Επισκέπτης
αρε και να ξερες τι σε περιμενει...Εγώ ψήφισα Εριναλ. Θελω να την γαμησω, να την ξεκωλιασω, να τις γαμαω ολες τις τρυπες εναλλαξ μεχρι να μουδιασει και να μην νιωθει διαφορα αναμεσα σε μουνι και κωλο
αρε και να ξερες τι σε περιμενει...Εγώ ψήφισα Εριναλ. Θελω να την γαμησω, να την ξεκωλιασω, να τις γαμαω ολες τις τρυπες εναλλαξ μεχρι να μουδιασει και να μην νιωθει διαφορα αναμεσα σε μουνι και κωλο
ντιμπει το λεει ο αλεφας τυπε :-σαν προεκλογικος αγωνας ειναι...
πρεπει να μπουν και τα κοριτσια στην κουβεντα αυτη...
ενα ντιμπειτ που λενε και στο λιανοκλαδι
Εγώ ψήφισα Εριναλ. Θελω να την γαμησω, να την ξεκωλιασω, να τις γαμαω ολες τις τρυπες εναλλαξ μεχρι να μουδιασει και να μην νιωθει διαφορα αναμεσα σε μουνι και κωλο
Πρεπει να μπουν και φωτο.......Μουνομαχια χωριs φωτο δεν λεει
ντιμπει το λεει ο αλεφας τυπε :-
Oρθώς,τυπε την επιλογη καμμια απ'τις δυο γιατι δεν την εβαλες; :S
διότι τα συγκεκριμένα μέλη του forum (δίχως να γνωρίζω λεπτομέρειες), δεν είναι του χώρου, κι εδώ μέσα (εγώ τουλάχιστον) ψάχνομαι για ιερόδουλες και για τίποτε άλλο. Αν υπήρχε η επιλογή αυτή, θα ψήφιζα.γιατι ρε τυπε ξηγιεσαι ετσι;
τυπε ιεροδουλες ειναι οι κοπελες,δεν τα ξερεις καλαOρθώς,
διότι τα συγκεκριμένα μέλη του forum (δίχως να γνωρίζω λεπτομέρειες), δεν είναι του χώρου, κι εδώ μέσα (εγώ τουλάχιστον) ψάχνομαι για ιερόδουλες και για τίποτε άλλο. Αν υπήρχε η επιλογή αυτή, θα ψήφιζα.
σωστος ο ΝτουντOρθώς,
διότι τα συγκεκριμένα μέλη του forum (δίχως να γνωρίζω λεπτομέρειες), δεν είναι του χώρου, κι εδώ μέσα (εγώ τουλάχιστον) ψάχνομαι για ιερόδουλες και για τίποτε άλλο. Αν υπήρχε η επιλογή αυτή, θα ψήφιζα.
για πες τι θα ριξεις να το ριξω κι εγω που δεν προλαβα να μελετησωgl, δεν είμαι η Interpol. Και στην τελική αν όντως έκαναν κάτι τέτοιο, θα υπήρχαν κριτικές. Εφόσον δεν υπάρχουν, δε μπορώ να πετάω λόγια στο αέρα, καθόσον είμαι προσεκτικότατος.
Πάω να ρίξω ένα 20ρικο κατάθεση στον ΟΠΑΠ, διότι μου έριξε πόρτα η τσα2 στο Έλλης 3
BOEING...........
Κι αν τα χάσω, για ξόδεμα τα είχα. Βρε ουστ που λεν και στα γαιδούρια.....
θες να σε κανω κονε;χωρια ή και με τις δυο μαζι......
ελα πακι στο τσατ και κατσε κανα 2ωρο μη σε γαμησω