i αποπσι μου ινε οτι δεν θα γαμισισ ποτεΔημητρακη ποια ειναι η αποψη σου γι'αυτο
220 ebroylakia k eftases
i αποπσι μου ινε οτι δεν θα γαμισισ ποτεΔημητρακη ποια ειναι η αποψη σου γι'αυτο
Μολις μπηκα σπιτιΔημητρακη ποια ειναι η αποψη σου γι'αυτο
Σχετικα με την Ουκρανια τωρα.Πανε να μπλεξουνε τη Ρωσσια.Η Ρωσσια θα αναγκαστει να βοηθισει την Ουκρανια οικονομια και στρατιωτικα.Το αποτελεσμα μπορει να ειναι κατι παρομοιο με το 2008.Βεβαια τοτε η Ρωσσια ηταν σε τρομερη ανοδο και της ηρθε ξαφνικα η κριση.Τωρα εχει απο μονη της προβλημα.Το ταμειο στηριξης θα αγωρασει λιγα λιγα (καπου 100 $ εκατομυρια τη μερα) μερικα δισεκατομυρια $.Για να στηριξει το ρουβλι η κεντρικη τραπεζα αυτη τη στιγμη θελει 700 Εκατομυρια $ τη μερα και αυτα τα λεφτα δεν θελει να τα δωσει οποτε το ρουβλι υποτιματε.Εφτασε 49 ρουβλια για ενα Ευρω.Κοζάκοι χτύπησαν με μαστίγια τις Pussy Riot στο Σότσι![]()
![]()
Μακη μου εδω δεν κρινουμε αν ειναι πουστης ο παρουσιαστης.Αλλα τη νοοτροπια της γυναικας στη Ρωσσια.Και το τι παραδισος ειναι η Ρωσσια για εναν αντρα!Μα ρε Μήτσο τι μας βάζεις. Εκπομπή για πούστηδες (пусть говорят) που παρουσιάζει ο μαλάκας (MАЛАХОВ)?![]()
![]()
λες μεγαλες αληθειες ρε φιλεΜακη μου εδω δεν κρινουμε αν ειναι πουστης ο παρουσιαστης.Αλλα τη νοοτροπια της γυναικας στη Ρωσσια.Και το τι παραδισος ειναι η Ρωσσια για εναν αντρα!Και το πόσο
ειναι ο Ελληνας Πιρφορος που παιρνει της τελειωμενες της παντρευεται και νομιζει οτι πηρε κελεπουρι
.Εγω εβαλα αυτο το παραδηγμα μπας και ξυπνισουνε τα ζωα!
Εδω αν εχεις δικο σου διαμερισμα , αυτοκινητο (οσο πιο καλο τοσο καλητερα) και ενα μεσαιο εισοδημα 3000-4500 Ευρω το μηνα ΕΙΣΑΙ ΘΕΟΣ . Στην Ελλαδα και 10.000 Ευρω το μηνα να βγαζεις στα σκατα θα εισαι θα πηγαινεις με της χα'ι' γκομενες στα κλαμπ που θα ειναι γεματα μουσατους θα χαλας 600-700 Ευρω και μετα θα φευγεις αγαμητος γιατι δεν θα σου καθονται και θα τρεχεις στα Στουντιο με 50 Ευρω να![]()
.Αν εχεις μονιμη γκομενα θα σου κανει τη ζωη μαρτυριο και θα σου τρωει και ολα τα λεφτα που βγαζεις
και θα τρεμεις μη σε σεντραρει
.Θα πηγαινεις να κατσεις καπου και θα πλακωνουνε καμια κατοστη βρωμεροι Πακιστανοι με την πραματια του,στα φαναρια θα σου ζητιανευουνε λεφτα γυφτοι,και παντου θα βλεπεις αποτυχημενους Πιρφορους
.
Σχετικα με τη Μολδαβια ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗ ΡΩΣΣΙΑ σας εχω αναφερει παραδηγματα πως φερονται εκει οι γυναικες το πολυ χαμηλο επιπεδο τους της κανει να βρουνε ευκολα ντοπιο αντρα που μπορει για καποιες αλλες να ειναι αγραματος και αξεστος αλλα για το επιπεδο τους ειναι οτι πρεπει.Ο δε συνδιασμος της λατινικης δουλοπρεπειας των Μολδαβων τους κανει υπηρετες μπροστα στις γυναικες τους!Τους κανουν οτι θελουν.
Η πλακα ειναι οτι εδω οι Μολδαβες μαζι με της Ουζμπεκες ειναι η κατωτερη ταξη γυναικωνΟπως και οι Ελεηνιδες που στην Ελλαδα το παιζουν οτι καποιες ειναι και στο εξωτερικο πανε με τους Αραπαδες και τους Πακιστανους ετσι κ'αυτες στη Ρωσσια οι απαιτησεις τους ειναι μηδαμινες
!
ΤΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΔΙΠΛΑ ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΤΟΥΣ!Και δεν λενε τιποτα.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΤΟ ΦΥΣΙΚΟ Ο ΑΝΤΡΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΞΕΝΟΓΑΜΙΣΕΙ.Δεν το εγκρινουν ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΔΕΧΟΝΤΑΙ.
Αυτη που δουλευει στο ξενοδοχειο η δασκαλα του Αερομπικ πολυ κομπλεξικη και φενεται απο το πως μιλαειυψος 1,50 και αβυζη συν οτι ειναι χωριατα
.Ενω τα παιδια ειναι απο Μόσχα και δεν ειναι ασχημοι.Ενω αυτη εχει τον σκατοτουρκο που μοιαζει και με τον ανθρωπο Πιρφορο το παιζει μαγκας και καλα επειδη εχει γκομενα.
Δειτε διαφορα νοοτροπιας των γυναικων!Πως τους φερονται οι Ρωσσοι και δειτε και τους
![]()
![]()
![]()
![]()
τους Ελληνες που οταν οι Ρωσσοι της παρατανε και της στελνουνε στο διαολο πανε της παντρευονται υοθετουνε τα μουλικα τους και το παιζουν οτι ειναι και καλα καποιοι
οπως εκανε αυτος ο βλακας ο ξυλοκωπος που εγραφε εδω οπως κανανε τοσοι αλλοι.Ενα αλλο παραδηγμα ειναι ο ανθρωπος Πιρφορος που βρηκε μια χωριατα και παρατησε ολους τους φιλους του και το παιζει μαγκας οτι εχει γυναικα
.
Αυτο για να δειτε πόσο ζωα ειστε τη σαβουρα και της γριες που πετανε οι Ρωσσοι της περνετε εσεις και πουλατε μουρη στους αλλους Πιρφορους οτι εχετε και καλα γκομενα![]()
Οι τελειωμενες το εχουνε μαθει.Οποια δεν μπορει να βρει γκομενο στη Ρωσσια πηαγαινει Ρόδο,Κρήτη ή στην Τουρκια και εκει την θεοποιουνε οι αγαμιτοι Πιρφοροι!Αυτο δειτε το μπας και ξυπνησετε κατακαημενοι Πιρφοροι!
Επειδη μου αρεσει να μιλαω με αποδειξεις σας διαβαζω τι γραφει αυτη η γκομενα στη σελιδα της!Που πιθανοτατα δεν μπορει να βρει γκομενο! το μονο μειονεκτημα της ειναι η ηλικια της (28 ετων).λες μεγαλες αληθειες ρε φιλε
Επειδη μου αρεσει να μιλαω με αποδειξεις σας διαβαζω τι γραφει αυτη η γκομενα στη σελιδα της!Που πιθανοτατα δεν μπορει να βρει γκομενο! το μονο μειονεκτημα της ειναι η ηλικια της (28 ετων).
Γραφει η κοπελιτσα: Ничего себе запросы у сайтовских лиц м. пола!!!!
Причём на 90 % из них без слёз не взглянешь! А хотят красивых, стройных, хозяйственных, умных, работящих девушек и чтобы ещё голова не болела.......Да с такими , как на вы,будет вечная головная боль!
Вы на себя смотрите почаще. Отстой и только!
Πω πω τι απαιτησεις εχουνε τα αρσενικα μελη του σα'ι'τ!!!
Το 90% απ'αυτους δεν μπορεις να τους δεις χωρις να κλαις! Και θελουν ομορφες,με ωραιο σωμα,νοικοκυρες,εξυπνες,που να δουλευουνε και να μην της ποναει και το κεφαλι τους.....Ναι με τετοιους οπως εσεις μια ζωη θα εχει κανεις πονοκεφαλο!
Κοιταχτε τον εαυτο σας συχνοτερα (στον καθρεφτη). κατακαθια και τιποτ'αλλο!!!
Αυτο γραφει αυτη η κοπελιτσα στη σελιδα της!Στέφανε γ'αυτην στην Ελλαδα μπορει να τσακωνονταν 2 καφετεριεςνα την κυνηγαγανε και να την παρακαλαγανε καμια 10αρια Πιρφοροι απο πισω και να της παιρνανε οτι ζητουσε!το κακο ειναι οτι την Πιρφορια και την Αγαμία τους οι Ελληνες την μεταφερουν στο εξωτερικο!
Αυτο που εγραφα Στεφανε οτι πανε οι Ελληνεςπαντρευονται κατι εντελως τελειωμενες και μεγαλονουνε και τα ΜΠΑΣΤΑΡΔΑ τους!και το πιο γελοιο της υποθεσεις το παιζουνε και μαγκες οτι εχουνε γκομενα.Αυτη εδω που λογω ηλικιας της ειναι δυσκολο να βρει αντρα στη Ρωσσια
! (βαζω τη σελιδα της με το κειμενο που αυτη γραφει,για να μη λετε οτι τα βγαζω απ'το μυαλο μου) Θα παει στην Κρητη ή τη Ρόδο και θα την θεοποιησουνε!Θα την στεισουνε εξω απο το ξενοδοχειο της καμια δεκαρια φουκαραδες Πιρφοροι
και θα την τα'ι'ζουνε θα την ποτιζουνε και θα την αγοραζουν οτι θελει
.Αυτη να μου γραψει δεν μπορει γιατι εχω βαλει οριο στη σελιδα μου για ηλικια τα 25 χρονια!
Διαβασε που εγραψα στο Thread της Μολδαβιας σχετικα με τηςτων μεγαλων γαμιαδων της Μολδαβιας
Που σας το παιζουνε γαμιαδες
Πόσο λιγουρια ειναι
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
dimitrakis29 μια κοπέλα σαν κι αυτή θεωρείται κάτω του μετρίου για τα στάνταρτς του SPB ? :o :o :oΕπειδη μου αρεσει να μιλαω με αποδειξεις σας διαβαζω τι γραφει αυτη η γκομενα στη σελιδα της!Που πιθανοτατα δεν μπορει να βρει γκομενο! το μονο μειονεκτημα της ειναι η ηλικια της (28 ετων).
Εδω αυτη ουτε να την κοιταξουν δεν θα γυριζαν!αυτο που λες οτι τις παντρευονται με τα παιδια τους το εχω δει
το οτι ενας φιλος παντρευτικε και αυτη (38-40) πηγε στη ρωσια και γκαστρωθηκε 2 ΦΟΡΕΣ!!!!!! και το ΔΕΧΤΗΚΕ!!!! , το εζησα απο κοντα και μιλαμε για ατομο με πολυ καλη θεση εδω
Εχει την εννοια του μαλακαΡε μάγκες, τί σημαίνει <<Πιρφοριά>> και ποιοί είναι οι <<Πιρφοροι>>;![]()
Ειδηκα γ'αυτη την κοπελα ειναι πολυ ωραια (παλια ειχε σελιδα με πολλες φωτο της,δεν ξερω βεβαια αν ειναι δικες της ή οχι?) Αν προσεξες εχει φωτοσοπ η φωτογραφια της σε καποιες φωτο χωρις φωτοσοπ ειναι πιο σπασμενη ναι μεν δεν ειναι ασχημη αλλα δεν ειναι και τοσο φανταχτερη οπως στη φωτογραφια.Το προβλημα της ειναι η ηλικια της αν θελει να πηδηχτει θα βρει αλλα τιποτα παραπανω σχεσεις και τετοια δυσκολο να κανει κανεις μαζι της (μιλαω για νορμαλ ανθρωπο με δικο του διαμερισμα,αμαξι και μια νορμαλ δουλεια με μισθο 45.000-65.000 ρουβλια) κανενα Γεωργιανο μπορει να βρει να μενει μαζι της αν εχει δικο της διαμερισμαdimitrakis29 μια κοπέλα σαν κι αυτή θεωρείται κάτω του μετρίου για τα στάνταρτς του SPB ? :o :o :o
Ρωτάω γιατί δε γνωρίζω το επίπεδο![]()