δες πμ.
θα κάνω ντου αν είναι
δες πμ.
μεσα εισαι!!θα κάνω ντου αν είναι
νταξει τελος του μηνα θα βγει τρεμετε οικοι απο τωρα ερχεταο ο μακης
ο μακης αντεχει αυτα τα κολπα μην σου πω οτι τι βρισκει εχει προγραμμα μολις βγει θα οργιαση αλλωστε για 15 ημερες μιλαμε,πρεπει να τα πουμε μπιλ!!!Γεια σου πρόεδρε. θα βγει πηγμένος και θα οργιάσει, μου το 'παιζε ήρωας ότι δεν μασάει και τέτοια αλλά θα πήξει η μουνα του.Θα βλέπει γιαγιά και θα του φαίνεται μόνικα Μπελούτσι μόλις βγει
ο μακης αντεχει αυτα τα κολπα μην σου πω οτι τι βρισκει εχει προγραμμα μολις βγει θα οργιαση αλλωστε για 15 ημερες μιλαμε,πρεπει να τα πουμε μπιλ!!!
9-15 σεπτεμβρη υπολογιζω θα δουμε ακομα δεν ξερω την ακριβη ημερομηνια!!καλησπερα σε ολους-ες!!!!θα κάτσω αθήνα μέχρι τέλος του μήνα, ελπίζω να προλάβω την επομένη συνάντηση.Ποτέ θα γίνει ????
πηζει ασχημα λοκ ειναι αυτα,θα του στειλουμε μια γιγαντοαφισσα να την βαλει στον θαλαμο
Θελει.....βαψιμο ο θαλαμοs????
νταξει τελος του μηνα θα βγει τρεμετε οικοι απο τωρα ερχεταο ο μακης
Αμα βρει εκει κοντα.......θα τον χασουμε για κανα 6μηνο
Θα τον αμολησουμε στην...Κασσανδραs κι οτι θελει αs γινει
Θα εχουμε και για καβατζα την...Φυληs...ανθρωποι ειμαστε, να μην πεινασουμε και ....φυλαχτειτε
Γεια σου πρόεδρε. θα βγει πηγμένος και θα οργιάσει, μου το 'παιζε ήρωας ότι δεν μασάει και τέτοια αλλά θα πήξει η μουνα του.Θα βλέπει γιαγιά και θα του φαίνεται μόνικα Μπελούτσι μόλις βγει
νταξη μακη ολοι τα περασαμε αυτα χαιρετισματα απο τον αλεξ θα ρθει κυριακη!!!Καλησπέρα στον μέγιστο πρόεδρο και στα λοιπά μέλη!!!!!!!!!!
πρόεδρε μερικοί είναι πολύ μακρυχέρηδες τις σαγιονάρες μου πήρανε προχθές αλλά πήρα καινούργιες
γενικά πολύ πήξιμο και αγγαρεία αλλά δεν γαμιέται 15 μέρες έμειναν μέχρι να μετατεθώ
νταξη μακη ολοι τα περασαμε αυτα χαιρετισματα απο τον αλεξ θα ρθει κυριακη!!!
καλησπερα στα μελη.Μακη ο αλεξ εχει γυρισει απλα λοιπει και ερχετε κυριακη,εσυ καλα?συνηλθες?το μόνο που κάνω είναι υπομονή να περάσουν οι μέρες....να μετατεθώ στην μονάδα
ακόμα Ρωσσία είναι αυτός δεν γύρισε???? καλοπερνάει με την γυναίκα και την κουνιάδα μου φαίνεται
καλησπερα στα μελη.Μακη ο αλεξ εχει γυρισει απλα λοιπει και ερχετε κυριακη,εσυ καλα?συνηλθες?
πουσαι δικε μου πως περνας στον στρατο?ελα να σπρωξουμε βορειοελλαδιτικα μουνιαΚαλησπέρα πρόεδρε!!!!
καλά είμαι έχω συνέλθει από την ίωση και ετοιμάζομαι για νέες περιπέτειες ;)
βρε τον άλεξ όλο ταξιδάκια κάνει μόνος είναι ή μαζί με την κουνιάδα?????
πουσαι δικε μου πως περνας στον στρατο?ελα να σπρωξουμε βορειοελλαδιτικα μουνια