Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 2 άτομα (1 μέλη και 1 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Και να πας δεν πρόκειται να καταλάβεις το γιατί.
Εδω δίπλα πας και μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με την πρόοδο των φίλων σου και βλέπεις τι έπαθαν μετά από ενα ισχυρότατο κούνημα.
Τι τα θες λοιπόν και ασχολείσαι, κάνε τον απλό τουρίστα.
Πέρα από λεκανατζου του Κούλη βλέπω πως είσαι και ζηλιαρης ατιμουλικο.
Μακάρι να είχες ταξιδέψει τόσο όσο ο βολκανο και να είχες δει όσα έχει δει αυτός.
Μείνε τώρα στη μιζέρια σου να σε επευφημει ο Μίστερ Μαλακας 2022. Well done

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Μ'αρέσει που παίρνετε στα σοβαρά και κάνετε και διάλογο κιόλας με τον τρόφιμο του Δρομοκαίτειου.
Εγώ από τότε που τον έβαλα τον ψυχάκια στο ignore ανέβηκε το σάιτ δυο επίπεδα.
Σκάσε μπουστη,,,

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Και να πας δεν πρόκειται να καταλάβεις το γιατί.
Εδω δίπλα πας και μας έχεις πρήξει τα αρχίδια με την πρόοδο των φίλων σου και βλέπεις τι έπαθαν μετά από ενα ισχυρότατο κούνημα.
Τι τα θες λοιπόν και ασχολείσαι, κάνε τον απλό τουρίστα.
Τύπε βρώμας κομματιιαση κ μολύνεις το περιβάλλον
Ούτε σου παρέθεσα ούτε σου απάντησα κ πετάχτηκες σαν κλασσικός ξεφτιλας

ΓΘα λέγε για Τουρκία κ μπαχμουντ είμαι όλος αυτιά .....κ ας μην έχεις πάει ή να μην έχει συνεργαστεί ποτέ απλώς κ μόνο τι λένε τα κανάλια ....

Κ φίλοι σου είναι για σένα οι Τούρκοι με τα κουμπαριλικκα της Νέας Δημοκρατίας ,,,,μην ξεχνιόμαστε

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.130
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Μην ασχολεισαι σοβαρα με τον ψυχασθενη , για να γελαμε ειναι μονο … ασε που εχει καταθλιψη γιατι του λειπουνε τα παρκα που συχναζε χαχα
Τρολ κακομοιριάς είναιι ....
Μίζερος που βρίσκει καταφύγιο πίσω από την ανωνυμία ενός φόρουμ ........δυστυχισμένος κατά βάθος

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.653
Πόντοι
1.706
Πέρα από λεκανατζου του Κούλη βλέπω πως είσαι και ζηλιαρης ατιμουλικο.
Μακάρι να είχες ταξιδέψει τόσο όσο ο βολκανο και να είχες δει όσα έχει δει αυτός.
Μείνε τώρα στη μιζέρια σου να σε επευφημει ο Μίστερ Μαλακας 2022. Well done
Γνωριζόμαστε, ιντερνετικά, κάμποσα χρόνια.
Πολλά έχουμε διαβάσει για τις περσόνες μας.
Λεκανατζού δεν χαρακτηρίσαμε ο ένας τον άλλο, άσε όμως μην γράψω πάλι τίποτα πέρα από τα γούστα σου και πέσει κανένα μπάνιο.
Για τα υπόλοιπα απλές τελίτσες.......

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.653
Πόντοι
1.706
Τύπε βρώμας κομματιιαση κ μολύνεις το περιβάλλον
Ούτε σου παρέθεσα ούτε σου απάντησα κ πετάχτηκες σαν κλασσικός ξεφτιλας

ΓΘα λέγε για Τουρκία κ μπαχμουντ είμαι όλος αυτιά .....κ ας μην έχεις πάει ή να μην έχει συνεργαστεί ποτέ απλώς κ μόνο τι λένε τα κανάλια ....

