senzual
Ιερόδουλη
- Εγγρ.
- 17 Οκτ 2009
- Like
- 0
Τί να κάνω; Τούμπες; Βλέπω να μας τρώνε οι δρόμοι να σε ψάχνουμε!!
αχχ.... τρελενομαι απο τουμπες
Τί να κάνω; Τούμπες; Βλέπω να μας τρώνε οι δρόμοι να σε ψάχνουμε!!
καλησπέρα τρελό, μελαχρινό, παρδαλό με την απίστευτη προσωπάρα κουκλίτσα :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
αχχ.... τρελενομαι απο τουμπες
γεια σου μορακι :-* :-*
Ε, άμα βρεθούμε να κάνουμε μερικές Μόνο προσοχή, γιατί οι πολλές ζαλίζουν
θα κανω μερικες στω σπιτι να ειμαι ετιμι μονο να μου πεις ποτε θαρτις να μη κανω καφε μερα σαν τρελι ...
κουκλάρα μου!!!! :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
edit: καλά είσαι;;;
καλα ...εσυ ? :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-* :-*
OK Θα κανονίσουμε τουλάχιστον μια μέρα πριν :-* :-* :-*
Εγω θα σε βρω!!!!
:-* :-* :-* :-*
σποοοοοοοοοοον
Συνεχισε εσυ ετσι με τις φωτο και θα δεις τι εχει να γινει!!!
:o :o :o :o
Ετσι θα εισαι το βραδυ στο μαγαζι?
αχ.... σουπερ και μια απο μενα