thebigdogs
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Φεβ 2006
- Like
- 0
- Πόντοι
- 1
46,8392 εκλεισε το ευρω για σημερα ...
Καλημερα .. ΣΗμερα η επισημη τιμη θα ειναι απο 46,81 μεχρι 46,92 .
Βεβαιως να σας πω οτι σε ανταλακτηρια βρισκεται τιμες μεγαλυτερες .. Ενεικτικεσ τιμες μπορειτε να ειτε εδω ( για μοσχα )
Σημερα στη μοσχα εχουμε -14 . γενικα τισ τελευτες μερε εχουμε κρυο , αλλα φοβερες λιακαδες ...
Αφρικη ? σε ποια χωρα ?
Τη λεν Ελλάδα.
Η μοναδική Αφρικανική χώρα με λευκούς κατοίκους (το είπε ο Χάρυ Κλιν)
Νεαρχε θα διαφονισω μαζι σου.οι τιμες το αντιθετο πεσαν!στο Εμμανουελ πηγαν 1800 απο 2000 η ωρα.στα Domino VIP 2500 απο 3000 η ωρα.μονο στα Φωτομοντελι δεν παιφτουν.πολυ λιγος κοσμος πηγαινει πια με την οικονομικη κριση τα σαλον εχουν μεγαλες αναδουλειες!Σε όλα τα σαλόν οι τιμές ανέβηκαν την τελευταία εβδομάδα.
Η μία ώρα ήταν 2000 ρούβλια, τώρα είναι 2500.
Οι δύο ώρες ήταν 3000 ρούβλια, τώρα είναι 4000.
Βεβαίως το ρούβλι συνεχίζει να πέφτει.
Νεαρχε θα διαφονισω μαζι σου.οι τιμες το αντιθετο πεσαν!στο Εμμανουελ πηγαν 1800 απο 2000 η ωρα.στα Domino VIP 2500 απο 3000 η ωρα.μονο στα Φωτομοντελι δεν παιφτουν.πολυ λιγος κοσμος πηγαινει πια με την οικονομικη κριση τα σαλον εχουν μεγαλες αναδουλειες!
παρα μονο αν παει το Ευρω 100-130 Ρουβλια
οπως το ειπες ειναι Η ΡΩΣΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΑΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΧΩΡΑ!δεν παραγει τιποτα απο προ'ι'οντα.και η υποδομη της Σοβιετικη Ενωσης εχει πια καταστραφη.το 1991 παραγαν τα παντα.τωρα ουτε ασπιρινες δεν παραγουν.θυμαμαι το 1992 ολες οι τηλεωρασης τα στερεοφωνικα τα κομπιουτερ (σπεκτρουμ)τα ποδηλατα,τα φαγητα και οτι αλλο θες ηταν Ρωσσικα.τωρα τιποτα μεχρι και οι πατατες στα μαγαζια ειναι απο τη Βραζηλια.αν το ρουβλι παει σε αυτην την ισοτημια (μιλαμε για περιπου)θα μπορεσουν να παραγουν καποια προ'ι'οντα.αν σκεφτεις οτι το 76% του κρεατος ειναι εισαγωγης!το 90% των φαρμακων παλι εισαγωγης και οτι η Ρωσσια δεν παραγει καθολου ινσουλινη!σκεψου για τη χάλι μιλαμαι!θα πεσει παρα πολυ το βιοτικο επηπεδο του κοσμου τα ετη 2009-2010.το θεμα ειναι οτι το κρατος ειναι αδυναμο να επεμβει στην αγορα και η γραφειοκρατια ειναι τρομερη!......Δεν είμαι ειδικός στα οικονομικά, αλλά μου φαίνεται πολύ απίθανο να φτάσει εκεί η ισοτιμία.
Θα σήμαινε ότι η Ρωσία είναι πραγματικά πολύ αδύναμη σα χώρα.
ελα εδω να μενεις μονιμα αν εισαι σχετικα εμφανισιμος και καλος στο καμακι ετσι θα περνας!Ζηλεύω !
ελα εδω να μενεις μονιμα αν εισαι σχετικα εμφανισιμος και καλος στο καμακι ετσι θα περνας!
Εγω εχω 15"οθονη και το ιδιο προβλημα με εσενα αλλα βρηκα το κολπο και μπαινω,με το ενα δαχτυλο το κατεβαζω και με το αλλο δαχτυλο του αλλου χεριου κανω κλικ πολυ χαμηλα ειναι η ενδειξη ανω η κατω τον 18εχω καποιο προβλημα και δεν μπορω ευκολα να μπω στο σα'ι'τ το κομπιουτερ μου ειναι μικρο και στην οθονη εμφανιζεται συνεχεια το κειμενο που λεει αν συμφονειται με τους κανονες και αν ειστε πανω απο 18.και δεν μπορω να το σβισω!!!!!οποτε δεν εμφανιζεται μπορω και μπαινω!