.Εσυ που οσες φορες εχεις γαμησει στη ζωη σου εχεις ανεβασει και κριτικη εισαι πολυ ανδρουα....
θα το δειξει σε εθνικο δικτυο η κουλο-κυβερνηση? το εχουμε τεραστια αναγκηΣτις 7 Απριλίου ο Ζελενσκι θα μιλήσει στην
Ελληνική Βουλή..
Καλα τραβα να βαλεις βενζινη μπουρδελακια του 10ευρου με 2 ευρω το λιτρο,πληρωσε το ρευμα στον Θεο και μετα μπες εδω μεσα να σκουζεις για τον Πουτιν....καθυστερημενε ΑΜΕΑ.Ότι και να πέις , δικαιολογούνται όλα .
Άντε συνεχισε να τρολλάρεις και να προσπαθείς ν απαξιώσεις όποιον έχει αντίθετη άποψη απο εσένα .
Το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει και γι αυτό δεν έχεις ζωή και είσαι όλη μέρα έδω.
Είσαι απλά μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!
Άλλα 20.000 μηνύματα είχε με τον παλιό λογαριασμό του απο το 2016, που ζήταγε μετά να του τον διαγράψουν γιατί είχε εθιστεί. Αν δεν πρόκειται για κάποιον παραπληγικό που δε μπορεί να κουνηθεί από το γραφείο του και αναγκαστικά μπαίνει όλη μέρα σε φορουμς, τότε μιλάμε για χοντρή εγκεφαλική βλάβη!Πες ότι θες
Είσαι σ ενα site για πουτανες ολη μέρα με εγγραφή απο το 2019 με 17000 και βάλε μηνμ και δεν έχεις γράψει μια κριτική!!!!
Σε τσούζει που σου λένε την αλήθεια αποτυχημένο ΑΜΕΑ!!!!!!Καλα τραβα να βαλεις βενζινη μπουρδελακια του 10ευρου με 2 ευρω το λιτρο,πληρωσε το ρευμα στον Θεο και μετα μπες εδω μεσα να σκουζεις για τον Πουτιν....καθυστερημενε ΑΜΕΑ.
Ανεβασε και κριτικη πως στον σφυριζει καθημερινα ο Μητσοτακης....
μη γραφετε για μαναδες ρε παιδια...Πετα ρε κανα Σλαβα ρε κουραδομαγκα του πληκτρολιου!!!Πες πως θα γαμησεις τον Πουτιν!!!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Εσενα η μανα σου αληθευει οτι δεν τη γνωρισες ποτε ρε πισωγλεντη;
Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το Μπαρζανί. Τα προσωπικά συμφέροντα υπερισχύουν των εθνικών. Αυτός πολεμά τους υπολοιπους Κούρδους στο πλευρό των Τούρκων και οι Τούρκοι βολεύονται γιατί χάνουν λιγότερους στρατιώτες τους. Χάνουν που χάνουν αρκετούς έτσι κι αλλιώς.......To δευτερο το δεχομαι. Η πλακα ειναι παντως πως ο Καντιροφ και ο πατερας του στην αρχη ηταν κατα των Ρωσων και πολεμησαν εναντιον τους. Μετα λογικα τσεπωσανε φταγκα και ξεχασαν τζιχαντ και τα παντα. Ειδα βεβαια και βιντεο με Τσετσενους να πολεμανε στο πλευρο των Ουκρανων λογικα θα ειναι η "αντιπολιτευση" του Καντιροφ
Λέμε να μην απαντάμε στα ΑΜΕΑ γιατι οκ κάπου πρέπει να ξεσπάσουν ,αλλά αυτός το έχει παραξηλώσει φίλε.Άλλα 20.000 μηνύματα είχε με τον παλιό λογαριασμό του απο το 2016, που ζήταγε μετά να του τον διαγράψουν γιατί είχε εθιστεί. Αν δεν πρόκειται για κάποιον παραπληγικό που δε μπορεί να κουνηθεί από το γραφείο του και αναγκαστικά μπαίνει όλη μέρα σε φορουμς, τότε μιλάμε για χοντρή εγκεφαλική βλάβη!
Πηγαινε να γαμησεις καμμια απελπισμενη πουτανιτσα του 10ευρου υπερασπιστη της δημοκρατιας...αντε βλακακο!!!Σε τσούζει που σου λένε την αλήθεια αποτυχημένο ΑΜΕΑ!!!!!!
τυπε ομως ενημερωνεσαι τι παιζει και μολις πιασεις το joker δεν θα ψαχνεις τελευταια στιγμητυπε κι εγω δεν εχω κριτικες,αλλα ειναι επειδη δεν εχω φραγκο,και τα λεφτα μου φτανουν μονο να γαμησω τιποτα πρεζουδες με 50 σεντς,απο αυτες που πεθαινουν 5-6 φορες την ημερα απο υπερβολικη δοση,και εχουν αντισωματα ακομα και για πυρηνικο πολεμο
Καλως τον κερατα!!!Τον τυπακο που του γαμησανε τη γκομενα και 20 χρονια μετα δεν μπορει να το ξεπερασει!!!Άλλα 20.000 μηνύματα είχε με τον παλιό λογαριασμό του απο το 2016, που ζήταγε μετά να του τον διαγράψουν γιατί είχε εθιστεί. Αν δεν πρόκειται για κάποιον παραπληγικό που δε μπορεί να κουνηθεί από το γραφείο του και αναγκαστικά μπαίνει όλη μέρα σε φορουμς, τότε μιλάμε για χοντρή εγκεφαλική βλάβη!
Η τελευταια πουτανα που πηγες επαθε καταθλιψη απο το ποσο ναυαγιο εισαι...Λέμε να μην απαντάμε στα ΑΜΕΑ γιατι οκ κάπου πρέπει να ξεσπάσουν ,αλλά αυτός το έχει παραξηλώσει φίλε.
Είπε ο....Πηγαινε να γαμησεις καμμια απελπισμενη πουτανιτσα του 10ευρου υπερασπιστη της δημοκρατιας...αντε βλακακο!!!
Σιγα μην καθοντουσαν στην Τσετσενια το ξερανε αυτο,οι περισσοτεροι απο αυτους την κανανε για τις χωρες του κολπου αλλα και παλι τους βρηκαν οι Ρωσοι,εναν τυπο για να τον σκοτωσουν ανατιναξαν ολοκληρο τον οροφο του ξενοδοχειου που εμενε μαζι με την οικογενεια του
Τυπε εισαι μικροτσουτσουνος και νομιζεις οτι με τις κριτικες σου μεγαλωνει το πουλι;Είπε ο....
Α
Π
Ο
Τ
Υ
Χ
Η
Μ
Ε
Ν
Ο
Σ
Τυπε εισαι μικροτσουτσουνος και νομιζεις οτι με τις κριτικες σου μεγαλωνει το πουλι;
Ειμαι σε ενα σαι για πουτανες για να γαμαω τις ψυχουλες αγαμητων ναυαγιων σαν και σενα που αμα δεν υπηρχαν οι πουτανες θα ειχαν τιναξει τα μυαλα τους στον αερα....
Ειδικά ο Πούτιν τους έχει ξεπεράσει όλους σε διακριτικότητα.τυπε οντως οι ρωσοι εχουν τη φημη οτι ειναι πολυ διακριτικοι
Στο καλο μαχητη του πληκτρολογιου...αντε τραβα να δουλεψεις να βγαλεις κανα 10 ευρω μπας και γαμησεις και δεν αυτοκτονησεις.Μπουρδελιαρη μου εσυ!!!
Άστα άστα
Σε αφήνω να πήξεις τύπε.Βλέπεις εγω έχω και ζωή.
να μην ξεχνιόμαστε....το επόμενο σλόγκαν
Αντε καλή συνέχεια
Στις 7 Απριλίου ο Ζελενσκι θα μιλήσει στην
Ελληνική Βουλή..
Το μικρόφωνο του Βελόπουλου να είναι κλειστό για κάθε ενδεχόμενο.Στις 7 Απριλίου ο Ζελενσκι θα μιλήσει στην
Ελληνική Βουλή..