sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
καλα ειναι σημερα μιλησαμε,θα του τα δωσω του νεουΝαναι καλα εκει που ειναι ....
Στειλτου και τα δικα μου χαιρετισματα
καλα ειναι σημερα μιλησαμε,θα του τα δωσω του νεουΝαναι καλα εκει που ειναι ....
Στειλτου και τα δικα μου χαιρετισματα
Καλα θα περναει....Τωρα δεν τα πηζουν τα παιδια...Θα τουs φερνουνε και πιπινια στον θαλαμοκαλα ειναι σημερα μιλησαμε,θα του τα δωσω του νεου
πηζει ασχημα λοκ ειναι αυτα,θα του στειλουμε μια γιγαντοαφισσα να την βαλει στον θαλαμοΚαλα θα περναει....Τωρα δεν τα πηζουν τα παιδια...Θα τουs φερνουνε και πιπινια στον θαλαμο
πηζει ασχημα λοκ ειναι αυτα,θα του στειλουμε μια γιγαντοαφισσα να την βαλει στον θαλαμο
Θελει.....βαψιμο ο θαλαμοs????πηζει ασχημα λοκ ειναι αυτα,θα του στειλουμε μια γιγαντοαφισσα να την βαλει στον θαλαμο
ειναι ετοιμο να εκραγει καλα εισαι?ωπ..τι κάνει το ηφαίστειο?
νταξει τελος του μηνα θα βγει τρεμετε οικοι απο τωρα ερχεταο ο μακηςΘελει.....βαψιμο ο θαλαμοs????
Αμα βρει εκει κοντα.......θα τον χασουμε για κανα 6μηνονταξει τελος του μηνα θα βγει τρεμετε οικοι απο τωρα ερχεταο ο μακης
ειναι ετοιμο να εκραγει καλα εισαι?
αυτα τα ιταλιδια και τα ρωσσιδια φταινε,κατω δεν εχει κοσμο η εισαι πανω!!έτσι σε θέλω..είδες τι κάνουν τα μωράκια?
ας τα λέμε καλά παίχτη..!
αυτα τα ιταλιδια και τα ρωσσιδια φταινε,κατω δεν εχει κοσμο η εισαι πανω!!
εντος ειναι οποτε τρεμετε λεμε!!!!Αμα βρει εκει κοντα.......θα τον χασουμε για κανα 6μηνο
ολο μισα τα λες!!!μια χαρά σε βρίσκω..ωραίος..
Θα τον αμολησουμε στην...Κασσανδραs κι οτι θελει αs γινειεντος ειναι οποτε τρεμετε λεμε!!!!
ολο μισα τα λες!!!
ενταξει σου απαντησα,παιδια θα καληνυχτησω καθοτιν αυριο εχουμε εργασια και χαρα!!κοίτα πμ ;)
ενταξει σου απαντησα,παιδια θα καληνυχτησω καθοτιν αυριο εχουμε εργασια και χαρα!!
δες πμ.καλή ξεκούραση Σώτο.. ;)
Νυχταααααααααααααενταξει σου απαντησα,παιδια θα καληνυχτησω καθοτιν αυριο εχουμε εργασια και χαρα!!
που λεει ο λογος μην τα περνεται μετρητοις λεμε!!!νυχτααααααααα!!!!!!!!!Νυχτααααααααααααα
Περιεργο....που την ειδε την χαρα
Μονο εργασια βλεπω