Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 34 άτομα (15 μέλη και 19 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
α μαλιστα.... Πρωτα οι Ρωσοι εκαναν πιο "προσεκτικο" πολεμο,ειχαν απωλειες πολλες και τους βγαζατε αχρηστους....εγω εγραφα "τι θελετε??....να περασουν στο Ρωσικο δογμα που λεει "τα ισοπεδωνω ολα"??????
Πλεον γυρισαν στον ισοπεδωτικο πολεμο.....Τωρα σας φταιει κ αυτο..... Θα αποφασισετε τι θελετε????

καλώς ή κακώς η πιο κατάλληλη απάντηση είναι αυτή του px,
εγώ που προσπαθώ πάντα να είμαι διακριτικός στο τι γραφω προσπάθησα να σκεφτώ κάτι πιο ήπιο αλλά δεν μου ήρθε κάτι στο μυαλό :dunno:.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
εγώ που προσπαθώ πάντα να είμαι διακριτικός στο τι γραφω προσπάθησα να σκεφτώ κάτι πιο ήπιο αλλά δεν μου ήρθε κάτι στο μυαλό :dunno:.
Δυστυχως οι Ρωσοι προσπαθησαν να κανουν χωρις καμια προετοιμασια,αυτο που θελουν εδω και χρονια να επιτυχουν οι Αμερικανοι.... Ενα clean battlefield.....μπαινεις σε μια χωρα και σκοτωνεις μονο τους "κακους" χωρις απωλειες αμαχων....αυτο γινεται,αλλα εχεις πολλες απωλειες στρατιωτων....Οι Αμερικανοι θελουν να το πετυχουν με μινιμουμ απωλειες στρατιωτων...
Οταν ειδαν οι Ρωσοι οτι δεν ειναι ευκολο να γινει....περασαν (οπως προεβλεψα) στο δογμα που εχουν απο Σοβιετικης εποχης,"ισοπεδωνω κ προχωρω".....και δεν το προεβλεψα γτ εχω κληρονομικο χαρισμα,αλλα γιατι ετσι εχουν εκπαιδευτει να πολεμανε....

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.383
Πόντοι
22.266
Ποιόν προσεκτικό πόλεμο μωρή ρωσόδουλη κάμπια; Από την πρώτη μέρα του πολέμου βομβάρδιζαν πολιτικούς στόχους αδιακρίτως τα ρωσικά ορκ.
Βρε πουσταρα ανιδεη πόρνη

Δεν ντρέπεσαι να κάνεις πολεμικές αναλύσεις ;λες κ βρίσκεσαι κατά εκεί κβλεοεις πως πολεμά ο ένας κ πως ο άλλος ...
Άντε για την.πολιτικη ίσως μπορείς να μιλήσεις αλλά για το πόλεμο που δεν έχει ιδέα που πέφτει η Ουκρανία .................λίγο τσίπα που κάθεσαι στο καναπέ κ κανείς κ πολεμικές αναλυσεις:headbang::headbang:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.383
Πόντοι
22.266
Τι είπε ο πουστης;;;

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697
:tooth::s&m_3:

Συνημμένα

• FUxG5LgXwAM017c.jpg
    FUxG5LgXwAM017c.jpg
    102,7 KB · Εμφανίσεις: 28
  • FUy5ckTWQAIDNB_.png
    FUy5ckTWQAIDNB_.png
    653,7 KB · Εμφανίσεις: 30
Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ποιόν προσεκτικό πόλεμο μωρή ρωσόδουλη κάμπια; Από την πρώτη μέρα του πολέμου βομβάρδιζαν πολιτικούς στόχους αδιακρίτως τα ρωσικά ορκ.
Ο Ελλην ο Μιχαηλ ποιον βομβάρδιζε μωρη κακιστρω;

Αιντε ξυπνα να σε θωπεύσουμε..

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Βρε πουσταρα ανιδεη πόρνη

Δεν ντρέπεσαι να κάνεις πολεμικές αναλύσεις ;λες κ βρίσκεσαι κατά εκεί κβλεοεις πως πολεμά ο ένας κ πως ο άλλος ...
Άντε για την.πολιτικη ίσως μπορείς να μιλήσεις αλλά για το πόλεμο που δεν έχει ιδέα που πέφτει η Ουκρανία .................λίγο τσίπα που κάθεσαι στο καναπέ κ κανείς κ πολεμικές αναλυσεις:headbang::headbang:
Θα μιλησει για πολιτικη ο ρσζιλης του μπου; ο αφγανοφάγος;

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.383
Πόντοι
22.266
Θα μιλησει για πολιτικη ο ρσζιλης του μπου; ο αφγανοφάγος;
Αν είναι δυνατόν να μιλάει για τακτική πόλεμο κ πως πολεμά οι Ουκρανοί κ οι Ρώσοι ο άνθρωπος του καναπέ .............άνθρωπος που σαν πολιτική πόρνη μεταφέρεται από το ένα κόμμα στο άλλο

Έλεος

Κ μάλιστα κάνει κ αναλύσεις στρατηγικής τακτικής έλεος
Λες κ κατέχουμε τέτοια πράγματα εμείς ...
Πάρε κ μια χθεσινή πρωινή αληθινή φωτό από πεδίο μάχης που ξεριζώνονται αθώοι άνθρωποι συνοδεία της φρουράς τους επειδή κάποιοι Αμερικάνοι αποφάσισαν να καταργήσουν μια ομοσπονδια .
Κ να κάνουν κεντρικό κράτος που να το ελέγχουν ......

Πιξι αναπασα στιγμή έπεφτε στο κόμβοι βομβα

Πιξι ποια η γνωμη σου για τη τακτική του Ναπολέοντα;;
IMG_20220625_112121.jpg

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Αν είναι δυνατόν να μιλάει για τακτική πόλεμο κ πως πολεμά οι Ουκρανοί κ οι Ρώσοι ο άνθρωπος του καναπέ .............άνθρωπος που σαν πολιτική πόρνη μεταφέρεται από το ένα κόμμα στο άλλο

Έλεος

Κ μάλιστα κάνει κ αναλύσεις στρατηγικής τακτικής έλεος
Λες κ κατέχουμε τέτοια πράγματα εμείς ...
Πάρε κ μια χθεσινή πρωινή αληθινή φωτό από πεδίο μάχης που ξεριζώνονται αθώοι άνθρωποι συνοδεία της φρουράς τους επειδή κάποιοι Αμερικάνοι αποφάσισαν να καταργήσουν μια ομοσπονδια .
Κ να κάνουν κεντρικό κράτος που να το ελέγχουν ......

Πιξι αναπασα στιγμή έπεφτε στο κόμβοι βομβα

Πιξι ποια η γνωμη σου για τη τακτική του Ναπολέοντα;;
IMG_20220625_112121.jpg
Ανθρωπος ο ρχ;
Μεγαλη φαντασία εχεις ωρε βολκανο

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.383
Πόντοι
22.266
Ανθρωπος ο ρχ;
Μεγαλη φαντασία εχεις ωρε βολκανο
Καλά δεν ντρέπονται εκεί που κατουράνε εκεί να κοιμούνται ;;

Σαν να έγραφα εγώ του χρόνου πόσο τέλειος είναι ο Μητσοτάκης;

μορφονιος

Σπουδαίος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2013
Κριτικές
2
Like
9.327
Πόντοι
2.456

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.383
Πόντοι
22.266
Ομοφοβικός είσαι μωρή λούγκρα; Σου τον ακούμπησε ξάνας ξάδερφος, κάνας θείος όταν ήσουν μικρός και σου'μεινε τραύμα;
:gay:
Ουξου ρε πουστογερε.........

Κάνε ανάλυση τακτική πολέμου ...το έχουμε ανάγκη ...

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Δεν έχει νόημα πλεον........ η πανωλεθρία των Ναζι δεν κρύβεται ούτε επικοινωνιακα πλέον.
Μονο κάποιοι γραφικοί πιστεύουν πλεον οτι θα υπάρξει ξανά Ουκρανία όπως πριν την 24/2/22
Όπως επίσης ΔΕΝ θα είναι ξανά ο κόσμος όλος ο ίδιος
Τα πάντα γύρισαν μπούμερανγκ στο Χούφταλο τον γεροτζοε
Η ακρίβεια (που οφείλετε στην αύξηση του φυσικού αερίου και του πετρελαίου ) θα κάνει μεγάλη ζημιά στην Δύση που θα φανεί του χρόνου τέτοιο καιρό.
Γεωπολιτικά και Οικονομικά βγαίνει πάρα πολύ χαμένη η Ευρώπη και κατά συνέπεια εμείς.

Αντι να κανεις το λαντζερης του Πουτιν και να προωθεις τα οικονομικα συμφεροντα των ρωσσων εναντι των ελληνων.... Δεν πιεζεις το Τσιπρα να αναγνωρισει ΑΟΖ και να βγαλουμε το φυσικο αεριο της Ελλαδος?

(Ειδα και εγω το βιντεο που εβαλες απο την Εκπομπη του Λαμπρου)

Αλλα βαλε και αυτο το βιντεο να το δουν ολοι

yrret

Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
661
Πόντοι
96
Οταν ησουν πασοκ ειχες μια μικρη αξιοπρεπεια τωρα στη νδ εισαι εντελως για το Δαφνί

Τσίπρας: Τι ιδεολογικό χρώμα έχουν άραγε τα λόγια της Γκρέτα Τούνμπεργκ​

Αλέξης Τσίπρας: Άμεσα μέτρα για να μη γίνει η κρίση ανθρωπιστική τραγωδία.​

//Μπορεις να μας εξηγησεις γιατι απο την μια ο Αλεξης απο την μια αναφερει την Γκρετα / Πρασινη Αττζεντα (του συνασπισμου της αριστερας, της προοδου και της οικολογιας) και απο την αλλη να λεει για "βιαιη απολιγνιτοποιηση"? :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

Ποια αξιοπρεπεια εχει η αριστερα?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom