papaphilips
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2018
- Κριτικές
- 126
- Like
- 51.564
- Πόντοι
- 27.261
Εσύ κάθε βράδυ τσιμπάς μια καραβιά πάκηδες ρε δροσερούλη χωρίς να ιδρώσει η ροδαλή σουφρίτσα σου.
Εσύ κάθε βράδυ τσιμπάς μια καραβιά πάκηδες ρε δροσερούλη χωρίς να ιδρώσει η ροδαλή σουφρίτσα σου.
Δεν είναι μεγάλη...λέει 34 Δεκεμβρίου 1975...κοριτσάκι ακόμα και αιγόκερως δλδ εργασιομανης που επιδιώκει με κάθε τρόπο να επιτύχει το στόχο της κ όχι Υδροχόος σαν τον ζελενσκι ,ζώδια των τεχνών κ του ρομαντισμού που πιστεύει σε ουτοπίες αλλά κ δογματικό με καλές κοινωνικές σχέσεις ομωςΓια τον @argyrotoxos καλή είναι...
Έχει όμως ένα μεγάλο μείον... είναι Ρωσίδα...Δεν είναι μεγάλη...λέει 34 Δεκεμβρίου 1975...κοριτσάκι ακόμα και αιγόκερως δλδ εργασιομανης που επιδιώκει με κάθε τρόπο να επιτύχει το στόχο της κ όχι Υδροχόος σαν τον ζελενσκι ,ζώδια των τεχνών κ του ρομαντισμού που πιστεύει σε ουτοπίες αλλά κ δογματικό με καλές κοινωνικές σχέσεις ομως
Δεν είναι μεγάλη...λέει 34 Δεκεμβρίου 1975...κοριτσάκι ακόμα και αιγόκερως δλδ εργασιομανης που επιδιώκει με κάθε τρόπο να επιτύχει το στόχο της κ όχι Υδροχόος σαν τον ζελενσκι ,ζώδια των τεχνών κ του ρομαντισμού που πιστεύει σε ουτοπίες αλλά κ δογματικό με καλές κοινωνικές σχέσεις ομως
Σωστά .. ασύγκριτη η εβραϊκή ομορφιά παγκοσμίως μαζί με την αμερικανικηΈχει όμως ένα μεγάλο μείον... είναι Ρωσίδα...
H οποία θα κρίνει κ την έκβαση του πολεμουΤρεμει η καρεκλα της Λιτσας Πατερα με τετοια αναλυση!
Εμείς οι Εβραίοι έχουμε αυτό το κάτι...Σωστά .. ασύγκριτη η εβραϊκή ομορφιά παγκοσμίως μαζί με την αμερικανικη
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
H οποία θα κρίνει κ την έκβαση του πολεμου
Το διαπιστωσα ιδίοις όμμασι στην Ιερουσαλήμ όταν σε συνάντησαΕμείς οι Εβραίοι έχουμε αυτό το κάτι...
Πιστευεις στα ζωδια?Δεν είναι μεγάλη...λέει 34 Δεκεμβρίου 1975...κοριτσάκι ακόμα και αιγόκερως δλδ εργασιομανης που επιδιώκει με κάθε τρόπο να επιτύχει το στόχο της κ όχι Υδροχόος σαν τον ζελενσκι ,ζώδια των τεχνών κ του ρομαντισμού που πιστεύει σε ουτοπίες αλλά κ δογματικό με καλές κοινωνικές σχέσεις ομως
Εδώ πιστεύει στον Πούτιν...Πιστευεις στα ζωδια?
Eχω γράψει εδώ και πολύ καιρό όταν κυκλοφορούσαν φήμες περί τοποθετήσεις της στην ρωσική πρεσβεία στην Αθήνα ότι την περιμένω με ανυπομονησία. .Για τον @argyrotoxos καλή είναι...
Πιστεύει στο χέρι που την τα'ι'ζει. .Εδώ πιστεύει στον Πούτιν...
Με συγκινεις...μακάρι να ήμουν εκεί κοντά να την σκουπιζα και μετά να την πασαλειβα με μπόλικο σπερμα ..και αντηλιακό φυσικά!Για τον @argyrotoxos καλή είναι...
Είναι γνωστό πως έχει αδυναμία στους μαύρους...Με συγκινεις...μακάρι να ήμουν εκεί κοντά να την σκουπιζα και μετά να την πασαλειβα με μπόλικο σπερμα ..και αντηλιακό φυσικά!
Το αποκλείω αυτό...σιγά μην γουστάρει μαύρους.Είναι γνωστό πως έχει αδυναμία στους μαύρους...
Ξεκινά ηλιοθεραπεία...
Και μάλιστα Αμερικάνους...Το αποκλείω αυτό...σιγά μην γουστάρει μαύρους.
Φήμες εκπορευομενες από την μονταζιερα του Ζελενσκυ..Και μάλιστα Αμερικάνους...
Ίσως...Φήμες εκπορευομενες από την μονταζιερα του Ζελενσκυ..
Πάντα ...δεν γαμω ποτέ κάποια αν δεν ταιριάζει με το ζώδιο μου σσ μόνο το ελληνικά ζώδιαΠιστευεις στα ζωδια?
Μακάρι να υπήρχε τέτοια σύμπνοια και στους πολιτικούς μας ...Ίσως...
Πάντως αν έχει καμιά κόρη 18-19 χρονών θα κάνω την καρδιά μου πέτρα που είναι Ρωσίδα και θα την δυτικοποιήσω...
Η μάνα δικιά σου...
Πάντα ...δεν γαμω ποτέ κάποια αν δεν ταιριάζει με το ζώδιο μου σσ μόνο το ελληνικά ζώδια
Να κοιτάς κ ωροσκόπο όμως για να μην κρεμαστεις..κ να υπολογίζεις πάντα την χειμερινή ώρα διότι με την θερινή βγαίνει λάθος ο ωροσκόπος
Τι ζωδιο εισαι;;Ποιαο ζωδιο προτεινεις για καλο τσιμπουκι;
εμενα το καλυτερο τσιμπουκι μου το εχει κανει λιονταρινα.