Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
Τόση απελπισία που χρησιμοποιείς τη wiki που ο καθένας γράφει τη μαλακία του :headbang::headbang::headbang:
Κρίμα που είστε τσακωμένοι με τη πραγματικότητα η οποία σας ρίχνει συνεχείς καρπαζιές.

και γιατί δεν μπαίνεις και συ ρε Κυριάκο να γράψεις τη δικη σου μαλακία στο Wiki ;
να γίνεις και διεθνούς εμβέλειας ;

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
κάποιος με αξιοπρέπεια θα απαντούσε με μια σοβαρή πηγή ως αντίλογο στα άρθρα και στα λινκ που σου έβαλα. εσύ δεν έχεις βάλει ΤΙΠΟΤΑ, μιλάς γενικά και αόριστα για 'δυτικά βοθρομέσα' χωρίς να έχεις να αντιπροτείνεις το οτιδήποτε. ΜΙΑ πηγή δεν μας έβαλες.

ο Κυριάκος δεν χρειάζεται πηγες
είναι πηγή από μόνος του...αστείρευτη :grin:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.554
Πόντοι
22.266
ο Κυριάκος δεν χρειάζεται πηγες
είναι πηγή από μόνος του...αστείρευτη :grin:
Σε έχω σήμερα βράδυ διότι μιλώ με Κολομβία οπότε λέγε τι είναι το ντονμπας διότι στο βίντεο δεν καταλαβαίνω τα ξενα:confused:

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Εδώ τσακώνεται ο Ρότζερ Γουότερς με τον Ντέιβιντ γκιλμουρ για το ουκρανικό δεν θα τσακωθούν τα μέλη του μπου?

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
Το ξέρουμε ρε ΜΑΛΑΚΑ.

στο μεταξύ ο λακης μας έχει όλους στο ignore list αλλά μια χαρά βλέπει τι γραφουμε

κλώνε λάκη είσαι 'δω ; :grin:

άσε που όλη αυτή η πλάκα με τη φωτό θα του άφησε και ψυχικό τραυμα, θα την κοιτάει και θα αναρωτιέται μήπως τελικά είναι αυτός :2funny:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
και ο Zero πίστεψε ότι είναι δική σου φωτογραφία και σε υπερασπίστηκε απέναντι σε όσους σχολίαζαν εξωτερική εμφάνιση και του πάτησα και εγώ like γιατί θεωρώ κάτι τέτοια εντελώς μαλακισμένες συμπεριφορές.

και σήμερα μπαίνω και βλέπω ότι κοροϊδεύεις φάτσα άλλου...

τo ότι ο zero είναι ο μόνος που (μάλλον) πίστεψε πως η φωτο ήταν όντως του λακη δινει και μια πιθανή εξήγηση για τα πολλά fake στα οποία είναι επιρρεπής
αν και προσωπικά παραμενω στη δική μου ερμηνεία για τα συγκεκριμένα

στο μεταξυ σου έβαλε και λαικ αλλά τη δευτερη φραση που γραφεις μάλλον δεν την είδε.....

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
τo ότι ο zero είναι ο μόνος που (μάλλον) πίστεψε πως η φωτο ήταν όντως του λακη δινει και μια πιθανή εξήγηση για τα πολλά fake στα οποία είναι επιρρεπής
αν και προσωπικά παραμενω στη δική μου ερμηνεία για τα συγκεκριμένα

στο μεταξυ σου έβαλε και λαικ αλλά τη δευτερη φραση που γραφεις μάλλον δεν την είδε.....
Σε όλους τις σκέψεις που έκανες είσαι απλά εκτός πραγματικότητας. Τίποτα από όσα σκέφτεσαι δεν ισχύει.
Την ιστορία με την φωτό Λάκη την εξήγησα εδώ μέσα χθες σε ποστ που έκανα και αιτιολόγηση γιατί έπραξα έτσι. Μια χαρά είδα ολόκληρο το ποστ του Ξύδη.
Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση με εσάς είναι η υπεραναλυση κάθε πτυχής και λεπτομέρειας ,όπως ακριβώς κάνουν κάτι χαζογκομενες. ( Ναι Μου είπε αυτό -έκανε εκείνο άρα σκέφτεται αυτό για εμένα. Ναι αλλά γιατί το έκανε έτσι? Τι εννοεί πραγματικά κτλ κτλ)

Πλάκα έχετε ..

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
δυτικό παραμύθι λέει ο τενεκές και του βάζω λινκ με φωνογραφημένα ΕΝΑ-ΕΝΑ όσα τανκς και οχήματα έχουν καταστραφεί (μόνο αυτά μετράνε, δεν υπολογίζονται όσα δεν έχουν σχετικά στοιχεία).

ο τύπος έχει μαλώσει με την πραγματικότητα, όπως και οι περισσότεροι ρωσόφιλοι τελικά...

ο Κυριάκος δεν καταλαβαίνει πως αυτά στις φωτο είναι πραγματικά, νομίζει πως φωτογράφισαν μοντέλα υπό κλίμακα....

άσε που στο άρθρο του CNN που έβαλες δεν καταλαβαίνει καν τι εννοούν "operαtional" άρματα.... θα νομίζει πως έχει να κάνει με την ...οπερα :grin:

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
Σε όλους τις σκέψεις που έκανες είσαι απλά εκτός πραγματικότητας. Τίποτα από όσα σκέφτεσαι δεν ισχύει.
Αυτό που μου κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση με εσάς είναι η υπεραναλυση κάθε πτυχής και λεπτομέρειας ,όπως ακριβώς κάνουν κάτι χαζογκομενες. ( Ναι Μου είπε αυτό -έκανε εκείνο άρα σκέφτεται αυτό για εμένα. Ναι αλλά γιατί το έκανε έτσι? Τι εννοεί πραγματικά κτλ κτλ)

Πλάκα έχετε ..

τι να κάνω, δεν έχω κομπολόι και μετράω τα ποστ να περάσει η ώρα στη βάρδια
πίστεψες όμως πραγματικά πως η φωτο μπορει να είναι του Λάκη ;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Houston we've got a problem...

Συνημμένα

• VID_20230209_223003_745.mp4
    7,8 MB · Εμφανίσεις: 0

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Όλοι εσείς της ΛΟΑΤΚΙ Δύσεως, σας έχει ξεβρακώσει ο Kyriakos29 και επιμένετε να γράφετε μαλακίες. Γουστάρω με τρέλα να διαβάζω πως σας παίρνει βίζιτα, κάθε φορά που γράφετε τα ραβασάκια που σας δίνει ο παντρόνος σας...
Φίλε Μεγαλέξανδρε τους παίζω χαλαρά χωρίς να βγάλω ακόμα γερά γούστα.
Τι να κάτσω να τους λέω, πως οι σειριακοί αριθμοί του βλήματος που χτύπησε το Ολλανδικό αεροσκάφος είναι από πυρομαχικά που η ουκρανία έχει παραλάβει το 1986 επι σοβιετικής ένωσης? Ή την αναγνωριστική πτήση του χαχόλου λίγο πριν την κατάρριψη που μπέρδεψε τα χρώματα της μαλαισίας με της Ρωσίας και οι ουκρανοί μαζί με τους δυτικούς υποβολείς τους νόμιζαν πως θα καταρρίψουν το προεδρικό αεροπλάνο της Ρωσίας?:confused:
Ας γελάμε με την εκδοχή ξύδη πως ένας μπεκρής ρώσος πέτυχε στα τυφλά ένα αεροσκάφος στα χαμένα στα 33.000 πόδια και το δημοσίευσε στο vk ενώ παράλληλα οι ουκρανοί υπέκλεψαν τις συνομιλίες τους και τις δημοσίευσαν με την γνωστή αξιοπιστία που τους διακρίνει. :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
Εσύ αγόρι μου καλύτερα να μασάς μπουγάτσα παρά να μιλάς.

ο λεβεντομακεδόνας κοντράρει στα ίσα τον Κυριάκο, κοτσάνα στη κοτσάνα θα το πάνε μεχρι τον τερματισμό του νήματος

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
πίστεψες όμως πραγματικά πως η φωτο μπορει να είναι του Λάκη ;
Στην μια πιθανότητα στις χίλιες να ήταν αληθινή φωτό προτιμώ να την κατεβάσω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στα 16+ χρόνια που κάνω μοντερεισον έχω δει πολύ χειρότερα και έχει συμβεί πολλές φορές να ποσταριστουν χύμα φωτό και προσωπικά στοιχεία μελών του φόρουμ. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η φωτό του px που μπήκε στο φόρουμ και έχασκε κάνα μισάωρο μέχρι κάποιο μέλος να με ειδοποιήσει να την κατεβάσω ...
Οπότε με αυτά δεν παιζουμε

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
ο λεβεντομακεδόνας κοντράρει στα ίσα τον Κυριάκο, κοτσάνα στη κοτσάνα θα το πάνε μεχρι τον τερματισμό του νήματος
Παρακολουθώντας τα γραφόμενά σου από πέρσι μου φέρνεις στο μυαλό έναν τύπο σαν αυτόν στη φώτο του Λάκη που κάθε βράδυ που γυρνάει κομμάτια σπίτι που ζει με τη γυναίκα του, βλέπει έναν τύπο ιδρωμένο να βγαίνει φτιάχνοντας τα ρούχα του, που κατά την έξοδο του ρίχνει και μια φάπα στον κερατά. Αυτός τρέχει στο δωμάτιο κλείνει τη πόρτα ανοίγει το pc μπαίνει στο μπου και γράφει..
Εύχομαι βέβαια να μην σου συμβαίνει κάτι τέτοιο αλλά τα γραφόμενά σου από πέρσι μια τέτοια κατάσταση φωτογραφίζουν:confused:

Τελευταία τροποποίηση:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
Στην μια πιθανότητα στις χίλιες να ήταν αληθινή φωτό προτιμώ να την κατεβάσω να έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Στα 16+ χρόνια που κάνω μοντερεισον έχω δει πολύ χειρότερα και έχει συμβεί πολλές φορές να ποσταριστουν χύμα φωτό και προσωπικά στοιχεία μελών του φόρουμ. Πολύ πρόσφατο παράδειγμα η φωτό του px που μπήκε στο φόρουμ και έχασκε κάνα μισάωρο μέχρι κάποιο μέλος να με ειδοποιήσει να την κατεβάσω ...

Θα μας τρελάνεις όμως ! ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΕΣ ΦΩΤΟ ΑΛΛΩΝ ... ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ban ......
Αλλά ... προσέχετε μην ανεβάσει κανείς μόνος του δική του φωτογραφία ;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Μπαν γίνονται ρε Λάκη

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895

αυτό είναι το σοβαρό κομμάτι της όλης ιστορίας και νομίζω ολοι συμφωνούμε, όπως και με την ευθύνη που έχει η θέση σου.
Δεν ξερω για τους υπόλοιπους, εγώ όπως έγραψα και στον Τασο που νομίζει πως τον ειρωνεύτηκα έκανα πλάκα μόνο και μόνο επειδή ήμουν σίγουρος πως η φωτό είναι τυχαία.

έγραψες όμως κάτι στο ποστ #36.240 που με παραξένεψε (ξέρω θα πεις παλι τα υπεραναλύω)
Και τη φωτο του px που αναφέρεσαι εγώ την είχα κατεβάσει και ευτυχώς δεν την είχα δει εγκαίρως.
ή το "ευτυχως" ή το "δεν" υποθέτω το έγραψες εκ παραδρομής

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.128
Πόντοι
4.895
Σε έχω σήμερα βράδυ διότι μιλώ με Κολομβία οπότε λέγε τι είναι το ντονμπας διότι στο βίντεο δεν καταλαβαίνω τα ξενα:confused:

ούτε και γω καταλαβαίνω ρε ηφαίστιε, σκράπας λέμε,
απλά μου είπαν να το βάλω χωρίς να ρωτάω πολλά

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom