Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 101K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Ετσι οπως τα λες ειναι παραλειψη μου.. οπως βλεπω εχεις κανει και εκει ερευνα  :thumbsup:

Και εγω ημουν και θα ξαναπαω ,αλλα πρεπει να πεις και καποια πραγματα ,για να μην δημιουργησεις εσφαλμενες εντυπωσεις.Κατ'αρχην οι Ρωσσιδες ειναι λιγοτερες απο το 10% των γυναικων.Οι περισσοτερες τουριστριες ειναι Ολλανδεζες 17-25 ετων.ΟΛΟΙ την πεφτουν στις Ρωσσιδες ,γι'αυτο θελει προσπαθεια για να βγαλεις γκομενα.Πρεπει να εντοπισεις τις νεοαφιχθεισες που ειναι ασπρες ,και να κινηθεις αμεσα.

bliet

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιαν 2008
Like
0
Πόντοι
1
Παντως αν κρινω απο το μαλι και τους πατους τους η γεωργιανα η  καυκασιακια ειναι! :s&m_2:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Παντως αν κρινω απο το μαλι και τους πατους τους η γεωργιανα η  καυκασιακια ειναι! :s&m_2:
οποτε δεν μπορω να πω οτι δεν μου κανουν,αλλα ως προεδρος ασχολουμε μονο με οριτζιναλ ρωσιδια!!!

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Γεια σου Πρόεδρε. Έχει τίποτα το πρόγραμμα;

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
γεια σου ακι απο αρχες σεπτεμβριου τωρα λογω διακοπων του λαου αλλα και καμακιου :2funny:

Καλησπέρα σε όλους!!!!

Προέδρε αρχές οκτωμβρίου να είναι η επόμενη συνάντηση να είμαι εδώ να μην λείπω :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλησπέρα σε όλους!!!!

Προέδρε αρχές οκτωμβρίου να είναι η επόμενη συνάντηση να είμαι εδώ να μην λείπω :grin:
μην στεναχωριεσε μακη καθε μηνα θα γινωνται ετσι και αλλιως,δεν πειραζει και αν χασεις μια :grin: καληνυχτα!!!

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
παιδες καλησπερα!!!

Επισκέπτης
Το κλείσατε το μαγαζάκι ρωσσιδόφιλοι?Πολύ ψόφιους σας βλέπω.

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Το κλείσατε το μαγαζάκι ρωσσιδόφιλοι?Πολύ ψόφιους σας βλέπω.
οχι μουρο ο κοσμος κανει διακοπες και αρκετοι ειναι εξωτερικο εγω ειμαι μονιμα διακοπες βρισκομαι στους πρωτους προορισμους του κοσμου,εσυ κανα μπανακι?

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
βασικα καλησπερα σας!!!!μηνκυνηγατε τεμαχια και ξεχνιοσασται στον ηλιο,βρητε σκιες ειδικα το μεσημερι καθοτι η θερμοκρασια ειναι μεγαλη,μπολικο νερο,και ελαφρη φαγητο!!!

Επισκέπτης
οχι μουρο ο κοσμος κανει διακοπες και αρκετοι ειναι εξωτερικο εγω ειμαι μονιμα διακοπες βρισκομαι στους πρωτους προορισμους του κοσμου,εσυ κανα μπανακι?
Εγώ πηγαινοέρχομαι στο εξοχικό μου κούκλε και κάνω ξεπετομπανάκια..τι να πεις με χτύπησε η κρίση.Όταν τελειώσω κάτι δουλειές που έχω θα πάω να αράξω και δέκα μερούλες εκεί .

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
Εγώ πηγαινοέρχομαι στο εξοχικό μου κούκλε και κάνω ξεπετομπανάκια..τι να πεις με χτύπησε η κρίση.Όταν τελειώσω κάτι δουλειές που έχω θα πάω να αράξω και δέκα μερούλες εκεί .
και κάνω ξεπετομπανάκια..????? Αυτό ακριβως είναι που χρειάζομαι κ εγώ!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
η κριση μας κτυπησε ολους,οπως μπορει ο καθενας και βαραει κατι θερμοκρασιες!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα πρόεδρε και μέλοι!!!!!!!

πρόεδρε 1 με αύριο και από Δευτέρα  :helpplea: :helpplea:

Akis30

Ανώτερος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2006
Κριτικές
66
Like
8
Πόντοι
5.835
Την πύλη καθώς διάβαινα ,
πάτησα σε μια πλάκα.
Τη γύρισα και έγραφε ,
την πάτησες μαλάκα!

Πέραν της πλάκας , η θητεία σήμερα είναι σύντομη. Με λίγη υπομονή θα περάσει. Άλλωστε υπάρχουν και οι άδειες  ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Την πύλη καθώς διάβαινα ,
πάτησα σε μια πλάκα.
Τη γύρισα και έγραφε ,
την πάτησες μαλάκα!

Πέραν της πλάκας , η θητεία σήμερα είναι σύντομη. Με λίγη υπομονή θα περάσει. Άλλωστε υπάρχουν και οι άδειες  ;)

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

καλό το κείμενο εύστοχο θα έλεγα :cool2:

αυτό θα με σώσει γιατί έχω να καλύψω πολλές εκκρεμότητες ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom