n.smirni76
Πορνορεπόρτερ
- Εγγρ.
- 29 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 1.275
- Like
- 245.415
- Πόντοι
- 46.232
Ιάσωνος 37α (ισόγειο)
Αχχχχ, μεγάλο ποσοστό από τα πρώτα μου γαμήσια στην σύγχρονη πορνοκαριέρα μου πέσανε εδώ, ήταν σχεδόν σίγουρο πως με το πλήθος των κοριτσιών που ήταν στην απογευματινή/βραδινή βάρδια και στους 3 οίκους, κάπου θα τον έβαζα που να είναι η Τζινάρα η αλόγα τώρα ...το RIP Κολωνού 27γ
και μια άποψη όταν και τα 3 27αρια ήταν ανοιχτά
Προφανώς οι εν λόγω άνθρωποι που "περιεργάζονται" την φράση "Ρομαντισμός & Μπουρδέλα" δεν εννοούν εντελώς "λογικά" αυτό που ορθώς εσύ επισημαίνεις. Αναφέρονται κυρίως στην αίσθηση που έχει κάποιος όταν "παρατηρεί" ως "αφηγητής" την όλη φάση. Είναι ένας συνδυασμός μίγματος "παρακμίλας", "βρωμιάς", "γρήγορου σεξ", "ξεκαυλώματος" κ.λπ.Δεν τίθεται θέμα ρομαντισμού και κουραφέξαλα όταν με το ζόρι παραμένεις σε ένα χώρο ως 10 λεπτά μάξιμουμ...
Στα μπουρδέλα πας για να αδειάσεις γρήγορα και τέλος.
Το να πάρεις call girl, ζητάμε άλλη φάση.
Καλησπέρα μου φίλε μου ,δύσκολο δεν πηγαίνω στους συγκεκριμένους οίκους, στο Πιπίνου έχω να μπω από το 2006 ,στο Φυλής 99 από το 2012 ,στο δε Δεληγιώργη 30 τελευταία φορά σε βόλτα μου έχω περάσει το 2013 αλλά παίζει να είναι και ο μοναδικός οίκος που δεν έχω μπει ποτέ στο εσωτερικό του.n.smirni76
Κάνεις πολύ ωραίο ρεπορταζ. Θέλουμε φωτογραφίες από Πιπίνου 54, Φυλής 99 ή Δεληγιώργη 30... (τα δωμάτια.)
Αυτήν την εικόνα δεν την καταλαβαίνουν ποτέ όσοι στη ζωή τους δεν πήγαιναν στα μπουρδέλα... Αυτοί χάνουν ή έχασαν.Το μονό ρομαντικο στα μπου ειναι οταν ακουω τα τακουνια της ταναπου και η πορτα που ανοιγει νιωθω μια αισθηση ζεστασιας να ανεβενει προς τα πανω και για αυτο μπου μεχρη να πεθανω γιατι ζηταω αυτη την ζεστασια το σασπενς συνεχεια....