Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Γερο πορτοφόλι ο Βολκανος

Έχει βάλει τη φυλή να δουλεύει διπλοβάρδιες και αυτός τρώει σουσι με γκεισες

Τα κτήματα στην Ουγκάντα πήραν αξία κ τα επένδυσα σε ρωσικό πετρέλαιο κ ήδη τα έκτισα σε εμπορικά κατατηματα:confused:
IMG_20221106_213105.jpg

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Τα κτήματα στην Ουγκάντα πήραν αξία κ τα επένδυσα σε ρωσικό πετρέλαιο κ ήδη τα έκτισα σε εμπορικά κατατηματα:confused:
IMG_20221106_213105.jpg
Έτσι γίνονται τα λεφτά. Τόσοι έχουν εκμεταλλευτεί τη μαύρη ήπειρο ας το κάνει και ενα παλικαράκι δικό μας

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
IMG_20221106_213105.jpg
γιωργαρο και βολταιρακο ομως δεν τους πηρες μαζι να σου καθαριζουν και τα τζαμια ...
μονο για Οντεσα τους προσκαλεις :confused:

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.357
Πόντοι
2.036
Μαλλον ξεχνας ποτε ο Ερντογαν βρηκε χωρο να επικρατησει σαν περιφεριακη δυναμη αφηνωντας τον να στραφει ακομη και εναντιον των συμμαχων των ΗΠΑ στο Ιρακ δηλ Κουρδων που καθαρησαν τον ISIS. Επισης ξεχναε ποτε εγιναν οι τσαμπουκαδες με τις γεωτρησεις των Τουρκων ακομη και μεσα στην Ελληνικη ΑΟΖ, το Τουρκολυβικο μνημονιο κλπ. Μονη εξερεση ο Πομπεο συμφωνω και παντα λογω του Ελληνικου λομπυ. Με δεδομενη την εσωστρεφεια ΗΠΑ επι Τραμπ τα προσωπικα του οικονομικα συμφεροντα με αυτα του Ερντογαν (μονο ενα Τραμπ Ταουερ υπαρχει στην Ευρωπη στην Κωνπολη) και με οτι λογικη μας εχει απομεινει: αν η ζυγαρια σου γερνει οτι ο Τραμπ ειναι πιο διπλα στα συμφεροντα της Ελλαδας και απεναντι στον Ερντογαν απο οτι Μπαιντεν οκ σιγουρα εχουμε διαφορετικη αντιληψη του κοσμου και των γεγονοτων . Θα μου πεις η τυπισα του Τραμπ εισηγαγε τον ορο εναλλακτικα γεγονοτα οποτε εδω θα κολησουμε. Αλωστε το θεμα μας ειναι η κριτικη σκεψη που σιγουρα δεν εχει καμια σχεση με την λογικη αντιληψη του κοσμου :-)
Για αρχή, μάλλον αγνοείς την ερμηνεία του όρου 《περιφερειακή δύναμις》 Η Τουρκία, σύμφωνα με την αντικειμενική ερμηνεία του όρου και σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, οι οποίες δεν αφορούν μόνον στις στρατιωτικές αλλά και στην γεωστρατιγική δυναμική κλπ που διαθέτει, αποτελεί μία τοπική δύναμη μεσαίου μεγέθους. Δεν ξέρω εάν θα σε στεναχωρήσω αλλά ακριβώς το ίδιο είναι και η Ελλάδα. Πες μου αν το θέλεις φυσικά και εάν μπορείς, πότε έκανε γεώτρηση η Τουρκία εντός της Ελληνικής ΑΟΖ;
Από κει και πέρα, δεν θα συνεχίσω διότι σε βρίσκω γενικώς πληροφορημένο και όχι ειδικώς αλλά διακρίνω και ιδεοληψίες που καθιστούν ανούσιο και αδιάφορο τον οποιονδήποτε περαιτέρω διάλογο
Νάσαι πάντα καλά

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Για αρχή, μάλλον αγνοείς την ερμηνεία του όρου 《περιφερειακή δύναμις》 Η Τουρκία, σύμφωνα με την αντικειμενική ερμηνεία του όρου και σύμφωνα με τις πραγματικές της δυνατότητες, οι οποίες δεν αφορούν μόνον στις στρατιωτικές αλλά και στην γεωστρατιγική δυναμική κλπ που διαθέτει, αποτελεί μία τοπική δύναμη μεσαίου μεγέθους. Δεν ξέρω εάν θα σε στεναχωρήσω αλλά ακριβώς το ίδιο είναι και η Ελλάδα. Πες μου αν το θέλεις φυσικά και εάν μπορείς, πότε έκανε γεώτρηση η Τουρκία εντός της Ελληνικής ΑΟΖ;
Από κει και πέρα, δεν θα συνεχίσω διότι σε βρίσκω γενικώς πληροφορημένο και όχι ειδικώς αλλά διακρίνω και ιδεοληψίες που καθιστούν ανούσιο και αδιάφορο τον οποιονδήποτε περαιτέρω διάλογο
Νάσαι πάντα καλά
Απο δυο πηγες που θεωρω οτι ηταν ποιο κοντα στα πραγματα απο οτι εγω ισως και εσυ μιας και δεν ξερω με τι ασχολησε και ηταν και η δουλεια τους να ειναι κοντα στα πραγματα.

Makedonas1971

Σεβαστός
Εγγρ.
12 Ιουν 2018
Κριτικές
9
Like
8.357
Πόντοι
2.036
Απο δυο πηγες που θεωρω οτι ηταν ποιο κοντα στα πραγματα απο οτι εγω ισως και εσυ μιας και δεν ξερω με τι ασχολησε και ηταν και η δουλεια τους να ειναι κοντα στα πραγματα.

Άλλο οι έρευνες και άλλο οι γεωτρήσεις...

Baoobab

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2018
Like
1.054
Πόντοι
201
Άλλο οι έρευνες και άλλο οι γεωτρήσεις...
Εχεις δικιο φιλε μου αλλο πινελο και αλλο δυησδηση. Απορω γιατι παρετηθηκε επειδη δεν αντιδρασαμε σε ενα αισθησιακο Τουρκικο πινελο :-)

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
Έτσι γίνονται τα λεφτά. Τόσοι έχουν εκμεταλλευτεί τη μαύρη ήπειρο ας το κάνει και ενα παλικαράκι δικό μας
Όλα τα κέρδη πάνε σε ρωσικό οργανισμό για τον.αοελευθερωτικο αγώνα της Οδησσού ώστε επιτέλους να πραγματοποιήσω την υπόσχεση μου στον γιωργαρο κ Βολταίρο να πάμε διακοπές εκει:confused:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
47.953
Πόντοι
26.141
γιωργαρο και βολταιρακο ομως δεν τους πηρες μαζι να σου καθαριζουν και τα τζαμια ...
μονο για Οντεσα τους προσκαλεις :confused:
Μου θύμωσαν που δεν τήρησα την υπόσχεση μου αλλά δε φταίω εγώ
...ας οψεται η αχρηστία του δεύτερου καλύτερου στρατού :confused:

Βέβαια ξεχνάνε πάντα να πούνε ότι ο πρώτος καλύτερος στρατός παιδεύονταν με τους γιδοβοσκος του Αφγανιστάν είκοσι χρονια κ στο τέλος τον μπουλο

