barock
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2016
- Like
- 23.293
- Πόντοι
- 5.506
Α γαμήσου, πνίγηκα
Α γαμήσου, πνίγηκα
έλα ρε μη μας το χαλάςσιγα μην εβαλε ετσι φωτο φατσα-καρτα ρε σεις
προφανως την εσβησε για να μην γινει περεξηγηση και νομιζουν ολοι οτι ειναι δικια του και πρεπει να λεει καθε τοσο οτι δεν ηταν....που εγινε δλδ τωρα
Κλαίω ρε μλκ και συ....σιγα μην εβαλε ετσι φωτο φατσα-καρτα ρε σεις
προφανως την εσβησε για να μην γινει περεξηγηση και νομιζουν ολοι οτι ειναι δικια του και πρεπει να λεει καθε τοσο οτι δεν ηταν....που εγινε δλδ τωρα
πάει τώρα, όποιος πρόλαβε τον Λακη είδε
Είναι στην παράθεση που έκανα όταν του απάντησα.που φώτο;
να ανεβεί πάλι...
Δεν καταλαβαινω την ειρωνεια ...
ειναι τοσο λοιπον μεμπτο να πουλας/κολλας μπρικια?
μπα έφυγε και από κει...Είναι στην παράθεση που έκανα όταν του απάντησα.
... η τελευταία μας επικοινωνία.
(αν και δεν νομίζω οτι ο μπουχέσας της φωτό είναι ο Λάκης. Μάλλον από το δίκτυο είναι.)
Επιμένω πως η επιστημονική ομάδα του μπου θα έβγαζε πιο αξιόπιστο πόρισμα από την διεθνή επιτροπή που συγκροτήθηκε.κάποιος με αξιοπρέπεια θα απαντούσε με μια σοβαρή πηγή ως αντίλογο στα άρθρα και στα λινκ που σου έβαλα. εσύ δεν έχεις βάλει ΤΙΠΟΤΑ, μιλάς γενικά και αόριστα για 'δυτικά βοθρομέσα' χωρίς να έχεις να αντιπροτείνεις το οτιδήποτε. ΜΙΑ πηγή δεν μας έβαλες.
Δηλαδή τώρα θέλεις να σου βάλεις κάνα τουί από το Καθίκι και να σε αποστομώσει;
Τύπε δεν φτάνουν τα χρήματα μουκάνε τον κόπο να μάθεις λίγα αγγλικούλια, μόνο τίτλους διαβάζεις ;
Ρε Zero ... έλεος !Όλοι εσείς οι ομορφαντρες που μπήκατε να χλευασετε φωτό Λάκη θα ήθελα πολύ να βλεπα τα δικά σας μούτρα.....
Τη φωτογραφία σου με το κατσαπλιάδικο μούσι μπάρμπα στρουμφ που είχαν ανεβάσει , την έσβησαν οι υπεύθυνοι του φόρουμ ;Πέστα ρε τραλαλάκη. Ενώ εγώ έχω δω πραγματική σου φωτογραφία.
σιγα μην εβαλε ετσι φωτο φατσα-καρτα ρε σεις
Λάκη έχεις δίκιο.Το ξέρω ότι το μαγαζί είναι γεμάτο βλάκες και αγράμματους και άσχετους από υπολογιστές ...
ΕΠΑΛ έχουν τελειώσει οι περισσότεροι ... σερβιτόροι είναι όπως ο μπαρόκ ....
μόνο ο πίξουλας δεν είχε ούτε απολυτήριο δημοτικού και του έβγαλαν πλαστό δεκαετία 80 για να τον διορίσουν στο δημόσιο ......
ΑΛΛΑ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ
ΟΤΙ ΜΙΑ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΛΜΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΡΩΣΙΑΣ
ΣΤΟ ΒΟΛΓΟΓΚΡΑΝΤ ΠΟΥ ΕΒΑΛΑ ....
ότι .... ήμουν εγώ ;;;;;;
Ένας γυαλάκιας νέρντ δυτικός ήταν ... κάτι σαν δημόσιος υπάλληλος ....
όπως πχ ο pezoporos που είναι υπάλληλος του ΙΚΑ ...
Φυσικά ήταν φωτογραφία από το ίντερνετ.
σχολιάζω τον υφιστάμενο πόλεμο.Απορω προς τι το ενδιαφερον απ ολη την Δύση για το οτι γιναν μαλακες οι Ρώσοι…Παντα δεν ηταν αλλωστε;
Γενικά όλες οι φωτό με πρόσωπο απαγορεύονται. Ποτέ δεν ξέρεις τι μπορεί να συμβεί. Και τη φωτο του px που αναφέρεσαι εγώ την είχα κατεβάσει και ευτυχώς δεν την είχα δει εγκαίρως.Ρε Zero ... έλεος !
Λες να ανέβαζα φωτογραφία δική μου ;;;
Εσύ που είσαι και mod ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΒΑΣΜΕΝΗΣΤΟ ΦΟΡΟΥΜ , ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ LINK ΑΠΟ ΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ;;;;;
Σιγά μην έβαζα φωτό δική μου. Του πίξουλα είχε ανεβάσει φωτό κάποιος και γέλαγαν οι πέτρες
με το μούσι μεταξύ κατσαπλιά και μπαρμπαστρούμφ.
Το ξέρουμε ρε ΜΑΛΑΚΑ.
Ένας γυαλάκιας νέρντ ήμουν εγώ
απο νετ ηταν αν ηταν δικια σου θα ηταν με επισυναψη τελοςΚάποιος με επίπεδο λίγο ανώτερο από τον πίξουλα που του έδωσε το ΠΑΣΟΚ πλαστό απολυτήριο δημοτικού για να τον διορίσουν το 1984 στην ΕΥΔΑΠ ... ή άλλους που πήραν 10.5/20 απολυτήριο από ΕΠΑΛ και ήταν στα 90s λατζέρηδες β' στο πρίβιλετζ ....
ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΒΛΑΚΕΣ ;;; ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ! ΠΕΣ ΜΟΥ !!!!