Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
νταξει τελος του μηνα θα βγει τρεμετε οικοι απο τωρα ερχεταο ο μακης :2funny: :2funny: :2funny:

Γεια σου πρόεδρε. θα βγει πηγμένος και θα οργιάσει, μου το 'παιζε ήρωας ότι δεν μασάει και τέτοια αλλά θα πήξει η μουνα του.Θα βλέπει γιαγιά και θα του φαίνεται μόνικα Μπελούτσι μόλις βγει

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Γεια σου πρόεδρε. θα βγει πηγμένος και θα οργιάσει, μου το 'παιζε ήρωας ότι δεν μασάει και τέτοια αλλά θα πήξει η μουνα του.Θα βλέπει γιαγιά και θα του φαίνεται μόνικα Μπελούτσι μόλις βγει

ο μακης αντεχει αυτα τα κολπα μην σου πω οτι τι βρισκει :2funny: :2funny:εχει προγραμμα μολις βγει θα οργιαση αλλωστε για 15 ημερες μιλαμε,πρεπει να τα πουμε μπιλ!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
ο μακης αντεχει αυτα τα κολπα μην σου πω οτι τι βρισκει :2funny: :2funny:εχει προγραμμα μολις βγει θα οργιαση αλλωστε για 15 ημερες μιλαμε,πρεπει να τα πουμε μπιλ!!!

θα  κάτσω αθήνα μέχρι τέλος του μήνα, ελπίζω να προλάβω την επομένη συνάντηση.Ποτέ θα γίνει ????

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
θα  κάτσω αθήνα μέχρι τέλος του μήνα, ελπίζω να προλάβω την επομένη συνάντηση.Ποτέ θα γίνει ????
9-15 σεπτεμβρη υπολογιζω θα δουμε ακομα δεν ξερω την ακριβη ημερομηνια!!καλησπερα σε ολους-ες!!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Θα τον αμολησουμε στην...Κασσανδραs  κι οτι θελει αs γινει
Θα εχουμε και για καβατζα την...Φυληs...ανθρωποι ειμαστε, να μην πεινασουμε και ....φυλαχτειτε :2funny: :2funny: :2funny:

αλλάξανε οι προτεραιότητες μου πρώτα Κων/λεως και μετά όλα τα άλλα ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396

έχει πήξει η μούνα μου στην αγγαρεία,στο κουβάλημα και στο εστιατόριο αλλά όταν βρίσκω χρόνο αράξω και αφήνω τους άλλους να βγάλουν την δουλειά :2funny: :2funny: :2funny:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλησπέρα στον μέγιστο πρόεδρο και στα λοιπά μέλη!!!!!!!!!!

πρόεδρε μερικοί είναι πολύ μακρυχέρηδες τις σαγιονάρες μου πήρανε προχθές  :tickedoff: :tickedoff: αλλά πήρα καινούργιες :2funny: :2funny: :2funny:

γενικά πολύ πήξιμο και αγγαρεία αλλά δεν γαμιέται 15 μέρες έμειναν μέχρι να μετατεθώ :grin: :grin:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Καλησπέρα στον μέγιστο πρόεδρο και στα λοιπά μέλη!!!!!!!!!!

πρόεδρε μερικοί είναι πολύ μακρυχέρηδες τις σαγιονάρες μου πήρανε προχθές  :tickedoff: :tickedoff: αλλά πήρα καινούργιες :2funny: :2funny: :2funny:

γενικά πολύ πήξιμο και αγγαρεία αλλά δεν γαμιέται 15 μέρες έμειναν μέχρι να μετατεθώ :grin: :grin:
νταξη μακη ολοι τα περασαμε αυτα χαιρετισματα απο τον αλεξ θα ρθει κυριακη!!!

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
νταξη μακη ολοι τα περασαμε αυτα χαιρετισματα απο τον αλεξ θα ρθει κυριακη!!!

το μόνο που κάνω είναι υπομονή να περάσουν οι μέρες....να μετατεθώ στην μονάδα :grin:

ακόμα Ρωσσία είναι αυτός δεν γύρισε???? καλοπερνάει με την γυναίκα και την κουνιάδα μου φαίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
το μόνο που κάνω είναι υπομονή να περάσουν οι μέρες....να μετατεθώ στην μονάδα :grin:

ακόμα Ρωσσία είναι αυτός δεν γύρισε???? καλοπερνάει με την γυναίκα και την κουνιάδα μου φαίνεται  :2funny: :2funny: :2funny:
καλησπερα στα μελη.Μακη ο αλεξ εχει γυρισει απλα λοιπει και ερχετε κυριακη,εσυ καλα?συνηλθες? :grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
καλησπερα στα μελη.Μακη ο αλεξ εχει γυρισει απλα λοιπει και ερχετε κυριακη,εσυ καλα?συνηλθες? :grin: :grin: :grin:

Καλησπέρα πρόεδρε!!!!

καλά είμαι έχω συνέλθει από την ίωση και ετοιμάζομαι για νέες περιπέτειες ;)

βρε τον άλεξ όλο ταξιδάκια κάνει μόνος είναι ή μαζί με την κουνιάδα????? :grin:

RevoXXX

Μέλος
Εγγρ.
28 Φεβ 2010
Κριτικές
3
Like
842
Πόντοι
96
Καλησπέρα πρόεδρε!!!!

καλά είμαι έχω συνέλθει από την ίωση και ετοιμάζομαι για νέες περιπέτειες ;)

βρε τον άλεξ όλο ταξιδάκια κάνει μόνος είναι ή μαζί με την κουνιάδα????? :grin:
πουσαι δικε μου πως περνας στον στρατο?ελα να σπρωξουμε βορειοελλαδιτικα μουνια :dancing:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
πουσαι δικε μου πως περνας στον στρατο?ελα να σπρωξουμε βορειοελλαδιτικα μουνια :dancing:

παίχτη καλησπέρα!!!!!

δεν μπορώ να πω ότι περνάω καλά με έχουν πήξει στην αγγαρεία αλλά δεν γαμιέται σε 2 εβδομάδες φεύγω ρε!!!!!!!

όταν πάρω μετάθεση θα ανέβω Βόρειο Ελλάδα αν θες κανονίζουμε να σπρώξουμε τα μουνιά του Βορρά  ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom