Ο τύπος που έβαλε τις photo λέει πως είναι η Ρωσίδα γκόμενα του...
ας τον πιστέψουμε δεν έχουμε κανένα λόγω αμφισβήτησης των γεγονότων
Ο τύπος που έβαλε τις photo λέει πως είναι η Ρωσίδα γκόμενα του...
καλησπέρα πρόεδρε και λοιπά μέλη!!!!!!!!!!!!
πάλι κομμάτια είμαι Σώτο που θα πάει αυτή η κατάσταση
τι να κανουμε ο μακης ξεσαλωνηKαι εμεις εδω στο σπιτι
τα τσιγαρα τα ποτα και τα στριπ εχουν κλειση τα καλυτερα τα σπιτια
τι να κανουμε ο μακης ξεσαλωνη
αυτο ειναι σιγουρο αλλα θα χη μαζι την μεγαλη φωτο και θα περαση ευκολα ο πρωτος μηναςΤωρα που θα παρουσιαστει θα πηξει το στραβαδι
Kαι εμεις εδω στο σπιτι
τι να κανουμε ο μακης ξεσαλωνη
Βαλαν την παπαδια να γαμηθει και αυτη ξεκολιαστηκε ,λεει η παροιμια
Τωρα που θα παρουσιαστει θα πηξει το στραβαδι
αυτο ειναι σιγουρο αλλα θα χη μαζι την μεγαλη φωτο και θα περαση ευκολα ο πρωτος μηνας
καλησπερα στα μελοι!!!!!
Καλησπέρα σε όλο το club !!!! Μπαίνω σιγά σιγά στο κλίμα της συνάντησης μας,έχω βάλει Μusic box Russia στην TV(nova) και διαβάζω και γραμματική από το λεξικό του Mandeson.Το έχω πάρει πολύ ζεστά με τα ταξίδια στην Ρωσσία και ετοιμάζομαι...
Καλησπέρα bakis13!!!!!!!!!!!!
Μην το παρακάνεις μόνο είπαμε να μάθουμε την γλώσσα και την κουλτούρα της Ρωσσίας αλλά σιγά-σιγά
Που να τα μάθω ρε Μάκη? Σιγά το πάω εγώ αλλά έχω δύο ταξίδια στο μυαλό μου για Ρωσσία και αγχώνομαι λίγο με την γλώσσα.
Θα δούμε...
Καλα μαθα κανα αγγλικο και κανα δυο εκφρασεις στα ρωσικα γιατι σε βλεπω αντι για μοσχαμην αγχώνεσαι αρκεί να ξέριες να μιλάς την γλώσσα του σώματος πιστεψέ με δεν θα έχεις πρόβλημα ;)
Καλα μαθα κανα αγγλικο και κανα δυο εκφρασεις στα ρωσικα γιατι σε βλεπω αντι για μοσχα
να κανεις παρεα στις αρκουδες στη σιβηρια
μην αγχώνεσαι αρκεί να ξέριες να μιλάς την γλώσσα του σώματος πιστεψέ με δεν θα έχεις πρόβλημα ;)
ασε γιατι ειναι φιδια,πρεπει να σε εκπαιδευω συνεχεια,γιατι βλεπεις μονο το τυρι και οχι την φακα
θα κάνω παρέα στις Ρουμάνες που μιλούν λίγα αγγλικά αλλά γνωρίζουν άπταίστα την γλώσσα του σώματος ;)
δεν χρειάζεται να τα λέω συνέχεια τα ξέρεις άλεξ ;)
Αυτή την γλώσσα την ξέρω καλά...