Makedonas1971
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 12 Ιουν 2018
- Κριτικές
- 9
- Like
- 8.320
- Πόντοι
- 2.036
Δεν έχει σημασία εάν κανείς πλάκα ή μιλάς σοβαρά αλλά ναι, την μισώ την πουτάνα την Χαζάρα βρωμοσελού...Βγάζεις κακία και μίσος...
Δεν έχει σημασία εάν κανείς πλάκα ή μιλάς σοβαρά αλλά ναι, την μισώ την πουτάνα την Χαζάρα βρωμοσελού...Βγάζεις κακία και μίσος...
Αν εννοείς την Μαντλίν "ελπίζω" τουλάχιστον να σου έχει κάνει κάτι το οποίο επηρέασε εσένα προσωπικά αρνητικά αλλιώς το να μισείς κάποιον χωρίς λόγο δείχνει εμπάθεια και προκατάληψη...Δεν έχει σημασία εάν κανείς πλάκα ή μιλάς σοβαρά αλλά ναι, την μισώ την πουτάνα την Χαζάρα βρωμοσελού...
Έλα πες ότι κάνεις πλάκαΑν εννοείς την Μαντλίν "ελπίζω" τουλάχιστον να σου έχει κάνει κάτι το οποίο επηρέασε εσένα προσωπικά αρνητικά αλλιώς το να μισείς κάποιον χωρίς λόγο δείχνει εμπάθεια και προκατάληψη...
Η προσωπική μου άποψη είναι, μπορεί να κάνω και λάθος, το μίσος είναι ένα αίσθημα που δεν οδηγεί πουθενά ακόμα και σε περιπτώσεις που το άτομο που μισούμε είναι του κοινωνικού μας περίγυρου.Έλα πες ότι κάνεις πλάκα
Ναι οκ αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους. Για την Μαντλίν Ολμπράϊτ μιλάω...Η προσωπική μου άποψη είναι, μπορεί να κάνω και λάθος, το μίσος είναι ένα αίσθημα που δεν οδηγεί πουθενά ακόμα και σε περιπτώσεις που το άτομο που μισούμε είναι του κοινωνικού μας περίγυρου.
Είναι τοξικό αίσθημα που επηρεάζει αρνητικά τον ψυχισμό του ατόμου, για μένα κανένας δεν είναι άξιος να τον μισώ.
Ακριβώς!Arestovich σχετικά με τον πύραυλο που χτύπησε την πολυκατοικία στο Ντνιεπρ.
"A rocket flying over the Dnieper was shot down. It exploded when it fell on the entrance."
Φαίνεται λοιπόν πως ήταν πύραυλος που χτυπήθηκε από την αεράμυνα των Ουκρανών και έπεσε πάνω στο συγκρότημα των κατοικιών το οποίο δεν είχε ως στοχο
Πως ακριβώς νιώθεις όταν βλέπεις αυτή τη φωτογραφία;Ναι οκ αλλά εγώ δεν αναφέρομαι σε ανθρώπους. Για την Μαντλίν Ολμπράϊτ μιλάω...
Πιστεύεις πως την ξεκωλιασαν τα κομαντα μετά;Ακριβώς το ίδιο όπως όταν ο Χίτλερ χαιρετούσε τα νεοσύλεκτα 14χρονα και τα έστελνε στην πρώτη γραμμή, λίγο πριν μπούνε οι Σοβιετικοί στο Ράϊχστάγκ...
Δυστηχώς ο συνονόματος τα έχει βάλει με λάθος άτομο και χώρα.
Ναι..........Κάθε φορά που την έδειχνε στην τηλεοραση η ασχήμια της χαλούσε το feng shiu του καθιστικού μουΑν εννοείς την Μαντλίν "ελπίζω" τουλάχιστον να σου έχει κάνει κάτι το οποίο επηρέασε εσένα προσωπικά αρνητικά αλλιώς το να μισείς κάποιον χωρίς λόγο δείχνει εμπάθεια και προκατάληψη...
ελα αφου ξερεις ποσο σας αγαπαω ολους εδω μεσα, ασχετα αν σας πειραζω... που και πουΚυριάκος για άλλη μια φοράδίνει κώλορίχνει γέφυρες φιλίας στον papaphilips...
Του Μακεδόνα μάλλον δεν θα του έκανε κουκου για κάνα μήνα...Ναι..........Κάθε φορά που την έδειχνε στην τηλεοραση η ασχήμια της χαλούσε το feng shiu του καθιστικού μου
Εμείς σας δείχνουμε την ζαχαροβα κ εσείς την ολμπραιντΤου Μακεδόνα μάλλον δεν θα του έκανε κουκου για κάνα μήνα...
Για τον @argyrotoxos καλή είναι...Εμείς σας δείχνουμε την ζαχαροβα κ εσείς την ολμπραιντ
Μέχρι κ εκεί είστε λαθος
Εδώ η ζαχαροβα έξω στο Αρκαντι κάνει τα μπανάκια της
Πάλι σε τρώει η ροδαλή κωλοτρυπίδα σου δροσερούλη;
Ευτυχώς όπου να'ναι θα ξεκινήσει η βάρδια σου στη Συγγρού και θα χορτάσεις πάκικο σπέρμα.