Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (1 μέλη και 15 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
rock είχε στη μόσχα;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ σοβιετική ταινία πήρε όσκαρ
αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από τη δικτατορία του κάθε πούτιν
Εισαι ενας μικρος Θεουλης....
Joseph_McCarthy.jpg

• Χαχα
Αντιδράσεις: ROB. C

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ειμαι σε ενα σαι για πουτανες για να γαμαω τις ψυχουλες αγαμητων ναυαγιων σαν και σενα που αμα δεν υπηρχαν οι πουτανες θα ειχαν τιναξει τα μυαλα τους στον αερα.... :wanker:

Πωπω με απαξιωσες τυπε τωρα....ειμαι σε ενα σαι για πουτανες και δεν εχω κριτικες.Εσυ που οσες φορες εχεις γαμησει στη ζωη σου εχεις ανεβασει και κριτικη εισαι πολυ ανδρουα.... :confused: :confused: :confused:

Ότι και να πέις , δικαιολογούνται όλα .
Άντε συνεχισε να τρολλάρεις και να προσπαθείς ν απαξιώσεις όποιον έχει αντίθετη άποψη απο εσένα .
Το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει και γι αυτό δεν έχεις ζωή και είσαι όλη μέρα έδω.
Είσαι απλά μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Ότι και να πέις , δικαιολογούνται όλα .
Άντε συνεχισε να τρολλάρεις και να προσπαθείς ν απαξιώσεις όποιον έχει αντίθετη άποψη απο εσένα .
Το μυαλό σου μέχρι εκεί φτάνει και γι αυτό δεν έχεις ζωή και είσαι όλη μέρα έδω.
Είσαι απλά μια ΑΠΟΤΥΧΙΑ!!!

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Καλα τραβα να βαλεις βενζινη μπουρδελακια του 10ευρου με 2 ευρω το λιτρο,πληρωσε το ρευμα στον Θεο και μετα μπες εδω μεσα να σκουζεις για τον Πουτιν....καθυστερημενε ΑΜΕΑ.

Ανεβασε και κριτικη πως στον σφυριζει καθημερινα ο Μητσοτακης.... :2funny:

LION7

Ανώτερος
Εγγρ.
26 Ιουλ 2007
Κριτικές
16
Like
10.278
Πόντοι
8.645
Πες ότι θες
Είσαι σ ενα site για πουτανες ολη μέρα με εγγραφή απο το 2019 με 17000 και βάλε μηνμ και δεν έχεις γράψει μια κριτική!!!!
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Άλλα 20.000 μηνύματα είχε με τον παλιό λογαριασμό του απο το 2016, που ζήταγε μετά να του τον διαγράψουν γιατί είχε εθιστεί. Αν δεν πρόκειται για κάποιον παραπληγικό που δε μπορεί να κουνηθεί από το γραφείο του και αναγκαστικά μπαίνει όλη μέρα σε φορουμς, τότε μιλάμε για χοντρή εγκεφαλική βλάβη!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλα τραβα να βαλεις βενζινη μπουρδελακια του 10ευρου με 2 ευρω το λιτρο,πληρωσε το ρευμα στον Θεο και μετα μπες εδω μεσα να σκουζεις για τον Πουτιν....καθυστερημενε ΑΜΕΑ.

Ανεβασε και κριτικη πως στον σφυριζει καθημερινα ο Μητσοτακης.... :2funny:
Σε τσούζει που σου λένε την αλήθεια αποτυχημένο ΑΜΕΑ!!!!!!
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
Πετα ρε κανα Σλαβα ρε κουραδομαγκα του πληκτρολιου!!!Πες πως θα γαμησεις τον Πουτιν!!! :2funny:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Εσενα η μανα σου αληθευει οτι δεν τη γνωρισες ποτε ρε πισωγλεντη; :tooth:
μη γραφετε για μαναδες ρε παιδια...

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
To δευτερο το δεχομαι. Η πλακα ειναι παντως πως ο Καντιροφ και ο πατερας του στην αρχη ηταν κατα των Ρωσων και πολεμησαν εναντιον τους. Μετα λογικα τσεπωσανε φταγκα και ξεχασαν τζιχαντ και τα παντα. Ειδα βεβαια και βιντεο με Τσετσενους να πολεμανε στο πλευρο των Ουκρανων λογικα θα ειναι η "αντιπολιτευση" του Καντιροφ
Είναι ακριβώς η ίδια περίπτωση με το Μπαρζανί. Τα προσωπικά συμφέροντα υπερισχύουν των εθνικών. Αυτός πολεμά τους υπολοιπους Κούρδους στο πλευρό των Τούρκων και οι Τούρκοι βολεύονται γιατί χάνουν λιγότερους στρατιώτες τους. Χάνουν που χάνουν αρκετούς έτσι κι αλλιώς.......

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Άλλα 20.000 μηνύματα είχε με τον παλιό λογαριασμό του απο το 2016, που ζήταγε μετά να του τον διαγράψουν γιατί είχε εθιστεί. Αν δεν πρόκειται για κάποιον παραπληγικό που δε μπορεί να κουνηθεί από το γραφείο του και αναγκαστικά μπαίνει όλη μέρα σε φορουμς, τότε μιλάμε για χοντρή εγκεφαλική βλάβη!
Λέμε να μην απαντάμε στα ΑΜΕΑ γιατι οκ κάπου πρέπει να ξεσπάσουν ,αλλά αυτός το έχει παραξηλώσει φίλε.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256

geoMan

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2009
Κριτικές
16
Like
15.107
Πόντοι
6.515
τυπε κι εγω δεν εχω κριτικες,αλλα ειναι επειδη δεν εχω φραγκο,και τα λεφτα μου φτανουν μονο να γαμησω τιποτα πρεζουδες με 50 σεντς,απο αυτες που πεθαινουν 5-6 φορες την ημερα απο υπερβολικη δοση,και εχουν αντισωματα ακομα και για πυρηνικο πολεμο :confused: :confused: :confused:
τυπε ομως ενημερωνεσαι τι παιζει και μολις πιασεις το joker δεν θα ψαχνεις τελευταια στιγμη :confused:

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
Καλως τον κερατα!!!Τον τυπακο που του γαμησανε τη γκομενα και 20 χρονια μετα δεν μπορει να το ξεπερασει!!! :tooth:
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Λέμε να μην απαντάμε στα ΑΜΕΑ γιατι οκ κάπου πρέπει να ξεσπάσουν ,αλλά αυτός το έχει παραξηλώσει φίλε.
Η τελευταια πουτανα που πηγες επαθε καταθλιψη απο το ποσο ναυαγιο εισαι... :tooth:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.795
Πόντοι
3.656
Σιγα μην καθοντουσαν στην Τσετσενια το ξερανε αυτο,οι περισσοτεροι απο αυτους την κανανε για τις χωρες του κολπου αλλα και παλι τους βρηκαν οι Ρωσοι,εναν τυπο για να τον σκοτωσουν ανατιναξαν ολοκληρο τον οροφο του ξενοδοχειου που εμενε μαζι με την οικογενεια του

τυπε οντως οι ρωσοι εχουν τη φημη οτι ειναι πολυ διακριτικοι :confused: :confused: :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Τυπε εισαι μικροτσουτσουνος και νομιζεις οτι με τις κριτικες σου μεγαλωνει το πουλι; :2funny:
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Άστα άστα
Σε αφήνω να πήξεις τύπε.Βλέπεις εγω έχω και ζωή.
να μην ξεχνιόμαστε....το επόμενο σλόγκαν
Ειμαι σε ενα σαι για πουτανες για να γαμαω τις ψυχουλες αγαμητων ναυαγιων σαν και σενα που αμα δεν υπηρχαν οι πουτανες θα ειχαν τιναξει τα μυαλα τους στον αερα.... :wanker:
:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Αντε καλή συνέχεια

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
24.946
Πόντοι
6.256
:cheesy: :cheesy: :cheesy:
Άστα άστα
Σε αφήνω να πήξεις τύπε.Βλέπεις εγω έχω και ζωή.
να μην ξεχνιόμαστε....το επόμενο σλόγκαν

:grin::grin::grin::grin::grin::grin:
Αντε καλή συνέχεια
Στο καλο μαχητη του πληκτρολογιου...αντε τραβα να δουλεψεις να βγαλεις κανα 10 ευρω μπας και γαμησεις και δεν αυτοκτονησεις.Μπουρδελιαρη μου εσυ!!! :2funny:

PsYcHo_777

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Απρ 2006
Like
4.185
Πόντοι
456

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom