Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 5 άτομα (1 μέλη και 4 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.403
Πόντοι
22.266
Μετά από το διορισμό του τύπου που δηλώνει Τρανς Γυναίκα, θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους, όσοι θέλουν και μπορούν. Εγώ είμαι περασμένης ηλικίας πια, κι ίσως δεν κατανοώ το Σύγχρονο Κόσμο. Με τέτοιου τύπου ενέργειες, πιστεύετε ότι θα υψωθεί το ηθικό των Οπλιτών και των βαθμοφόρων οποιουδήποτε Στρατού;
Όλοι έχουν δικαίωμα στον έρωτα

Στον έρωτα και στον πόλεμο όλα επιτρεπονται:confused:

Ουκρανός/Ίδα εκπρόσωπος τύπου των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
LSD.jpg

ρε κούκη παραθέτεις τον εαυτό σου και από κάτω ξεκινάς και γράφεις "εδώ ο μπιλγκορ....μπλα μπλα" ;;;

η περίπτωσή σου τελικά φαίνεται πως δεν είναι για πλάκα

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
γράφει ο κουκης στο #34.844 ( μεταξύ άλλων) :
"Μιλας εσυ που οταν εγραφα αστεια για Ζελενσκυ οτι ετσι οπως παει θα ζητησει μεχρι και την Αλασκα και τις Κουριλες νησους, και γελαγαν τα μελη θεωρωντας το πετυχημενο αστειο, εσυ ενοχλημενος για ακομη μια φορα μου εκανες παραθεση, ανουσια, οπως συνηθιζεις. "
τον ρωτάω πότε έγινε αυτό και μου απαντάει τα παρακάτω
Γραφω καποια αστεια για τον Ζελενσκυ, καποιοι τα βρισκουν πετυχημενα, καποιοι γραφουν και τα δικα τους παρακατω, ειμαστε μια ωραια ατμοσφαιρα, και ποιος παρεμβαινει; Ο παραθεσακιας ο Μπιλ Γκορ.
Μηπως για να γραψει κι αυτος κατι εξυπνο;
Οχι, ανουσια παραθεση ετσι για τη παραθεση. Οπως κανει συνηθως.
Ο ανουσιος παραθεσακιας.

παραθέτωντας δικό μου ποστ από εδώ :
LSD 2.jpg

όπου φυσικά δεν έγραφε τιποτα για Αλασκα και Κουρίλλες (αυτά τα έγραψε σε επόμενα ποστ...για πλακα).
αυτά ομως που έγραψε στο #33.598 και είχα παραθέσει σχολιάζοντας ειρωνικά τα εννοούσε 100%
μιλάμε για μεγάλη περίπτωση

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
αυτό που βλέπεις είναι πως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που βρίζεις και γράφεις χαρακτηρισμούς τόσο καιρό τώρα σε έχουμε τελείως γραμενο.
κανείς δεν ενοχλείται ούτε παίρνει στα σοβαρά ένα zero όνομα και πράγμα. Όπως και τους υπόλοιπους που δεν έχουν κατι άλλο να πουν και έχουν κάνει το ίδιο με σένα τώρα ή στο παρελθόν

όμως ο κουκης που είναι κοσμιος και δεν έβρισε, αυτό το στολίδι της κοινωνίας, παραποιεί και παραφράζει σκόπιμα όσα έγραψα εγώ και ο Ξύδης για να πει πως είμαστε νεοναζί, φιλοναζί και ότι άλλο έχει το σκατοκέφαλό του.
Λες να τον αφήσω έτσι ; εγώ λέω πως το "κουράδα" ήταν το πιο ήπιο που θα μπορούσα να γράψω. Κανονικά πρέπει να με ευχαριστήσει που ήμουν τόσο ευγενικός.
Γλοιώδη κρυφό φασίστα όσο περνά ο καιρός τόσο αποκαλύπτεται η γουρουνοφατσα σου.
Δεν κρύβεσαι πλεον

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.403
Πόντοι
22.266
Γλοιώδη κρυφό φασίστα όσο περνά ο καιρός τόσο αποκαλύπτεται η γουρουνοφατσα σου
Δεν κρύβεσαι πλεον

:2funny::2funny::2funny::2funny:κλαοωωω!!!

Τόσο καιρό μιλάμε με ναζιστές κ χαμπάρι δεν το πήραμε ..
Τώρα εξηγούνται όλα κ η υποστήριξη στους Ουκρανούς ναζιστές.
Πάμε παρακάτω

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Γλοιώδη κρυφό φασίστα όσο περνά ο καιρός τόσο αποκαλύπτεται η γουρουνοφατσα σου.
Δεν κρύβεσαι πλεον

κουράδα Νο2 το νήμα με τα εμβατήρια έχει κι άλλες σελιδες.
Αν πας ας πούμε στην σελ.7 είχα βάλει σοβιετικά εμβατήρια.
αν ισχυει ο δικός σου συλλογισμός και της ορτινάτσας σου που σιγοντάρει από κατω τότε στην σελ.7 είμαι κομμουνιστής και στην 8 άλλαξα και έγινα φασίστας έτσι ; :jerking:

ένα μόνο πράγμα δεν αλλαζει, τα μηδενικά είναι πάντα μηδενικά

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
:2funny::2funny::2funny::2funny:κλαοωωω!!!

Τόσο καιρό μιλάμε με ναζιστές κ χαμπάρι δεν το πήραμε ..
Τώρα εξηγούνται όλα κ η υποστήριξη στους Ουκρανούς ναζιστές.
Πάμε παρακάτω

κουράδα Νο3 πότε έγραψα πως υποστηρίζω ουκρανους ναζί ;

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.496
Πόντοι
8.846
Μετά από το διορισμό του τύπου που δηλώνει Τρανς Γυναίκα, θα ήθελα να μου πουν τη γνώμη τους, όσοι θέλουν και μπορούν. Εγώ είμαι περασμένης ηλικίας πια, κι ίσως δεν κατανοώ το Σύγχρονο Κόσμο. Με τέτοιου τύπου ενέργειες, πιστεύετε ότι θα υψωθεί το ηθικό των Οπλιτών και των βαθμοφόρων οποιουδήποτε Στρατού;
Τύπε δεν έχεις δει μάλλον transformer να μαχεται...
Σου προτείνω τα 1 και 2 :confused:

Anderssen_

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2013
Like
3.161
Πόντοι
506
Why not?

Στραβος ειναι ο αλλος; Πουστης ειναι;, Νανος ειναι; Γυναικα ειναι; Παππους ειναι; Παιδακι ειναι.....;

Δεν σε ενδιαφερει. Πολεμος ειναι. Ριχνεις στη μαχη οτι εχεις και δεν εχεις

Εγγρ.
26 Μαρ 2012
Like
14.793
Πόντοι
3.656
Why not?

Στραβος ειναι ο αλλος; Πουστης ειναι;, Νανος ειναι; Γυναικα ειναι; Παππους ειναι; Παιδακι ειναι.....;

Δεν σε ενδιαφερει. Πολεμος ειναι. Ριχνεις στη μαχη οτι εχεις και δεν εχεις
Η απάντησή σου δεν έχει την παραμικρή σχέση με την ουσία της ερώτησης. Πάμε πάλι. Εξήγησέ μου γιατί θεωρείς ότι δεν θα επηρεάσει αρνητικά το ηθικό των αντρών που πολεμάνε να γνωρίζει ότι τους εκπροσωπεί το εν λόγω άτομο. Αν πήγαινε με το τουφέκι στο χέρι να πολεμήσει, θα τον χειροκροτούσα

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
LSD.jpg

ρε κούκη παραθέτεις τον εαυτό σου και από κάτω ξεκινάς και γράφεις "εδώ ο μπιλγκορ....μπλα μπλα" ;;;

η περίπτωσή σου τελικά φαίνεται πως δεν είναι για πλάκα
Επειδη εισαι"ξεχασιαρης". που ειναι το προβλημα σου να παραθεσω ποστ οπου κανω αναφορα σε ΣΕΝΑ, οτι οταν γραφουν κι αλλοι που δεν συμφωνουν με σενα, τρελαινεσαι, βγαζεις αφρους, κανεις ανουσιες παραθεσεις.
Το ποστ που εβαλες, "ξεχασες" να πεις οτι αναφεροταν σε σενα.
Παταει κανεις και το διαβαζει. Ευκολο δεν ειναι; Ακομα και για σενα.
Που το προβλημα λοιπον να υπενθυμιζω τηυ παρανοια σου, εκτος φυσικα αυτο που εχουν πει κι αλλοι, το εμφανες δηλαδη, οτι εισαι κομπλεξικος και εμμονικος.

Τελευταία τροποποίηση:

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
αυτό που βλέπεις είναι πως τόσο εγώ όσο και οι υπόλοιποι που βρίζεις και γράφεις χαρακτηρισμούς τόσο καιρό τώρα σε έχουμε τελείως γραμενο.
κανείς δεν ενοχλείται ούτε παίρνει στα σοβαρά ένα zero όνομα και πράγμα. Όπως και τους υπόλοιπους που δεν έχουν κατι άλλο να πουν και έχουν κάνει το ίδιο με σένα τώρα ή στο παρελθόν

όμως ο κουκης που είναι κοσμιος και δεν έβρισε, αυτό το στολίδι της κοινωνίας, παραποιεί και παραφράζει σκόπιμα όσα έγραψα εγώ και ο Ξύδης για να πει πως είμαστε νεοναζί, φιλοναζί και ότι άλλο έχει το σκατοκέφαλό του.
Λες να τον αφήσω έτσι ; εγώ λέω πως το "κουράδα" ήταν το πιο ήπιο που θα μπορούσα να γράψω. Κανονικά πρέπει να με ευχαριστήσει που ήμουν τόσο ευγενικός.
Αφου βαζω αρθρο για ξενους μαχητες νεοναζι, και μου γραφεις Δεν επαληθευτηκε. Οπως και ο Ξυδης φυσικα. Εγραψα αναλυτικα στο χθεσινο μου ποστ.
Δεν επαληθευτηκε. Δεν επαληθευτηκε. Αυτη ηταν η ανταποκριση σας στην ειδηση για ξενους νεοναζι μαχητες στο στρατο της Ουκρανιας. Επιλεγοντας εσεις να μου κανετε παραθεση, τρομαρα σας. Και σου φταιω εγω.
Εγω λοιπον δεν σε λεω φιλοναζι.
Ρωταω. Εχεις δυσκολια να παραδεχθεις οτι στην Ουκρανια εδρασαν νεοναζι ρατσιστες αντισημιτες απο πολλα κρατη του πλανητη; Συμπαθουντες στην Ουκρανια;
Γιατι εχεις δυσκολια; Αφου εγω θυμαμαι οταν βαζατε για μουσουλμανους Τσετσενους μαχητες στο στρατο της Ρωσιας, ειχατε δικιο. Ετσι ηταν. Εσενα που ειναι η δυσκολια σου να παραδεχθεις τα αυτονοητα;
Και το προβλημα το εχουν οι αλλοι; Οχι εσυ;

Κατι <Αμορφωτο πουτινακι> θυμαμαι ξεκινησες να λες. Απο το πουθενα.
Πριν κανω τη διαπιστωση οτι εισαι τελειως καθυστερημενος.
Μιλωντας για βρισιες και χαρακτηρισμους.

