Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Σημερα ζητησα σκαιπ απο ενα Ρωσιδι που αλληλογραφουμε απο το bride.ru και μου πε δεν εχει..και με προκαλεσε να τη ψαξω στα ρωσαιτ..Μεσα σε πεντε λεπτα απο το ονοματεπωνυμο της την ειχα βρει στο odnoklassniki.ru και στο my.mail.ru και την ειχα προσθεσει στο m-agent το ρωσικο προγραμμα για τσατ... :grin: Τι εισαι εσυ μου λεει... :2funny:
οχι παιζουμε :grin: :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Σημερα ζητησα σκαιπ απο ενα Ρωσιδι που αλληλογραφουμε απο το bride.ru και μου πε δεν εχει..και με προκαλεσε να τη ψαξω στα ρωσαιτ..Μεσα σε πεντε λεπτα απο το ονοματεπωνυμο της την ειχα βρει στο odnoklassniki.ru και στο my.mail.ru και την ειχα προσθεσει στο m-agent το ρωσικο προγραμμα για τσατ... :grin: Τι εισαι εσυ μου λεει... :2funny:

πιρφόρος είσαι γρήγορο πιστόλι βλέπω όταν είναι στην μέση μωρά  :grin: :grin:

Επισκέπτης
Ναι βλεπω περβι καναλ  :grin: εχει ενα σηριαλ με υποθεση που διαδραματιζεται στη σοβιετικη περιοδο...Παιζουν και κατι ωραια Ρωσιδια... ;)

τοχεις ριξη στην ξεκουραση?

Συνημμένα

• 1TVRUS Europe_0130 12597_V_27500_20100630_234922.jpg
    1TVRUS Europe_0130 12597_V_27500_20100630_234922.jpg
    20,8 KB · Εμφανίσεις: 19

Επισκέπτης
;) Μακη ισχυει και το αντιστροφο...ενα Ρωσιδι που ειχα καποτε... απ το νικ και με αναζητηση στο γκουγκλη με ειχε ξετρυπωσει εδω στο φορουμ και με μεταφραστη διαβαζε τι γραφω κιολας... :2funny:

πιρφόρος είσαι γρήγορο πιστόλι βλέπω όταν είναι στην μέση μωρά  :grin: :grin:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
;) Μακη ισχυει και το αντιστροφο...ενα Ρωσιδι που ειχα καποτε... απ το νικ με ειχε ξετρυπωσει εδω στο φορουμ και με μεταφραστη διαβαζε τι γραφω... :2funny:

αυτά δεν μας τα είχες πει πιρφόρε  :grin: :grin: γι'αυτό πρέπει να προσέχεις με ποιες νταραβερίζεσαι  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
;) Μακη ισχυει και το αντιστροφο...ενα Ρωσιδι που ειχα καποτε... απ το νικ και με αναζητηση στο γκουγκλη με ειχε ξετρυπωσει εδω στο φορουμ και με μεταφραστη διαβαζε τι γραφω κιολας... :2funny:
εμμ το εξυπνο πουλι...και ειδικα αυτες που ειναι πανεξτπνες :rockon:

Επισκέπτης
Ναι απο τοτε προσεχα τι νικ βαζω στα ρωσοσαιτ... :grin:  Αυτη επρεπε να ειχε γινει μπατσινα δε της εφτανε που τσακωσε εμενα..εκανε αναζητηση και για τον κολλητο  μου που τα χε με ενα αλλο Ρωσιδι και τελικα τον εδωσε και αυτον... :2funny: και του κανε φασαρια η δικια του οτι πηγαινει με τανες παραλιγο να τους χωρισει... :2funny:

αυτά δεν μας τα είχες πει πιρφόρε  :grin: :grin: γι'αυτό πρέπει να προσέχεις με ποιες νταραβερίζεσαι  ;)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Ναι απο τοτε προσεχα τι νικ βαζω στα ρωσοσαιτ... :grin:  Αυτη επρεπε να ειχε γινει μπατσινα δε της εφτανε που παρακολουθουσε εμενα..εκανε αναζητηση και για τον κολλητο  μου που τα χε με ενα αλλο Ρωσιδι... :2funny:

άστα να πάνε είναι να μην πέσες σε τέτοια γκόμενα  >:( >:(

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Καλα ειδικα για σενα Μακη θα σου βρουμε μια χαζη να μπορεις να μπουρδελιζεις ανετα... :2funny:

πιρφόρε κάνω άστατη ζωή δεν είμαι για μονιμότητες ξέρεις τώρα δεν με πέρνει να με ανακαλύψει  ;)

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687
πιρφόρε κάνω άστατη ζωή δεν είμαι για μονιμότητες ξέρεις τώρα δεν με πέρνει να με ανακαλύψει  ;)

Φανταζομαι να σε κυνηγαει καποια μεσ' την φυλης με παντοφλα στο χερι και εσυ να τρεχεις
και να γελανε οι συναγωνιστες που θα βλεπουν το θεαμα
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Και γαμω τα σεναρια :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom