Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
Ντράπηκε κ η ντροπή ρε γιωργσρεάλλο ένα εντελώς γελοίο και ψευδές μήνυμα!
πιο κάτω έβαλε και ισπανικό εμβατήριο, ενώ μια σελίδα πριν είχε βάλει σοβιετικό εμβατήριο. ως γνήσιος προπαγανδιστής, απομονώνεις μόνο ό,τι σε βολεύει και κατασκευάζεις αφηγήματα για τον εκάστοτε εχθρό. την δεδομένη στιγμή, εχθροί είναι όσοι σε έχουν ξεφτιλίσει στο τόπικ οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να βρεις μια λάσπη να εκτοξεύσεις προς την κατεύθυνσή τους. φασίστας και ναζί λοιπόν ο BillGor... θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το γράφεις... να πέφτεις τόσο χαμηλά για να χτυπήσεις έναν άνθρωπο.
το ποιος είναι ακροδεξιός, φασίστας και ρωσοναζί εδώ μέσα έχει φανεί εδώ και μήνες. και όπως είπαμε, αυτά που έχετε γράψει κάποιοι εδώ μέσα, θα τα διαβάζετε και θα ντρέπεστε για μια ζωή.
Ντράπηκε κ η ντροπή ρε γιωργσρε
Δες πως εκθειάζει το φασιστικό κομμάτι το βρωμοναζιδιο κ δες τι λέει για το σοβιετικό ότι το έβαλε στη ρωσική εισβολή
Ένα ναζιστιδια του κερατά είναι κ κακώς έχει λόγο εδώ ....
Κάνει μπαμ από τη σελίδα αν τη διαβάσεις που ανάρτησε το ένα κ πως το άλλο ..
Τα νάζιδια σπίτια τους .......
Μάλιστα άλλος ναζί εδώ ....και το ρεσιτάλ ηλιθιότητας συνεχίζεται...
Εγω τυπε κατα καιρούς ακουω τον Σοβιετικο εθνικο υμνο και τον υμνο της πρώην Ανατολικής Γερμανίας, κατ' εμέ εναν απο τους καλύτερους εθνικούς υμνους. Αρα σύμφωνα με τον Volcano πρέπει να είμαι κουμουνιστήςάλλο ένα εντελώς γελοίο και ψευδές μήνυμα!
πιο κάτω έβαλε και ισπανικό εμβατήριο, ενώ μια σελίδα πριν είχε βάλει σοβιετικό εμβατήριο. ως γνήσιος προπαγανδιστής, απομονώνεις μόνο ό,τι σε βολεύει και κατασκευάζεις αφηγήματα για τον εκάστοτε εχθρό. την δεδομένη στιγμή, εχθροί είναι όσοι σε έχουν ξεφτιλίσει στο τόπικ οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να βρεις μια λάσπη να εκτοξεύσεις προς την κατεύθυνσή τους. φασίστας και ναζί λοιπόν ο BillGor... θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το γράφεις... να πέφτεις τόσο χαμηλά για να χτυπήσεις έναν άνθρωπο.
το ποιος είναι ακροδεξιός, φασίστας και ρωσοναζί εδώ μέσα έχει φανεί εδώ και μήνες. και όπως είπαμε, αυτά που έχετε γράψει κάποιοι εδώ μέσα, θα τα διαβάζετε και θα ντρέπεστε για μια ζωή.
Εσυ βολακνε που εχεις παει Ουκρανια και "ξερεις" θα μπορουσες να μας πεις που εχεις συναντησει προσωπικα Ουκρανους ναζι και σε ποια πολη-επαρχια- χωριο οτιδηποτε? Υποστηριζετε οτι η Ουκρανια εχει ναζι. Ποια η επαφη σας μ εσας που εχετε παει εκει και ποια τα προσωπικα σας βιωματα(αφου εσεις ξερετε και εχετε παει Ουκρανια). Επισης εσεις που ξερετε απο την ιστορια τους κλπ ομορφα, θα μπορουσετε να μας ενημερωσετε αν εχουν μπει ποτε στη βουλη και με τι ποσοστο?Ντράπηκε κ η ντροπή ρε γιωργσρε
Δες πως εκθειάζει το φασιστικό κομμάτι το βρωμοναζιδιο κ δες τι λέει για το σοβιετικό ότι το έβαλε στη ρωσική εισβολή
Ένα ναζιστιδια του κερατά είναι κ κακώς έχει λόγο εδώ ....
Κάνει μπαμ από τη σελίδα αν τη διαβάσεις που ανάρτησε το ένα κ πως το άλλο ..
Τα νάζιδια σπίτια τους .......
Δες πως εκθειάζε το φασιστικό εμβατήριο κ δες πως ανέφερε το σοβιετικό άσμα .......Εγω τυπε κατα καιρούς ακουω τον Σοβιετικο εθνικο υμνο και τον υμνο της πρώην Ανατολικής Γερμανάς, κατ' εμέ εναν απο τους καλύτερους εθνικούς υμνους. Αρα σύμφωνα με τον Volcano πρέπει να είμαι κουμουνιστής
Έχεις πει ότι έχεις πάει κ εσύ κ πολλάκις φορές οπότε θα ξέρεις καλύτερα .......εκτός αν έλεγες ψεμματα αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω κ οφείλω να σε πιστέψωΕσυ βολακνε που εχεις παει Ουκρανια και "ξερεις" θα μπορουσες να μας πεις που εχεις συναντησει προσωπικα Ουκρανους ναζι και σε ποια πολη-επαρχια- χωριο οτιδηποτε? Υποστηριζετε οτι η Ουκρανια εχει ναζι. Ποια η επαφη σας μ εσας που εχετε παει εκει και ποια τα προσωπικα σας βιωματα(αφου εσεις ξερετε και εχετε παει Ουκρανια). Επισης εσεις που ξερετε απο την ιστορια τους κλπ ομορφα, θα μπορουσετε να μας ενημερωσετε αν εχουν μπει ποτε στη βουλη και με τι ποσοστο?
Τα εχουμε πει τυπε, οσοι υποστηρίζουμε την Ουκρανία σε αυτο τον πολεμο είμαστε ΝαζιΔες πως εκθειάζε το φασιστικό εμβατήριο κ δες πως ανέφερε το σοβιετικό άσμα .......
Ένα ναζιστιδιο είναι κ τίποτα παραπάνω ( εκτός αν είστε κ εσείς φασίστας οπότε πάσο)
Ποτέ δεν σε είπα εσένα ή το Γιώργο κ το μπουρδέλιαρη ναζίΤα εχουμε πει τυπε, οσοι υποστηρίζουμε την Ουκρανία σε αυτο τον πολεμο είμαστε Ναζι
Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτα που σε ρωταω?ηρεμα και ομορφα , στο λεω(επειδη ειναι γραπτος ο λογος)Έχεις πει ότι έχεις πάει κ εσύ κ πολλάκις φορές οπότε θα ξέρεις καλύτερα .......εκτός αν έλεγες ψεμματα αλλά αυτό δεν μπορώ να το ξέρω κ οφείλω να σε πιστέψω
Ασφαλώς κ οι Ρώσοι δεν εισέβαλαν στην Ουκρανία για τους ναζί που έχουν εκεί κ είναι αρκετοί σε σχέση με υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ( δυτική Ουκρανία βάλτες βισενγκραντ έχουν πολλούς)Μπορεις να μου απαντησεις σε αυτα που σε ρωταω?ηρεμα και ομορφα , στο λεω(επειδη ειναι γραπτος ο λογος)
Αρχικα να σ ευχαριστησω για την τεκμηριωμενη απαντηση, αν και δεν συμφωνω μαζι σου.Ασφαλώς κ οι Ρώσοι δεν εισέβαλαν στην Ουκρανία για τους ναζί που έχουν εκεί κ είναι αρκετοί σε σχέση με υπόλοιπες ευρωπαϊκές χώρες ( δυτική Ουκρανία βάλτες βισενγκραντ έχουν πολλούς)
Όπως πραξικοπηματικά κ στημένα ερηξαν την εκλεγμένοι κυβέρνηση οι Αμερικάνοι το 2014 έτσι κ οι Ρώσοι προσπάθησαν αποτυχημένα μετέπειτα αφού το δολλάριο ήταν παντού εκεί για να επισκιάσει τις δύο μετέπειτα εκλογές
Δύο διαφορετικοί κόσμοι ανατολικά κ δυτικά του Δνείπερου .....
Κάποιοι κόκκινες φασίστες για πολιτικά παιχνίδια δώριζαν εδάφη ρωσικά στην ουκρανική σοβιετική δημοκρατία
Με την πτώση του σοβιέτ ποτέ δεν κάθισαν στο τραπέζι για να δουν τι θα γίνει με τις κομματικές δωρεές ( Οδησσός ντονμπας κριμεα)
Οι Αμερικάνοι εξυσαν.πληγες για να πλήξουν οικονομικά Ευρωπαίους κ Ρώσους κ οι Ρώσοι βρήκαν αφορμή για διεκδικηση των παλαιών ρωσικών εδαφών κ πόλεων που δημιουργήθηκαν από αυτούς ....
Η επαφή μου με Ουκρανία είναι κ επαγγελματική ασφαλώς κ κάποτε σχέση κ σχέση τουριστική...
Αυτά
Αλλά τα ναζιστιδια να σιωπούν από το νήμα κ να μην προσπαθουν κάποιοι να τους υποστηρίζουν μόνο κ μόνο επειδή στο πόλεμο της Ουκρανίας έχουν κοινά πιστεύω..
άλλο ένα εντελώς γελοίο και ψευδές μήνυμα!
Αν ήθελε πραγματικά η Ουκρανία να κάνει τριπλά στο Πούτιν κ αν το ήθελε πραγματικά η κυβέρνηση τους ας έλεγαν να μπουν στην ΕΕ μόνοΑρχικα να σ ευχαριστησω για την τεκμηριωμενη απαντηση, αν και δεν συμφωνω μαζι σου.
Η αποψη μου ειναι οτι οι ναζι στην Ουκρανια ειναι ελαχιστοι. Και ποσοστιαια να το δεις εμεις εδω εχουμε περισσοτερους και τους μπασαμε και στη βουλη καποια φεγγαρια.
Κατα δευτερον, η εκλεγμενη κυβερνηση του 2014 ηταν του Γιανουκοβιτς -μαριονετας του Πουτιν, ο οποιος να σου υπενθυμισω το 2004 πηγε να παρει την εξουσια με σικε -νοθευμενες εκλογες και εγινε παλι επανασταση.
Η ουσια ειναι οτι η γενια των σημερινων τριανταρηδων στην Ουκρανια δεν εζησε σοβιετικη ενωση και πηγε μπροστα. Κανενας ανθρωπος που γνωριζει τον συγχρονο τροπο ζωης ,δεν θελει να ζει με τον σοβιετικο τροπο.
Οι ρωσοι μονο κακο εχουν κανει στην Ουκρανια και οπως σου εχω πει ,εχω συνανστραφει και με αλλες φαρες του π.ανατολικου μπλοκ. Αν οχι ολοι ,οι περισσοτεροι μιλουν με τα χειροτερα για τους Ρωσσους.
Ολες οι χωρες δυτικα της ρωσσιας εχουν παει μπροστα και οι ρωσσοι ζουν ακομα στο παρελθον.
Αυτος ειναι και ο λογος του πολεμου. Γιατι οι Ουκρανοι δεν θα ειχαν κανεναν ,μα κανενα λογο να προσπαθουν να πανε στο Νατο αν ο Πουτιν τους χειριζοταν διαφορετικα.
Σκάσε παλιοναζιστιδιο γαμω το σπίτι σας κρυβοσουν όλο τον καιρό κ εκδηλωθηκες......
Προσκύνησε τον που τον γουστάρεις
Παλιοναζιστιδιο πουστογρια
Ναι οκ. Και αφου η μαριονετα κυβερνηση του πουτιν επι ουκρανκου εδαφους-Γιανουκοβιτς εκανε πισω και ειπε δεν μπαινουμε Ε.Ε και ΝΑΤΟ, τι κανει ο καλος Ρωσος?Εισβαλει στο Ντονμπας!!!Αν ήθελε πραγματικά η Ουκρανία να κάνει τριπλά στο Πούτιν κ αν το ήθελε πραγματικά η κυβέρνηση τους ας έλεγαν να μπουν στην ΕΕ μόνο
Τότε θα έπαιζαν σαχ ματ τον Πούτιν που δεν θα μπορούσε να τους πει όχι αφού μιλάμε για οικονομική ένωση
Η μαριονέτα κυβέρνηση όμως επιτειδες έθεσε το θέμα ΝΑΤΟ για να προκληθεί πόλεμος στα χνωτα της Ευρώπης κ της Ρωσίας
Ήταν ένας στημένος πόλεμος του δολαρίου ενάντια της Ευρώπης από τους ΗΠΑ που καθοδηγούσαν τη μαριονέτα ζελενσκυ
Διότι μη μου πεις ότι οι Ουκρανοί δεν ήθελαν την οικονομική ένωση με την ΕΕ ;;;κ ήθελανε το ΝΑΤΟ;;
Η τσέπη τους τούς ένοιαζε αλλά η κυβέρνηση τους αντί να θέσει το θέμα να μπουν στην ΕΕ ,,,,,επέμενε για το ΝΑΤΟ..