Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.464
Πόντοι
1.446
Η Τσετσενια ειναι Μουσουλμανικη χωρα...
Δεν ηταν ολοι ανταρτες,υπηρχαν και φιλορωσοι...
Αυτοι πανε στην Ουκρανια μαλλον...
Το κακο ειναι οτι θα αρχισουν τα πλιατσικα και τις θηριωδειες
καθως πολεμανε Χριστιανους..
Ενω ο Ρωσος στρατιωτης θα σεβαστει καποια πραγματα..
Ειναι ζωα αυτοι το μονο σιγουρο

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
Σιγα κουραδομαγκα του πληκτρολογιου....εναν εναν.Ξεκινα με τον Πουτιν πρωτα!!!Σουργελο!!! :tooth:
εσύ είσαι ο κουραδόμαγκας πουστράκι. Είσαι σ ενα site για πουτάνες και δεν έχεις ούτε μια κριτική παρα μόνο βγάζεις κομπλεξ!!!
:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.195
Πόντοι
6.256
Ρε κομπογιαννίτη, αληθεύει ότι πήγες να παρουσιαστείς με ψηλοτάκουνα και στριγκάκι μπας και γλιτώσεις; :2funny:
Δεν λεει εμενα παντως ολο το φορουμ αδερφη που τον γαμανε Πακιστανοι....εσενα λενε ξεφτιλογερα.Τον μπαμπα σου τουλαχιστον τον ξερεις; :tooth:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
To δευτερο το δεχομαι. Η πλακα ειναι παντως πως ο Καντιροφ και ο πατερας του στην αρχη ηταν κατα των Ρωσων και πολεμησαν εναντιον τους. Μετα λογικα τσεπωσανε φταγκα και ξεχασαν τζιχαντ και τα παντα. Ειδα βεβαια και βιντεο με Τσετσενους να πολεμανε στο πλευρο των Ουκρανων λογικα θα ειναι η "αντιπολιτευση" του Καντιροφ

τυπε την αντιπολιτευση του καντιροφ μολις την τσακωσουν οι ρωσοι θα την στειλουν κατ'ευθειαν για ζαμπον,και το δερμα της θα το κανουν αρβυλα και δερματινα καθισματα για τα lada :confused: :confused: :confused:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.464
Πόντοι
1.446
τυπε την αντιπολιτευση του καντιροφ μολις την τσακωσουν οι ρωσοι θα την στειλουν κατ'ευθειαν για ζαμπον,και το δερμα της θα το κανουν αρβυλα και δερματινα καθισματα για τα lada :confused: :confused: :confused:
Σιγα μην καθοντουσαν στην Τσετσενια το ξερανε αυτο,οι περισσοτεροι απο αυτους την κανανε για τις χωρες του κολπου αλλα και παλι τους βρηκαν οι Ρωσοι,εναν τυπο για να τον σκοτωσουν ανατιναξαν ολοκληρο τον οροφο του ξενοδοχειου που εμενε μαζι με την οικογενεια του

• Like
Αντιδράσεις: enduro

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Οχι οτι περιμενω καμμια σοβαρη απαντηση αλλα οπως διαβαζω ο Αμπραμοβιτς δηλητηριαστηκε στο ΚΙΕΒΟ επαναλαμβανω στο ΚΙΕΒΟ σε μια συναντηση με Ουκρανους....μπορεσαν λοιπον οι Ρωσσοι να δηλητηριασουν τον Αμπραμοβιτς στο ΚΙΕΒΟ,που ολοι ξερουν οτι ειναι τσουτσεκι και κολλητος του Πουτιν,και δεν μπορεσαν να δηλητηριασουν τον Ζελενσκι που ηταν στην ιδια ακριβως συναντηση και δεν επαθε απολυτως τιποτα;
προσεξε τώρα μπορεί να τον δηλητηριασε η cia, η μοσαντ η μιτ ποτε κανεις δεν θα παραδεχθεί ποιος τον δηλητηριασε.
αλλά η δασκάλα θα πετάξει τον πουτιν έξω από την τάξη γιατί αυτός είναι το κωλόπαιδο της τάξης και ας μην το έκανε, έτσι κι αλλιώς ξέρουμε ότι τον τρώει ο κώλος του και του πέρασε απο το μυαλό να το κάνει....

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
18.643
Πόντοι
3.556
λοιπο νιαμου πρεπει να ανοιχτει ψηφοφορία για την πιο δυνατη σεντρα του νηματος. :wanker::wanker::wanker: ψηφίζω πξ εναντίον πόποβ για το πιο καλτ σκουπιδιασμα:headbaning2::headbaning2::headbaning2:

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.821
Πόντοι
3.656
εσύ είσαι ο κουραδόμαγκας πουστράκι. Είσαι σ ενα site για πουτάνες και δεν έχεις ούτε μια κριτική παρα μόνο βγάζεις κομπλεξ!!!

τυπε κι εγω δεν εχω κριτικες,αλλα ειναι επειδη δεν εχω φραγκο,και τα λεφτα μου φτανουν μονο να γαμησω τιποτα πρεζουδες με 50 σεντς,απο αυτες που πεθαινουν 5-6 φορες την ημερα απο υπερβολικη δοση,και εχουν αντισωματα ακομα και για πυρηνικο πολεμο :confused: :confused: :confused:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.195
Πόντοι
6.256
Ειμαι σε ενα σαι για πουτανες για να γαμαω τις ψυχουλες αγαμητων ναυαγιων σαν και σενα που αμα δεν υπηρχαν οι πουτανες θα ειχαν τιναξει τα μυαλα τους στον αερα.... :wanker:

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.195
Πόντοι
6.256
τυπε κι εγω δεν εχω κριτικες,αλλα ειναι επειδη δεν εχω φραγκο,και τα λεφτα μου φτανουν μονο να γαμησω τιποτα πρεζουδες απο αυτες που πεθαινουν 5-6 φορες την ημερα απο υπερβολικη δοση,και εχουν αντισωματα ακομα και για πυρηνικο πολεμο :confused: :confused: :confused:
Σκασε Πουτινακι και εσυ!!!Γυρισε ο Μπουρντελιαρης απο Μεταξι οπου γαμησε με 10 ευρω για 2 λεπτα και ειναι φτιαγμενος!!!Θα τουςνε γαμησει ολους απο το πληκτρολογιο!!! :tooth:

Le Blanc

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Νοε 2018
Κριτικές
27
Like
4.464
Πόντοι
1.446
λοιπο νιαμου πρεπει να ανοιχτει ψηφοφορία για την πιο δυνατη σεντρα του νηματος. :wanker::wanker::wanker: ψηφίζω πξ εναντίον πόποβ για το πιο καλτ σκουπιδιασμα:headbaning2::headbaning2::headbaning2:
Πουλι εναντιον πιλοτου ρε δεν το φτανει κανεις,επισης Πικερ εναντιον του Νικ απο την Θεσσαλονικη

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.749
Πόντοι
2.306
Eγώ για άλλο πράγμα ανησυχώ, έχω ένα λογοριασμό στο vk για να μιλαω και με Ρωσια, λες να υπαρχει κανένα νέο κόλπο να δηλητηριάζουν με facebook, vk και τέτοια;

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.195
Πόντοι
6.256
Eγώ για άλλο πράγμα ανησυχώ, έχω ένα λογοριασμό στο vk για να μιλαω και με Ρωσια, λες να υπαρχει κανένα νέο κόλπο να δηλητηριάζουν με facebook, vk και τέτοια;
Αμα αρχισει και ξεφλουδισει το κωλοτρυπηδι σου τυπε σε εχουν δηλητηριασει... :confused: :confused: :confused:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
Ειμαι σε ενα σαι για πουτανες για να γαμαω τις ψυχουλες αγαμητων ναυαγιων σαν και σενα που αμα δεν υπηρχαν οι πουτανες θα ειχαν τιναξει τα μυαλα τους στον αερα.... :wanker:
Εγώ φίλε δεν είμαι ναυάγιο, εσύ εκτίθεσαι με αυτά που λές , ειδικά με το τελευταίο μας το δήλωσες πόσο κομπλεξικός μπουχέσας είσαι

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
7.007
Πόντοι
1.056
Αυτο το κοριτσι ηθελε πιστα μπουζουξιδικη και το γαρυφαλλο να φτανει στο γονατο τυπε Σμεουρε, τι καλινκα και μλκς…..
Την Καλησπερα Φιλε Teaser.....μην βιαζεσαι...μολις ερθει προς τα μερη μας.....απλως ηθελε να μου εκφρασει με το δικο της τροπο την συμπαθεια...κρυφο παθος.... προς το προσωπο μου.....

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.195
Πόντοι
6.256
Εγώ φίλε δεν είμαι ναυάγιο, εσύ εκτίθεσαι με αυτά που λές , ειδικά με το τελευταίο μας το δήλωσες πόσο κομπλεξικός μπουχέσας είσαι

:cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy: :cheesy:
Ποτε θα πας μετωπο τυπε να πολεμησεις για την ελευθερια της Ουκρανιας;Δεν πιστευω να εισαι μονο λογια;Πρεπει να τονε γαμησουμε τον Πουτιν!!!

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.888
Πόντοι
6.030
Πες ότι θες
Είσαι σ ενα site για πουτανες ολη μέρα με εγγραφή απο το 2019 με 17000 και βάλε μηνμ και δεν έχεις γράψει μια κριτική!!!!
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Mην λες τετοια, οι "γνησιοι δεξιοι" του σάιτ με θεωρουν αριστερο
Ναι και μένα οι "σύντροφοι" με κατηγορούν για δεξιό ρεφορμισμό επειδή έχω βαθιές τσέπες για να βάζω το κατιτίς.

Hellraiser4Ever

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Φεβ 2019
Like
26.195
Πόντοι
6.256
Πες ότι θες
Είσαι σ ενα site για πουτανες ολη μέρα με εγγραφή απο το 2019 με 17000 και βάλε μηνμ και δεν έχεις γράψει μια κριτική!!!!
:cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy::cheesy:
Πωπω με απαξιωσες τυπε τωρα....ειμαι σε ενα σαι για πουτανες και δεν εχω κριτικες.Εσυ που οσες φορες εχεις γαμησει στη ζωη σου εχεις ανεβασει και κριτικη εισαι πολυ ανδρουα.... :confused: :confused: :confused:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.459
Πόντοι
786
δεν γνωρίζω τα απώτερα κίνητρα όσων γράφουν είτε εδώ, είτε αλλού τύπε. Και ναι, κάποιοι παίζουν το ρόλο του συμπαθούντα, υποστηρίζοντας κάποια πλευρά, ώστε να φανούν ενάρετοι και στον υπόλοιπο Κόσμο, και στον Εαυτό τους. Όταν όμως εισέβαλαν οι Αμερικάνοι είτε στο Βιετνάμ, είτε στο Ιράκ, δεν άκουσα κάποιον να θέλει να απαγορευτούν είτε οι Αμερικάνικες Ταινίες, είτε η Αμερικάνικη Μουσική, το οποίο θα ήταν παράλογο. Με τους Ρώσους έφτασαν στο σημείο να απαγορέψουν σε γατιά γεννημένα στη Ρωσία να λάβουν μέρος στους διαγωνισμούς που κάνουν για τις γάτες. Για τέτοιο σημείο ψύχωσης μιλάμε
rock είχε στη μόσχα;
ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ σοβιετική ταινία πήρε όσκαρ
αυτή είναι η διαφορά της δημοκρατίας από τη δικτατορία του κάθε πούτιν

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom