spoon
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 23
- Like
- 8
- Πόντοι
- 666
Ετσι μπραβο.....ειμαι σκληρο αφεντικο εγω!!! :Sκαλα χαρα μου !! μη στεναχοριεσαι
Ετσι μπραβο.....ειμαι σκληρο αφεντικο εγω!!! :Sκαλα χαρα μου !! μη στεναχοριεσαι
Ετσι μπραβο.....ειμαι σκληρο αφεντικο εγω!!! :S
Να το ακους τον spoon, ξερει τι κανει...........δεν μπορω να φιγω απο βουνο δεν μ'αφινει ο σποον ....μπορις να κανεις κατι για εμενα ?
Ααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!θα προσπατω να σε μαλακοσω λιγο ,δεν γινεται ετσι .... θα μου φας τι ζοι μου
Τελικά εκεί που έκανε την απογραφή (ενώ το αφεντικό έκανε διάλειμμα για φαγητό), πετάχτηκα πίσω από ένα ράφι κι έγινε η δουλειά γρήγορα γρήγορα. Μετά εξαφανίστηκα γιατί μου είπε ότι κάθε φορά που τη βρίσκει το αφεντικό την και δεν ήθελα να το ρισκάρω να πετύχει και μένα να τριγυρίζω εκεί . Αξιζε πάντως η άνοδος στο βουνό ;)
Τελικά εκεί που έκανε την απογραφή (ενώ το αφεντικό έκανε διάλειμμα για φαγητό), πετάχτηκα πίσω από ένα ράφι κι έγινε η δουλειά γρήγορα γρήγορα. Μετά εξαφανίστηκα γιατί μου είπε ότι κάθε φορά που τη βρίσκει το αφεντικό την και δεν ήθελα να το ρισκάρω να πετύχει και μένα να τριγυρίζω εκεί . Αξιζε πάντως η άνοδος στο βουνό ;)
Ααααααααααααααχαχαχαχαχα!!!!!
Καλα δεν χρειαζεται να προσπαθησεις και πολυ εσυ!!! :-* :-* :-*
μέχρι τις 12 θα ναι?
Oxι αλλα της φερνει κατα πολυ θα ελεγα!!!πές μου ότι ο κώλος αυτός είναι της ρομίνας....να αυτο και κτονήσω!!!!!!!!
Οχι δεν ειναι......πές μου ότι ο κώλος αυτός είναι της ρομίνας....να αυτο και κτονήσω!!!!!!!!
αγοριααα που εισται ??? δεν ειναι κανεις εδο ?
Τι γίνετε βρε Ρομινάκι χάθηκε ο κόσμος…..
ελλα δε ...που ειναι ρε μωρο ο κοσμος ??
Είναι μέχρι να βάλεις photo, μετά σκάνε σαν τα σπουργίτια
αγοριααα που εισται ??? δεν ειναι κανεις εδο ?
Εδώ είμαστε αλλά κρυβόμαστε ;)