foot_employer
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Μαρ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
γιατι?
Δεν ξέρουμε τις διαθέσεις σου ;)
γιατι?
Δεν ξέρουμε τις διαθέσεις σου ;)
εχω αγριες διαθεσεις
εχω αγριες διαθεσεις
Θα'μαστε σαν την Κοκκινοσκουφίτσα με το λύκο! Μόνο που εσύ μάλλον θα'σαι ο λύκος!! Μη μας βρεις και μας φας και εμάς και τη γιαγιάκα μας
Βριλησσού 42 μετά τις 12 και από τον κεντρικό δρόμο, όχι από μονοπάτι, μη μας φάει η λύκαινα ;)
καλο βραδυ αγορινα μου .... παω να εδιμαστω να παω στιν δουλια.... :-* :-* :-* :-* :-*
αν και δεν ειμαι η Ρομινα...Εκτος απο το Βριλισσου 55, δουλεύεις κ καπου αλλου?
Καλα κανεις φιλε μου...πρεπει αυτες τις δυσκολες εποχες να διαφωτιζουμε τους συναγωνιστες μας...ωστε να πηγαινουν στις διαχρονικες αξιες και οχι σε β' κατηγορια.....και η Ρομινα ειναι μια... απο τις διαχρονικες αξιες στο χωρο των στουντιο!!!!αν και δεν ειμαι η Ρομινα...
θα την βρεις και στο βριλησσου 42, φραντζη 47 και βουλιαγμενης 83! ;)
έκλεισε κίολας χρόνο η Ρομίνα?Καλα κανεις φιλε μου...πρεπει αυτες τις δυσκολες εποχες να διαφωτιζουμε τους συναγωνιστες μας...ωστε να πηγαινουν στις διαχρονικες αξιες και οχι σε β' κατηγορια.....και η Ρομινα ειναι μια... απο τις διαχρονικες αξιες στο χωρο των στουντιο!!!!
Χαλαρα....αυτη την εκτιμηση εχω.....την πρωτο περυσι τετοια εποχη!!!!!!έκλεισε κίολας χρόνο η Ρομίνα?
Σαν τακτικος πελατης που ειμαι αποκλειστικα στα στουντιο....η Ρομινα κατα την κριση μου... ειναι στις δεκα καλυτερες στο χωρο των στουντιο!!!χρόνια της πολλά τότε...
αν και δεν ειμαι η Ρομινα...
θα την βρεις και στο βριλησσου 42, φραντζη 47 και βουλιαγμενης 83! ;)
Καλα κανεις φιλε μου...πρεπει αυτες τις δυσκολες εποχες να διαφωτιζουμε τους συναγωνιστες μας...ωστε να πηγαινουν στις διαχρονικες αξιες και οχι σε β' κατηγορια.....και η Ρομινα ειναι μια... απο τις διαχρονικες αξιες στο χωρο των στουντιο!!!!