Capt.Bligh
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 8
- Like
- 28
- Πόντοι
- 16
καστινκ δεν υπαρχει , η κοπελα δεν θελει να πεσει σε κανενα "προβληματικο" , και το λεω αυτο απο καθε αποψη , προβληματικο.Γιαυτο και φυλαγεται
Οσοι ενδιαφερθηκαν και μπηκαν στον κοπο να ακολουθησουν τη διαδικασια της την συναντησαν και περασαν καλα
οι περισσοτεροι μαλιστα πηγαν και δευτερη και τριτη φορα.
Η κοπελα ειναι ομορφη με ωραιο σωμα και την υδρωνει τη φανελα χωρις επαγγελματισμους και βιασυνες.
αλλα ειναι αματερ με την σημασια της λεξης και αυτο ειναι μειονεκτημα για καποιους
Φίλε μου Attol69 έχουμε το τηλ σε pmκαστινκ δεν υπαρχει , η κοπελα δεν θελει να πεσει σε κανενα "προβληματικο" , και το λεω αυτο απο καθε αποψη , προβληματικο.Γιαυτο και φυλαγεται
Οσοι ενδιαφερθηκαν και μπηκαν στον κοπο να ακολουθησουν τη διαδικασια της την συναντησαν και περασαν καλα
Η κοπελα ειναι ομορφη με ωραιο σωμα και την υδρωνει τη φανελα χωρις επαγγελματισμους και βιασυνες.
αλλα ειναι αματερ με την σημασια της λεξης και αυτο ειναι μειονεκτημα για καποιους
καστινκ δεν υπαρχει , η κοπελα δεν θελει να πεσει σε κανενα "προβληματικο" , και το λεω αυτο απο καθε αποψη , προβληματικο.Γιαυτο και φυλαγεται
Αυτός που δίνει το τηλέφωνο , είναι και ο νταβάς? Ρωτάει κάποιος δίπλα μου.εχω το τηλ της την εχω παρει τηλ αλλά δεν απαντάει μου είπαν είναι πολύ αματουρ κ δουλεύει πολύ λίγο η τιμή είναι λίγο τσιμπημένη για την εποχή θα την κάνω την καταδρομικη κ θα πω εντυπώσεις τηλ δεν δινω μονο ενας το δίνει απο εδω μεσα άιντε Καλημέρα..
ας μιλησουν καλυτερα αυτοι που εχουν παει
Όχι τιποτε άλλο , αλλα - οπως ακούγεται - θα την σβησει ο νταβασυζυγος.η κοπελλα ειναι μια χαρα η τιμη μπορουσε να ηταν χαμηλοτερη,εγω δυο φορες που την εχω παρει περασα καλα,ακολουθησα τις "οδηγιες" του attol...επειδη εχει οικογενεια δεν ανοιγεται στον καθενα απο εδω μεσα,λογικο μου φαινεται...
....όποιος θέλει τηλέφωνο της ας μου το ζητήσει και θα δουμε ποιός έχει πάει και ποιός διαφημίζει.ας μιλησουν καλυτερα αυτοι που εχουν παει
Αυτός που δίνει το τηλέφωνο , είναι και ο νταβάς? Ρωτάει κάποιος δίπλα μου.
....όποιος θέλει τηλέφωνο της ας μου το ζητήσει και θα δουμε ποιός έχει πάει και ποιός διαφημίζει.
....όποιος θέλει τηλέφωνο της ας μου το ζητήσει και θα δουμε ποιός έχει πάει και ποιός διαφημίζει.
[/quoteτο τηλεφωνο μπορω να το εχω ρε μαγκα.?
...η γνώμη μου είναι οτι για την συγκεκριμένη τα 90 ευρω είναι πάαααααααρα πολλά διότι 1] είναι 42φεύγα 2] με τελείως νερουλιασμένα βυζιά 3] κώλο ανύπαρκτο -σανιδα που λένε- και 4]όσο φοβισμένη είναι μη την πιάσει ο σύζυγος τόσο το βγάζει και στο σεξ που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να δωσει άλλωστε αυτό φαίνεται απο την μακρα απουσία από το site στο νήμα της και ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ αυτή η αναθερμανση.
μη τους το χαλας τυπε .......η γνώμη μου είναι οτι για την συγκεκριμένη τα 90 ευρω είναι πάαααααααρα πολλά διότι 1] είναι 42φεύγα 2] με τελείως νερουλιασμένα βυζιά 3] κώλο ανύπαρκτο -σανιδα που λένε- και 4]όσο φοβισμένη είναι μη την πιάσει ο σύζυγος τόσο το βγάζει και στο σεξ που ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ να δωσει άλλωστε αυτό φαίνεται απο την μακρα απουσία από το site στο νήμα της και ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΕ αυτή η αναθερμανση.
η Αννίτα στην ιδια ηλικία .... 80 παίρνει για κάνα 2ωρο...
και της αρέσει να της σκίζεις το κουλούρι
Α Π Ο Κ Α Λ Υ Π Τ Η Ρ Ι Αζητηστε το τηλεφωνο απο εδω λοιπον
Εεεεεεεεεεεεε. Άλλο Κοζανη και άλλο Λωζαννη.