Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
ούτε και γω καταλαβαίνω ρε ηφαίστιε, σκράπας λέμε,
απλά μου είπαν να το βάλω χωρίς να ρωτάω πολλά
Εγώ είμαι όλο αυτιά να μάθω ιστορία του ντονμπας βάσει αυτου που ανεβασες .....για λεγε

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.127
Πόντοι
4.895
Έχει κυκλοφορήσει εδώ και ημέρες σε διάσπαρτους λογαριασμούς αυτή η έκθεση της Μοσάντ. Δήλωσα ότι δεν μπορώ να την επιβεβαιωσω αλλά δεδομένης της αναλογίας πυροβολικού 8 προς 1 μου φαίνεται λογική. Επιπλέον έβαλα ένα λινκ πριν ημέρες που προφανώς το σνομπαρες και δεν το είδες. Εκεί ο ευτυχιδης επιβεβαιώνει τα νούμερα της υποτιθέμενης έκθεσης Μοσάντ πάνω κάτω νομίζω.
Βασικά μιλά για συνολικά θύματα όλων των πλευρών μισό εκατομμύριο ήδη.
Να δεχθώ δηλ πως οι ουκρανικές απώλειες είναι 30-40 Χιλ όπως λέει το ουκρανικό επιτελείο????
Οκ να το δεχθώ.
Υπάρχει και η παράμετρος πόσο βάθος έχει η κάθε χώρα σε υλικά χρήματα υποδομές ανθρώπινο δυναμικό να τις αναπληρώσει και να αντέξει τον μαραθώνιο.

Το πλέον λυπηρό είναι όπως έχω πει μήνες τώρα πως δεν υπάρχει απολύτως καμία διάθεση από καμία πλευρα για διαπραγματεύσεις. Φαίνεται πως όλοι βολεύονται με αυτήν την κατάσταση

εγώ έγραψα "προαίσθημα" για να είμαι διακριτικός μπας και σε βάλω σε προβληματισμό. Μήπως όμως και συ δεν βλέπεις τα λινκ που ο ίδιος βάζεις ; Το άρθρο της Πτησης με τα κατεστραμένα των δύο στρατών που έβαλες το έκανες μια αντιπαραβολή με τα νούμερα της "εκθεσης Μοσαντ" ;
έτσι ενδεικτικά ας πούμε τα παρακατω :
aa.jpg

δεν σου φαίνονται λίγο περίεργα ; για κάποιο λόγο αυτή η "εκθεση Μοσαντ" σε σχέση παντα με του Oryx φουσκωνει τα νούμερα της Ουκρανίας και μειώνει τα αντίστοιχα της Ρωσίας. Το πρόβλημα εδώ είναι πως τανούμερα του Oryx δεν επιδέχονται αμφισβήτηση ειδικά προς τα κάτω. Τόσο έξω έπεσαν εκεί στη Μοσαντ ;

Ασε που και από μόνα τους τα νούμερα φαίνονται κάπως ...και μάλλον τα έχω ξαναδει σε πρόσφατο άρθρο του baking news.....
είχαν οι ουκρανοί 302 αεροσκάφη να χάσουν ; ακόμη και με όσα πήραν από άλλες χώρες....
είχαν οι ουκρανοί 6320 άρματα/τεθωρακισμένα ; 7360 συστηματα πυροβολικού ;;;; ακόμη και με όσα πήραν από άλλες χώρες....
323 ρώσοι αιχμάλωτοι μόνο ;;;; μη πω για τον αριθμό των νεκρών....

το να χρησιμοποιείς μια γενική αναλογία πυροβολικού ως τρόπο εκτίμησης απωλειών είναι λογικό άλμα για αρκετούς λόγους.

όσο για τα λινκ που λες τα σνομπάρω, τις προάλλες σπατάλησα δέκα λεπτά να δω αυτό που έβαλες με τον πτεραρχο ε.α.
δεν ξανακάνω το ίδιο λάθος

• Like
Αντιδράσεις: px75

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
Φίλε Μεγαλέξανδρε τους παίζω χαλαρά χωρίς να βγάλω ακόμα γερά γούστα.
Τι να κάτσω να τους λέω, πως οι σειριακοί αριθμοί του βλήματος που χτύπησε το Ολλανδικό αεροσκάφος είναι από πυρομαχικά που η ουκρανία έχει παραλάβει το 1986 επι σοβιετικής ένωσης? Ή την αναγνωριστική πτήση του χαχόλου λίγο πριν την κατάρριψη που μπέρδεψε τα χρώματα της μαλαισίας με της Ρωσίας και οι ουκρανοί μαζί με τους δυτικούς υποβολείς τους νόμιζαν πως θα καταρρίψουν το προεδρικό αεροπλάνο της Ρωσίας?:confused:
Ας γελάμε με την εκδοχή ξύδη πως ένας μπεκρής ρώσος πέτυχε στα τυφλά ένα αεροσκάφος στα χαμένα στα 33.000 πόδια και το δημοσίευσε στο vk ενώ παράλληλα οι ουκρανοί υπέκλεψαν τις συνομιλίες τους και τις δημοσίευσαν με την γνωστή αξιοπιστία που τους διακρίνει. :confused:
Το μόνο επιχείρημα τους που προβάλλουν, είναι τα δικαστήρια της ξεφτυλισμένης δύσεως. Λες και οι αποφάσεις τους είναι αμερόληπτες. Με "ατράνταχτα" στοιχεία και δήθεν αποδείξεις κατέστρεψαν το Ιράκ και βγήκαν μετά τα ΜΜΕ στην χώρα των μπούστηδων και ξεβράκωσαν την αδερφάρα τον Μπλερ. Έτσι θα γίνει και στην προκειμένη περίπτωση με τον Χαζαρόπουστα.
Συνέχισε να τους γλεντάνε, να γουστάρουμε!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
είναι γνωστή η κατρακίλα του roger waters τα τελευταία χρόνια. και το 'ρήγμα' δεν έγινε τώρα, υπάρχει αρκετό καιρό. αυτό είναι προχθεσινό tweet της γυναίκας του γκίλμουρ (και σχόλιο του γκιλμουρ), πριν δηλαδή τα χθεσινά:

FoWyWW-XwAA6PSN.png

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Στο χωριό όπου μένει ο Κούλης Κλωνούλης μόλις πρόσφατα πήγε το διαδίκτυο και δεν έχει ιδέα τι σημαίνει OSINT και πως λειτουργεί.
Αυτός περιμένει ακόμη τις επίσημες ανακοινώσεις του Κρεμλίνου για να μάθει την αλήθεια. Και που να μάθει κιόλας ότι ο Oryx (τα στοιχεία του οποίου χρησιμοποιούν πλέον ακόμη και διεθνή ΜΜΕ) είναι Τούρκος.

ρε δεν έχει ιδέα ο συγκεκριμένος. εκτός πραγματικότητας. τσέκαρε και ποιοι του πατάνε συνέχεια like. βρήκε και το alter ego του εδώ, τον επίσης ογκόλιθο εξυπνάδας και γνώσεων Μακεδόνα και τα λένε μια χαρά. :2funny::2funny:

να σου πω την αλήθεια φταις και εσύ λίγο που κάθεσαι και κοντράρεσαι με το κάθε παρατράγουδο εδώ μέσα και απαντάς στην κάθε του μαλακία

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Εντάξει, όχι και στον κάθε μαλάκα.
Εννοείται ρε Αιώνιε Πρωταθλητή. Θα είναι σαν να παίζει ο Κράμνικ ή ο Κασπάρωφ σκάκι σε καφενεία.
Ένας μαλάκας του δικού σου βεληνεκούς , μόνο με international grand maitres της μαλακίας παίζει μπαλίτσα !!!

Αξεπέραστε Δοξαστεφανωμένε Αιώνιε Mr. Malaka !!!!!

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.424
Πόντοι
22.266
:cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry:
Πιξη βγαλε με από την ignore list
Σε παρακαλώ.......μίλα μου
Δείξε ένα σημάδι επικοινωνίας μαζί μου
Ένα σου σημάδι μονο :cry::cry::cry::cry::cry:
Στείλε, σε παρακαλώ
ένα σου σημάδι μόνο
μια ελπίδα για να ζω
να παλεύω με τον πόνο
Ένα σου σημάδι μόνο
ένα σου σημάδι μόνο
ένα σου σημάδι μόνο
για να ζω

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
είναι γνωστή η κατρακίλα του roger waters τα τελευταία χρόνια. και το 'ρήγμα' δεν έγινε τώρα, υπάρχει αρκετό καιρό. αυτό είναι προχθεσινό tweet της γυναίκας του γκίλμουρ (και σχόλιο του γκιλμουρ), πριν δηλαδή τα χθεσινά:

FoWyWW-XwAA6PSN.png
Όπως όλες καργιά και η γυναίκα του μεγα γκιλμουρ. Παντόφλα τρώει και αυτός ο ερμος. Τι πετάχτηκε η λινατσα στην διαμάχη δηλ??? Το θέμα είναι μεταξύ των δύο φίλων και συνεργατών μην χάσει η καργιά και δεν πεταχτεί. Λες και ρωτήσαμε την άποψη της

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.334
Πόντοι
42.697
Με τις υγείες μας

Ξύδι φάε φασολάδα και κλάσε να ζεσταθούμε μέχρι να μπει η άνοιξη .

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.545
Πόντοι
3.656
Ο πίξουλας, λέτε να αποσυρθεί , μετά από μερικές δεκαετίες που θα παίρνει με βόλτα τον τίτλο ;
Όπως είχαν αποσυρθεί βουλευτές , μετά από δεκαετίες στο κοινοβούλιο ;
ή θα πεθάνει στο θρόνο , αναμφισβήτητος Mr. Malakas , όπως το Λιζάκι ;

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036

FoWyWW-XwAA6PSN.png
Γειά σου ρε Ξυδιά, που είσαι ικανός να κρίνεις τον Γουότερς. Πόσο απελπισμένος πρέπει να είσαι τελικά...

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.320
Πόντοι
2.036
ρε δεν έχει ιδέα ο συγκεκριμένος. εκτός πραγματικότητας. τσέκαρε και ποιοι του πατάνε συνέχεια like. βρήκε και το alter ego του εδώ, τον επίσης ογκόλιθο εξυπνάδας και γνώσεων Μακεδόνα και τα λένε μια χαρά. :2funny::2funny:

να σου πω την αλήθεια φταις και εσύ λίγο που κάθεσαι και κοντράρεσαι με το κάθε παρατράγουδο εδώ μέσα και απαντάς στην κάθε του μαλακία
Κολλητιλίκια με τον Πίξι βλέπω. Ζήλεψες κουφαλίτσα τον τίτλο αλλά πρέπει να περιμένεις έναν χρόνο. Σου υπόσχομαι ότι την πρώτη θέση την έχεις χαλαρά. Θα βοηθήσω με την ψήφο μου, εάν δεν πας με νευρικό κλονισμό έως τότε, από την πούτσα που έρχεται στην Νέα Ρωσία, την αποκαλούμενη, στην ΛΟΑΤΚΙ κοινότητά σας και Ουκρανία...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom