geoMan
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 16
- Like
- 15.089
- Πόντοι
- 6.515
Άρχισες να μπεκροπινεις από το απόγευμα?Ακόμη δε σε βάλανε σε κάνα μουσείο παρέα με τους δεινόσαυρους ρε σταλινικό απολίθωμα;
Άρχισες να μπεκροπινεις από το απόγευμα?Ακόμη δε σε βάλανε σε κάνα μουσείο παρέα με τους δεινόσαυρους ρε σταλινικό απολίθωμα;
Ενώ τώρα που είσαι γλύφτης των Αμερικανο-Δυτικών Ευρωπαίων.
1. Τσάμπα βενζίνα και φυσικό αέριο και ηλεκτρική ενέργεια για να φάνε και οι κότες.
2. Εξοπλισμούς με σκόντο.
3. Τα φαγιά ρέουν άφθονα.
4. Όλος ο κόσμος ζει μέσα στη χλίδα και τις ανέσεις.
5. Οι σύμμαχοι στο ΝΑΤΟ Τούρκοι θα είναι σε καταστολή γιατί φοβούνται το ντα-ντα από τον γέρο ΣΑΜ και τους ηγέταρους της ΕΕ.
Αρκετή παπαρδολογία μας έχετε σερβίρει Αμερικανόδουλοι οσφυοκάπτες.
ΣΥΡΙΖΑ-ΝΑΖΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΑΓΑΖΙ
Εγώ προτείνω τους οικονομικούς μετανάστες να τους έχουμε να δουλεύουν όπως τους είχαν οι φίλοι σου οι Αγγλοσάξωνες σαν σκλάβους και αφού γεράσουν και δε μπορούν πια, παλούκωμα. Πώς σου φαίνεταιι η ιδέα μου, αρχι-δημοκράτη, υπηρέτη των υπέρτατων αξιών που λανσάρουν οι Αμερικάνοι;Κομνημάκα (ΚΚΕ): Να νομιμοποιηθούν οι μετανάστες με άδειες διαμονής αόριστης διάρκειας
///Δηλαδη με το ΚΚΕ θα "ταιζουμε" με τσαμπα βενζινη τους ελληνες και τους ξενους??
γιατί με τις εκτρώσεις
επιστρέφετε στο Μεσαίωνα.
Τυπε εαν ακουσουμε το ΚΚΕ, η βενζινη θα ειναι το μικροτερο προβλημα....Εγώ προτείνω τους οικονομικούς μετανάστες να τους έχουμε να δουλεύουν όπως τους είχαν οι φίλοι σου οι Αγγλοσάξωνες σαν σκλάβους και αφού γεράσουν και δε μπορούν πια, παλούκωμα. Πώς σου φαίνεταιι η ιδέα μου, αρχι-δημοκράτη, υπηρέτη των υπέρτατων αξιών που λανσάρουν οι Αμερικάνοι;
Άντε κοιτάχτε τα χάλια σας, γιατί με τις εκτρώσεις και το ρατσισμό, σίγουρα επιστρέφετε στο Μεσαίωνα.
Νεκροθάπτη μου, γίνεται και συ να μην ασχολείσαι με πολιτικά θέματα; Δεν πας να σώσεις κανέναν ταλαιπωρο που θα πέσει στα χέρια σου; Έλα και έρχεται και το 69ο κύμα πανδημίας και είσαι πολύτιμος στο να στείλεις μερικούς ακόμα άκλαφτους.Μπορείς να μην επεκτείνεσαι σε θέματα που κατέχεις μόνο από επικεφαλίδες αριστερών τρολ.
Ενώ η αριστερά πάει μπροστά!!
Νεκροθάπτη μου, γίνεται και συ να μην ασχολείσαι με πολιτικά θέματα; Δεν πας να σώσεις κανέναν ταλαιπωρο που θα πέσει στα χέρια σου; Έλα και έρχεται και το 69ο κύμα πανδημίας και είσαι πολύτιμος στο να στείλεις μερικούς ακόμα άκλαφτους.
LECLERC
Νεκροθάπτη μου, γίνεται και συ να μην ασχολείσαι με πολιτικά θέματα; Δεν πας να σώσεις κανέναν ταλαιπωρο που θα πέσει στα χέρια σου; Έλα και έρχεται και το 69ο κύμα πανδημίας και είσαι πολύτιμος στο να στείλεις μερικούς ακόμα άκλαφτους.
Και πιο ειναι ο σοβαρος συνομιλητης? Ο Φουφουτος, ο καραμανλης .... ο Ανδρουλακης.... θα ηθελα την γνωμη σουΒρε ανοικος εισαι τελειως?
Δεν ειμαι μπραβοκουλης με την ειρηνη και το no war.
Αντιθετα πρεπει να φυγει ο Κουλης για να ερθει ενας σοβαρος συνομιλητης του Ερντογάν και του Πουτιν αλλιως μας βλεπω οικοπεδο συντομα.
Τωρα εαν εσυ θελεις να πολεμησεις για την πατριδα σου .....ρωτα τους Ουκρανους.
Η πολιτική των Αμερικανών Προέδρων είναι η δικαιολογία για να ξεπλένετε ο Πούτιν;
Όποιος ήταν εναντίων αυτών των πολέμων πρέπει να είναι και εναντίον της ρωσικής εισβολής. Αλλιώς ή είναι εμμονικός ή εξυπηρετεί συμφέροντα.
BOMBΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: "ΟΙ ΡΩΣΟI ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ...."
Το open ειναι ιδιοκτησιας Ιβαν Σαββιδη, του ολιγαρχη εντεταλμενου να επηρεαζει το ελληνικο κοινο μεσω ΜΜΕ , ομαδας , επιχειρησεων για τα Ρωσικα συμφεροντα.
Ουτε καν πρεπει να λαμβανεται υποψιν σε οτιδηποτε μεταδιδει.
Παρομοιοιες τακτικες Ρωσικης προπαγανδας μεσω αγορας ομαδων , ΜΜΕ, επιχειρησεων απο ολιγαρχες σε πολλες χωρες της Ευρωπης.
Στην Ευρωπη ηδη εχουν αρχισει οι κατασχεσεις των περιουσιων τους.
Στην Ελλαδα πρεπει να κινηθει παρομοια διαδικασια επειγοντως.
Οι χρησιμοι ηλιθιοι σε υπαναπτυκτες κοινωνιες , πιστοι ακολουθοι χωρις κριση και συνειδηση ειναι πολυ περισσοτεροι.
Φανερο και απο δω μεσα.
Γνωριζεις οτι το αεριο ειναι ηδη κομμενο απο προχθες......ετσι????BOMBΑ ΑΠΟ ΤΟΝ Κ.ΒΕΛΟΠΟΥΛΟ: "ΟΙ ΡΩΣΟI ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΑΝ...."
Φιλε μου στη σεντρα και οι 2 ( ΗΠΑ κ Ρωσια ) καμια δικαιολογια , ετσι λειτουργουν ολες οι μεγαλες δυναμεις δυστυχως. Αν γινοταν γενοκτονια στην ανατολικη πλευρα ας σταματουσαν εκει . Οι ρωσοι ειναι φιλικος λαος με μας σιγουρα αλλα εδω ειναι φαουλ η μπουκα που κανανε , χαθηκαν ζωες , περιουσιες, στεναχωρα πραγματα ειναι αυτα .Η πολιτική των Αμερικανών Προέδρων είναι η δικαιολογία για να ξεπλένετε ο Πούτιν;
Όποιος ήταν εναντίων αυτών των πολέμων πρέπει να είναι και εναντίον της ρωσικής εισβολής. Αλλιώς ή είναι εμμονικός ή εξυπηρετεί συμφέροντα.
Ναι αλλα το γνωριζε και ο Βελοπουλος πριν μηνες οταν εκανε τις δηλωσεις..... πως το ηξερε?Γνωριζεις οτι το αεριο ειναι ηδη κομμενο απο προχθες......ετσι????