erikos_E
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 16 Φεβ 2014
- Κριτικές
- 19
- Like
- 6.923
- Πόντοι
- 2.646
Για σταθείτε ρε παιδια. εδώ δεν είναι το νημα της ?Το θεμα του νηματος ειναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Για τα off topic σχολια δεν ξερω που εχει νημα
Για σταθείτε ρε παιδια. εδώ δεν είναι το νημα της ?Το θεμα του νηματος ειναι ενδιαφέρουσα περίπτωση. Για τα off topic σχολια δεν ξερω που εχει νημα
ναι...εδω ειναι...υλικο απο αλλο νημα μεταφερθηκε εδω...ενταξει τωρα φιλε Βρετανε??Για σταθείτε ρε παιδια. εδώ δεν είναι το νημα της ?
Ευχαριστω τους μεταφορεις και δωρα φεροντες !ναι...εδω ειναι...υλικο απο αλλο νημα μεταφερθηκε εδω...ενταξει τωρα φιλε Βρετανε??
πρώτα 4 κριτικές κ μετά τηλεφωνο. Διάβασε το νήμα πώς γινεται..Αν γίνεται θέλω κι εγώ το τηλέφωνο της συγκεκριμένης κυρίας, δεν μπορώ να στείλω πμ στο φίλο, θενξ!
μνμτα, οχι κριτικες....τι του λες ρε?? θα φοβηθει ο ανθρωπος...πρώτα 4 κριτικές κ μετά τηλεφωνο. Διάβασε το νήμα πώς γινεται..
μνμτα, οχι κριτικες....τι του λες ρε?? θα φοβηθει ο ανθρωπος...
εεεεεππ!!!!....το νημα ειναι αλλης κοπελας...Αδελφια, την Μαρια την ειδε κανεις τελευταια?
Μανι Μανι να περιμενεις στην σειρα. Όταν εμφανιστεί η κυρια θα το καταλαβειςΚαλώς, δεκτό, δεν θα επιμείνω, αν κι ακούγεται δυνατό το μιλφάκι...
αν αλλάξει κάτι μου λέτε..
που την εχεις κλειδωμενη ρε Βρετανε??Μανι Μανι να περιμενεις στην σειρα. Όταν εμφανιστεί η κυρια θα το καταλαβεις
Στην Ειδομενη !που την εχεις κλειδωμενη ρε Βρετανε??
Κριτική μετά από αρκετό καιρό: εξαιρετική η Αλίνα, από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, άλλωστε έχουν γραφτεί και αρκετά. Το μόνο που δυσκολεύει είναι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μπορεί -πέρα από το να τη βρείς. Αυτά...
Αναφερεσαι σε παλιο γεγονος ? Τουλάχιστον 5μηνο ?Κριτική μετά από αρκετό καιρό: εξαιρετική η Αλίνα, από όλες τις απόψεις. Δεν χρειάζονται περισσότερα λόγια, άλλωστε έχουν γραφτεί και αρκετά. Το μόνο που δυσκολεύει είναι το συγκεκριμένο χρονικό διάστημα που μπορεί -πέρα από το να τη βρείς. Αυτά...
επανηλθε?Η κυρία ζεί και βασιλεύει και κάνει και πολύ καλό session !!! ;)