sotirof
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 44
- Like
- 27
- Πόντοι
- 1.396
παντα ερχονται γιατι αποφασισαμαι να μην ειμασται απροσωποι αλλα καλα φιλαρακια!!ελα ρε...σε σένα ήρθαν τότε που κανόνιζες μία μεγάλη συνάντηση?
παντα ερχονται γιατι αποφασισαμαι να μην ειμασται απροσωποι αλλα καλα φιλαρακια!!ελα ρε...σε σένα ήρθαν τότε που κανόνιζες μία μεγάλη συνάντηση?
παντα ερχονται γιατι αποφασισαμαι να μην ειμασται απροσωποι αλλα καλα φιλαρακια!!
και τι ειμαι γολφακι για να εχω ρωσσιδια ο καθις με το δικο του η και χωρις τι σημασια εχει τι κανουμε το αποτελεσμα μετραει οτι περναμε καλα και τωρα καληνυχτω παω παραλια για πουτο μιας και ειναι γεματη με μωρα!!έλα ρε...μ'αρέσει το σκεπτικό σου.. έχεις ρωσσίδια και τους γνωρίζεις ή πλακώνεστε στις μπύρες με την αντροπαρέα?
και τι ειμαι γολφακι για να εχω ρωσσιδια ο καθις με το δικο του η και χωρις τι σημασια εχει τι κανουμε το αποτελεσμα μετραει οτι περναμε καλα και τωρα καληνυχτω παω παραλια για πουτο μιας και ειναι γεματη με μωρα!!
απλα εγω ξερω τι εννοεις αλλα ξερεις διαβαζουν κι αλλοι και σκεφτονται αλλα καλο ειναι να δινονται διευκρινησεις που δεν εχουν να κανουν με εσενα καληνυχτα!!!καλό βράδυ ρε Σώτο..καλά να περάσεις..και δεν εννοούσα κάτι κακό όταν σου είπα αν έχεις ρωσσίδια..πολύ παράξενοι έχετε γίνει... αμαν! :~
ναι μακη δυσκολη βραδυα η σημερινη!!Καλησπέρα πρόεδρε!!!!!!!
τα 2 πμ που έστειλα τα έχεις λάβει???????
ναι μακη δυσκολη βραδυα η σημερινη!!
η ζωη ειναι ενα αγγουρι αλλος το τρωει και ζοριζετε και αλλος το τρωει και δροσιζετε!!!!εμένα το λες που θα έχω δύσκολο πρωινό :'( :'(
η ζωη ειναι ενα αγγουρι αλλος το τρωει και ζοριζετε και αλλος το τρωει και δροσιζετε!!!!
εσυ τωρα εισαι στο ζορι
δεν ταιριάζει στην περιπτωσή μου όμως
εσυ τωρα εισαι στο ζορι
Eυχαριστω........καλησπερα αγορακια
μπα μπα καλως το κοριτσι μας!!!!καλησπερα αγορακια
χαιρετω και σενα μιας και ο μακης θα μας λειψη!!!!Eυχαριστω........
Σωτο εμενα εννοει
Ναναι καλα εκει που ειναι ....χαιρετω και σενα μιας και ο μακης θα μας λειψη!!!!