argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.994
- Πόντοι
- 9.297
Σε έπιασα μάν....
Σε έπιασα μάν....
...τι να κάνω ...είμαι λίγο ξανθός!
Θα κάνω ότι δεν το είδα αυτό....έχεις δοκιμάσει να αλλάξεις avatar ?
Θα κάνω ότι δεν το είδα αυτό....
Η υπερδεκαετης ιστορία μου στο σαη έχει συνδεθεί με αυτό το εξαίσιο πλάσμα....
Οι Ουκρανοι/ιδέα τύπε μισό σεντς να σου λείπει για να συμπληρώσεις το κέρασμα των καφέδων κ δεν πρόκειται να στο δώσουν αλλά θα σε αφήνουν να το ψάχνεις εσυ στις τσέπες με τις ώρες και θες εσύ να σε υποστηρίξουν κ σε πόλεμο με Τουρκίακανονικά αυτό θα έπρεπε να κάνουμε, όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος Ευρωπαίος Πολίτης. Να δούμε τις συνέπειες για τη χώρα μας, όχι να προσποιούμαστε τους Μαχητές του καλού, ειδικά για την Ουκρανία, η οποία ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να μας στήριζε σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία
Πληγωμενο αγοριΟι Ουκρανοι/ιδέα τύπε μισό σεντς να σου λείπει για να συμπληρώσεις το κέρασμα των καφέδων κ δεν πρόκειται να στο δώσουν αλλά θα σε αφήνουν να το ψάχνεις εσυ στις τσέπες με τις ώρες και θες εσύ να σε υποστηρίξουν κ σε πόλεμο με Τουρκία
Ναι σε όσους θέλουν να το ψάξουν, να είναι καλά ο ΓούγληςΕλπίζω να είναι γνωστό ότι κάνουν χοντρές εξοπλιστικες μπίζνες με τους Τούρκους...
Καλα ολοι οι ανατολικοι ειναι ετσι αλλα οι χαχολοι ειναι πραγματι μια κατηγορια μονοι τουςΟι Ουκρανοι/ιδέα τύπε μισό σεντς να σου λείπει για να συμπληρώσεις το κέρασμα των καφέδων κ δεν πρόκειται να στο δώσουν αλλά θα σε αφήνουν να το ψάχνεις εσυ στις τσέπες με τις ώρες και θες εσύ να σε υποστηρίξουν κ σε πόλεμο με Τουρκία
Ποιος γουγλης...σε εφημερίδες υπάρχουν αυτά ...αλλά ξέχασα...ποιος διαβάζει εφημερίδες την σήμερον ημέρα;Ναι σε όσους θέλουν να το ψάξουν, να είναι καλά ο Γούγλης
Πρέπει να περάσουν 8 αιώνες χωρίς κομμουνισμό για να φύγουν οι πληγές 8 δεκαετιών κομμουνισμού...ακόμα ρεταρουν!Καλα ολοι οι ανατολικοι ειναι ετσι αλλα οι χαχολοι ειναι πραγματι μια κατηγορια μονοι τους
ΥΓ. Στο chi ειχαμε δωσει στη σερβιτορα που μας εφερε τα μπουκαλια στο τραπεζι πουρμπουαρ 750 γκριβνα ητοι 25 ευρω αλλα μας κρατησε μουτρα που στο τελος της βραδιας δεν της ξαναφησαμε κατι ...
Ενα περιεργο πραγμα δηλαδη σαν την σημερινη πολιτικη ηγεσια τους
Δεν θα μας στηρίξει κάνενας πουστης...έχω ψιλοεπιφυλαξεις ακόμα και για τους Γάλλους.κανονικά αυτό θα έπρεπε να κάνουμε, όχι μόνο οι Έλληνες, αλλά και οποιοσδήποτε άλλος Ευρωπαίος Πολίτης. Να δούμε τις συνέπειες για τη χώρα μας, όχι να προσποιούμαστε τους Μαχητές του καλού, ειδικά για την Ουκρανία, η οποία ΑΠΟΚΛΕΙΤΑΙ να μας στήριζε σε περίπτωση επίθεσης από την Τουρκία
Εκτός αυτού, ένα απλό ψάξιμο στο Γούγλη μπορεί να σου επιβεβαιώσει αν μια είδηση είναι αληθινή. Αν ας πούμε την γράφει μόνο το Μακελειό, δεν θα την πιστέψω. Αν την γράφουν οι ιστότοποι της Καθημερινής, των Νέων κλπ, μάλλον θα ισχύειΠοιος γουγλης...σε εφημερίδες υπάρχουν αυτά ...αλλά ξέχασα...ποιος διαβάζει εφημερίδες την σήμερον ημέρα;
Γνωστός μου τραβιόταν με Ουκρανίδα σε χώρα εξωτερικού. Βασικά δεν τραβιόταν καν γιατί ήταν αμπαλος απλά προσπαθούσε.Οι Ουκρανοι/ιδέα τύπε μισό σεντς να σου λείπει για να συμπληρώσεις το κέρασμα των καφέδων κ δεν πρόκειται να στο δώσουν αλλά θα σε αφήνουν να το ψάχνεις εσυ στις τσέπες με τις ώρες και θες εσύ να σε υποστηρίξουν κ σε πόλεμο με Τουρκία
Οι Γάλλοι απλά θα μας πουλήσουν όπλα με μια κάποια πίστωση και θα κάνουν κάποιες δηλώσεις τίποτα άλλο.Δεν θα μας στηρίξει κάνενας πουστης...έχω ψιλοεπιφυλαξεις ακόμα και για τους Γάλλους.
Μπορούμε να καθαρίσουμε μόνοι....ελπίζω μην χρειαστεί να το δούμε .
Λογαριασμός με γκρουπ φίλων σε παρεμφερές μαγαζί αλλης σλαβικησ χώρας,γύρω στα 830 ευρώ. Δώσαμε 900 στις όλο χαμόγελο σερβιτόρες.Καλα ολοι οι ανατολικοι ειναι ετσι αλλα οι χαχολοι ειναι πραγματι μια κατηγορια μονοι τους
ΥΓ. Στο chi ειχαμε δωσει στη σερβιτορα που μας εφερε τα μπουκαλια στο τραπεζι πουρμπουαρ 750 γκριβνα ητοι 25 ευρω αλλα μας κρατησε μουτρα που στο τελος της βραδιας δεν της ξαναφησαμε κατι ...
Ενα περιεργο πραγμα δηλαδη σαν την σημερινη πολιτικη ηγεσια τους
Για τους Αμερικανούς είμαι σίγουρος ότι δεν θα εμπλακούν ,θα κάνουν ο,τι έκαναν και στα Ίμια.....ενω για τους Αμερικάνους εισαι σιγουρος ας πούμε
O Σλάβος λέει.....Έλα να κανονίσουμε να βγούμε έξω ,να με κερασειςΠληγωμενο αγορι