sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.422
- Πόντοι
- 22.266
Εσύ πιξη Λέων είσαι;;Εδώ πιστεύει στον Πούτιν...
Εσύ πιξη Λέων είσαι;;Εδώ πιστεύει στον Πούτιν...
εμενα το καλυτερο τσιμπουκι μου το εχει κανει λιονταρινα.
κλαιω ρεΕσύ πιξη Λέων είσαι;;
Γεγονός είναι ότι ο μεγάλος αήττητος και πολύ σύγχρονα εξοπλισμένος ΝΑΤΟΙΚΟΣ στρατός προσπαθεί να κερδίσει μια μάχη εδώ και 11 μήνες, αλλα το μόνο που κατάφερε εκτός απο πλήγματα σε αμάχους ειναι ενα χτύπημα σε αφύλακτο αγωγό και μια μισό ανατιναγμένη γέφυρα
Αντιθέτως έχασε ενα σκασμό οπλικά συστήματα άρματα μάχης, αεροπλάνα ,ελικόπτερα, πλοία κτλ.
Όπως επίσης έχασε και εκατοντάδες χιλιάδες νέους Ναζι και μισθοφόρους απο όλα τα γνωστά προτεκτοράτα
Λοιπόν αυτά είναι τα γεγονότα…. Χωνέψετε το
Σε παρακαλώ να βάζεις τον τίτλο μπροστά όπως πχ λόρδος ή δούκας .....Mr malakasΚαλώς το Μαλάκα της χρονιάς
δηλαδή μέγιστε φωστήρα την τρίτη μέρα η Ρωσία είχε νικήσει ; ΟΚ να το δεχτώ, μπορείς να μου πεις τι ήταν αυτό που έκανε η Δύση την τέταρτη ημέρα και ανέτρεψε αυτή την νίκη ;Είναι απίστευτο πως μπορείς σε τόσες λίγες σειρές να συμπυκνώνεις τόσο τεράστια βλακεία . Κρίμα που όσο έτρεχε ο διαγωνισμός δεν έγραφες τέτοιες βλακείες ολκής και άφησες τους άλλους εδώ μέσα να σου κλέψουν τη δόξα.
Η υπόθεση ουκρανία για τη ρωσία έληξε τις τρεις πρώτες μέρες και αν δεν έμπλεκε η δύση θα σταματούσε ο πόλεμος. Ότι θύμα στρατιωτικών ή αμάχων υπάρχει μετά την πρώτη εβδομάδα, αποκλειστικός υπαίτιος είναι η δύση που εκβίασε την συνέχιση του πολέμου.
η Γερμανία μέγιστε φωστήρα έχασε το '45 , η μάχη της Γαλλίας έγινε το '40...φωστήρα. Η αναφορά μου σε αυτή αφορούσε την τακτική εισβολής που ακολούθησαν οι Γερμανοί...φωστήραΜου φέρνεις το παράδειγμα της χαμένης Γερμανίας για να μου πεις τι δεν κάνουν οι ρώσοι ώστε να χάσουν? Πας καλά?
Και τέλος αν σου προξενεί περιέργεια το γιατί οι ρώσοι προτιμούν το αργό ροκάνισμα στο Ντονμπας, αναλογίσου και ποιά είναι η επιδίωξη των δυτικών με την συνεχή αποστολή στρατιωτικου υλικού και μισθοφόρων που ούτε αποφασιστικά δεν κρίνουν την μάχη ούτε υπάρχει πιθανότητα μεγάλης αντεπίθεσης.
Ευτυχώς η λογική δύση δέχεται άλλο ένα χαστούκι μήπως ξυπνήσει μετά την εκμετάλλευση της επιδημίας γρίπης και των υποχρεωτικών εμβολιασμών. Βέβαια ανίατες περιπτώσεις άνοιας όπως η δική σου δεν έχει καμιά θεραπεία..
Δώσε κανένα καλό peanut butter and strawberry jam brand name στην ελληνική αγορά γιατί βαρέθηκα τα κομπόστ borovinkiη περίπτωση κυριάκος αποκτά ιδιαίτερο ενδιαφέρον
δηλαδή μέγιστε φωστήρα την τρίτη μέρα η Ρωσία είχε νικήσει ; ΟΚ να το δεχτώ, μπορείς να μου πεις τι ήταν αυτό που έκανε η Δύση την τέταρτη ημέρα και ανέτρεψε αυτή την νίκη ;
έστειλε τον Γκάνταλφ με το μαγικό ραβδί να πει "you shall not pass " ;;;;
η Γερμανία μέγιστε φωστήρα έχασε το '45 , η μάχη της Γαλλίας έγινε το '40...φωστήρα. Η αναφορά μου σε αυτή αφορούσε την τακτική εισβολής που ακολούθησαν οι Γερμανοί...φωστήρα
η συμμετοχή του στο φόρουμ γίνεται αφιλοκερδώς, προσφορά της ελληνικής ψυχιατρικής εταιρίαςΕλπιζω τουλαχιστον να πληρωνεσαι για να γραφεις αυτε τις αηδιες. Γιατι διαφορετικα.... Αστο.
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει ...Σε παρακαλώ να βάζεις τον τίτλο μπροστά όπως πχ λόρδος ή δούκας .....Mr malakas
Δυστηχώς ο συνονόματος τα έχει βάλει με λάθος άτομο και χώρα.
Митсотаки Θа се гамисо του λέει και μπορεί δυστυχώς για εμάς που θα την πληρώσουμε ..
Μας έχουν πάρει στο λαιμό τους οι κουλόφρονες
Προς το παρόν το παρακάτω περιγράφει τη περίπτωσή σου που πιστεύω πως ενισχύεται από δόσεις εκφυλιστικών ουσιών για να πλησιάσεις(επιτυχώς) το ουδέτερο φίλοκρίμα θα ναι πάνω στον ανθό της νιότης σου να γίνεις φωσφοριζον απολίθωμα
φιλε-κλωνε παιζεις επικινδυνα....Προς το παρόν το παρακάτω περιγράφει τη περίπτωσή σου που πιστεύω πως ενισχύεται από δόσεις εκφυλιστικών ουσιών για να πλησιάσεις(επιτυχώς) το ουδέτερο φίλο
Για τις υπόλοιπες αρλούμπες εκτός τόπου και χρόνου θα γράψω σε λίγο.
Atineze καλύτερα τα αμερικανικά μπουλντόγκ ή τα moscow watchdog?φιλε-κλωνε παιζεις επικινδυνα....
δεν τα ξερω τα μοσχοβιτικα για βαλε καμμια φωτοAtineze καλύτερα τα αμερικανικά μπουλντόγκ ή τα moscow watchdog?
Έχει απενοχοποιηθεί στο σάιτ μας το ουδέτερο φύλο ή φύλο 0 μετά την πρωτοβουλία του κ.Αγίου με το ομώνυμο νήμαφιλε-κλωνε παιζεις επικινδυνα....
δεν τα ξερω τα μοσχοβιτικα για βαλε καμμια φωτο
Και τα αναρχοκουμμούνια , οι καλύτεροι τσάτσοι των ΗΠΑ.Εν τω μεταξύ ένα περίεργο πράμα ρε φίλε, παντού οι φασίστες και οι ακροδεξιοί να είναι με τον Πούτιν και τα ορκ.
Λιγος σεβασμος δεν βλαπτει ...
αλλωστε κατι ακουστηκε οτι μπορει να παρασταθει και στην αυριανη κηδεια