Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 15 άτομα (0 μέλη και 15 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το πρόβλημα εδώ είναι πως τανούμερα του Oryx δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ειδικά προς τα κάτω. Τόσο έξω έπεσαν εκεί στη Μοσαντ ;
Στο χωριό όπου μένει ο Κούλης Κλωνούλης μόλις πρόσφατα πήγε το διαδίκτυο και δεν έχει ιδέα τι σημαίνει OSINT και πως λειτουργεί.
Αυτός περιμένει ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις του Κρεμλίνου για να μάθει την αλήθεια. Και που να μάθει κιόλας ότι ο Oryx (τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιούν πλέον ακόμη και διεθνή ΜΜΕ) είναι Τούρκος.
Μιας και μου ήρθατε με βαζελίνη και οι τρεις (Oryx λέγετε η μάρκα της Βαζελίνης σας) θα σας τραβήξω και των τριών ένα χέρι για να καταλάβουν και οι αναγνώστες τον βαθμό παραπληροφόρησης των πηγών σας.
Σύμφωνα λοιπόν με το νούμερα του Oryx αν δούμε τι είχαν οι ουκρανοί πριν τον πόλεμο και τώρα καθώς και τις δυνάμεις που διέθεσαν οι Ρώσοι τότε οι Ουκρανοί πρέπει να έχουν 300-400 Τανκς ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ από τους Ρώσους.
Και αφού έχουν τέτοια υπεροπλία τι τα θέλουν τα Λεοπαρντ και τα Τζαλεντζερ που παρακαλάνε σαν τους επαίτες τη Δύση να τους τα δώσει;
Καλά είστε στο υπέροχο ροζ συννεφάκι σας και μείνετε εκεί γιατί η πραγματικότητα σας τραβάει ένα μανίκι :fuck1:κάθε φορά που την αντικρίζετε:confused:

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.651
Πόντοι
6.256
Ποιος νικαει; Ξέρουμε;
Γιατι δεν πανε ελληνες δημοσιογραφοι στο κιεβο;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Ποιος νικαει; Ξέρουμε;
Γιατι δεν πανε ελληνες δημοσιογραφοι στο κιεβο;
Ο Χάρος νικάει τύπε μου..:cry:
Κάποιοι που τις έχουμε ζήσει τις χώρες λυπόμαστε και κάποιοι άλλοι που τα έχουν με την ύπαρξή τους, χαίρονται..:confused:

Anemodoura

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Δεκ 2007
Like
36.859
Πόντοι
9.931

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Όπως όλες καργιά και η γυναίκα του μεγα γκιλμουρ. Παντόφλα τρώει και αυτός ο ερμος. Τι πετάχτηκε η λινατσα στην διαμάχη δηλ??? Το θέμα είναι μεταξύ των δύο φίλων και συνεργατών μην χάσει η καργιά και δεν πεταχτεί. Λες και ρωτήσαμε την άποψη της
Το ωραιο ειναι οτι αυτο που ποσταρε αναφερεται ηδη μεσα στο αρθρο(στην ουσια ξεκιναει ακριβως ετσι).
Αγνωστο τωρα γιατι το εβαλε ΚΑΙ αυτος ... θα μου πεις γιωργαρος ειναι οτι θελει κανει :cheesy:

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Για ολους εσας που εχετε την ιδια γνώμη με τον PX και τον Ξιδια
τους βραβευόμενους αρχιμαλακες του σαιτ δεν σας ανησυχεί καθόλου ?
Ηρεμα ρωτάω

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Το τραγικό με τους τσακωμένους με την πραγματικότητα είναι πως όσο πιο πολύ καταρρέει η Ουκρανία τόσο πιο πολύ σκυλιάζουν να τους παρουσιάσουν νικητές ..Το ίδιο βέβαια και η πουστοδύση σύσσωμη ..Και όλο αυτό το πληρώνουν οι άτυχοι που βρέθηκαν στρατευμένοι στις λάσπες του ντονμπας να κρύβονται σε λαγούμια να γλιτώσουν τις οβίδες για να περιοδεύει ο τσαρλατάνος τους και να ζητάει λεφτά και όπλα.
Φτου σας σιχαμένοι :vomit:

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Blah Blah Blah Whatever GIF by Minions
C86E4132-A987-4449-8EBD-A6FAC8CB5B2B.jpeg

hamster GIF

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Το ωραιο ειναι οτι αυτο που ποσταρε αναφερεται ηδη μεσα στο αρθρο(στην ουσια ξεκιναει ακριβως ετσι).
Αγνωστο τωρα γιατι το εβαλε ΚΑΙ αυτος ... θα μου πεις γιωργαρος ειναι οτι θελει κανει :cheesy:
Τάσο φέτος θα πάω Κισιναου, μετά από 17 .. θέλω να κλείσω τη χώρα με Μπαλτσι κ Τιρασπολ. Ξέρω άκυρο το μέρος πλέον αλλά πρέπει. Αν έχεις ιδεα του τι παίζει πλέον στείλε πμ. Θα γράψω και στον Μολντο.

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.690
Πόντοι
6.056
Κολλητιλίκια με τον Πίξι βλέπω. Ζήλεψες κουφαλίτσα τον τίτλο αλλά πρέπει να περιμένεις έναν χρόνο. Σου υπόσχομαι ότι την πρώτη θέση την έχεις χαλαρά. Θα βοηθήσω με την ψήφο μου, εάν δεν πας με νευρικό κλονισμό έως τότε, από την πούτσα που έρχεται στην Νέα Ρωσία, την αποκαλούμενη, στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητά σας και Ουκρανία...

Τύπε, λες του χρόνου, να μην ψηφίσουμε τον Μεγάλο Κλασικό της Μαλακίας, πίξη ;
Να δώσουμε ευκαιρία στους νέους εναλλακτικούς μαλάκες ;

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.886
Πόντοι
6.030
Ο Χάρος νικάει τύπε μου..:cry:
Κάποιοι που τις έχουμε ζήσει τις χώρες λυπόμαστε και κάποιοι άλλοι που τα έχουν με την ύπαρξή τους, χαίρονται..:confused:
Το μονο σωστο που εχεις γραψει.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.359
Πόντοι
2.036
Ο πίξι θα πρέπει να είναι εκτός συναγωνισμού. Να δει και κάποιος άλλος άσπρη μέρα...

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.958
Πόντοι
26.141
:cry::cry::cry::cry:
Πιξη ,σε παρακαλώ
Ένα σου ποστακι μόνο
Βγάλε με απ'την ignore list
Για να ανέβουμε μαζί το fisht
Mια βλακεία σου μόνο
Μια βλακεία σου μόνο
Μια βλακεία σου μόνο
Για να ζω!!!!

Εγγρ.
8 Ιουν 2016
Like
7.121
Πόντοι
1.206
Λάκαρε πιστεύω θα πας ψηλά στο Mr Malakas 2023
Είσαι γκανιάν πανάθεμα σε

• Χαχα
Αντιδράσεις: px75

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.690
Πόντοι
6.056
Ο πίξι θα πρέπει να είναι εκτός συναγωνισμού. Να δει και κάποιος άλλος άσπρη μέρα...
Να αλλάξει όνομα ο τίτλος. Να ονομαστεί ΙΣΟΒΙΟΣ Mr. Malakas ο px75
και ο μαλάκας της χρονιάς
Mr Malakas after px75.

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Παρακαλούνται οι υποστηρικτές των παγκόσμιων τρομοκρατών σαμποτέρ να βγουν να ξεπλύνουν την πλευρά της ιστορίας τους γιατί βλέπω ρωγμές από δημοσιογραφικές αποκαλύψεις εντός Αμερικής.
Άλλη μια φορά πέσαμε μέσα εμείς οι ουδέτεροι ρεαλιστες

Target 600

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Ιαν 2018
Like
1.494
Πόντοι
206
Καλά αυτός πάλι με συνάχι πήγε ταξίδι???
Μα κανείς δεν του δίνει ένα ,otrivin?

Λα κοκισταδόρας. Για έναν πουσταρα έχει μπει όλος ο πλανήτης σε περιπέτειες. Αλλά δε φταίει αυτός, ο μαλακας ο Πούτιν που δεν μπήκε όταν έγινε το πραξικόπημα και να πει στον Γιανουκοβιτς, είσαι ο εκλεγμένος πρόεδρος, μένεις και αναλαμβάνω εγώ την προστασία σου σου από τη CIA

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom