αν αντεξεις
πρόεδρε κομμάντο και με την βούλα σε λίγες μέρες
αν αντεξεις
αλλο οι ασκησεις εδαφους αερος και αλλο οι ασκησεις κρεβατιου
πρόεδρε κομμάντο και με την βούλα σε λίγες μέρες
αλλο οι ασκησεις εδαφους αερος και αλλο [size=12pt]οι ασκησεις κρεβατιου[/size]
να θυμασαι μακη παντα υπαρχει κατι καινουργιο στο λεει ο βετερανος οι πολεμοι επι της γης δεν σταματησαν ποτε αλλα ουτε του παθους των ανθρωπωνεκεί τον έχω πάρει τον αέρα και πάω για τα παράσημα
να θυμασαι μακη παντα υπαρχει κατι καινουργιο στο λεει ο βετερανος οι πολεμοι επι της γης δεν σταματησαν ποτε αλλα ουτε του παθους των ανθρωπων
και των δυο μακη,παντα θα την εχειςπρόεδρε εσύ είσαι βετεράνος του έρωτα ή του πολέμου
οι πόθοι μου είναι πολλοί ακόμα στα έχω πεί δεν τους προλαβαίνω γι αυτό χρειάζομαι και την βοηθειά σου
και των δυο μακη,παντα θα την εχεις
μην ανησυχεις μακη απλα στην ζωη μας κανουμε μερικες στασεις υποχρεωτικες η μη αλλα ολα περνουν γρηγορα μια λαμψη στα ματια σου βλεπω θελεις να γνωρισεις τα παντα αλλα μην πιεζεις το χρονο αυτα θα ρθουν μονα τους και εμπειριες της ζωης κοπεις κτονται,τα παντα ρει!!κάνε τίποτα και εσύ πρόεδρε δεν τα προλαβαίνω όλα είναι τροχοπέδη η στρατευσή μου και ανησυχούν για την απουσία μου
μην ανησυχεις μακη απλα στην ζωη μας κανουμε μερικες στασεις υποχρεωτικες η μη αλλα ολα περνουν γρηγορα μια λαμψη στα ματια σου βλεπω θελεις να γνωρισεις τα παντα αλλα μην πιεζεις το χρονο αυτα θα ρθουν μονα τους και εμπειριες της ζωης κοπεις κτονται,τα παντα ρει!!
εξαρταται πως βλεπεις το ποτηρι μακη μισοαδειο η μισογεματο αληθεια ο ποθος δεν διαρκει για παντα αλλα κτηζει την εμπειρια μετα ξερεις τι ερχεται στην θεση του?πρόεδρε το ρίξαμε στην φιλοσοφία και απόψε...τον πόθο τον έχω από καιρό απλά η ζωή είναι σύντομη και πρέπει να εκμεταλευόμαστε τις ευκαιρίες που μας δίνονται ;)
εξαρταται πως βλεπεις το ποτηρι μακη μισοαδειο η μισογεματο αληθεια ο ποθος δεν διαρκει για παντα αλλα κτηζει την εμπειρια μετα ξερεις τι ερχεται στην θεση του?
το ποτηρι μακη πηγαινη για την ζωη που λες οτι ειναι συντομη τιποτα δεν ειναι συντομο αφου φυγει το παθος και κορεστει η ψυχη και το σωμα ερχεται η επιλογη μακη και αυτη την αποφασιζει ο καθενας μονος του!!!από την θολούρα της στιγμής δεν βλέπω τίποτα παρα μόνο το μωρό που έχω απεναντί μου ;) το ποτήρι το αφήνω στους άλλους δεν με ενδιαφέρει τι είναι προχωράω και δεν μετανοιώνω για τίποτα ;)
για πες τι έρχεται στην θέση του?????????
το ποτηρι μακη πηγαινη για την ζωη που λες οτι ειναι συντομη τιποτα δεν ειναι συντομο αφου φυγει το παθος και κορεστει η ψυχη και το σωμα ερχεται η επιλογη μακη και αυτη την αποφασιζει ο καθενας μονος του!!!
η επιλογη ειναι ο καταλληλος ανθρωπος γιατι παιζει ρολο και η χημεια,δεν υπαρχει τελικη επιλογη παντα την ψαχνουμε και παντα θα ψαχνουμε το τελειο ημιση αλλα δεν ξερω αν το βρουμε η αν θα συμβιβαστουμε με την ιδεα οτι το βρηκαμε!!!καληνυχτα μακη,μεγαλες κουβεντες σε μεγαλες ωρες!!!με μπέρδεψες πρόεδρε όχι τίποτα άλλο είναι αργά,είμαι κουρασμένος θα πάω να την πέσω.....
ωραία και πια είναι η τελική επιλογή Σώτο????
καλως το απολο προβατο!!εσυ πως εισαι!!ωπ! τι κάνει το αγαπημένο ρωσο-παρεάκι? καλησπέρα παίδες!
η επιλογη ειναι ο καταλληλος ανθρωπος γιατι παιζει ρολο και η χημεια,δεν υπαρχει τελικη επιλογη παντα την ψαχνουμε και παντα θα ψαχνουμε το τελειο ημιση αλλα δεν ξερω αν το βρουμε η αν θα συμβιβαστουμε με την ιδεα οτι το βρηκαμε!!!καληνυχτα μακη,μεγαλες κουβεντες σε μεγαλες ωρες!!!
καλως το απολο προβατο!!εσυ πως εισαι!!
ειναι πια θεσμος γινονται πια πολλες και χωρις εμενα με εμενα μηνιαια μια αρκει που περναμε καλα!!!αν δεν συμμετασχεις τι παρακολουθεις!!!?μα δεν έφυγα για να είμαι απολωλό..σας παρακολουθώ δίχως να συμμετέχω..
ας τα λέμε καλά..εσύ?
πώς πάνε οι συναντήσεις?
ειναι πια θεσμος γινονται πια πολλες και χωρις εμενα με εμενα μηνιαια μια αρκει που περναμε καλα!!!αν δεν συμμετασχεις τι παρακολουθεις!!!?