Νέα

Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς

• Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 39K
  • Εμφανίσεις 2M
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (1 μέλη και 18 επισκέπτες)

Έχει αρχίσει ο γ' ππ;

• Ναι

Ψήφοι: 97 49,0%
  • Οχι

Ψήφοι: 101 51,0%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    198
  • Η ψηφοφορία έκλεισε .

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.709
Πόντοι
506
Όταν υπάρχει φτώχεια και ακρίβεια στην Τουρκία φταίει ο Ερντογάν, όταν υπάρχει φτώχεια και ακριβεια στην Ελλάδα φταίει ο Πουτιν.

Για να μην έχετε κενά για το πως σκέφτονται τα χαπατα οι Κουλομαχοι
Mη κοιτάς που ο μητσοτακης στηριζει ασύστολα τη μεταφορα ρωσικού πετρελαίου απο τους ελληνες εφοπλιστες. Εχει απαγορεψει καθε εξαγωγη τροφίμων, φρούτων, λαχανικων απο Ελλαδα προς Ρωσια, καταδικαζοντας το ρωσικό λαο σε αιώνια φτώχια και επισιτιστικη κριση

theioulis

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Κριτικές
44
Like
1.755
Πόντοι
3.425
Αλλά τελικά μάλλον κάνω λάθος και είναι και αυτό του Β΄ Παγκοσμίου.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.330
Πόντοι
42.697

mixalis k.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Νοε 2012
Like
4.709
Πόντοι
506
Το φιλαράκι σου ο Κασίδας;
ΑΥΤΟΣ.
1-0
hqdefault.jpg

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356
μέρες που είναι να υπενθυμίσουμε πως ο ρωσικός λαός της σοβιετικής εποχής πολέμησε τους γερμανούς και τους συμμαχους τους επειδή μπουκάρανε ως κατακτητές στη χώρα τους, όχι επειδή ήταν ναζί.
βέβαια η ρωσία του σήμερα και οι απανταχού εντολοδόχοι της και φερέφωνα το πάει στο ιδεολογικό για προφανείς λόγους.

όπως και το κκε που μιλάει για αντίσταση του λαού στο φασισμό-ναζισμό. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η συντριπτική πληοψηφία των ελλήνων πολέμησαν τους γερμανούς/ιταλούς/βούλγαρους επειδή μπούκαραν ως κατακτητές και όχι επειδή είχαν ιδεολογικές διαφορές...

και αν θες όντως να μιλήσεις για τον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο μπορούσες να ποστάρεις το καλύτερο και διαχρονικό ντοκιμαντερ (ελπίζω να μη χρειάζεται να σου πω ποιο είναι) για το θέμα και όχι μια φτηνή απομίμηση.
και αν θες να μιλήσεις για τους γερμαναράδες και το ναζισμό αρκούσε να βάλεις την εισαγωγή από το world at war
Ολα αυτα τα εγραψες για ενα βιντεακι απο την εναρξη της Επιχειρησης Μπαρμπαροσα? :confused:

ΥΓ. 14th Waffen Grenadier Division of the SS (1st Galician) - Wikipedia

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Εγώ βασικά πάτησα like πάνω σε αυτό που έλεγε το πόστ , δηλαδή να γυρίσει - απαντήσει ο Ξύδης ωστέ να γίνει σούσουρο. Αν ήταν για το βίντεο θα πατούσα like στο προηγούμενο πόστ που ήταν το πόστ του βίντεο.

Όσον αφορά το βίντεο σύμφωνα με το πόστ του twitter λέει οτι

The Russian #Kinzhal missile, with a speed of 12,000 km per hour, which is 10 times faster than sound, was used today to destroy a #Ukrainian arms depot 136 meters underground.

Δηλαδή περιληπτικά οτι ο τάδε ρώσικος πύραυλος με υπερηχητική ταχύτητα κατέστρεψε ένα υπόγειο καταφύγιο , που να ξέρω αν ισχύει η όχι , η αν το βίντεο δείχνει αυτό και όχι κάτι άλλο ;

για το λαικ δικό μου το λάθος, θεώρησα πως το έβαλες συνολικά, δεν σκέφτηκα πως σου λείπει και σένα ο Ξύδης :D:

αλλά ρε Σαββα για το βίντεο μου φαίνεται πως δουλευόμαστε λιγάκι. Εγώ ρώτησα τι βλέπετε στο βίντεο, όχι αν ισχύει ή όχι η περιγραφή ως είδηση*.
Έτσι όπως το βλέπεις και χωρίς να διαβάσεις την περιγραφή και χωρίς καν να ψάξεις στο διαδικτυο για πληροφορίες αρκεί για να καταλάβεις τι είδους "ειδηση" βλέπεις. Ξαναδές το και αμα δεν βγάλεις συμπέρασμα να στο "μεταφράσω", η να περιμένεις τον Ξύδη άμα έχεις ιδιαίτερη προτίμηση
Άσε που χωρίς καν να δω το βίντεο και μόνο το γεγονός πως το πόσταρε ο αξιότιμος κ. μοντερέιτορ ήταν εγγύηση πιστότητας :grin:

* είδηση για τέτοιο χτύπημα (με Kinzhal ) βρήκα μόνο από αρκετό καιρό πριν, τίποτα πρόσφατο. Δες το βίντεο από εκείνο το χτύπημα (που ούτε αυτό είναι σίγουρο πως έγινε με Kinzhal), σύγκρινέ το με το τωρινό και θα καταλάβεις....

https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/ths1ca

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Όντως Ξυδούς κ Βολταίρος που χάθηκαν;:think:

Να δείτε που πήγαν δίχως εμένα διακοπές στην οδησσο:confused::cry:

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Τους έχει μεγάλη ανάγκη η κωλοτρυπίδα σου μωρή ρωσόδουλη λούγκρα;
Mωρη καρκινογόνα πουστρα μη κλάνεις διότι γεμίσεις μυρωδιές σπέρματος όλο τον αττικό ουρανο κ θα σου επιβληθεί περιβαλλοντικό πρόστιμο μαμουθ

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

sex volcano

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
15 Οκτ 2012
Κριτικές
185
Like
45.386
Πόντοι
22.266
Κούνα την κεφάλα σου μωρή πουτινολάγνα μέγαιρα να ανακατευτούνε οι κουράδες που έχεις μέσα.
Mωρη Λωξάντρα δε σου είπα να βγαίνεις νωρίς Συγγρού για μεροκάματο στη Συγγρού

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.790
Πόντοι
1.756
βίντεο όπως αυτό που έβαλες από την ποπασνα είναι χαρακτηριστικά του είδους πολέμου που κάνουν οι ρώσοι, πλήρης ισοπέδωση και πάμε παρακάτω.

όποιο βίντεο και να έχω δει από χωριά χωριουδάκια οικισμούς παντού η ίδια εικόνα, μέχρι και η τελευταία καλύβα διαλυμένη, μη και ξεφύγει κανενας ναζί φαίνεται .......

δες πχ. το παρακάτω :
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/viuy22
α μαλιστα.... Πρωτα οι Ρωσοι εκαναν πιο "προσεκτικο" πολεμο,ειχαν απωλειες πολλες και τους βγαζατε αχρηστους....εγω εγραφα "τι θελετε??....να περασουν στο Ρωσικο δογμα που λεει "τα ισοπεδωνω ολα"??????
Πλεον γυρισαν στον ισοπεδωτικο πολεμο.....Τωρα σας φταιει κ αυτο..... Θα αποφασισετε τι θελετε????

τασος3

Σπουδαίος
Εγγρ.
7 Νοε 2010
Like
8.116
Πόντοι
2.356

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.691
Πόντοι
736
Ξαναδές το και αμα δεν βγάλεις συμπέρασμα να στο "μεταφράσω", η να περιμένεις τον Ξύδη άμα έχεις ιδιαίτερη προτίμηση
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση , ξαναείδα το βίντεο αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα ... η μόνη εμφανής διαφορά που βλέπω είναι πως στο βίντεο του Zero βγαίνει και το μανιτάρι μετά την έκρηξη , ενω σε αυτό που έβαλες εσύ δεν φαίνεται να υπάρχει μανιτάρι , τέλος πάντων αν έπρεπε να δω κάτι άλλο πέρα απο το μανιτάρι ας το πάρει το ποτάμι.

Επίσης δεν ξέρω αν αυτού του είδους οι πυραυλοι βγάζουν μανιτάρι η όχι , αν δεν βγάζουν μάλλον το βρήκα. Μόνο οι ατομικές βόμβες βγάζουν μανιτάρια ; Η μπορεί να βγάλει και ο πύραυλος ανάλογα το τί στόχο θα χτυπήσει ; :confused:

JOHN-PLAYER-SPECIAL

Σπουδαίος
Εγγρ.
23 Δεκ 2017
Κριτικές
23
Like
8.905
Πόντοι
3.446
Γεωργιανος Μπαιντενακης με Ρωσικό σώβρακο …!!!!
Καλά θα πάει και αυτό

Συνημμένα

• D2478D87-6EAD-4C77-935B-76744283BDF9.png
    D2478D87-6EAD-4C77-935B-76744283BDF9.png
    1,9 MB · Εμφανίσεις: 32

kontolagnos

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Μαρ 2007
Κριτικές
1
Like
36.121
Πόντοι
6.256
Απο την άλλη και ο billGor που φαίνεται να ξέρει περισσότερα δεν μας λέει τι ακριβώς δεν του άρεσε στο βίντεο , μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τον Ξύδη που λογικά θα ξέρει ακόμα περισσότερα :confused:
Μαγκάλι ετοιμασες για το χειμώνα;
Να το βαλεις στη σωστη πλευρα του σπιτιού

billGor

Μέγας
Εγγρ.
9 Μαΐ 2008
Κριτικές
27
Like
4.125
Πόντοι
4.895
Δεν έχω ιδιαίτερη προτίμηση , ξαναείδα το βίντεο αλλά δεν έβγαλα συμπέρασμα ... η μόνη εμφανής διαφορά που βλέπω είναι πως στο βίντεο του Zero βγαίνει και το μανιτάρι μετά την έκρηξη , ενω σε αυτό που έβαλες εσύ δεν φαίνεται να υπάρχει μανιτάρι , τέλος πάντων αν έπρεπε να δω κάτι άλλο πέρα απο το μανιτάρι ας το πάρει το ποτάμι.

Επίσης δεν ξέρω αν αυτού του είδους οι πυραυλοι βγάζουν μανιτάρι η όχι , αν δεν βγάζουν μάλλον το βρήκα. Μόνο οι ατομικές βόμβες βγάζουν μανιτάρια ; Η μπορεί να βγάλει και ο πύραυλος ανάλογα το τί στόχο θα χτυπήσει ; :confused:

είδες με λίγη προσπάθεια πως μπήκες αμέσως στο νόημα :wink:
η εκτυφλωτική λάμψη και το μανιτάρι που ακολουθεί σημαίνουν ένα είδος έκρηξης που αν είχε όντως συμβεί δεν θα χρειαζόταν να το μάθεις από το τουίτερ
επίσης στην αρχή του βίντεο η κάμερα καταγραφει ξεκάθαρα τον πύραυλο σε όλη την πορεία του, ένα πύραυλο που κινείται με 10 mach έτσι ; λες να επιβράδυνε ο πύραυλος για να φαίνεται καλύτερα στον φακό ; :grin:

επίσης αν ψάξεις για την συγκεκριμένη "είδηση" θα βρεις και τι ακριβώς είναι αυτό το "βίντεο" που την συνοδεύει.

το μόνο δικό μου ερώτημα είναι για ποιό λόγο ορισμένα μέλη αρέσκονται να ποστάρουν κάθε τρεις και λίγο τέτοιες μούφες και λοιπά fake news, ειδικά τέτοια βίντεο που κάνουν μπαμ από μακρία τι είναι....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom