Ας αποστρατικοποιησουμε τα νησια μας εδω και τωρα γιατι την εχουμε ασχημα . Ερχεται ο Ερντογαν μαζι με τις ορδες του και τους μισθοφορους του.Ευτυχως που νικάμε .Πανικός στη Γερμανία: «Θα τριπλασιαστούν οι λογαριασμοί ενέργειας τον χειμώνα» -Επιστρέφει στον άνθρακα - iefimerida.gr
Σε μεγάλο «πονοκέφαλο» έχει εξελιχθεί το ενεργειακό πρόβλημα για τη Γερμανία.www.iefimerida.gr
Σιγα μην αφηναμε να νικησει ο κοντός
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ρωσική εισβολή στην Ουκρανία και συνέπειες σε εμάς
- Μέλος που άνοιξε το νήμα ririkonav
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 39K
- Εμφανίσεις 2M
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Ας μην ξεχνάμε ότι ανόητος κοντός πολεμά με ένα μικρό τμήμα του στρατού από αυτό που μπορεί να "δώσει" η ρωσία σε περίπτωση γενικής κινητοποίησης.Βεβαιως θα νικησει ο κοντος ανοητος. Ειτε του παρει εξι μηνες ειτε δυο χρονια αυτο που θελει θα το πάρει.
Η ήττα των αμερικανών στη συρία δείχνει και τι θα συμβεί και στην Ουκρανία. Κανείς αμερικανός δεν θα επέμβει στρατιωτικά εναντίον της ρωσίας για να σώσει τα ναζιστικά τάγματα, παρόλο που τους φούσκωναν τα μυαλά τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι άφησαν και το ISIS μόνο του να το ξεκαθαρίσει ο πούτιν μόλις είδαν τα δύσκολα.
Τουλάχιστον προσφέρουν άσυλο οι αμερικανοί στους ηττημένους τους. Ανάγκασαν για παράδειγμα την ελλάδα να φορτωθεί τους αποτυχημένους τζιχαντιστές της συρίας. Να δούμε τι άλλο θα μας έρθει από ουκρανία μόλις διαλυθούνε κι αυτοί.
Τελευταία τροποποίηση:
Συμφωνω .Ας μην ξεχνάμε ότι ανόητος κοντός πολεμά με ένα μικρό τμήμα του στρατού από αυτό που μπορεί να "δώσει" η ρωσία σε περίπτωση γενικής κινητοποίησης.
Η ήττα των αμερικανών στη συρία δείχνει και τι θα συμβεί και στην Ουκρανία. Κανείς αμερικανός δεν θα επέμβει στρατιωτικά εναντίον της ρωσίας γαι να σώσει τα ναζιστικά τάγματα, παρόλο που τους φούσκωναν τα μυαλά τα προηγούμενα χρόνια. Έτσι άφησαν και το ISIS μόνο του να το ξεκαθαρίσει ο πούτιν μόλις είδαν τα δύσκολα.
Τουλάχιστον προσφέρουν άσυλο οι αμερικανοί στους ηττημένους τους. Ανάγκασαν για παράδειγμα την ελλάδα να φορτωθεί τους αποτυχημένους τζιχαντιστές της συρίας. Να δούμε τι άλλο θα μας έρθει από ουκρανία μόλις διαλυθούνε κι αυτοί.
Αντε και στα δικα μας απεναντι στον Τουρκο.
Να του δωσουμε οτι θελει μην την πατησουμε σαν τους Ουκρανους .
alex71
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 5 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 1
- Like
- 32.279
- Πόντοι
- 8.006
Ας γινει ό,τι θελει τύπεQueues return to Greek soup kitchens as inflation takes its toll
First, the financial crisis played havoc with Greece. Then the pandemic showed up. And now: inflation. will Greeks manage to weather the storm again? #EuronewsWitnesswww.euronews.com
Κ αυτό από τον euronews αφιερωμένο σε όσους ανεβάζουν για τη Ρωσία κ οποιαδήποτε άλλη χώρα ενώ τα χάλια μας είναι τραγικά ...........Πράβντα Πράβντα Πράβντα το euronews
Αν τα πραγματα στριμωξουν πολυ με περιμενει το σπιτι στο Καλι
Oletiras
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Μαρ 2017
- Like
- 3.896
- Πόντοι
- 456
Τυπε χαλαρωσε γιατι αν συνεχισεις ετσι σε λιγο καιρο θα εισαι στον δρομο εξω απο το σπιτι σου με στολη ναπολεωντα και να ζητας απο τους περαστικους να σου φωναξουν την ζοζεφινα.K αυτός είναι ο Αmaha παιδί εξαθλιωμένο δίχως να φάει κ πρόσβαση σε νερό επειδή κάποιοι Αμερικάνοι φύτρωσαν εμφύλιο στην Αφρική ..
Για αυτόν συγκινήθηκε κανείς;;;;
Φίλε καλά τα άρθρα αλλά αλλο να τα ποσταρες κ άλλο να βλέπεις το παιδι να σε κοίτα στο παράθυρο του ταξί για ένα σεντς ....
Θες να σου στείλω αύριο φωτό με ζητιάνους με κομμένα πόδια
Σσ δικές μου φωτό,όχι ποσταρισματα από άρθρα αμφίβολης αξιοπιστίας
Καταντατε γραφικοί οι κουλομαχοι.......
Παντου βλεπεις αμερικανους.
Αν συμφωνεις με τα εργα του πουτιν στην ουκρανια μπορεις να το λες μην μας πετας και μια αμερικη για να "στριψεις δια του αρραβώνα".
Λιγο ανδρισμο τυπε μου.
JOHN-PLAYER-SPECIAL
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 23 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8.905
- Πόντοι
- 3.446
Όταν υπάρχει φτώχεια και ακρίβεια στην Τουρκία φταίει ο Ερντογάν, όταν υπάρχει φτώχεια και ακριβεια στην Ελλάδα φταίει ο Πουτιν.
Για να μην έχετε κενά για το πως σκέφτονται τα χαπατα οι Κουλομαχοι
Για να μην έχετε κενά για το πως σκέφτονται τα χαπατα οι Κουλομαχοι
Russian television now broadcasting in southern Ukraine
Russian television is now broadcasting in Ukraine's southern Kherson region, the Russian army said on Tuesday, June 21, in an area where Moscow already introduced the ruble and began distributing Russian passports.www.lemonde.fr
Ξεκινησε ηδη να εκπεμπει η ρωσικη τηλεοραση στις απελευθερωμενες περιοχες.
θέλεις να κρυφτείς και συ και η χαρά δεν σε αφήνει......
diogenis_c
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 2.279
- Πόντοι
- 456
Προφανώς τρολάρεις. Δε μου λες, γιατί δεν επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ.; Βλάκες είναι οι Στρατηγοί μας; Αφού έχουμε το δίκιο με το μέρος μας.Αντε και στα δικα μας απεναντι στον Τουρκο.
Να του δωσουμε οτι θελει μην την πατησουμε σαν τους Ουκρανους .
Αν το κάνουμε πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι για πόλεμο ναι ή όχι; Να θυσιάσουμε ένα μεγάλο τμήμα του ελληνικού πληθυσμού μήπως και συγκινηθεί η Δύση να μας βοηθήσει; Να τσιρίζουμε σαν το Ζελένσκι στα κοινοβούλια;
Οι Ουκρανοί τρίβονταν στην πούτσα της αρκούδας επί πολλά χρόνια κατ εντολή των Αμερικανών. Αν είχαν ένστικτο αυτοσυντήρησης έπρεπε να διατηρήσουν τις ισοροπίες με τη γείτονα χώρα.
Τελευταία τροποποίηση:
ασε να μπει έχει καιρό να ποσταρει και μου έλειψε
σουσουρο να γίνεται (πάντα σε κόσμια πλαίσια)
ωραία όλα αυτά αλλά δεν μου απαντας για το βίντεο που έβαλες και με έχεις αφήσει με την απορία.
μήπως θέλεις να μας πεις τι ακριβώς δείχνει ; μη μου πεις πως το έβαλες έτσι στην τύχη "σουσουρο να γίνεται" ;
ακόμη πιο ενδιαφέρον βέβαια θα ήταν να πουν οι Σαββας και Κουκης που σου έβαλαν και λαικ τι ακριβώς βλέπουν στο βίντεο,
όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι περίεργος να δω καταλαβαίνει κανείς τι βλέπει ;
αν καταλαβαίνουν σημαίνει πως συμφωνουν με το λόγο που έβαλες για πολλοστή φορά τέτοιου είδους "είδηση" ;
ή απλά τα λαικ μπαίνουν με "οπαδική" λογική
Οχι δεν τρολαρω καθολουΠροφανώς τρολάρεις.
Ηταν μια δυνατοτητα καποτε αλλα απο την ρητορικη των Τουρκων που ειναι copy paste ρωσικη ρητορικη (τσαρικα εδαφη) εχουν βρει και άλλες αιτίες για να μπουκαρουνΔε μου λες, γιατί δεν επεκτείνουμε τα χωρικά ύδατα στα 12 ν.μ.;
Αυτο κανουμε και τωρα .Στην ΕΕ στο ΝΑΤΟ οποιον βρουμε ευκαιρο κλαιγομαστεΝα τσιρίζουμε σαν το Ζελένσκι στα κοινοβούλια;
Αυτο λεω και εγω . Αποστρατικοποιηση μηδεν κοστος (ευκολακι) . Μοιρασμα Αιγαιου .Αναγνωριση Τουρκολυβικης ΑΟΖ κλπ κλπΑν είχαν ένστικτο αυτοσυντήρησης έπρεπε να διατηρήσουν τις ισοροπίες με τη γείτονα χώρα.
Μερα που ειναι ... η αρχη του τελους για τον γερμανικο ναζισμο.
μέρες που είναι να υπενθυμίσουμε πως ο ρωσικός λαός της σοβιετικής εποχής πολέμησε τους γερμανούς και τους συμμαχους τους επειδή μπουκάρανε ως κατακτητές στη χώρα τους, όχι επειδή ήταν ναζί.
βέβαια η ρωσία του σήμερα και οι απανταχού εντολοδόχοι της και φερέφωνα το πάει στο ιδεολογικό για προφανείς λόγους.
όπως και το κκε που μιλάει για αντίσταση του λαού στο φασισμό-ναζισμό. Η αλήθεια βέβαια είναι πως η συντριπτική πληοψηφία των ελλήνων πολέμησαν τους γερμανούς/ιταλούς/βούλγαρους επειδή μπούκαραν ως κατακτητές και όχι επειδή είχαν ιδεολογικές διαφορές...
και αν θες όντως να μιλήσεις για τον μεγάλο πατριωτικό πόλεμο μπορούσες να ποστάρεις το καλύτερο και διαχρονικό ντοκιμαντερ (ελπίζω να μη χρειάζεται να σου πω ποιο είναι) για το θέμα και όχι μια φτηνή απομίμηση.
και αν θες να μιλήσεις για τους γερμαναράδες και το ναζισμό αρκούσε να βάλεις την εισαγωγή από το world at war
γιάννη-παίχτουρα-σπέσιαλ σου βάζω τα εισιτήρια να πας να μείνεις μόνιμα με το φίλο σου τον πούτιν στην ειδυλλιακή ρωσία...
τι λες?
ακόμη καλύτερα, ειδυλλιακες διακοπές στο νησί Ναζινο
με διαδραστικές αναπαραστάσεις της εποχής
βίντεο όπως αυτό που έβαλες από την ποπασνα είναι χαρακτηριστικά του είδους πολέμου που κάνουν οι ρώσοι, πλήρης ισοπέδωση και πάμε παρακάτω.
όποιο βίντεο και να έχω δει από χωριά χωριουδάκια οικισμούς παντού η ίδια εικόνα, μέχρι και η τελευταία καλύβα διαλυμένη, μη και ξεφύγει κανενας ναζί φαίνεται .......
δες πχ. το παρακάτω :
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/viuy22
Τελευταία τροποποίηση:
και μιας και ο Ξύδης λείπει και τον px δεν τον βλέπω πολύ δραστήριο τώρα τελευταία ας βάλω μερικα βιντεάκια για το φιλοθεάμον κοινό του μπου.
μέρος 1ο, αξεπέραστη ρωσική τεχνολογία,
απολαυστε υπεύθυνα
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vjrkjt
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vjhmyi
μέρος 1ο, αξεπέραστη ρωσική τεχνολογία,
απολαυστε υπεύθυνα
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vjrkjt
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vjhmyi
μέρος 2ο,
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vhzizu
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vho0p4 οι συνομιλίες έχουν ενδιαφέρον (για οσους ξέρουν ρωσικά ), εγω αρκέστηκα στις μεταφράσεις που υπάρχουν στα σχόλια που ακολουθουν τα βίντεο
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vhzizu
https://www.reddit.com/r/CombatFootage/comments/vho0p4 οι συνομιλίες έχουν ενδιαφέρον (για οσους ξέρουν ρωσικά ), εγω αρκέστηκα στις μεταφράσεις που υπάρχουν στα σχόλια που ακολουθουν τα βίντεο
Εγώ βασικά πάτησα like πάνω σε αυτό που έλεγε το πόστ , δηλαδή να γυρίσει - απαντήσει ο Ξύδης ωστέ να γίνει σούσουρο. Αν ήταν για το βίντεο θα πατούσα like στο προηγούμενο πόστ που ήταν το πόστ του βίντεο.ωραία όλα αυτά αλλά δεν μου απαντας για το βίντεο που έβαλες και με έχεις αφήσει με την απορία.
μήπως θέλεις να μας πεις τι ακριβώς δείχνει ; μη μου πεις πως το έβαλες έτσι στην τύχη "σουσουρο να γίνεται" ;
ακόμη πιο ενδιαφέρον βέβαια θα ήταν να πουν οι Σαββας και Κουκης που σου έβαλαν και λαικ τι ακριβώς βλέπουν στο βίντεο,
όχι τίποτα άλλο αλλά είμαι περίεργος να δω καταλαβαίνει κανείς τι βλέπει ;
αν καταλαβαίνουν σημαίνει πως συμφωνουν με το λόγο που έβαλες για πολλοστή φορά τέτοιου είδους "είδηση" ;
ή απλά τα λαικ μπαίνουν με "οπαδική" λογική
Όσον αφορά το βίντεο σύμφωνα με το πόστ του twitter λέει οτι
The Russian #Kinzhal missile, with a speed of 12,000 km per hour, which is 10 times faster than sound, was used today to destroy a #Ukrainian arms depot 136 meters underground.
Δηλαδή περιληπτικά οτι ο τάδε ρώσικος πύραυλος με υπερηχητική ταχύτητα κατέστρεψε ένα υπόγειο καταφύγιο , που να ξέρω αν ισχύει η όχι , η αν το βίντεο δείχνει αυτό και όχι κάτι άλλο ;
Απο την άλλη και ο billGor που φαίνεται να ξέρει περισσότερα δεν μας λέει τι ακριβώς δεν του άρεσε στο βίντεο , μάλλον θα πρέπει να περιμένουμε τον Ξύδη που λογικά θα ξέρει ακόμα περισσότεραΕσύ γενικώς δεν ξέρεις τίποτα οπότε δε σε παρεξηγούμε.
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Όταν μάλωναν κατά του Πούτιν το 2000 χιλιάδες οι υπόλοιποι ούτε καν τον ξέρατε
Οπότε θεωρίες δε γουστάρω απλώς ρωτώ που ήσαστε οι υπόλοιποι τότε κ που ήσασταν στα αισχη της Αμερικής ..
Υποκρισίες στο φουλ και επειδή απλώς είναι αυτή οι κομματική γραμμή την ακολουθήσατε χωρίς να έχετε ιδέα ..........που ήσαστε στην αραβική άνοιξη κ ούτε ένα νήμα αλλά ούτε ένας από εσάς να κατακρίνει ....για αυτό σου λέω ότι οι πιο πολλοί κ άσχετοι κ υποκριτές
Σσ κανένας δεν θέλει τον πόλεμο
Οπότε θεωρίες δε γουστάρω απλώς ρωτώ που ήσαστε οι υπόλοιποι τότε κ που ήσασταν στα αισχη της Αμερικής ..
Υποκρισίες στο φουλ και επειδή απλώς είναι αυτή οι κομματική γραμμή την ακολουθήσατε χωρίς να έχετε ιδέα ..........που ήσαστε στην αραβική άνοιξη κ ούτε ένα νήμα αλλά ούτε ένας από εσάς να κατακρίνει ....για αυτό σου λέω ότι οι πιο πολλοί κ άσχετοι κ υποκριτές
Σσ κανένας δεν θέλει τον πόλεμο
sex volcano
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 15 Οκτ 2012
- Κριτικές
- 185
- Like
- 45.387
- Πόντοι
- 22.266
Σκάσε .μπουστηΠάλι μπεκρούλιαζες μωρή ξεπουπουλιασμένη κουρούνα;