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Αυτός ο απαξιωτικός τρόπος με τον οποίο μιλάς για την Αγγλία δείχνει μόνο πόσα λίγα γνωρίζεις. Ούτε περνάει από το μυαλό σου ότι όσον αφορά την οικονομία, η Αγγλία έχει ΔΙΠΛΑΣΙΟ ΑΕΠ από τη Ρωσία, η οποία έχει μικρότερο ΑΕΠ από την Ιταλία, τον Καναδά και τη Νότια Κορέα. Σκέψου το λίγο: η Νότια Κορέα είναι πιο πλούσια από όλη τη Ρωσία. Όπως και πολλοί άλλοι, παρασέρνεσαι από το πρόσφατο παρελθόν και νομίζεις τη Ρωσία ως μια κανονική συνέχεια της ΕΣΣΔ, που βέβαια δεν είναι ούτε κατά διάνοια. Η Ρωσία είναι Ο,ΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕ από την ΕΣΣΔ, γιατί η ΕΣΣΔ ΔΙΑΛΥΘΗΚΕ. Σήμερα η Ρωσία είναι μια μεγαλομεσαία χώρα, που ό,τι ένοπλες δυνάμεις έχει τις έχει από το παλιό σοβιετικό καθεστώς. Που σημαίνει πως είναι τρεις δεκαετίες και βάλε παλιατζούρα. Σε σχέση με την Αγγλία, βγαίνει πολύ ζημιωμένη από τη σύγκριση. Όσον αφορά τις αμυντικές δαπάνες, οι δύο χώρες ξοδεύουν το ίδιο ποσό (αλλά όπως είπαμε, η Αγγλία είναι δύο φορές πλουσιότερη). Θα μου πεις, η Ρωσία έχει πυρηνικά, σωστά; Ναι, αλλά και το Βασιλικό Ναυτικό έχει πυρηνικά και μάλιστα επαρκούν για να στείλει τη Ρωσία στη νεολιθική εποχή. Θα μου πεις, η Ρωσία έχει πολύ περισσότερο πληθυσμό. Ε όχι και τόσο: η Ρωσία είναι 146 εκατομμύρια και η Αγγλία είναι 68. Θα μου πεις, η Ρωσία έχει πολύ μεγαλύτερο ναυτικό από την Αγγλία. Κοίτα όμως που είναι εντελώς παρωχημένο και δεν είναι ικανοί να προστατεύσουν τον εαυτό τους από ουκρανικούς πυραύλους. Πού να πάνε να τα βάλουν με τους Άγγλους, που δεν έχουν χάσει ναυμαχία εδώ και τέσσερις αιώνες; Επιπλέον, αποδεικνύεται ότι το καθεστώς Πούτιν δεν αναγεννούσε πραγματικά τη δύναμη της Ρωσίας, αλλά συγκάλυπτε τη συνεχιζόμενη βαθιά παρακμή.

Το ξέρεις ότι η Ρωσία έχει μικρότερο κατά κεφαλήν ΑΕΠ από την Ελλάδα; Αν η Ελλάδα είναι φτωχή με 20870 κατά κεφαλήν εισόδημα, η Ρωσία με 14670 τι είναι; Παρεπιπτόντως, η Αγγλία έχει 47320. Για πες τώρα, ποιος πεινάει;
Για την εκταση δε μας ειπες κατι, και πώς αυτη σχετιζεται με την ποσοτητα των πυρηνικων που χρειαζονται για να παει η μια ή η αλλη χωρα στη ''νεολιθικη εποχη'' οπως λες.

Glyfomounix

Μέγας
Εγγρ.
5 Απρ 2022
Like
11.688
Πόντοι
3.556
Ποντιε αν ήταν 10αρι δεν θα ήταν στο Κισινάου..... αλλά θα ήταν στις πασαρέλες της Νέας Υόρκης, του Λονδίνου και στο Παρίσι!

Αντικειμενικά στο πρόσωπο είναι ένα 7αρι(με φώτο πριν 5 χρόνια βέβαια:2funny:)..... σώμα δεν έχεις βάλει ακόμη ίσως γιατί έχει ατσουμπαλο περίεργο σώμα!

Δεν με τρολαρες τασουλη.....?????:grin:

Δώσε Instagram.....ΟΧΙ!

Βάλε πρόσφατες φωτογραφίες ολόσωμες, ή με μαγιό, ή με εσώρουχα ή γυμνές.....ΟΧΙ!

Πάμε μαζί Κισινάου.....ΟΧΙ!

Δώσε το πολυπόθητο τηλέφωνο της.....ΟΧΙ!
Ειδικά για το τηλέφωνο με τρολαρες ΚΑΡΓΑ!

Δηλαδή τι περίμενες?
Να πήγαινα Κισινάου.....και να σου έλεγα δώσε τηλ. έφτασα!
Ραντεβού στα τυφλά?:confused:

#ΤΥΠΕ ΕΙΣΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΚΟ ΤΡΟΛ!:grin:
Αν αυτή ήταν 7αρι τότε είμαι μεγάλος μπαζογαμης

bloom5

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Φεβ 2009
Like
9.292
Πόντοι
1.046
Για την εκταση δε μας ειπες κατι, και πώς αυτη σχετιζεται με την ποσοτητα των πυρηνικων που χρειαζονται για να παει η μια ή η αλλη χωρα στη ''νεολιθικη εποχη'' οπως λες.
Οι τεράστιες ακατοίκητες εκτάσεις της Ρωσίας υπάρχει λόγος που είναι ακατοίκητες. Το δάσος της τάιγκα είναι ολοκληρωτικά αφιλόξενο για τον άνθρωπο, ενώ η τούνδρα πιο βόρεια είναι κυριολεκτικά σαν τη Σαχάρα, όσον αφορά τις πιθανότητες επιβίωσης. Αυτές οι τεράστιες κενές εκτάσεις δε χρειάζεται κανείς να τις χτυπήσει. Τώρα, το αν το Βασιλικό Ναυτικό έχει, ή δεν έχει τη δυνατότητα να εξαφανίσει τη Ρωσία από μόνο του, τα στοιχεία είναι ανοιχτά διαθέσιμα, στη Wikipedia. Η Μ. Βρετανία έχει περίπου 225 κεφαλές, όλες σε πυραύλους σε υποβρύχια. Που σημαίνει πως δεν εντοπίζονται και επίσης πως ακόμα κι αν η Αγγλία καταστραφεί από ένα πρώτο πλήγμα, η ικανότητά της για απάντηση δεν μειώνεται - εκείνοι οι κομπασμοί κάποιων Ρώσων πολιτικών φωστήρων ότι τάχα θα ισοπεδώσουν το Λονδίνο, είναι λόγια του αέρα. 225 κεφαλές αρκούν για να ισοπεδώσουν όλες τις ρωσικές μεγαλουπόλεις δύο και τρεις φορές.

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.219
Πόντοι
2.356
Βέβαια ξεχνάνε πάντα να πούνε ότι ο πρώτος καλύτερος στρατός παιδεύονταν με τους γιδοβοσκος του Αφγανιστάν είκοσι χρονια κ στο τέλος τον μπουλο
Τελικα εκαναν μια τρυπα στο νερο ... πραγματικο φιασκο.

Αφηνοντας βεβαια πισω τους χιλιαδες αμαχους νεκρους εως και την τελευταια μερα

Ξεκαθαρα εγκληματα πολεμου οπως βασανισμοι δολοφονιες βιασμοι που δεν τιμωρηθηκε κανεις μεχρι σημερα

ΥΓ. η βρετανικη SAS σκοτωνε αοπλους πολιτες εν ψυχρω :confused:

paparoupas

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
12
Like
1.999
Πόντοι
4.180
Σιγά την ποσότητα ρε πουτινάκι. Μία στη Μόσχα και μία στην Αγία Πετρούπολη να πέσουν και τέζα ο καμπούρης.
επιστημονικη αναλυση, μπραβο, δε στο ειχα. τοση παρεα με τον ξυδια κατι εμαθες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom