Μαλλον σε τρωει ο κ......σου βραδυατικα
μάλλον το μ...ς
Μαλλον σε τρωει ο κ......σου βραδυατικα
Κλείσε τα χέρια πάρεδρε..θα σου πέσουν τα καρπούζια απ΄τις μασχάλες.ο προεδρος εχει εξουσιοδωτηση να μιλαη για ολους εδω,αν και εχουμε πει για το θρεντ αυτο εξακολουθεις το ιδιο ατοποιμα!!και σε ποιον μιλας?σε αυτον που εχει να ποσταρει μερες>
Και να φανταστεί κανείς οτι σε αυτό το θρεντ έγινα warned γιατί σπάμαρα...οι 37 σελίδες που έχουν γραφτεί δηλαδή εώς τώρα τι είναι αγαπητέ Πιτσιλιστή?Σπαμ καρασπάμ είναι ..απλά γίνεται απο ρωσσιδόφιλες πούτσες και κάνεις τα στραβά μάτια..Νταξ ο,τι να΄ναι!
Κλείσε τα χέρια πάρεδρε..θα σου πέσουν τα καρπούζια απ΄τις μασχάλες.
αλιντι μηπως εκτος απο τα βυζια σου που μεγαλωσαν δυο νουμερα σημερα σου μεγαλωσε τιποτα αλλο και ξινεσε?Κλείσε τα χέρια πάρεδρε..θα σου πέσουν τα καρπούζια απ΄τις μασχάλες.
ποιά καρπούζια....το πουλάκι του κρατάει...
χαχαχαχαχα
θες να σε βαφτισουν και σενα ε;σε αυτο το θρεντ θα βαπτιζονται μονο τα μελοι και θα κανονιζονται οι σιναντισεισ τον μελον.
ασχετα θα σβινονται.
Τάδε έφη ..Μονδεράτορας!Τστστστσ...τι σόι ουρά-αυλή είστε εσείς?Έγώ πρέπει να σας τα λέω?Κανένας σεβασμός πια?
καποια πραγματα δεν αλλαζουν και οι κουτοι κουτοι παραμενουν,ανακοινωνω σημερα οτι το μελος του κλαμπ μακης1965 εχει γενεθλεια να τα εκατο στησεις μακη και οτι καλυτερο σου ευχομαι!!!
αγαπητε καποιο λαθος κανεις σε αυτα που γραφεις ξανασκεψουτο.ποιο πουλακι του;
με τις φωτο που ποσταρει πολυβοληδον καθε μερα,το εχει κανει σαν του
τιραμολα τα χερια
Δωσε σωτηρακη μην μασας απο τις κακεντρεχειες μας ρε,δωσε ρωσιδια στο
λαοοοοοοοοοοοοοοοοο
ειδαμε και τις δικες σου,γλυφουν μηπως αλλα δεν.....Μα δεν μίλησα σε σας...ουρές
χρονια πολλα ρε μακη 1985 45χρονε....να σαι καλά πρόεδρε να είμαι γερός να γλεντήσουμε μαζί με τα άλλα μέλη τα γενεθλιά μου
άλλαξε το έτος 1985 είναι το σωστό ;)
χρονια πολλα ρε μακη 1985 45χρονε....
Και να φανταστεί κανείς οτι σε αυτό το θρεντ έγινα warned γιατί σπάμαρα...οι 37 σελίδες που έχουν γραφτεί δηλαδή εώς τώρα τι είναι αγαπητέ Πιτσιλιστή?Σπαμ καρασπάμ είναι ..απλά γίνεται απο ρωσσιδόφιλες πούτσες και κάνεις τα στραβά μάτια..Νταξ ο,τι να΄ναι!
οκ!να σαι καλά πρόεδρε να είμαι γερός να γλεντήσουμε μαζί με τα άλλα μέλη τα γενεθλιά μου
άλλαξε το έτος 1985 είναι το σωστό ;)
αγαπητε καποιο λαθος κανεις σε αυτα που γραφεις ξανασκεψουτο.