senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
Καλημερα μελαχρινη θεα!!! :-*
καλημεραααα ... καλα εσυ δεν εισαι στιν δουλια ? :-* :-* :-*
Καλημερα μελαχρινη θεα!!! :-*
ναι μωρο μουRomina να υποθέσω πως senzual, σημαίνει "αισθησιακή" στα Ρουμάνικα;
Στη δουλεια ειμαι.........καλημεραααα ... καλα εσυ δεν εισαι στιν δουλια ? :-* :-* :-*
Καλημερα :-* :-* :-* :-*
Στη δουλεια ειμαι.........
Buna ziua Romina. :-*
Ελα να δουλεψεις και εσυ!!!μια χαρα η δουλια σου
Ελα να δουλεψεις και εσυ!!!
μαζι διο σαν ενα ...
Παει.......το κλεισαμε το μαγαζι!!!
Λυπαμαι Alki δεν γινεται..........εχουμε απογραφη σημερα και θα κατσει μεχρι αργα η Ρομινα!!!Romina, όταν σχολάσεις από το spoon μήπως να κατέβεις απόγευμα από Βουλιαγμένης ή Φρατζή γιατί όλο μας έρχεσαι βράδυ? Δε γίνεται δουλειά έτσι καλή μου :S. Ελα και κάποιο απογευματάκι να γνωριστούμε ;)
Romina, όταν σχολάσεις από το spoon μήπως να κατέβεις απόγευμα από Βουλιαγμένης ή Φρατζή γιατί όλο μας έρχεσαι βράδυ? Δε γίνεται δουλειά έτσι καλή μου :S. Ελα και κάποιο απογευματάκι να γνωριστούμε ;)
Λυπαμαι Alki δεν γινεται..........εχουμε απογραφη σημερα και θα κατσει μεχρι αργα η Ρομινα!!!
Λοιπόν άκου! Θα τον ξεθεώσεις στο sex, και μέχρι να φάει δύο σουβλάκια να συνέλθει, πετάγεσαι λίγο νότια και μετά θα σε ξαναπάω εγώ να σε αφήσω στα χεράκια του....δεν μπορω να φιγω απο βουνο δεν μ'αφινει ο σποον ....μπορις να κανεις κατι για εμενα ?
Πανω απ'ολα η δουλεια Ρομινα!!!Μην αρχιζεις τετοια τωρα ακομα δεν ηρθες!!!και σε παρακαλεισα να με αφινις λιγω πιο νορις ...
Εαν ειναι ετσι τοτε δεν μπορω να κανω κατι............Λοιπόν άκου! Θα τον ξεθεώσεις στο sex, και μέχρι να φάει δύο σουβλάκια να συνέλθει, πετάγεσαι λίγο νότια και μετά θα σε ξαναπάω εγώ να σε αφήσω στα χεράκια του
Λοιπόν άκου! Θα τον ξεθεώσεις στο sex, και μέχρι να φάει δύο σουβλάκια να συνέλθει, πετάγεσαι λίγο νότια και μετά θα σε ξαναπάω εγώ να σε αφήσω στα χεράκια του
Πανω απ'ολα η δουλεια Ρομινα!!!Μην αρχιζεις τετοια τωρα ακομα δεν ηρθες!!!