Κ φίλοι σου είναι για σένα οι Τούρκοι με τα κουμπαριλικκα της Νέας Δημοκρατίας ,,,,μην ξεχνιόμαστε
Μωρε κομματίαση δεν βρωμώ γιατί όταν το κόμμα τα κάνει καλά λέω και κανένα μπράβο, όταν τα κάνει σαν τα μούτρα σου δεν τους ψηφίζω.
Χρόνια πριν κατάλαβα πως το φαίνεσθε είναι ότι πρέπει για λίγο και ούτε ποτέ συνεργάστηκα ούε το επισκέφθηκα.
Λίγο ήρεμα με τα κανάλια, θα σε μαλώσει η τηλεόραση μου που εχω να την ανοίξω σκιάς 1,5 χρόνο.
Σε ελεύθερο φόρουμ είσαι, όποιον θέλεις παραθέτεις και όπου κρίνεις απαντάς.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Γνωριζόμαστε, ιντερνετικά, κάμποσα χρόνια.
Πολλά έχουμε διαβάσει για τις περσόνες μας.
Λεκανατζού δεν χαρακτηρίσαμε ο ένας τον άλλο, άσε όμως μην γράψω πάλι τίποτα πέρα από τα γούστα σου και πέσει κανένα μπάνιο.
Για τα υπόλοιπα απλές τελίτσες.......
Συντεκνε μας ενώνει το πάθος και η λαγνεία για τα μασάζ. Σε θυμάμαι χρόνια εδώ και τα έχουμε πει νομίζω παλιότερα και με πμ για λαδοκορες μαγαζιά κτλ.

Όλα τα παραπάνω που ανέφερα είναι πιο δυνατά από πολιτικες-οπαδικες και λοιπές διαφωνίες για εμένα.
Καλή συνέχεια

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Μωρε κομματίαση δεν βρωμώ γιατί όταν το κόμμα τα κάνει καλά λέω και κανένα μπράβο, όταν τα κάνει σαν τα μούτρα σου δεν τους ψηφίζω.
Χρόνια πριν κατάλαβα πως το φαίνεσθε είναι ότι πρέπει για λίγο και ούτε ποτέ συνεργάστηκα ούε το επισκέφθηκα.
Λίγο ήρεμα με τα κανάλια, θα σε μαλώσει η τηλεόραση μου που εχω να την ανοίξω σκιάς 1,5 χρόνο.
Σε ελεύθερο φόρουμ είσαι, όποιον θέλεις παραθέτεις και όπου κρίνεις απαντάς.
Φύγε ρε λεκανατζου του κόμματος που θα μιλήσεις για τα μούτρα μου .....ελεύθερο φόρουμ είμαστε κ όπως επιθυμει σε αποκαλεί ο καθένας ....ξεπλυστρα της κυβέρνησης που αράζεις κ μας βρίζεις κιολλας .......κ που είσαι πάρε το κώλο σου να δεις τι γίνεται κ στην Τουρκία διότι όπως είχες πει εσύ ο ίδιος ,δεν εχεις πάει ποτέ εκεί........βλάκες σαν ποτίζουν τα συστημικά κανάλια ένα σωρό μπούρδες κ έρχεστε κ μας τις αραδιαζετε στο μπου πίσω από την ανωνυμία

Κ που είσαι;;;; άλλο λέω για την ανάπτυξη της Τουρκίας ( αναμφισβήτητα) τα τελευταία χρόνια κ άλλο να είσαι φιλότουρκος όπως εσύ που βρώμας κομματοσκυλιαση .....κ βάζεις σε κίνδυνο με τις επιλογές τη χωρα
Mονο ότα μαθεις τα καλά του αντιπάλου ,θα μπορείς να τον αντιμετωπίσεις χωρίς ψευδαισθήσεις
Στην Κρήτη ακόμα ο βοακ δεν έγινε κ αμφισβητείς την ανάπτυξη της Τουρκίας τα τελευταία είκοσι χρόνια οικονομικά

Θα ξεκινήσω να γράφω κριτικες για τα εσκορτ και μασατζίδικα χωρίς καν να έχω πάει μαζί τους

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.349
Πόντοι
42.697
Εν ψυχρώ εκτέλεση Ρώσων αιχμαλώτων από Ουκρανούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο βίντεο από την αρχή του πολέμου.
Και για να σας προλάβω δεν έχω καμία αμφιβολία πως και η ρωσικη πλευρά έχει πράξει τα ανάλογα . Σε έναν κατ ουσίαν εμφύλιο πόλεμο τα χειρότερα συμβαίνουν.

Συνημμένα

• VID_20230208_222754_481.mp4
    3,6 MB · Εμφανίσεις: 0

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.653
Πόντοι
1.706
Φύγε ρε λεκανατζου του κόμματος που θα μιλήσεις για τα μούτρα μου .....ελεύθερο φόρουμ είμαστε κ όπως επιθυμει σε αποκαλεί ο καθένας ....ξεπλυστρα της κυβέρνησης που αράζεις κ μας βρίζεις κιολλας .......κ που είσαι πάρε το κώλο σου να δεις τι γίνεται κ στην Τουρκία διότι όπως είχες πει εσύ ο ίδιος ,δεν εχεις πάει ποτέ εκεί........βλάκες σαν ποτίζουν τα συστημικά κανάλια ένα σωρό μπούρδες κ έρχεστε κ μας τις αραδιαζετε στο μπου πίσω από την ανωνυμία

Κ που είσαι;;;; άλλο λέω για την ανάπτυξη της Τουρκίας ( αναμφισβήτητα) τα τελευταία χρόνια κ άλλο να είσαι φιλότουρκος όπως εσύ που βρώμας κομματοσκυλιαση .....κ βάζεις σε κίνδυνο με τις επιλογές τη χωρα
Mονο ότα μαθεις τα καλά του αντιπάλου ,θα μπορείς να τον αντιμετωπίσεις χωρίς ψευδαισθήσεις
Στην Κρήτη ακόμα ο βοακ δεν έγινε κ αμφισβητείς την ανάπτυξη της Τουρκίας τα τελευταία είκοσι χρόνια οικονομικά

Θα ξεκινήσω να γράφω κριτικες για τα εσκορτ και μασατζίδικα χωρίς καν να έχω πάει μαζί τους
Η ανάπτυξη που γράφεις φάνηκε πριν 3 ημέρες, βιτρίνα ωραία και με το πρώτο κούνημα αντίο.
Ευθέως αμφισβητώ αυτά που μεταφέρεις γιατί αυτή την ανάπτυξη δεν την θέλω στη χώρα μου.
Και άσε επιτέλους τον ΒΟΑΚ στην ησυχία του, άλλο θέλαμε και τελικά αυτόν ξέθαψαν.
Να σου γράψω για το Μπαχμούτ που το ξέχασα πρίν?
Από εκεί πήγε να κάνει αντεπίθεση ο κοντός όταν έκαναν προέλαση οι Ουκρανοί και έγραφαν την μια επιτυχία μετά την άλλη.
Τόσους μήνες μετά ακόμα δεν το έχει πάρει και το μόνο καλό είναι πως σκοτώνονται της Βάγκνερ.
Οι Ουκρανοί που σκοτώνται εκεί υπερασπίζονται την πατρίδα τους.
Λεπτομέρεια για κάποιον που γύρισε τον κόσμο και δεν κατάλαβε το παραμικρό.

Παρακαλείται ο ΠΟΥΣΤΗΣ με την ignore list, γεμάτη σαν την κωλοτρυπίδα του, να μην σχολιάζει τους εκεί συμμετέχοντες.

Τελευταία τροποποίηση:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Η ανάπτυξη που γράφεις φάνηκε πριν 3 ημέρες, βιτρίνα ωραία και με το πρώτο κούνημα αντίο.
Ευθέως αμφισβητώ αυτά που μεταφέρεις γιατί αυτή την ανάπτυξη δεν την θέλω στη χώρα μου.
Και άσε επιτέλους τον ΒΟΑΚ στην ησυχία του, άλλο θέλαμε και τελικά αυτόν ξέθαψαν.
Να σου γράψω για το Μπαχμούτ που το ξέχασα πρίν?
Από εκεί πήγε να κάνει αντεπίθεση ο κοντός όταν έκαναν προέλαση οι Ουκρανοί και έγραφαν την μια επιτυχία μετά την άλλη.
Τόσους μήνες μετά ακόμα δεν το έχει πάρει και το μόνο καλό είναι πως σκοτώνονται της Βάγκνερ.
Οι Ουκρανοί που σκοτώνται εκεί υπερασπίζονται την πατρίδα τους.
Λεπτομέρεια για κάποιον που γύρισε τον κόσμο και δεν κατάλαβε το παραμικρό.
Α είσαι κ ειδικός περί πολέμου;;:2funny::2funny::2funny::2funny: ...εντάξει μας έπεισες ...
Τον κάθε βοακ η Τουρκία των σήκωνε σε 5 μήνες ....
Κ εμείς τριάντα χρόνια δεν μπορούμε
Κ επειδή δε σου κόβει θα στο πω απλά ......είναι σα να γράφω στα μασατζίδικα που πας να σου προτείνω γκόμενες ή να καίω κορασίδες ενώ δεν έχω επισκεφτεί ποτέ απλώς διαβάζοντας τι λεν άλλοι ......

Κ μάλιστα αν έγραφες εσύ για μια κοπέλα κάτι κακό επειδή πχ ήταν ξεπετα,,να καθόμουν εγώ κ να έλεγα ότι δεν ξέρεις τι γίνεται κ λες ψεμματα

Ασφαλώς κ δε θα σου άρεζε ..

Με έχεις δει να γράφω σε νήματα μασάζ;;;;;;;; Όχι κ ούτε προκειται

Που εσύ απορώ αν έχεις πιάσει οπλο

Τελευταία τροποποίηση:

bourdeliaris82

Ανώτερος
Εγγρ.
22 Οκτ 2011
Κριτικές
57
Like
6.790
Πόντοι
6.030
Εν ψυχρώ εκτέλεση Ρώσων αιχμαλώτων από Ουκρανούς. Δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπουμε τέτοιο βίντεο από την αρχή του πολέμου.
Και για να σας προλάβω δεν έχω καμία αμφιβολία πως και η ρωσικη πλευρά έχει πράξει τα ανάλογα . Σε έναν κατ ουσίαν εμφύλιο πόλεμο τα χειρότερα συμβαίνουν.
Μετα απο ολα αυτα τα αισχη(και λιγα λεω) που εχουν κανει οι Ρωσοι περιμενεις ψυχραιμια. Ο καθε Ουκρανος που πραττει με αυτον τον τροπο για να ξεκαβλωσει, κανει κακο πρωτα στην πατριδα του(για στρατιωτικους λογους) ,οχι τα ορκ δεν τα λυπαμαι. Ξερουν γιατι βρισκονται εκει. Στον πολεμο ομως χανεται η λογικη.

cretan336

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιουλ 2020
Like
3.653
Πόντοι
1.706
Α είσαι κ ειδικός περί πολέμου;;:2funny::2funny::2funny::2funny: ...εντάξει μας έπεισες ...
Τον κάθε βοακ η Τουρκία των σήκωνε σε 5 μήνες ....
Κ εμείς τριάντα χρόνια δεν μπορούμε
Κ επειδή δε σου κόβει θα στο πω απλά ......είναι σα να γράφω στα μασατζίδικα που πας να σου προτείνω γκόμενες ή να καίω κορασίδες ενώ δεν έχω επισκεφτεί ποτέ απλώς διαβάζοντας τι λεν άλλοι ......

Κ μάλιστα αν έγραφες εσύ για μια κοπέλα κάτι κακό επειδή πχ ήταν ξεπετα,,να καθόμουν εγώ κ να έλεγα ότι δεν ξέρεις τι γίνεται κ λες ψεμματα

Ασφαλώς κ δε θα σου άρεζε ..

Με έχεις δει να γράφω σε νήματα μασάζ;;;;;;;; Όχι κ ούτε προκειται
Προβολή συνημμένου 940680
Πάρε κ βίντεο με πυροβολισμούς σε εμπόλεμη ζώνη έτσι για να βγάλω το ρεπορτάζ ......
Που εσύ απορώ αν έχεις πιάσει οπλο
Οκ, σόρρυ. Ξέχασα να γράψω μια ολόκληρη πρόταση.
Πρόσθεσε λοιπόν:
Εκεί θα κάτσει να επιτίθεται ο κοντός μέχρι να το πάρει, μόνο και μόνο για να φανεί πως κάτι κατάφερε και στα αρχίδια του οι απώλειες.

Συμβαίνουν και οι παραλείψεις....

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.569
Πόντοι
3.656
Σε έναν κατ ουσίαν εμφύλιο πόλεμο τα χειρότερα συμβαίνουν.
Για όλους τους εμφύλιους στην ιστορία φταίνε οι άγγλοι ....

Οι ΗΠΑ, είναι απλώς διάδοχοι των άγγλων ........

Η δικιά μας γενιά, δεν θα δει το τέλος τους. Οι επόμενες θα το δουν . Είναι ζήτημα χρόνου . Η Κίνα , πρώτη δύναμη στην Ευρασία , αναγκαστικά θα συμμαχήσει με τη Ρωσία και η Ινδία δεν θα πάει κόντρα ..... όσα ζιζάνια κι ας έσπειραν οι άγγλοι φεύγοντας από την αποικία .....

η γερμανία θα βοηθήσει λίγο σε τεχνολογία .... Οι ΗΠΑ, θα το κλείσουν το μαγαζί από μόνοι τους.
Αν τους στερήσουν τα πατήματα σε Ευρασία, δεν υπάρχουν . Τα έχουν όσο έχουν τσάτσους να κυβερνούν ηλίθιους.

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.553
Πόντοι
22.266
Οκ, σόρρυ. Ξέχασα να γράψω μια ολόκληρη πρόταση.
Πρόσθεσε λοιπόν:
Εκεί θα κάτσει να επιτίθεται ο κοντός μέχρι να το πάρει, μόνο και μόνο για να φανεί πως κάτι κατάφερε και στα αρχίδια του οι απώλειες.

Συμβαίνουν και οι παραλείψεις....
Είσαι σπουδαίος αναλυτής πολεμικός
Γάτα είσαι ..
Μπράβο σου που ξέρεις κ από πολέμους

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

Έχω εκπλαγεί από τις πληροφορίες του άρθρου. :kneel:
Η ιστοσελίδα Oryx που επικαλείται ο αρθρογράφος του cnn εχει μετρήσει ένα ένα τα τανκς και ξέρει και το ρώσικο οπλοστάσιο. Και τι μισα.. Το 90% ήθελε να πει πως έχει χάσει η ρωσία αλλά το έγραψε κομψά.
Οι κατά φαντασίαν αριθμοί είναι τσάμπα και εσείς θα τους πιστέψετε ότι και να λένε..
Ξεχασε επίσης να γράψει το άρθρο πως το 90% των Ρώσων στρατιωτών έχει σκοτωθεί η αεροπορια έχει καταρριφθεί και δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στη ρωσία. Άντε το 99% μην κλωνιστεί το φαντασιακό σας ροζ συννεφάκι που ζείτε.

Γιώργος Ξύδης

Σεβαστός
Εγγρ.
5 Ιαν 2011
Κριτικές
9
Like
4.698
Πόντοι
1.830
Blow Your Mind Wow GIF by Product Hunt

Έχω εκπλαγεί από τις πληροφορίες του άρθρου. :kneel:
Η ιστοσελίδα Oryx που επικαλείται ο αρθρογράφος του cnn εχει μετρήσει ένα ένα τα τανκς και ξέρει και το ρώσικο οπλοστάσιο. Και τι μισα.. Το 90% ήθελε να πει πως έχει χάσει η ρωσία αλλά το έγραψε κομψά.
Οι κατά φαντασίαν αριθμοί είναι τσάμπα και εσείς θα τους πιστέψετε ότι και να λένε..
Ξεχασε επίσης να γράψει το άρθρο πως το 90% των Ρώσων στρατιωτών έχει σκοτωθεί η αεροπορια έχει καταρριφθεί και δεν υπάρχει τίποτα όρθιο στη ρωσία. Άντε το 99% μην κλωνιστεί το φαντασιακό σας ροζ συννεφάκι που ζείτε.

link από CNN ή άρθρα που παραπέμπουν σε συνεντεύξεις στο CNN έχει βάλει μέχρι και ο Zero εδώ μέσα, δείχνοντας ότι το θεωρεί τουλάχιστον αξιόλογο και σημείο αναφοράς.

παρόλα αυτά, αν έχεις αμφιβολίες για το άρθρο και πληροφορίες που το αντικρούουν, θα ήταν πολύ καλό να μας έβαλες ένα λινκ να τα μοιραστείς μαζί μας.

και όταν τελείωσεις, βάλε και λινκ για τις χθεσινές βλακείες που ισχυριζόσουν. το χουμε;

γιατί κάποιος θα έλεγε οτι από χθες απλά κράζεις πηγές χωρίς να λες τίποτα και χωρίς να έχεις αντίλογο.

EDIT: να και η πηγή που αναφέρει το CNN με καταγεγραμμένα ένα-ένα όλα όσα έχουν καταστραφεί:

This list only includes destroyed vehicles and equipment of which photo or videographic evidence is available.

ποιος είναι ο αντίλογός σου;

Kyriakos29

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Ιαν 2021
Like
2.107
Πόντοι
456
link από CNN ή άρθρα που παραπέμπουν σε συνεντεύξεις στο CNN έχει βάλει μέχρι και ο Zero εδώ μέσα, δείχνοντας ότι το θεωρεί τουλάχιστον αξιόλογο και σημείο αναφοράς.

παρόλα αυτά, αν έχεις αμφιβολίες για το άρθρο και πληροφορίες που το αντικρούουν, θα ήταν πολύ καλό να μας έβαλες ένα λινκ να τα μοιραστείς μαζί μας.

και όταν τελείωσεις, βάλε και λινκ για τις χθεσινές βλακείες που ισχυριζόσουν. το χουμε;

γιατί κάποιος θα έλεγε οτι από χθες απλά κράζεις πηγές χωρίς να λες τίποτα και χωρίς να έχεις αντίλογο.
Εμείς περιμένουμε το επόμενο δυτικό παραμύθι από έγκριτο δυτικό βοθρομέσο που θα λέει πως η Ρωσία κατέρριψε και το πρώτο αεροπλάνο της Malaysia που απογειώθηκε από τη κουάλα λουμπούρ και πιθανώς η Ρωσία ευθυνόταν και για την αποκόλληση του παγόβουνου που τράκαρε ο τιτανικός …:confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom