Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
μια αρκετά ενδιαφέρουσα συζήτηση-συνέντευξη με έλληνα που πολεμάει στην ουκρανία.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496

Εδω μας ειπανε οτι στη συνοδο Ρωσιας-Αφρικης παρεβρεθησαν λιγοστοι ηγετες.
Μπορει να ειναι κι ετσι. Για να το λενε κατι θα ξερουν.

Ας δουμε ομως τι εγινε στο Νιγηρα. Με την εναρξη της στρατιωτικης χουντας, υποστηρικτες της, πολυς λαος, κατεβηκε στους δρομους ανεμιζοντας ρωσικες σημαιες και με αντι-γαλλικα αισθηματα. Και εκαναν επιθεση στη γαλλικη πρεσβεια.
Και αλλοι ηγετες της Αφρικης στο ιδιο μηκος κυμματος.
Απο οτι εχω καταλαβει, κατηγορουν τη Γαλλια ως αποικιοκρατικη δυναμη που τους απομυζα και εμπλεκεται στα εσωτερικα τους, , και βλεπουν στη Ρωσια μια χωρα που μπορουν να κανουν δουλειες μαζι και να συνεργαστουν σε ισοτιμη βαση.

Μαλιστα η Αλγερια το πηγε ενα βημα παρακατω, προειδοποιοντας τη Γαλλια να μην επεμβει.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
συμφωνείς για τις ψευδείς ειδήσεις ;
περίεργο, το νήμα είναι γεμάτο από τα επιβεβαιωμένα fake news που έχουν ανεβάσει ο zero και ο σπεσιαλ τζον αλλά δεν θυμάμαι ποτέ να τα σχολίασες, να πεις ρε παιδιά τι παραμύθια βάζετε εδώ πέρα... μπορεί να μην έτυχε να τα δεις έτσι ;
ούτε την γελοία προσπάθεια που έκανε με τα εμβατήρια και ξεφτιλίστηκε άμεσα έτυχε να δεις ;

δεν προσβάλλω τον Μποκολο. Ούτε το γράφω τώρα επειδή έχουμε αντίθετες θέσεις εδώ. Το έχω διαπιστώσει και γραψει και σε άλλα νήματα στα οποία συμφωνούσαμε στο βασικό θέμα τους.
εμμονή σε τι ; στην αλήθεια απέναντι στο ψέμα ; ναι έχω.
Δεν θα αλλαξω τη γνωμη μου για σενα, ουτε εσυ για μενα.
Μηπως εμεινες αυπνος 3 μερονυχτα ψαχνοντας, και προειδοποιοντας μας για τρομερες αποκαλυψεις το Σαββατοκυριακο, και ξεχνας ευκολα; Μην ανησυχεις, το παθαινες και πριν αυτο.
Ξεχασες οτι μολις λιγες σελιδες πισω, κανοντας εγω παραθεση σε παλιο μου ποστ, οπως συνηθιζω, και κανοντας αναφορα σε ΣΕΝΑ, και την παρανοια σου να αισθανεσαι την αναγκη να επεμβαινεις σε καθε μη φιλοΟυκρανικο ποστ, και οχι μονο σε ψευδη οπως κουτοπονηρα ισχυριζεσαι. μου ειπες για αυτο <Η περιπτωση σου δεν ειναι για πλακα;> Ενω ηξερες περι τινος προκειτο. Ας επαναλαβω για πολλοστη φορα, γιατι ειπαμε, εισαι "ξεχασιαρης", με το που εμφανιστηκε ο Μποκολος τον καλωσορισες ειρωνικα, αναρωτηθηκες πως και γραφει, δεν ειναι μπαναρισμενος στο νημα; Μετα που σου ζητησε εξηγησεις για την συμπεριφορα σου, εκανες πισω, για λιγο φυσικα, δεν μπορεις να κρατηθεις, λογω του θεματος σου, και συντομα περασες στην αντεπιθεση λεγοντας για γοουκ ατζεντα, για λευκο ιπποτη. Απο την αγωνια σου να τον ακυρωσεις.
Αρα αυτο ακριβως εκανες. Αυτο που και εσυ ειπες. Αυτο που διαπιστωσε και ο Μποκολος, και ολοι μας. Επειδη τυγχανει να μην εχει τις ιδιες αποψεις με σενα. Και αυτο για σενα αποτελει κοκκινο πανι. Αυτο φυσικα ειναι και το προβλημα σου.

Για μενα ειπες οτι ειμαι αμορφωτο πουτινακι, επειδη δεν σου αρεσε η μεταφραση στην αγγλικη λεξη που χρησιμοποιησα. Οχι οτι ηταν λανθασμενη. Οτι υπαρχουν και αλλες λεξεις να μεταφερουν πιο σωστα το νοημα της αγγλικης λεξης. Αντι λοιπον να πεις αυτο το απλο, αρχισες να βριζεις, χρησιμοποιωντας μαλιστα ως επιχειρημα οτι ο ΠΞ με ελεγε.μας ελεγε πουτινακια, καλα εκανε. Οτι ο ΠΞ εβριζε και χυδαιολογουσε με το 99% του σαιτ, δεν εχεις ακουστα. Πρωτη φορα το ακους.

Για τα ρωσικα αρματα με τις "ψησταριες" και τις ¨κλουβες" επανω, και τα himars που ενθουσιασμενοι λεγατε in himars we trust, ειπες οτι αυτα ειναι ασυναρτησιες. Προφανως δεν τα εχεις ακουστα αυτα. Απο μενα τα ακουσες πρωτη φορα.

Για απλη ειδηση που εβαλα για διαλυμενα δυτικα τεθωρακισμενα, ειπες οτι αυτα ειναι πουτινικες σαχλαμαρες.

Σε πειραξε μεχρι και η αναφορα μου στις πυρκαγιες, που ειπα για ρωσικα πυροσβεστικα, και ειπες οτι αυτα τα λενε οι συνηθεις με τη ρωσικη τους προπαγανδα.

Με αποκαλεσες κουραδα για την αναφορα μου σε ξενους ναζι μαχητες και την δυσκολια σου/σας να αναγνωρισετε τη δραση τους. Επιλεγοντας να απαντας <Δεν επαληθευτηκε.> Και μου απαντησες οτι ο Ξυδης εχει αποκηρυξει τη δραση τυχον ναζι Ουκρανων, και οτι αυτο δεν αποτελει δικαιολογια για ρωσικη εισβολη.
Και τι σχεση εχουν οι Ουκρανοι ναζι που επι χρονια εκαναν το βιο αβιωτο στους Ρωσοφωνους στα Ανατολικα, με το οτι οι νεοναζι παγκοσμιως σε κρατη οπως ΗΠΑ, Καναδα, Αυστραλια, και αλλες δυτικες χωρες, ΚΥΡΙΩΣ συντασονται στο πλευρο των Ουκρανων. Και καποιοι πολεμησαν στην Ουκρανια.
Και η απαντηση ηταν <Δεν επιβεβαιωθηκε.>

Επειδη λοιπον εγω ξερω οτι οποιος ζητα εξηγησεις και αισθανεται θιγμενος, οφειλει να ειναι κι εκεινος σωστος.
Υποκριτικη, για αλλη μια φορα, η σταση σου.

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Και τι σχεση εχουν οι Ουκρανοι ναζι που επι χρονια εκαναν το βιο αβιωτο στους Ρωσοφωνους στα Ανατολικα, με το οτι οι νεοναζι παγκοσμιως σε κρατη οπως ΗΠΑ, Καναδα, Αυστραλια, και αλλες δυτικες χωρες, ΚΥΡΙΩΣ συντασονται στο πλευρο των Ουκρανων. Και καποιοι πολεμησαν στην Ουκρανια.
Δεν ξερω αν τα ασπαζεααι αλλα τα παραπανω ειναι Ρωσικη προπαγανδα και χοντρα ψεματα.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Δεν ξερω αν τα ασπαζεααι αλλα τα παραπανω ειναι Ρωσικη προπαγανδα και χοντρα ψεματα.
Αποψη σου. Και σεβομαι οτι οπως εχω καταλαβει, εχεις σχεση με την περιοχη, ενω εγω ο,τι διαβαζω.
Ετσι παμε ομως στην απαρχη του πολεμου, και στους ισχυρισμους την Ρωσιας για τα πανδεινα που περνουσαν οι Ρωσοφωνοι.

Εγω θελω να ενημερωνομαι και απο τις 2 πλευρες και να σχηματιζω την δικη μου γνωμη.
Γενικα για μενα τα συνορα δεν ειναι ουτε θεσφατο, ουτε αμεταβλητα.
Θεωρω θεμιτο οι Ρωσοι να διεκδικησουν αυτες τις περιοχες. Γι αυτο γινεται και ο πολεμος. Γι αυτο και οι τοσες θυσιες και απωλειες απο τους 2 αντιμαχομενους.

Και δεν καταλαβαινω και γιατι οι φιλο Ουκρανοι δεν κανουν καθολου αναφορα στο παραδειγμα της Κυπρου, που 49 χρονια δεν εχει γινει απολυτως τιποτα, ενω στη συνδιασκεψη για ειρηνη στην Ουκρανια, διαβασα οτι ο Προεδρος Ζελενσκυ θετει ως προυποθεση την πληρη εδαφικη αποκατασταση της Ουκρανιας.
Στη Κυπρο ετσι εγινε;

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
35.932
Πόντοι
9.931
Το Ναζί Ουκρανοί ειναι το βασικότερο επιχείρημα τους για την εισβολή στην Ουκρανία.
Είπαμε ολοι οι Ουκρανοί ειναι Ναζι και αυτοι που τους υποστηρίζουν φιλο-Ναζι η Ναζι:grin::cheesy:

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Αποψη σου. Και σεβομαι οτι οπως εχω καταλαβει, εχεις σχεση με την περιοχη, ενω εγω ο,τι διαβαζω.
Ετσι παμε ομως στην απαρχη του πολεμου, και στους ισχυρισμους την Ρωσιας για τα πανδεινα που περνουσαν οι Ρωσοφωνοι.

Εγω θελω να ενημερωνομαι και απο τις 2 πλευρες και να σχηματιζω την δικη μου γνωμη.
Θεωρω θεμιτο οι Ρωσοι να διεκδικησουν αυτες τις περιοχες. Γι αυτο γινεται και ο πολεμος. Γι αυτο και οι τοσες θυσιες και απωλειες απο τους 2 αντιμαχομενους.

Και δεν καταλαβαινω και γιατι οι φιλο Ουκρανοι δεν κανουν καθολου αναφορα στο παραδειγμα της Κυπρου, που 49 χρονια δεν εχει γινει απολυτως τιποτα, ενω στη συνδιασκεψη για ειρηνη στην Ουκρανια, διαβασα οτι ο Προεδρος Ζελενσκυ θετει ως προυποθεση την πληρη εδαφικη αποκατασταση της Ουκρανιας.
Στη Κυπρο ετσι εγινε;
το θέμα είναι ότι η ρωσία προσπαθησε να κατακτήσει όλη την ουκρανία για να εγκαταστήσει φιλική κυβέρνηση,
δεν νομίζω κι εμείς εδώ και η δύση γενικά να αντιδρούσε ιδιαίτερα, εάν ο ρωσικός στρατός έμενε στα παραμεθόρια εδάφη που κατοικούνται από ρώσους.
τα κατορθώματα του πούτιν.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
το θέμα είναι ότι η ρωσία προσπαθησε να κατακτήσει όλη την ουκρανία για να εγκαταστήσει φιλική κυβέρνηση,
δεν νομίζω κι εμείς εδώ και η δύση γενικά να αντιδρούσε ιδιαίτερα, εάν ο ρωσικός στρατός έμενε στα παραμεθόρια εδάφη που κατοικούνται από ρώσους.
τα κατορθώματα του πούτιν.
Σωστο ειναι αυτο. Δεν ξεχναμε οτι ο Πουτιν στην αρχη πηγε για Κιεβο, ολη την Ουκρανια, απομακρυνση Ζελενσκυ, και αντικατασταση του με φιλοΡωσο ηγετη στην Ουκρανια. Ομως δεν υπολογισε την θεληση των Ουκρανων να πολεμησουν.
Οποτε ο Πουτιν στοχευσε στα Ανατολικα εδαφη. Αφου πρωτα ειχε παρει την Κριμαια.
Εσυ θεωρεις με αυτα που εχει εξασφαλισει, μεχρι στιγμης, ειναι χαμενη η Ρωσια;

pezoporos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2009
Κριτικές
8
Like
3.402
Πόντοι
786
Σωστο ειναι αυτο. Δεν ξεχναμε οτι ο Πουτιν στην αρχη πηγε για Κιεβο, ολη την Ουκρανια, απομακρυνση Ζελενσκυ, και αντικατασταση του με φιλοΡωσο ηγετη στην Ουκρανια. Ομως δεν υπολογισε την θεληση των Ουκρανων να πολεμησουν.
Οποτε ο Πουτιν στοχευσε στα Ανατολικα εδαφη. Αφου πρωτα ειχε παρει την Κριμαια.
Εσυ θεωρεις με αυτα που εχει εξασφαλισει, μεχρι στιγμης, ειναι χαμενη η Ρωσια;
εδαφικά δεν έχασε, κερδισε
όμως σκοτώθηκαν πολλοί ρώσοι,
φτώχυναν κι όλας και περιορίστηκαν στη χώρα τους
και κατάφερε να γίνουν οι ρώσοι οι πιο μισητοί στους ουκρανούς, που πριν χίλια χρόνια ήταν ένας λαός
και το νατο επεκτάθηκε σε μέχρι πριν ουδέτερες χώρες
και οι πολωνίες και σια δικαιώνονται για τη ρωσοφοβία τους και αγοράζουν πολλά όπλα ή εγκαθιστούν του νατο.
ναι πιστεύω ότι προκάλεσε περισσότερο κακό
η μεγαλύτερη γεωπολιτική καταστροφή του 21ου αιώνα για το ρωσικό λαό και νομίζω ο ίδιος ο πούτιν είναι πιο φοβισμένος και ευάλωτος από ποτέ.

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030

Στη Κυπρο ετσι εγινε;
Καλα κανεις. Κι εγω ενημερωνομαι απο πολλες πηγες για να καταληξω σε ενα συμπερασμα. Σιγουρα δεν συμφωνω με τις διεκδικησεις των ρωσων.
Για την Κυπρο τι να πουμε? Μια μαυρη σελιδα στην νεοτερη ελληνικη ιστορια. Οι τουρκοι μας βρηκαν ευαλωτους και μας την επεσαν.
Γι αυτο η χωρα χρειαζεται να εχει δυνατες ενοπλες δυναμεις γιατι παντα βρισκομαστε σε κινδυνο, περισσοτερο απ οσο το αντιλαμβανεται ο μεσος Ελληνας.
Ρεαλιστικα μιλωντας για να παρουμε πισω τα κατεχομενα θα πρεπει να χυθει αιμα. Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος τροπος.
Και αντε πες θα μαζευτουμε καμια χουφτα τρελοι να παμε να πολεμησουμε, τι βοηθεια και ποια ανταποκριση θα βρουμε απο την ιδια την Ελληνικη κοινωνια?
Ειναι πιστευεις ετοιμη η Ελληνικη κοινωνια να αντεξει να γυρισουν καποια απο τα παιδια της μεσα σε σακουλες?
Μπροστα στον κινδυνο καποιοι να ξεβολευτουν χαριζουν τη γη τους και το ειναι τους και αυτη ειναι μια μεγαλη παγιδα.
Το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι, αλλα το σιγουρο ειναι ως Ελληνες οσο πρεπει να προσεχουμε τους τουρκους, αλλο τοσο πρεπει να προσεχουμε τους ρωσους.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
εδαφικά δεν έχασε, κερδισε
όμως σκοτώθηκαν πολλοί ρώσοι,
φτώχυναν κι όλας και περιορίστηκαν στη χώρα τους
και κατάφερε να γίνουν οι ρώσοι οι πιο μισητοί στους ουκρανούς, που πριν χίλια χρόνια ήταν ένας λαός
και το νατο επεκτάθηκε σε μέχρι πριν ουδέτερες χώρες
και οι πολωνίες και σια δικαιώνονται για τη ρωσοφοβία τους και αγοράζουν πολλά όπλα ή εγκαθιστούν του νατο.
ναι πιστεύω ότι προκάλεσε περισσότερο κακό
η μεγαλύτερη γεωπολιτική καταστροφή του 21ου αιώνα για το ρωσικό λαό και νομίζω ο ίδιος ο πούτιν είναι πιο φοβισμένος και ευάλωτος από ποτέ.
Εσυ πιστευεις οτι το 1922 και 1923 με τη Συνθηκη της Λωζαννης, που χαθηκε η Μικρα Ασια, η Ανατολικη Θρακη, η Ιμβρος, η Τενεδος, θα πρεπει οι Ελληνες και οι Τουρκοι αντιστοιχα να θυμουνται ποιος ηγετης ηταν τοτε στην ηγεσια, ο Βενιζελος, ο Γουναρης, ο Κεμαλ, η το σημαντικοτερο ειναι, ποιος εχει τα εδαφη αυτα, μεχρι σημερα;
Για την Κυπρο, πιστευεις το σημαντικο ειναι αν ηταν στην εξουσια ο Ιωαννιδης, στη Κυπρο ο Σαμφων, ο Μακαριος, ο Ετσεβιτ στη Τουρκια, η οτι επι 49 χρονια κουμαντο στο βορειο τμημα του νησιου κανουν οι Τουρκοι;

Εαν παγιωθει η ρωσικη κυριαρχια στη Κριμαια, στα ανατολικα της Ουκρανιας, τι θα ειναι πιο σημαντικο; Ο Πουτιν και ο Ζελενσκυ, η η νεα εδαφικη κατασταση;

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Καλα κανεις. Κι εγω ενημερωνομαι απο πολλες πηγες για να καταληξω σε ενα συμπερασμα. Σιγουρα δεν συμφωνω με τις διεκδικησεις των ρωσων.
Για την Κυπρο τι να πουμε? Μια μαυρη σελιδα στην νεοτερη ελληνικη ιστορια. Οι τουρκοι μας βρηκαν ευαλωτους και μας την επεσαν.
Γι αυτο η χωρα χρειαζεται να εχει δυνατες ενοπλες δυναμεις γιατι παντα βρισκομαστε σε κινδυνο, περισσοτερο απ οσο το αντιλαμβανεται ο μεσος Ελληνας.
Ρεαλιστικα μιλωντας για να παρουμε πισω τα κατεχομενα θα πρεπει να χυθει αιμα. Προσωπικα δεν πιστευω οτι υπαρχει αλλος τροπος.
Και αντε πες θα μαζευτουμε καμια χουφτα τρελοι να παμε να πολεμησουμε, τι βοηθεια και ποια ανταποκριση θα βρουμε απο την ιδια την Ελληνικη κοινωνια?
Ειναι πιστευεις ετοιμη η Ελληνικη κοινωνια να αντεξει να γυρισουν καποια απο τα παιδια της μεσα σε σακουλες?
Μπροστα στον κινδυνο καποιοι να ξεβολευτουν χαριζουν τη γη τους και το ειναι τους και αυτη ειναι μια μεγαλη παγιδα.
Το ψαρι βρωμαει απ το κεφαλι, αλλα το σιγουρο ειναι ως Ελληνες οσο πρεπει να προσεχουμε τους τουρκους, αλλο τοσο πρεπει να προσεχουμε τους ρωσους.
Οσον αφορα την Κυπρο, το πηγες στην στρατιωτικη επιλυση, που και αυτη ειναι μια επιλογη.
Για να μην εχει γινει, θα σταθμιστηκαν, σωστα, οι παραγοντες, οτι η Ελλαδα περισσοτερο χαμενη θα εβγαινε, παρα θα κερδιζε κατι.
Αλλα γιατι να μεινουμε στην στρατιωτικη εκδοχη; Διπλωματικα τι εχουν κανει 49 χρονια οι Δυτικοι για εδαφικη αποκατασταση της Κυπριακης Δημοκρατιας, εκδιωξη του τουρκικου στρατου, και εγγυησεις και πληρη εξασφαλισμενα δικαιωματα για τους ΤουρκοΚυπριους; Τιποτα απολυτως.
Οι Ρωσοι γιατι να μην πατησουν σε αυτες τις περιπτωσεις, της Κυπρου, της Συριας;

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.780
Πόντοι
6.030
Οσον αφορα την Κυπρο, το πηγες στην στρατιωτικη επιλυση, που και αυτη ειναι μια επιλογη.
Για να μην εχει γινει, θα σταθμιστηκαν, σωστα, οι παραγοντες, οτι η Ελλαδα περισσοτερο χαμενη θα εβγαινε, παρα θα κερδιζε κατι.
Αλλα γιατι να μεινουμε στην στρατιωτικη εκδοχη; Διπλωματικα τι εχουν κανει 49 χρονια οι Δυτικοι για εδαφικη αποκατασταση της Κυπριακης Δημοκρατιας, εκδιωξη του τουρκικου στρατου, και εγγυησεις και πληρη εξασφαλισμενα δικαιωματα για τους ΤουρκοΚυπριους; Τιποτα απολυτως.
Οι Ρωσοι γιατι να μην πατησουν σε αυτες τις περιπτωσεις, της Κυπρου, της Συριας;
Κανενας δεν θα σε βοηθησει αν δεν εισαι εσυ ετοιμος πρωτα να παλεψεις και να διεκδικησεις το δικιο σου.
Ειδες να γινεται καποια στρατιβτικη κινηση εκ μερους μας? Οι Ουκρανοι παλευουν για τα εδαφη τους.(και καλα κανουν)

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
Κανενας δεν θα σε βοηθησει αν δεν εισαι εσυ ετοιμος πρωτα να παλεψεις και να διεκδικησεις το δικιο σου.
Ειδες να γινεται καποια στρατιβτικη κινηση εκ μερους μας? Οι Ουκρανοι παλευουν για τα εδαφη τους.(και καλα κανουν)
Δεν εγινε τοτε αμεσα με τα υποβρυχια και τα αεροπλανα που ειχε η Ελλαδα, και η Τουρκια φυσικα.
Με δικαιολογια να μην υπαρχουν και χειροτερα, μην κανουν κινηση οι Τουρκοι σε Ροδο, Κω, κλπ.
Μετα παγιωθηκε η κατασταση.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.402
Πόντοι
22.266

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Θα γράψω βιβλίο .....εισβολή στα μουνολιβαδα με συνέντευξη τον αρχιστράτηγο κμαν
Τύπε μου ,να γράψεις γενικά όχι μόνο για σλαβικα μουνολιβαδα. Παγκόσμιο παίγνιο ,μαλαισια ,Βενεζουέλα κοκ.

Τα σλαβικα μουνολιβαδα έχουν πια πεθάνει δυστυχώς όποτε όσοι έχουμε ακόμα λίγο χρόνο και χρήμα θα πρέπει να πάμε εκτός Ευρώπης.

Μόνο σκληροί παίχτες σαν τον Πορθητή έχουν μείνει ,που διακινδυνεύουν να κάνουν παρέα με Πριγκοζίν προκειμένου να κυκλώσουν τις σπονσορετες

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.402
Πόντοι
22.266
Τύπε μου ,να γράψεις γενικά όχι μόνο για σλαβικα μουνολιβαδα. Παγκόσμιο παίγνιο ,μαλαισια ,Βενεζουέλα κοκ.

Τα σλαβικα μουνολιβαδα έχουν πια πεθάνει δυστυχώς όποτε όσοι έχουμε ακόμα λίγο χρόνο και χρήμα θα πρέπει να πάμε εκτός Ευρώπης.

Μόνο σκληροί παίχτες σαν τον Πορθητή έχουν μείνει ,που διακινδυνεύουν να κάνουν παρέα με Πριγκοζίν προκειμένου να κυκλώσουν τις σπονσορετες
Στην αναμπομπουλα ο λύκος χαίρεται !!!!!
Θα έγραφα για ένα νέο μουνολιβαδα που υπάρχει δίπλα μας αλλά το κάθε ναυάγιο θα μπει κ θα πει την κοτσανα του δίχως να έχει πατήσει Τουρκία αλλά τσπ

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Στην αναμπομπουλα ο λύκος χαίρεται !!!!!
Θα έγραφα για ένα νέο μουνολιβαδα που υπάρχει δίπλα μας αλλά το κάθε ναυάγιο θα μπει κ θα πει την κοτσανα του δίχως να έχει πατήσει Τουρκία αλλά τσπ
Τύπε μου ,εδώ ,σε μένα πες τα.

Με τσέπη επαίτη , φάτσα Γκολουμν και μαλλί χαίτη στυλ Ραπτόπουλου κάθε βοήθεια δεκτή.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
trailer του ντοκιμαντέρ 20 Days in Mariupol του βραβευμένου ουκρανού σκηνοθέτη και δημοσιογράφου Mstyslav Chernov.

δεν θα ξεχαστούν ποτέ τα εγκλήματα των ρώσων.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom