Νέα

ροσιδοφιλοι fan club

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 3K
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
ασε γιατι ειναι φιδια,πρεπει να σε εκπαιδευω συνεχεια,γιατι βλεπεις μονο το τυρι και οχι την φακα :2funny: :2funny: :2funny:

φίδια και τι άλλο είναι δεν ξέρω αυτό που θέλω από αυτές το πέρνω με τον τρόπο μου ούτε αγάπες ούτε λουλούδια. ;)

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

θα κάνω παρέα στις Ρουμάνες που μιλούν λίγα αγγλικά αλλά γνωρίζουν άπταίστα την γλώσσα του σώματος  ;)

δεν χρειάζεται να τα λέω συνέχεια τα ξέρεις άλεξ  ;)

Παράτα τις Ρουμάνες είναι οι μεγαλύτερες καριόλες της Ευρώπης...Φιλικά και λόγω παρελθόντος...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Παράτα τις Ρουμάνες είναι οι μεγαλύτερες καριόλες της Ευρώπης...Φιλικά και λόγω παρελθόντος...

το γνωρίζω αλλά ξέρω και να φερθώ είπαμε αυτό που θέλω το πέρνω στα παπάρια μου τα υπόλοιπα  ;)

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
φίδια και τι άλλο είναι δεν ξέρω αυτό που θέλω από αυτές το πέρνω με τον τρόπο μου ούτε αγάπες ούτε λουλούδια. ;)
προσεχε τι λες!!Εχετε τα χαιρετισματα του χιστι μας πιτσι που απουσιαζη με το ρωσομωρο του σε ολα τα μελοι!!!

Billy7

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2009
Κριτικές
85
Like
983
Πόντοι
2.687

Συμφωνω,εχουν αυτη την γυφτικη νοοτροπια και ειρωνια....μακρυα  :tickedoff:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
προσεχε τι λες!!Εχετε τα χαιρετισματα του χιστι μας πιτσι που απουσιαζη με το ρωσομωρο του σε ολα τα μελοι!!!

προσέχω εκείνες δεν προσέχουν και έχουμε ατυχήματα μετά ;)  :2funny: :2funny: :2funny:

επίσης και τα δικά μας χαιρετίσματα............θα έρθει ο πίτσι τελικά στην συνάντηση των μελών?

Συμφωνω,εχουν αυτη την γυφτικη νοοτροπια και ειρωνια....μακρυα  :tickedoff:

φίλε ξέρω τι παλιοχαρακτήρες είναι αλλά όταν τους βρεις το κουμπί παραδίνονται και σου χαρίζουν μοναδικές στιγμές. ;)

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Μαζι με τις μολδαβες που ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα.
Λογω παρελθοντος
Συν τις ουκρανες :thumbsup:

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μαζι με τις μολδαβες που ειναι ουνα φατσα ουνα ρατσα.
Λογω παρελθοντος
Συν τις ουκρανες :thumbsup:

ρε θα με φάτε εσείς εγώ φταίω που ήτανε καυλωμένη και μου τα έδωσε όλα......... :dunno: :dunno:

είπαμε δεν την ερωτεύτηκα κιόλας,αν και ήτανε τρομερό μωράκι με πολλές καύλες  :knockinb:

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1
ρε θα με φάτε εσείς εγώ φταίω που ήτανε καυλωμένη και μου τα έδωσε όλα......... :dunno: :dunno:

είπαμε δεν την ερωτεύτηκα κιόλας,αν και ήτανε τρομερό μωράκι με πολλές καύλες  :knockinb:

Γάμα ρε Μάκη τις ρουμάνες όσο μπορείς αλλά πρόσεχε το πορτοφόλι σου...

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Γάμα ρε Μάκη τις ρουμάνες όσο μπορείς αλλά πρόσεχε το πορτοφόλι σου...

bakis13 αυτό με το πορτοφόλι είναι θέμα άμα ανοιχτό ξεχνιέμαι  :headbang: :headbang:

δεν έχει να κάνει με τις εθνικότητες των κοριτσιών,αλλά με τις δικές μου αδυναμίες..............

bakis13

Μέλος
Εγγρ.
20 Απρ 2009
Like
36
Πόντοι
1

Χαιρετίσματα στον πίτσι και πες του να προσέχει τον κόσμο γύρω του,είναι πολύ λιγούρια και το κορίτσι του πολύ καλή κοπέλα για την Αθήνα....

alex1967

Μέλος
Εγγρ.
23 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
bakis13 αυτό με το πορτοφόλι είναι θέμα άμα ανοιχτό ξεχνιέμαι  :headbang: :headbang:

δεν έχει να κάνει με τις εθνικότητες των κοριτσιών,αλλά με τις δικές μου αδυναμίες..............
Μαθε να το ελενχεις ομωσ
Εχουν χαλασει ετσι σπιτια και σπιτια
Διεθετε οσα δεν θα σου λειψουν αυριο και δεν θα μετανιωνεις
Οσο για την εμπειρια σου στα εχω πει ιδιαιτερως
Αναφερομουν εδω γενικα

makis1985

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Απρ 2009
Κριτικές
21
Like
14
Πόντοι
396
Μαθε να το ελενχεις ομωσ
Εχουν χαλασει ετσι σπιτια και σπιτια
Διεθετε οσα δεν θα σου λειψουν αυριο και δεν θα μετανιωνεις
Οσο για την εμπειρια σου στα εχω πει ιδιαιτερως
Αναφερομουν εδω γενικα

άλεξ έχω συμφωνήσει μαζί σου και το ξέρεις...... ;)

ποτέ δεν έχω μετανιώσει για τίποτα ποτέ όμως  :sunglasses:

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
ο πιτσι θα ειναι παρων στην συγκεντρωση,αλεξ διαφωνω λιγο ως προς τις μολδαβες!!!

Επισκέπτης
Ωραιος.... :thumbsup: βαλε και ru tv

Καλησπέρα σε όλο το club !!!! Μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα της συνάντησης μας,έχω βάλει Μusic box Russia στην TV(nova) και διαβάζω και γραμματική από το λεξικό του Mandeson.Το έχω πάρει πολύ ζεστά με τα ταξίδια στην Ρωσσία και ετοιμάζομαι...

sotirof

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Ιαν 2010
Κριτικές
44
Like
27
Πόντοι
1.396
Χαιρετίσματα στον πίτσι και πες του να προσέχει τον κόσμο γύρω του,είναι πολύ λιγούρια και το κορίτσι του πολύ καλή κοπέλα για την Αθήνα....
δεν ειναι αθηνα μην ανησυχειτε ο προεδρος ξερει,οντως οριτζιναλ ρωσιδι!! :rockon:

Επισκέπτης

Σημερα ζητησα σκαιπ απο ενα Ρωσιδι που αλληλογραφουμε απο το bride.ru και μου πε δεν εχει..και με προκαλεσε να τη ψαξω στα ρωσαιτ..Μεσα σε πεντε λεπτα απο το ονοματεπωνυμο της την ειχα βρει στο odnoklassniki.ru και στο my.mail.ru και την ειχα προσθεσει στο m-agent το ρωσικο προγραμμα για τσατ... :grin: Τι εισαι εσυ μου λεει... :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom