Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (3 μέλη και 10 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Πως ειναι λαθος, οταν το λεξικο, οπως κι εσυ σωστα ειπες, το βγαζει με τις 3 λεξεις που εσυ εγραψες, και ετσι ειναι.
Διαμαχη, συγκρουση, συρραξη. Αυτη ειναι η μεταφραση.
Πως ειναι λαθος, οταν και οι 3 λεξεις αντιστοιχουν στο conflict.
Ετσι μεταφραζεται, αλλα πως ΕΣΥ λες οτι χρησιμοποιωντας ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ απο τις 3 λεξεις για μεταφραση της αγγλικης conflict, αυτο ειναι λαθος δεν καταλαβαινω πως το λες.
Οι 2 ειναι σωστες, η αλλη οχι;
Ειναι η μια σωστη;
Αφου και οι 3 σωστες ειναι.

για να δεις τι καλός ναζί είμαι θα κάνω μια προσπάθεια να στο εξηγήσω όσο πιο απλά μπορώ.
μπορεί σε καποια γλώσσα μία λέξη να έχει διαφορετικές έννοιες ανάλογα με τα συμφραζόμενα, ο αναγνώστης του πρωτότυπου "αποδίδει" ανάλογα στο μυαλό του κάθε φορά την κατάλληλη έννοια.
σε μία άλλη γλώσσα όμως ή ξένη λέξη μπορεί να αντιστοιχεί σε περισσότερες με παραπλήσια ή και διαφορετική έννοια. (όπως εδώ το conflict)
είναι θέμα του μεταφραστή ή του αναγνωστη να αποδόσει την ξένη λέξη με μία από αυτές που αντιστοιχούν στη δική του γλώσσα, όποια είναι "σωστή" ανάλογα με το υπόλοιπο κειμενο.

στα ελληνικά οι λέξεις διαμάχη και σύρραξη είναι πολύ διαφορετικες έννοιες. επειδή αντιστοιχούν στην ίδια αγγλική λέξη δεν σημαίνει πως μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις ως ίδιες σε μια μετάφραση.

δες ένα παράδειγμα : ή λέξη space σημαίνει κενό αλλα και διάστημα. σε ντοκιμαντερ της τβ o μεταφραστής απέδωσε το "space travel " ως "ταξίδι στο κενό" αντί για "ταξίδι στο διάστημα"
εσύ τι λες ; ήταν σωστός ;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Διαβάζω απόψεις και τοποθετήσεις για θέματα αποκλειστικώς στρατιωτικών επιχειρήσεων και αναρωτιέμαι. Έχει βρεθεί κάνεις από όλους εμάς σε πραγματικό θέατρο επιχειρήσεων; με τον αντίπαλο απέναντι, ώστε να γνωρίζει το εφικτό και το ανέφικτο; και για να προλάβω κάποιους. Υπάρχουν αρκετοί δικοί μας οι οποίοι πήγαν στον πόλεμο της αδερφής Σερβίας ως εθελοντές. Άλλοι υπηρέτησαν, ως έμισθοι φυσικά και εκτός στρατεύματος, σε εμπορικά πλοία που πέρναγαν από τις ανατ ακτές της Αφρικής, Ινδικό, κόλπο του Άντεν κλπ. Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν δει με τα μάτια τους εχθρό, χωρίς απαραίτητα να έχει κηρυχθεί επισήμως πόλεμος. Κάποιος τέτοιος θα μπορούσε να μας διαφωτίσει για τις απίστευτες παπαριές που γράφονται εδώ μέσα...

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Αφου βαζω αρθρο για ξενους μαχητες νεοναζι, και μου γραφεις Δεν επαληθευτηκε. Οπως και ο Ξυδης φυσικα. Εγραψα αναλυτικα στο χθεσινο μου ποστ.
Δεν επαληθευτηκε. Δεν επαληθευτηκε. Αυτη ηταν η ανταποκριση σας στην ειδηση για ξενους νεοναζι μαχητες στο στρατο της Ουκρανιας. Επιλεγοντας εσεις να μου κανετε παραθεση, τρομαρα σας. Και σου φταιω εγω.
άντε πάλι τα ίδια. σου γράψαμε πως δεν επαληθευτηκαν (μέχρι τώρα) οι ανησυχίες του άρθρου για προβλήματα στις χώρες καταγωγής αυτών των ατόμων μετα την επιστροφή τους.
Και όχι πως δεν επαληθεύτηκε η δραση τους στην ουκρανία όπως πήγες εσύ να το περάσεις

Εγω λοιπον δεν σε λεω φιλοναζι.
Ρωταω. Εχεις δυσκολια να παραδεχθεις οτι στην Ουκρανια εδρασαν νεοναζι ρατσιστες αντισημιτες απο πολλα κρατη του πλανητη; Συμπαθουντες στην Ουκρανια;
Γιατι εχεις δυσκολια;
το αντίστροφο συμβαίνει. όσοι υποστηρίζετε τη Ρωσία του Πούτιν δυσκολεύεστε αφάνταστα να σχολιάσετε την ύπαρξη πολλαπλάσιων νεοναζί εκεί πέρα.

Αφου εγω θυμαμαι οταν βαζατε για μουσουλμανους Τσετσενους μαχητες στο στρατο της Ρωσιας, ειχατε δικιο. Ετσι ηταν.
η περίπτωση των τσετσένων είναι μη συγκρίσιμη. Δεν πρόκειται για εθελοντές ούτε για πολίτες άλλων χωρών. Ρώσοι πολίτες είναι

Εσενα που ειναι η δυσκολια σου να παραδεχθεις τα αυτονοητα;
αυτό το περί μη παραδοχής είναι κατι που έχεις φτιάξει μόνος σου στο μυαλό σου. και για μένα και για τον Ξύδη.

Και το προβλημα το εχουν οι αλλοι; Οχι εσυ;
Κατι <Αμορφωτο πουτινακι> θυμαμαι ξεκινησες να λες. Απο το πουθενα.
Πριν κανω τη διαπιστωση οτι εισαι τελειως καθυστερημενος.
Μιλωντας για βρισιες και χαρακτηρισμους.

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Διαβάζω απόψεις και τοποθετήσεις για θέματα αποκλειστικώς στρατιωτικών επιχειρήσεων και αναρωτιέμαι. Έχει βρεθεί κάνεις από όλους εμάς σε πραγματικό θέατρο επιχειρήσεων; με τον αντίπαλο απέναντι, ώστε να γνωρίζει το εφικτό και το ανέφικτο; και για να προλάβω κάποιους. Υπάρχουν αρκετοί δικοί μας οι οποίοι πήγαν στον πόλεμο της αδερφής Σερβίας ως εθελοντές. Άλλοι υπηρέτησαν, ως έμισθοι φυσικά και εκτός στρατεύματος, σε εμπορικά πλοία που πέρναγαν από τις ανατ ακτές της Αφρικής, Ινδικό, κόλπο του Άντεν κλπ. Υπάρχουν και άλλοι οι οποίοι έχουν δει με τα μάτια τους εχθρό, χωρίς απαραίτητα να έχει κηρυχθεί επισήμως πόλεμος. Κάποιος τέτοιος θα μπορούσε να μας διαφωτίσει για τις απίστευτες παπαριές που γράφονται εδώ μέσα...
Όσα έγραψες παραπάνω, σχετικά με την κατανόηση Πολεμικών Επιχειρήσεων από ανθρώπους οι οποίοι μιλάνε γι αυτές, τα προσυπογράφω. Στην Πραγματικότητα αποδεικνύει την Προπαγάνδα που υφίσταται για το θέμα. Όλοι μας έχουμε πάει Στρατό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε αναλύσεις. Κι όμως βλέπεις τι γίνεται. Αναλύσεις επί αναλύσεων και χαρακτηρισμός όσων έχουν άλλη άποψη ούτε λίγο ούτε πολύ ως έμμισθων Πρακτόρων των Ρώσσων. Και προσποιούνται ότι δεν κατανοούν ότι το ΝΑΤΟ πολεμάει δι' αντιπροσώπου τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας σαν χρήσιμους ηλίθιους τους Ουκρανούς, η χώρα των οποίων καταστρέφεται. Και ότι οι συνέπειες για τους Λαούς της Δύσης θα είναι τεράστια Οικονομική Επιβάρυνση, στέλνοντας όπλα σε μια χώρα με την οποία στο κάτω - κάτω δεν είμαστε Σύμμαχοι

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
εγώ λεω να μη σου κάνω τη χάρη.
οπότε ;
Σκάσε παλιοναζιστιδιο γαμω το σπίτι σας κρυβοσουν όλο τον καιρό κ εκδηλωθηκες......
Προσκύνησε τον που τον γουστάρεις
αρχείο λήψης.jpeg

Παλιοναζιστιδιο πουστογρια

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.710
Πόντοι
506
Κινήσεις απελπισίας και εντυπωσιασμού των Ουκρανών χωρίς ουσιαστικό αποτελεσμα μπας και διασκεδάσουν το φιάσκο της αντεπίθεσης
Θύματα ένα πολυόροφο κτίριο γραφείων στην Μόσχα και ένα γερασμένο αποβατικο-μεταφορικο σκάφος.

Το τίναγμα της γάτας που ψυχοραγει.....

Εννοείται κάποιοι χαζοί με μηδενική αντίληψη της πραγματικότητας και αδυνσμια κριτικής σκέψης και παρατήρησης της μεγάλης εικόνας στήνουν σε χρόνο ντε τε χορούς και πανηγύρια . Το είδαμε και πριν μια βδομάδα με το χωριό στο Ντόνετσκ το έργο.

Όσο για τα στοιχεία που δίνει στην δημοσιότητα το ρωσικό επιτελείο είναι τόσο αξιόπιστα και αντικειμενικά όσο αυτά που δίνει το αντίστοιχο ουκρανικό από την αρχή των γεγονότων.
Mη το λες
Μεγαλη απωλεία 2-3 πλοίων το χρονο. Δεν αναπληρώνεται

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Όσα έγραψες παραπάνω, σχετικά με την κατανόηση Πολεμικών Επιχειρήσεων από ανθρώπους οι οποίοι μιλάνε γι αυτές, τα προσυπογράφω. Στην Πραγματικότητα αποδεικνύει την Προπαγάνδα που υφίσταται για το θέμα. Όλοι μας έχουμε πάει Στρατό, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι μπορούμε να κάνουμε αναλύσεις. Κι όμως βλέπεις τι γίνεται. Αναλύσεις επί αναλύσεων και χαρακτηρισμός όσων έχουν άλλη άποψη ούτε λίγο ούτε πολύ ως έμμισθων Πρακτόρων των Ρώσσων. Και προσποιούνται ότι δεν κατανοούν ότι το ΝΑΤΟ πολεμάει δι' αντιπροσώπου τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας σαν χρήσιμους ηλίθιους τους Ουκρανούς, η χώρα των οποίων καταστρέφεται. Και ότι οι συνέπειες για τους Λαούς της Δύσης θα είναι τεράστια Οικονομική Επιβάρυνση, στέλνοντας όπλα σε μια χώρα με την οποία στο κάτω - κάτω δεν είμαστε Σύμμαχοι
Όσοι πραγματικά θέλουν να καταλάβουν τι ακριβώς παίζει εκεί ψηλά επάνω, στα ιστορικά χώματα της Ρωσίας και πού κάποτε κατοικούσε ως μουσαφίρης, μια από τις απεχθέστερες φυλές οι Χάζαροι, είναι πολύ εύκολο, αρκεί να το θέλει. Αυτός ο πόλεμος αλλά κυρίως οι προεκτάσεις του έχει μεγάλη ουρά. Πάααρα πολύ μεγάλη ουρά. Η ελίτ, που εδώ και κάμποσα χρόνια ρυθμίζει τις τύχες της έρμης της Δύσης και η οποία όλον αυτόν τον καιρό ήταν στην αφάνεια, αναγκάστηκε να βγει στο προσκήνιο, λόγω κυρίως της αλαζονείας η οποία την διακατέχει. Χέστηκε πραγματικά για την τύχη τόσων νέων παιδιών, κυρίως Ουκρανών αλλά και Ρώσων, αρκεί να προωθήσει την ατζέντα της η οποία είναι ο κύριος κορμός της Νέας Τάξεως και της επανακκινήσεως που θέλουν να επιβάλλουν στην Δύση. Μια Δύση που αποτελεί γι αυτήν (ελίτ) το τεράστιο εμπόδιο, λόγω κυρίως του ισχυρού πολιτιστικού και πολιτιστικού αποτυπώματος στον πλανήτη. Αποτύπωμα που στον πυρήνα του θα βρεις Ελλάδα και μόνον Ελλάδα. Γι αυτό λοιπόν παρατηρούμε έμμισθους πρακτορίσκους, όργανα μετ' εκπαιδεύσεως τύπου Κουλή, Αλέξη, ΓΑΠ, να διορίζονται ως Πρωθυπουργοί, 《επιτηρούμενοι》 πάντα από τον πατερούλη τους, το πιο δηλητηριώδες φίδι της μεταπολιτευτικής Ελλάδος τον Σημίτη.
Αυτό όμως που δεν υπολόγισε,μετά περιφρονήσεως, καλά η συγκεκριμένη παγκόσμια ελίτ, είναι η θέση της πατρίδος στην καρδιά του απλού Ρώσου πολίτη.
Θα το καταλάβει όμως όταν θα είναι αργά γι αυτήν και τότε θα γίνει πολύ πιο επικίνδυνη για όλους μας. Και σε ότι μας αφορά τώρα και πού συνδέεται κατά μιαν γενική έννοια με τα τεκταινόμενα, ας θυμηθούμε κάποιες ιστορικές κουβέντες παρελθόντων πρωθυπουργών που έχουν την σημασία τους.
《 Εσείς οι Αμερικανοί, είστε πιο επικίνδυνοι για τους φίλους σας παρά για τους εχθρούς σας》
Κων/νος Καραμανλής προς τονπρόεδρο Λίντο Τζόνσον.
《 Αυτός που θα καθίσει στην πρωθυπουργική καρέκλα, έχει δύο επιλογές. Ή θα διαλέξει Εθνική ανεξαρτησία ή Εθνική ακεραιότητα 》
Ανδρέας Παπανδρέου, σε κάποιον όνομα και μη χωριό...

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Αναλύσεις επί αναλύσεων και χαρακτηρισμός όσων έχουν άλλη άποψη ούτε λίγο ούτε πολύ ως έμμισθων Πρακτόρων των Ρώσσων. Και προσποιούνται ότι δεν κατανοούν ότι το ΝΑΤΟ πολεμάει δι' αντιπροσώπου τη Ρωσία, χρησιμοποιώντας σαν χρήσιμους ηλίθιους τους Ουκρανούς, η χώρα των οποίων καταστρέφεται. Και ότι οι συνέπειες για τους Λαούς της Δύσης θα είναι τεράστια Οικονομική Επιβάρυνση, στέλνοντας όπλα σε μια χώρα με την οποία στο κάτω - κάτω δεν είμαστε Σύμμαχοι
Και ολα αυτα για να μπει στο ΝΑΤΟ ,ουσιαστικα ο δυτικος προσανατολισμος της χωρας την κατεστρεψε.
Μονο το δημογραφικο της προβλημα φτανει War exacerbates Ukraine’s population decline new report shows για να μην αναφερουμε και παλι τα υπολοιπα. Τωρα πως/ποτε/αν θα μπει και τι θα γινει με το αρθρο 5 κανεις δεν γνωριζει.

Οι ΗΠΑ βεβαια ηθελαν να τσεκαρουν την αντιδραση της Ρωσιας , τα καταφεραν μια χαρα ...

madrach

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2015
Κριτικές
10
Like
1.612
Πόντοι
506
《 Αυτός που θα καθίσει στην πρωθυπουργική καρέκλα, έχει δύο επιλογές. Ή θα διαλέξει Εθνική ανεξαρτησία ή Εθνική ακεραιότητα 》
Ανδρέας Παπανδρέου, σε κάποιον όνομα και μη χωριό...
το τελευταιο με μπερδευει, τοσο στην ουσια οσο και σαν επιλογη με το διαζευτικο η.

Μηπως εφτασε σημερα με τον σημιτικο μιτσο να γινεται και;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
το τελευταιο με μπερδευει, τοσο στην ουσια οσο και σαν επιλογη με το διαζευτικο η.

Μηπως εφτασε σημερα με τον σημιτικο μιτσο να γινεται και;
Γιατί σε μπερδεύει; Το διαζευτικό δείχνει ότι αφ' ενός δεν μπορείς να επιλέξεις και τα δύο και αφ' ετέρου ότι το ένα αποκλείει το άλλο

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Μετά από το διορισμό του τύπου που δηλώνει Τρανς Γυναίκα, θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους, όσοι θέλουν και μπορούν. Εγώ είμαι περασμένης ηλικίας πια, κι ίσως δεν κατανοώ το Σύγχρονο Κόσμο. Με τέτοιου τύπου ενέργειες, πιστεύετε ότι θα υψωθεί το ηθικό των Οπλιτών και των βαθμοφόρων οποιουδήποτε Στρατού;
Όχι ρε μαν ,αυτό γίνεται για τους Αμερικανούς.

Οι Ρεπουμπλικάνοι τον λένε δικτάτορα τον Ζελενσκι όποτε πρέπει να δεθεί στο άρμα του γερο Τζο. Έβαλε εκεί τον τραβελο αντί να βάλει καμία πρώην του ΚΜΑΝ από το Καριμπιαν

Συνημμένα

• image.jpg
    image.jpg
    1,7 MB · Εμφανίσεις: 22

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

Καθαρά στρατιωτικός στόχος το πανεπιστήμιο της περιοχής της πόλης.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
Η γκρίνια όσο πάει και μεγαλώνει

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Όχι ρε μαν ,αυτό γίνεται για τους Αμερικανούς.

Οι Ρεπουμπλικάνοι τον λένε δικτάτορα τον Ζελενσκι όποτε πρέπει να δεθεί στο άρμα του γερο Τζο. Έβαλε εκεί τον τραβελο αντί να βάλει καμία πρώην του ΚΜΑΝ από το Καριμπιαν
Μη μου πεις ότι πληρωμές είσοδο;
Εγώ έλεγα φίλος κμαν στην πόρτα μπροστά κ αμέσως με βάζαμε πρωτο τραπέζι πάνω στην πίστα σε απόσταση από τις κόκκινες κουρτίνες βέβαια που ήταν μέσα στα χυσια

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
10.999
Πόντοι
3.506
Εγώ έλεγα φίλος κμαν στην πόρτα μπροστά κ αμέσως με βάζαμε πρωτο τραπέζι πάνω στην πίστα σε απόσταση από τις κόκκινες κουρτίνες βέβαια που ήταν μέσα στα χυσια
Είμαι μπούλης εγώ τύπε δεν έχω τα κουραγια να ψελλίσω το όνομα του Πορθητή

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Είμαι μπούλης εγώ τύπε δεν έχω τα κουραγια να ψελλίσω το όνομα του Πορθητή
O αυτοκράτωρ θα είναι κάπου ψηλά κ θα γελάει με τους Ρώσους που παιδευονται δύο χρόνια τώρα ,,,όταν ο ίδιος σε ένα τριήμερο κυρίευε όλο το Κίεβο !!!!!!!!

Μέγας εί, Κύριε, και θαυμαστά τα έργα Σου​

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
Καλο μαγαζι :grin: θυμηθηκα τωρα τον dr love που τον ειχα συναντησει εκει , ωραιος τυπος που ειχε ζησει και για καποια χρονια στην Πολωνια ,μακαρι να εγραφαν και αλλοι που εμεναν στο μπλοκ παρα των ανιδεων ψεκασμενων που αρνουνται οτι υπηρξε εμφυλιος στην Ουκρανια.

υγ. Δεν πιστευω μονο να γραφει με κανα αλλο nick και να μην τον εχουμε παρει χαμπαρι ...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.412
Πόντοι
22.266
Καλο μαγαζι :grin: θυμηθηκα τωρα τον dr love που τον ειχα συναντησει εκει , ωραιος τυπος που ειχε ζησει και για καποια χρονια στην Πολωνια ,μακαρι να εγραφαν και αλλοι που εμεναν στο μπλοκ παρα των ανιδεων ψεκασμενων που αρνουνται οτι υπηρξε εμφυλιος στην Ουκρανια.

υγ. Δεν πιστευω μονο να γραφει με κανα αλλο nick και να μην τον εχουμε παρει χαμπαρι ...
Ας γράφουν οποίοι θέλουν εκτός από παλιοναζιστιδια που κρύβονται τόσο καιρό κ υποστηρίζουν ναζιστές στον εμφύλιο αυτό ...

Τελευταία τροποποίηση:

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Γλοιώδη κρυφό φασίστα όσο περνά ο καιρός τόσο αποκαλύπτεται η γουρουνοφατσα σου.
Δεν κρύβεσαι πλεον

άλλο ένα εντελώς γελοίο και ψευδές μήνυμα!

πιο κάτω έβαλε και ισπανικό εμβατήριο, ενώ μια σελίδα πριν είχε βάλει σοβιετικό εμβατήριο. ως γνήσιος προπαγανδιστής, απομονώνεις μόνο ό,τι σε βολεύει και κατασκευάζεις αφηγήματα για τον εκάστοτε εχθρό. την δεδομένη στιγμή, εχθροί είναι όσοι σε έχουν ξεφτιλίσει στο τόπικ οπότε κάποια στιγμή έπρεπε να βρεις μια λάσπη να εκτοξεύσεις προς την κατεύθυνσή τους. φασίστας και ναζί λοιπόν ο BillGor... θα έπρεπε να ντρέπεσαι και μόνο που το γράφεις... να πέφτεις τόσο χαμηλά για να χτυπήσεις έναν άνθρωπο.

το ποιος είναι ακροδεξιός, φασίστας και ρωσοναζί εδώ μέσα έχει φανεί εδώ και μήνες. και όπως είπαμε, αυτά που έχετε γράψει κάποιοι εδώ μέσα, θα τα διαβάζετε και θα ντρέπεστε για μια ζωή.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom