ασε γιατι ειναι φιδια,πρεπει να σε εκπαιδευω συνεχεια,γιατι βλεπεις μονο το τυρι και οχι την φακα
φίδια και τι άλλο είναι δεν ξέρω αυτό που θέλω από αυτές το πέρνω με τον τρόπο μου ούτε αγάπες ούτε λουλούδια. ;)
ασε γιατι ειναι φιδια,πρεπει να σε εκπαιδευω συνεχεια,γιατι βλεπεις μονο το τυρι και οχι την φακα
θα κάνω παρέα στις Ρουμάνες που μιλούν λίγα αγγλικά αλλά γνωρίζουν άπταίστα την γλώσσα του σώματος ;)
δεν χρειάζεται να τα λέω συνέχεια τα ξέρεις άλεξ ;)
Παράτα τις Ρουμάνες είναι οι μεγαλύτερες καριόλες της Ευρώπης...Φιλικά και λόγω παρελθόντος...
προσεχε τι λες!!Εχετε τα χαιρετισματα του χιστι μας πιτσι που απουσιαζη με το ρωσομωρο του σε ολα τα μελοι!!!φίδια και τι άλλο είναι δεν ξέρω αυτό που θέλω από αυτές το πέρνω με τον τρόπο μου ούτε αγάπες ούτε λουλούδια. ;)
Παράτα τις Ρουμάνες είναι οι μεγαλύτερες καριόλες της Ευρώπης...Φιλικά και λόγω παρελθόντος...
προσεχε τι λες!!Εχετε τα χαιρετισματα του χιστι μας πιτσι που απουσιαζη με το ρωσομωρο του σε ολα τα μελοι!!!
Συμφωνω,εχουν αυτη την γυφτικη νοοτροπια και ειρωνια....μακρυα
Μαζι με τις μολδαβες που ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα.Παράτα τις Ρουμάνες είναι οι μεγαλύτερες καριόλες της Ευρώπης...Φιλικά και λόγω παρελθόντος...
Μαζι με τις μολδαβες που ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα.
Λογω παρελθοντος
Συν τις ουκρανες
ρε θα με φάτε εσείς εγώ φταίω που ήτανε καυλωμένη και μου τα έδωσε όλα.........
είπαμε δεν την ερωτεύτηκα κιόλας,αν και ήτανε τρομερό μωράκι με πολλές καύλες
Γάμα ρε Μάκη τις ρουμάνες όσο μπορείς αλλά πρόσεχε το πορτοφόλι σου...
προσεχε τι λες!!Εχετε τα χαιρετισματα του χιστι μας πιτσι που απουσιαζη με το ρωσομωρο του σε ολα τα μελοι!!!
Μαθε να το ελενχεις ομωσbakis13 αυτό με το πορτοφόλι είναι θέμα άμα ανοιχτό ξεχνιέμαι
δεν έχει να κάνει με τις εθνικότητες των κοριτσιών,αλλά με τις δικές μου αδυναμίες..............
Μαθε να το ελενχεις ομωσ
Εχουν χαλασει ετσι σπιτια και σπιτια
Διεθετε οσα δεν θα σου λειψουν αυριο και δεν θα μετανιωνεις
Οσο για την εμπειρια σου στα εχω πει ιδιαιτερως
Αναφερομουν εδω γενικα
ο πιτσι θα ειναι παρων στην συγκεντρωση,αλεξ διαφωνω λιγο ως προς τις μολδαβες!!!
Καλησπέρα σε όλο το club !!!! Μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα της συνάντησης μας,έχω βάλει Μusic box Russia στην TV(nova) και διαβάζω και γραμματική από το λεξικό του Mandeson.Το έχω πάρει πολύ ζεστά με τα ταξίδια στην Ρωσσία και ετοιμάζομαι...
δεν ειναι αθηνα μην ανησυχειτε ο προεδρος ξερει,οντως οριτζιναλ ρωσιδι!!Χαιρετίσματα στον πίτσι και πες του να προσέχει τον κόσμο γύρω του,είναι πολύ λιγούρια και το κορίτσι του πολύ καλή κοπέλα για την Αθήνα....
νταβαριτς πριβιετ!κακ ντελα?ραμποτα?Ωραιος.... βαλε και ru tv