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Τέτοιες κινήσεις υψώνουν το ηθικο απο τα πισωκινητα Μπαιντενοπουλα του σαιτ

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
γράφει ο κουκης στο #34.844 ( μεταξύ άλλων) :
"Μιλας εσυ που οταν εγραφα αστεια για Ζελενσκυ οτι ετσι οπως παει θα ζητησει μεχρι και την Αλασκα και τις Κουριλες νησους, και γελαγαν τα μελη θεωρωντας το πετυχημενο αστειο, εσυ ενοχλημενος για ακομη μια φορα μου εκανες παραθεση, ανουσια, οπως συνηθιζεις. "
τον ρωτάω πότε έγινε αυτό και μου απαντάει τα παρακάτω

παραθέτωντας δικό μου ποστ από εδώ :
LSD 2.jpg

όπου φυσικά δεν έγραφε τιποτα για Αλασκα και Κουρίλλες (αυτά τα έγραψε σε επόμενα ποστ...για πλακα).
αυτά ομως που έγραψε στο #33.598 και είχα παραθέσει σχολιάζοντας ειρωνικά τα εννοούσε 100%
μιλάμε για μεγάλη περίπτωση
Μπιλ Γκορ στεκεις καθολου καλα;
Γραφω 3 ποστ, για Ζελενσκυ, αστεια, γελαει ο κοσμος τα βρισκει πετυχημενα, ερχεσαι ΜΕΤΑ σε ποστ οπου λες ανοησιες, οπως συνηθιζεις <γεια σου ρε Κουκη με τα αστεια σου, χαρισες απλοχερα το γελιο αποψε>, και ερχεσαι τωρα να πεις τι;

Εγω φταιω που θιχτηκες για τον Ζελενσκυ; Αυτο και μονο δειχνει ποσο προβληματικο ατομο εισαι.

Σαν να πει καποιος για τον Πουτιν, οπως λενε δικτατορας κλπ, και να πεταχτει καποιος θιγμενος να κανει παραθεση.
Εσυ σε 3 αστεια ποστ για τον Ζελενσκυ, πετυχημενα απο τις αντιδρασεις, μετα ακολουθησαν στο ιδιο κλιμα κι αλλοι, αισθανθηκες την αναγκη να κανεις παραθεση ΜΕΤΑ τα 3 δικα μου ποστ, για ποιον λογο ακριβως; Για να πεις τι;
Απλως για να φανει για ακομη μια φορα το θεμα σου.
33598, 33600, 33602, τα ποστ τα δικα μου, και ΜΕΤΑ το δικο σου πανω σε ΑΥΤΑ τα αστεια με τον Ζελενσκυ, ποστ 33603.
Πρεπει να σημειωνουμε αριθμους ποστ τωρα με τον παλαβο και τις μουρλαμαρες του.

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Με ναζιστές δεν μιλώ
Καλή συνεχεια

δεν μιλάς γιατί δεν υπάρχει τιποτα να πεις για το ψέμα που πήγατε να περάσετε με το αφεντικό σου και ξεβρακωθήκατε σε dt

όλα τα φασιστόμουτρα τα διακρίνουν τρία χαρακτηριστικά :
- ψεύτες (πιστοί στις αρχες του ινδάλματός σας του Γκέμπελς) επαναλαμβάνοντας συνεχώς ένα ψέμα μπας και περάσει
- χαζοί , τόσο χαζοί που δεν σκεφτήκατε να τσεκάρετε τις υπόλοιπες σελίδες στο νημα που βρήκατε την "αποκάλυψη". Εσύ με μια έξτρα δόση χαζομάρας αφού συμμετείχες στο εν λόγω νήμα
- πουστρακια, δεν έχετε ούτε την ελάχιστη αξιοπρέπεια να παραδεχτείτε το ψέμα σας.

δεν είναι καθόλου τυχαίο πως τέτοιου είδους άτομα υποστηρίζουν τον Πούτιν και τις πράξεις του

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Επειδη εισαι"ξεχασιαρης". που ειναι το προβλημα σου να παραθεσω ποστ οπου κανω αναφορα σε ΣΕΝΑ, οτι οταν γραφουν κι αλλοι που δεν συμφωνουν με σενα, τρελαινεσαι, βγαζεις αφρους, κανεις ανουσιες παραθεσεις.
Το ποστ που εβαλες, "ξεχασες" να πεις οτι αναφεροταν σε σενα.
Παταει κανεις και το διαβαζει. Ευκολο δεν ειναι; Ακομα και για σενα.
Που το προβλημα λοιπον να υπενθυμιζω τηυ παρανοια σου, εκτος φυσικα αυτο που εχουν πει κι αλλοι, το εμφανες δηλαδη, οτι εισαι κομπλεξικος και εμμονικος.
όποιος δει το ποστ όπως το έγραψες καταλαβαίνει μια χαρά :2funny:
και δεν ξεχασα τιποτα, στον μποκολο απαντούσες αναφέρομενος σε μένα. Η παράνοια ηταν που υπέθεσα πως ο μποκολος είχε μπαναριστεί ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Μπιλ Γκορ στεκεις καθολου καλα;
Γραφω 3 ποστ, για Ζελενσκυ, αστεια, γελαει ο κοσμος τα βρισκει πετυχημενα, ερχεσαι ΜΕΤΑ σε ποστ οπου λες ανοησιες, οπως συνηθιζεις <γεια σου ρε Κουκη με τα αστεια σου, χαρισες απλοχερα το γελιο αποψε>, και ερχεσαι τωρα να πεις τι;

Εγω φταιω που θιχτηκες για τον Ζελενσκυ; Αυτο και μονο δειχνει ποσο προβληματικο ατομο εισαι.

Σαν να πει καποιος για τον Πουτιν, οπως λενε δικτατορας κλπ, και να πεταχτει καποιος θιγμενος να κανει παραθεση.
Εσυ σε 3 αστεια ποστ για τον Ζελενσκυ, πετυχημενα απο τις αντιδρασεις, μετα ακολουθησαν στο ιδιο κλιμα κι αλλοι, αισθανθηκες την αναγκη να κανεις παραθεση ΜΕΤΑ τα 3 δικα μου ποστ, για ποιον λογο ακριβως; Για να πεις τι;
Απλως για να φανει για ακομη μια φορα το θεμα σου.
33598, 33600, 33602, τα ποστ τα δικα μου, και ΜΕΤΑ το δικο σου πανω σε ΑΥΤΑ τα αστεια με τον Ζελενσκυ, ποστ 33603.
Πρεπει να σημειωνουμε αριθμους ποστ τωρα με τον παλαβο και τις μουρλαμαρες του.

εξυπνάκια εγώ είχα σχολιάσει μόνο το ένα από τα τρια ποστ που είχες γράψει, ακριβώς όπως το παρέθεσα. Το οποίο είναι προφανες πως κυριολεκτούσες
άμα θες παίξε τις κουμπάρες μόνος σου.

Νεαρχος Κουκης

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Οκτ 2014
Κριτικές
15
Like
6.092
Πόντοι
1.496
όποιος δει το ποστ όπως το έγραψες καταλαβαίνει μια χαρά :2funny:
και δεν ξεχασα τιποτα, στον μποκολο απαντούσες αναφέρομενος σε μένα. Η παράνοια ηταν που υπέθεσα πως ο μποκολος είχε μπαναριστεί ;
Ναι, ακριβως, στον Μποκολο.
Και σε τι αλλαζει αυτο η ιστορια που εκανες στον Μποκολο;
Εξ αλλου στα ειπε και ο ιδιος. Στην αρχη τον καλωσορισες ειρωνικα. Οτι ηταν μπαναρισμενος. (λες και επρεπε να σου ζητησει την αδεια πριν γραψει.) Μετα που σου ζητησε το λογο εκανες πισω. Και μετα απο ελαχιστο χρονο αρχισες τις λοιδωριες, τις ειρωνιες, <Ο Μποκολος ,εναντια στη γοουκ ατζεντα, ο λευκος ιππποτης >κτλ.
Βλεπεις δεν κρατηθηκες.
Ενοχλεισαι οταν γραφουν κι αλλοι που δεν ειναι της δικης σου αποψης.

Παρανοια δηλαδη.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom