Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Ειδες που δεν τα ξερεις καλα? Μονο για την ΕΕ , για το ΝΑΤΟ δεν υπηρχε καμια απολυτως αναφορα ... απο το μυαλο σου το εβγαλες :grin:
Και τι δουλεια ειχε ο Αμερικανος Πρεσβης της χωρας στην πλατεια απο τον πρωτο μηνα που δεν υπηρχαν καν νεκροι σε αντικυβερνητικες διαδηλωσεις για μια πολιτικη αποφαση (σωστη η λαθος) που δεν αφορουσε καθολου τις ΗΠΑ ενος δημοκρατικα εκλεγμενου προεδρου?
Ο Αμερικανος και πολλοι αλλοι απο αλλες πρεσβειες.
Ρωσικη προπαγανδα στα καλυτερα της.

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Εν τω μεταξυ η τοσος σανος πεφτει η σκοπιμα κανενας δεν αναφερει πως η Ρωσια χρημστοδοτει ολα τα ναζιστικα/φασιστικα κομματα της Ευρωπης απο το Γερμανικο AfD μεχρι Χρυση Αυγη κλπ. Τυχαιο ? δεν νομιζω μιας και μια δαλυμενη Ευρωπη θα ειναι υποχειριο της Ρωσιας. Αποδεδειγμενα παραδειγματα:
1. Δανειο 11 εκ στην ναζιστο-Λεπεν απο Ρωσικη τραπεζα το 2014
2. Η φασιστο Λιγκα του Βορα στην Ιταλια 2εκ απο Ρωσο επιχειρηματια το 2016
3. Το 2018 το Αυτριακο ναζιστικο κομμα Ελευθεριας 600.000 απο Ρωσο επιχειρημστια.

Αρα οσοι αναπαραγουν την προπαγανδα οτι αιτια πολεμου ειναι οι ναζι στην Ουκρανια και δεν ειναι φασιστο-ναζι οι ιδιοι ας ζησουν μεσα στο οξυμωρο της ιστοριας δηλ πως ο κυριος χρηματοδοτης της φασιστο-δεξιας στην Ευρωπη εχει το θρασος να μιλαει για ναζι.

Οποιος παρακολουθουσε Sputnik κσι RT πριν το δημοψηφισμα στην Μεγ Βρετανια θα καταλαβαινε το οτι το μονο που ενδιαφερει την Ρωσια ειναι η διαλυση της ΕΕ.
Και εγω αν ειμουν Πουτιν αυτο θα επεδιωκα αλλα οι συμπατριωτες μου Ρωσολαγνοι τι εχουν να κερδισουν απο αυτο και γενικα απο μια διαλυμενη Ευρωπη που επι εκατονταδες χρονια αιματοκυλυζοταν? Εκτος και αν υπαρχουν σαινια εδω μεσα που νομιζουν οτι ο Πουτιν θελει μια ενωμενη ευρωπη που να εχει διαπραγματευτικη ισχυ ωστε να κανει παζαρια και να πετυχαινει οικονομιες κλιμακας στους φυσικους πορους της Ρωσιας, πχ μενωντας μονο στην οικονομια.
κι όλες τις αφρικανικές δικτατορίες...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Δλδ εσυ μας παραθετεις το ρεπορταζ του RT που το πηρε ο Αντ1 ως προσωπικο σου βιωμα. Αυτη ειναι η προσωπικη σου εμπειρια απο Ναζι στην Ουκρανια.
Οποτε βγαζουμε συμπερασμα οτι γενικα η προσωπικη σου εμπειρια απο την Ουκρανια ειναι απο την τηλεοραση και ειδικοτερα απο το προπαγανδιστικο μεσο των Ρωσων το RT

:cheesy::cheesy::cheesy:
Γραφω αφου με ρωτησες, οτι πηγα στην Οδησσο το καλοκαιρι του 14 (οπως και αλλες φορες προηγουμενων ετων) και ειδα ακροδεξιους/ναζι και απαντας οτι η προσωπικη μου εμπειρια ειναι απο την τηλεοραση ...
Καταλαβα, δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο :2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Γραφω αφου με ρωτησες, οτι πηγα στην Οδησσο το καλοκαιρι του 14 (οπως και αλλες φορες προηγουμενων ετων) και ειδα ακροδεξιους/ναζι και απαντας οτι η προσωπικη μου εμπειρια ειναι απο την τηλεοραση ...
Καταλαβα, δεν μπορω να σε βοηθησω περισσοτερο :2funny:
Και μας βαζεις και το ρεπορταζ του RT.
Ελα οκ. Κοιτα να μην μου συγχιζεσαι και που σαι? Μην ξεχασεις τα χαπακια για την πιεση.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Και μας βαζεις και το ρεπορταζ του RT.
Ελα οκ. Κοιτα να μην μου συγχιζεσαι και που σαι? Μην ξεχασεις τα χαπακια για την πιεση.
Καλα ρε δεν σου κοβει καθολου? τι σχεση εχει που εβαλα και το ρεπορταζ του ΑΝΤ1 ...διπλα εμενα , αμετρητες φορες πηγαινα στην Οδησσο. Φταιω εγω που καθομαι και σου απαντω:2funny:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Καλα ρε δεν σου κοβει καθολου? τι σχεση εχει που εβαλα και το ρεπορταζ του ΑΝΤ1 ...διπλα εμενα , αμετρητες φορες πηγαινα στην Οδησσο. Φταιω εγω που καθομαι και σου απαντω:2funny:
Α οκ. Έβαλες ένα ρεπορτάζ και μετα λες , τι σχέση έχει το ρεπορτάζ που έβαλες.
Σου είπα πάρε τα χαπάκια σου και δεν μ ακούς.:cheesy:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Λοιπόν φεύγω πάω βόλτα.
Και όπως είπαμε,
Μην ξεχάσεις τα χαπάκια σου.
Καλή συνέχεια.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Α οκ. Έβαλες ένα ρεπορτάζ και μετα λες , τι σχέση έχει το ρεπορτάζ που έβαλες.
Σου είπα πάρε τα χαπάκια σου και δεν μ ακούς.:cheesy:
Το ρεπορταζ το εβαλα για να τονισω το σημειο που περασα εκεινη την φορα , αυτο σε πειραξε?
καλα τοσο ... :idiot: :grin:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

<Η Ρωσια καταλαμβανει ενα χωριο.>

Ειχα δει την ειδηση στις ειδησεις στην ΕΡΤ, οπου ειχε ανακοινωση απο Ρωσο εκπροσωπο του Στρατου οτι απελευθερωθηκε ενα χωριο.

Θα πεις κανεις, <Με χωρια θα ασχολουμεθα;>
Επειδη διαβασα στις πισω σελιδες οτι μπαινουν και χωρια εδω, ειπα να το βαλω.
Εξ αλλου ειδηση για τον πολεμο στην Ουκρανια ειναι.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Ναζιστιδιο επειδή καλά καμουφλαριζοσιυν τόσο καιρό κ τώρα ξεμπροστιαστηκε και για αυτό σκούζεις να κρυφτείς ......

Ντροπή σου ........απαλειφαδι του ναζισμού,γέρε
....έτσι απλά για την παράθεση

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
μην τσιμπάς με τον φελλό. παρακαλάει για λίγη προσοχή.
μπα θέλω να δω κάτι.
όλο γραφει σκασε, φύγε, μη μιλάς μη με παραθέτεις και τετοια τα έγραφε και παλιότερα
στον εικονικό κόσμο βέβαια όλα αυτά

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.402
Πόντοι
22.266
Τα νάζιδια μολύνουν το περιβάλλον......μερικοί είναι τόσο τιποτένιοι κ ανύπαρκτοι με τη ζωή τους,,,,αποτυχημένοι σε όλα που η μόνη επιτυχία τους να ζουν κ να επιβιώνουν στο κόσμο ενός σαητ- ενός νηματος
Ανύπαρκτη ζωή μέσα στην απαξίωση από τη πραγματική τους ζωή στη φαπα κ στη μοναξιά ,στο κέρατο κ στον κοινωνικό διασυρμό κ στην αφάνεια ....

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
το παραπάνω άρθρο κάνει μια καταγραφή των δυτικής προέλευσης οπλικών συστημάτων που έχουν καταστραφεί τον τελευταίο καιρό. Έτσι για να φανεί τι σανό (ανα)μασάνε οι πουτινολάγνοι που γραφουν κάθε τρεις και λίγο για τις φοβερές απώλειες και τον όλεθρο που έχει σπείρει το ξανθό γένος

επίσης to excel που είχα αναδημοσιεύσει εδώ #34.732 ενημερώθηκε με τις (επιβεβαιωμένες) απώλειες ρωσων και ουκρανων της προηγούμενης εβδομάδας. Βαζω εδώ τα πινακάκια για όποιον ενδιαφέρεται να συγκρίνει με τα παραμυθια που κυκλοφορουν
k.jpg

αυτό που δεν καταγράφεται είναι η συνεχιζόμενη ...αυτανάφλεξη αποθηκων πυρομαχικών κλπ. σε μια επανάληψη του περσινού έργου.
τα himars φυσικά ειναι της πλάκας, ουδεμία ευθύνη έχουν με πραγματικά γεγονότα.....

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Νσι, συμφωνω για ψευδεις ειδησεις. Απο ολες τις μεριες.
Μπορεις να πεις ποια ψευδη ειδηση εβαλα εγω; Μια που σε μενα αναφεροσουν.

Αναφερεσαι παλι στον Μποκολο, προσβαλοντας τον. Με ευκολια. Βαζεις και μενα τωρα μαζι.

Μιλωντας για εμμονες.
Εμμονικος εχουν πει για σενα οτι εισαι.
Πολυ βιαζεσαι να χαρακτηρισεις αλλους.

συμφωνείς για τις ψευδείς ειδήσεις ;
περίεργο, το νήμα είναι γεμάτο από τα επιβεβαιωμένα fake news που έχουν ανεβάσει ο zero και ο σπεσιαλ τζον αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να τα σχολίασες, να πεις ρε παιδιά τι παραμύθια βάζετε εδώ πέρα... μπορεί να μην έτυχε να τα δεις έτσι ;
ούτε την γελοία προσπάθεια που έκανε με τα εμβατήρια και ξεφτιλίστηκε άμεσα έτυχε να δεις ;

δεν προσβάλλω τον Μποκολο. Ούτε το γράφω τώρα επειδή έχουμε αντίθετες θέσεις εδώ. Το έχω διαπιστώσει και γραψει και σε άλλα νήματα στα οποία συμφωνούσαμε στο βασικό θέμα τους.
εμμονή σε τι ; στην αλήθεια απέναντι στο ψέμα ; ναι έχω.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
εντωμεταξύ διάβασα και πιο κάτω που σκάει και ο antisthenis και βάζει και αυτός σοβιετικό εμβατήριο και συζητάτε μεταξύ σας για το πόσο ωραία είναι. Λογικά πράκτορες των σοβιετικών είστε και οι δύο...

(με τι αστειότητες καθόμαστε και ασχολούμαστε...)
υπάρχει και κάτι ακόμη, αστείο αλλά και διαχρονικό.
Στην προηγούμενη σελίδα που έβαλες το gif σου απαντάει ο φασιστάκος : "Μάλιστα άλλος ναζί εδώ ...."
παρακάτω σχολιάζει ο anemodoura, τον παραθέτει ο φασιστάκος γράφοντάς του : "εκτός αν είστε κ εσείς φασίστας οπότε πάσο"
κατι τέτοια γινόταν πάντα στην ανθρώπινη ιστορία, στην εποχή της ιερας εξέτασης αν καποιος τολμούσε να υπερασπιστεί κατηγορούμενο γινόταν αυτομάτως και ο ίδιος κατηγορούμενος

θυμήθηκα κάτι ακόμη που είχε γίνει στο νήμα της χρυσης αυγης την εποχή της απόφασης της καταδίκης της. Ένα μελος είχε βάλει άρθρο από την Αυγή με φωτό ματατζή που είχε ένα τατουάζ στο χέρι. Το άρθρο έλεγε πως ηταν το ναζιστικό σύμβολο του σιδηρού σταυρού, οπότε κατέληγε στο συμπερασμα πως ο αστυνομικος ήταν ακροδεξιός.
Το τατουάζ όμως ήταν ο κόκκινος σταυρος των Ναϊτών ιπποτών, εγώ και ένα άλλο μέλος ο stokadoura το είχαμε επισημάνει και η απάντηση του μέλους που πόσταρε την είδηση ήταν να μας χαρακτηρισει χρυσαύγουλα :jerking:

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Ο φελλός αυτός έχω ανεβάσει αρκετά νήματα νομίζω ανεβαζωμτας αφιλοκερδώς από τη μεριά του την επισκεψιμότητα του σαητ για να έχουν κάποιοι άλλοι καλώς καλύτερο εισόδημα
Ο νοων νοειτο Ξύδη με αγαπη
Εγώ στο σαι για ηφαίστειο και ΚΜΑΝ έμπαινα… και τον έναν τον φάγανε…..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom