Επισκέπτης
Πριβετικ νταβαριτς. Νιετ για ντομα
νταβαριτς πριβιετ!κακ ντελα?ραμποτα?
νταβαριτς πριβιετ!κακ ντελα?ραμποτα?
τοχεις ριξη στην ξεκουραση?Πριβετικ νταβαριτς. Νιετ για ντομα
οχι παιζουμεΣημερα ζητησα σκαιπ απο ενα Ρωσιδι που αλληλογραφουμε απο το bride.ru και μου πε δεν εχει..και με προκαλεσε να τη ψαξω στα ρωσαιτ..Μεσα σε πεντε λεπτα απο το ονοματεπωνυμο της την ειχα βρει στο odnoklassniki.ru και στο my.mail.ru και την ειχα προσθεσει στο m-agent το ρωσικο προγραμμα για τσατ... Τι εισαι εσυ μου λεει...
Σημερα ζητησα σκαιπ απο ενα Ρωσιδι που αλληλογραφουμε απο το bride.ru και μου πε δεν εχει..και με προκαλεσε να τη ψαξω στα ρωσαιτ..Μεσα σε πεντε λεπτα απο το ονοματεπωνυμο της την ειχα βρει στο odnoklassniki.ru και στο my.mail.ru και την ειχα προσθεσει στο m-agent το ρωσικο προγραμμα για τσατ... Τι εισαι εσυ μου λεει...
τοχεις ριξη στην ξεκουραση?
και γωΝαι βλεπω περβι καναλ εχει ενα σηριαλ με υποθεση που διαδραματιζεται στη σοβιετικη περιοδο...Παιζουν και κατι ωραια Ρωσιδια... ;)
πιρφόρος είσαι γρήγορο πιστόλι βλέπω όταν είναι στην μέση μωρά
;) Μακη ισχυει και το αντιστροφο...ενα Ρωσιδι που ειχα καποτε... απ το νικ με ειχε ξετρυπωσει εδω στο φορουμ και με μεταφραστη διαβαζε τι γραφω...
εμμ το εξυπνο πουλι...και ειδικα αυτες που ειναι πανεξτπνες;) Μακη ισχυει και το αντιστροφο...ενα Ρωσιδι που ειχα καποτε... απ το νικ και με αναζητηση στο γκουγκλη με ειχε ξετρυπωσει εδω στο φορουμ και με μεταφραστη διαβαζε τι γραφω κιολας...
αυτά δεν μας τα είχες πει πιρφόρε γι'αυτό πρέπει να προσέχεις με ποιες νταραβερίζεσαι ;)
εμμ το εξυπνο πουλι...και ειδικα αυτες που ειναι πανεξτπνες
Ναι απο τοτε προσεχα τι νικ βαζω στα ρωσοσαιτ... Αυτη επρεπε να ειχε γινει μπατσινα δε της εφτανε που παρακολουθουσε εμενα..εκανε αναζητηση και για τον κολλητο μου που τα χε με ενα αλλο Ρωσιδι...
αυτά πρόεδρε δεν μας τα είχες πει > >
Καλα ειδικα για σενα Μακη θα σου βρουμε μια χαζη να μπορεις να μπουρδελιζεις ανετα...
εχεις μελλον ακομα.......αυτά πρόεδρε δεν μας τα είχες πει > >
πιρφόρε κάνω άστατη ζωή δεν είμαι για μονιμότητες ξέρεις τώρα δεν με πέρνει να με ανακαλύψει ;)