Γιώργος Ξύδης
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 5 Ιαν 2011
- Κριτικές
- 9
- Like
- 4.698
- Πόντοι
- 1.830
πάρτι ηλιθίων έχει καταντήσει το τόπικ... συνεχίστε.
Το πρόβλημα εδώ είναι πως τανούμερα του Oryx δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ειδικά προς τα κάτω. Τόσο έξω έπεσαν εκεί στη Μοσαντ ;
At least 1,000 Russian tanks destroyed in Ukraine, monitoring group says
Russia has potentially lost up to half of all its operational tank fleet since the start of the Ukraine war, according to information collected by a monitoring group, as its military struggles to meet the goals of Vladimir Putin's invasion.edition.cnn.com
Μιας και μου ήρθατε με βαζελίνη και οι τρεις (Oryx λέγετε η μάρκα της Βαζελίνης σας) θα σας τραβήξω και των τριών ένα χέρι για να καταλάβουν και οι αναγνώστες τον βαθμό παραπληροφόρησης των πηγών σας.Στο χωριό όπου μένει ο Κούλης Κλωνούλης μόλις πρόσφατα πήγε το διαδίκτυο και δεν έχει ιδέα τι σημαίνει OSINT και πως λειτουργεί.
Αυτός περιμένει ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις του Κρεμλίνου για να μάθει την αλήθεια. Και που να μάθει κιόλας ότι ο Oryx (τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιούν πλέον ακόμη και διεθνή ΜΜΕ) είναι Τούρκος.
Ο Χάρος νικάει τύπε μου..Ποιος νικαει; Ξέρουμε;
Γιατι δεν πανε ελληνες δημοσιογραφοι στο κιεβο;
Το ωραιο ειναι οτι αυτο που ποσταρε αναφερεται ηδη μεσα στο αρθρο(στην ουσια ξεκιναει ακριβως ετσι).Όπως όλες καργιά και η γυναίκα του μεγα γκιλμουρ. Παντόφλα τρώει και αυτός ο ερμος. Τι πετάχτηκε η λινατσα στην διαμάχη δηλ??? Το θέμα είναι μεταξύ των δύο φίλων και συνεργατών μην χάσει η καργιά και δεν πεταχτεί. Λες και ρωτήσαμε την άποψη της
Τάσο φέτος θα πάω Κισιναου, μετά από 17 .. θέλω να κλείσω τη χώρα με Μπαλτσι κ Τιρασπολ. Ξέρω άκυρο το μέρος πλέον αλλά πρέπει. Αν έχεις ιδεα του τι παίζει πλέον στείλε πμ. Θα γράψω και στον Μολντο.Το ωραιο ειναι οτι αυτο που ποσταρε αναφερεται ηδη μεσα στο αρθρο(στην ουσια ξεκιναει ακριβως ετσι).
Αγνωστο τωρα γιατι το εβαλε ΚΑΙ αυτος ... θα μου πεις γιωργαρος ειναι οτι θελει κανει
Κολλητιλίκια με τον Πίξι βλέπω. Ζήλεψες κουφαλίτσα τον τίτλο αλλά πρέπει να περιμένεις έναν χρόνο. Σου υπόσχομαι ότι την πρώτη θέση την έχεις χαλαρά. Θα βοηθήσω με την ψήφο μου, εάν δεν πας με νευρικό κλονισμό έως τότε, από την πούτσα που έρχεται στην Νέα Ρωσία, την αποκαλούμενη, στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητά σας και Ουκρανία...
Το μονο σωστο που εχεις γραψει.Ο Χάρος νικάει τύπε μου..
Κάποιοι που τις έχουμε ζήσει τις χώρες λυπόμαστε και κάποιοι άλλοι που τα έχουν με την ύπαρξή τους, χαίρονται..
Ο πίξι θα πρέπει να είναι εκτός συναγωνισμού. Να δει και κάποιος άλλος άσπρη μέρα...Τύπε, λες του χρόνου, να μην ψηφίσουμε τον Μεγάλο Κλασικό της Μαλακίας, πίξη ;
Να δώσουμε ευκαιρία στους νέους εναλλακτικούς μαλάκες ;
Λάκαρε πιστεύω θα πας ψηλά στο Mr Malakas 2023Τύπε, λες του χρόνου, να μην ψηφίσουμε τον Μεγάλο Κλασικό της Μαλακίας, πίξη ;
Να δώσουμε ευκαιρία στους νέους εναλλακτικούς μαλάκες ;
Να αλλάξει όνομα ο τίτλος. Να ονομαστεί ΙΣΟΒΙΟΣ Mr. Malakas ο px75Ο πίξι θα πρέπει να είναι εκτός συναγωνισμού. Να δει και κάποιος άλλος άσπρη μέρα...
Λα κοκισταδόρας. Για έναν πουσταρα έχει μπει όλος ο πλανήτης σε περιπέτειες. Αλλά δε φταίει αυτός, ο μαλακας ο Πούτιν που δεν μπήκε όταν έγινε το πραξικόπημα και να πει στον Γιανουκοβιτς, είσαι ο εκλεγμένος πρόεδρος, μένεις και αναλαμβάνω εγώ την προστασία σου σου από τη CIAΚαλά αυτός πάλι με συνάχι πήγε ταξίδι???
Μα κανείς δεν του δίνει ένα ,otrivin?